Welkom op de website van Bob Krijgsman

Funkbassist Bob Krijgsman

Hallo bezoeker,

Wat leuk dat je op deze website terecht bent gekomen.
Dit is de website van een muzikant die het een leuk idee vindt om zijn muzikaal verleden op deze manier in kaart te brengen. Ik heb als bijnaam 'The Bassbob'. Als je me vraagt hoe ik precies aan die naam ben gekomen moet ik je het antwoord schuldig blijven. Deze bijnaam is me (volgens mij?) bij een enthousiast optreden gegeven door muzikanten en is daarna altijd verbonden geweest aan mijn persoon. Ik ben een allround bassist, maar vanuit mijn roots een fanatieke funk- en soulbassist.

Biografie


Hierop kom je tegen wie ik ben, wat ik (muzikaal) allemaal doe en hoe ik tegen het één en ander aan kijk.
Ik ben nog steeds druk bezig, met het spelen in een funkband tot het schrijven en het produceren van songs tot het stimuleren van medemuzikanten om verder te komen.

Mijn muzikale historie


Weet je, volgens mij is het altijd leuk om zoiets te lezen (of te weten) hoe het iemand anders in de muziek is vergaan. Had hij dezelfde dromen als ik of...liep hij ook tegen dezelfde problemen aan? Waarom kan hij dit of...zo zou ik het nooit doen.

Nou, mocht je verder lezen dan hoop ik dat het onderhoudend is, en mocht het hier eindigen dan bedank ik je voor je bezoek.

P.s. je mag ook een opmerking achterlaten. Zou ik leuk vinden.

Groeten,
Bob Krijgsman

eXTReMe Tracker