Het logo van de website van Joop Letteboer


Artikelen

artikelen.php werd voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 29 oktober 2022

Op deze pagina worden artikelen over onderwerpen vermeld (en aangekondigd) waar ik een mening over heb of die mij door de msm en de actualiteit hebben geïnspireerd er een artikel over te schrijven. Opiniestukken die door het maatschappelijk debat en een uitgesproken mening wat meer aandacht vragen worden op een aparte pagina ondergebracht. Lees de disclaimer voor de bepalingen die op deze website gelden.

Nieuw artikel
Op dit moment werk ik aan een nieuw artikel getiteld: Nepnieuws NOS wordt genant
Hoe meer mensen wakker worden en de olifanten in de kamer zien (coronahoax, vaccinatieschade, stikstofhoax, WEF-dictatuur), hoe meer leugens en nepnieuws (desinformatie) er door de mainstream media worden verspreid. De mainstream media zijn meesters in het verdraaien van de waarheid. Het wordt steeds duidelijker dat men (met name de NOS) een globalistische agenda dient en de kant van de vijand (het WEF) kiest. Of het ook klopt wat ze schrijven interesseert ze niet, de mainstream media worden namelijk aangestuurd door een vreemde mogendheid. De onophoudelijke stroom aan desinformatie en framing is gewoon niet meer te doen, en het leek me tijd om daar eens inhoudelijk op in te gaan. De voorbeelden spreken voor zich, het is genant en te lachwekkend voor woorden. De komende weken zal het artikel waarschijnlijk gereed zijn en online komen.

Politiek
Ik kom uit een gezond-rechts gezin, stem vanaf de Tweede Kamerverkiezingen van 2006 al PVV, en ben lid van Forum voor Democratie en Ongehoord Nederland (ON!). Ik was ook lid van Pegida, maar de stichting Vrienden van Pegida heeft zichzelf door het volgen van een andere strategie opgeheven. Het steunen van Pegida door het doen van donaties is nog steeds mogelijk. De meeste artikelen op deze website gaan over politiek. Specifieker: de bestrijding van de islam. Sinds de waarschuwingen van Hans Janmaat en de opkomst van Pim Fortuyn interesseer ik mij ervoor en zie ik met lede ogen aan hoe: 1) ons land door de linkse politiek van het partijkartel langzaam maar zeker naar de bliksem gaat; 2) de islam in ons land steeds meer Nederlands grondgebied opeist, kalifaten sticht, het land overneemt en alles waar onze (voor)ouders voor gevochten hebben afwijst en vernietigt; en 3) onwetende dom-linkse Nederlanders als makke lammetjes door de knieën gaan en zich gewillig opofferen voor (invoering van) de sharia. Maar het is genoeg geweest. Het wordt tijd dat we opstaan, dat we vechten voor onze vrijheid en de islam aanpakken en verdrijven. Door alle incidenten met moslims die de linkse mainstream media en het partijkartel continu downplayen, verdraaien en verzwijgen is het voor mij duidelijk: er broeit iets. We zijn op weg naar een Europese burgeroorlog en die lijkt onvermijdelijk. Frankrijk lijkt het eerste land waar die zal uitbreken.

Op de pagina Artikelen over de islam (web) zijn meer artikelen te vinden die helder en duidelijk het islamprobleem blootleggen.

De artikelen over de islam zijn verplaatst naar Artikelen over de islam.

Linkse indoctrinatie, woke-activisme en identiteitspolitiek
Eind 2020 werd ik op het werk uitgenodigd om deel te nemen aan een workshop 'Inclusie en diversiteit'. Natuurlijk heb ik dat geweigerd en mijn leidinggevende duidelijk gemaakt dat ik niet meedoe aan extreem-links woke-activisme, en me niet onderwerp aan linkse politieke indoctrinatie. Houd politiek en werk gescheiden. De zieke agenda van extreem-links (aangestuurd door op macht beluste globalisten) komt als rode draad in diverse artikelen aan de orde. Hierin worden de volgende onderwerpen behandeld, en de bedoeling is om dit zieke woke-activisme (want dat is het) te exposen en nog verder uit te diepen. Voorbeelden:

 1. Genderneutraalhysterie
 2. Klimaathysterie
 3. Inclusiegedram en diversiteitsgeleuter
 4. Vernietiging van de Nederlandse cultuur en haar tradities
 5. Het plegen van geschiedvervalsing door lesboeken en straatnamen aan te passen
 6. Linkse indoctrinatie in het onderwijs waar leugens over rechtse politici worden verspreid
 7. Omvolking van Europa door het importeren van niet-westerse allochtonen
 8. Het moedwillig islamiseren van Europese natiestaten en het opgeven van zwaar bevochten vrijheden
 9. Het (met extreem-links geweld) uitschakelen van andersdenkenden en gezond-rechtse partijen
 10. Opheffen van de vrijheid van meningsuiting en invoering van het communisme
 11. Uitrollen van The Great Reset (NWO, Agenda 2030, Build Back Better)

Sauna
Vanaf 1985 ga ik regelmatig naar de sauna. De laatste decennia is er door de seksualisering van het naakte lichaam door de media en de invasie van niet-westerse allochtonen een verpreutsing ontstaan in het saunalandschap. Saunabedrijven hebben hierdoor een nieuw verdienmodel gevonden door badkledingdagen aan te bieden, en verkwanselen hiermee de lichamelijke vrijheid. Het zal duidelijk zijn dat dit soort dagen niets met sauna hebben te maken. Door de verwachte overlast van niet-westerse allochtonen krabbelen enkele saunabedrijven (in de avonduren) terug en bieden weer sauna aan zoals het hoort. Lees het artikel...

Artikelen:

Verwachte artikelen:

 • Waarschuwen, helpt het nog?
 • Hoezeer islam- en EU-kritische burgers en politici hun zorgen ook uiten, maar waarschuwen voor de gevaren die de vrijheid van West-Europa bedreigen lijkt niet meer te helpen. Soms word ik er moedeloos van en denk ik dat we de strijd tegen de islam en de islamisering al verloren hebben. Aan de andere kant is er ook hoop. Hoop in die zin dat het Europese volk eindelijk wakker begint te worden en het er steeds meer op lijkt dat het gezonde verstand gaat winnen.

  Op 31 januari 2020 stapten de Britten na drie jaar rekken en veel gedoe eindelijk uit de EU, waarmee ze hun eigen vrijheid en soevereiniteit weer terugkrijgen en ook weer zelf bepalen wie ze hun land binnenlaten. Wat betekent dit voor de 27 resterende EU-landen als ze zien dat het vertrek van de Britten een juiste beslissing was? Laten we hopen op een sneeuwbaleffect en dat de EU als een kaartenhuis in elkaar stort.

  Nu de coronagriep ruim een jaar het "nieuws" domineert ziet het (s)linkse establishment zijn kans schoon om allerlei zaken erdoor te drukken. Zo ziet het ernaar uit dat criminele landen als Albanië en Noord-Macedonië toe zullen treden tot die vreselijke EU, wordt de coronahype door klimaatkabouter en globalist Timmermans misbruikt om die idiote 'Green Deal' erdoor te drukken, worden het krankzinnige stikstofbeleid en 5G ons door de strot geduwd, gaan talloze huizen van het gas af, wordt Griekenland niet (voldoende) beschermd tegen dictator Erdogan en worden nog meer economische gelukszoekers ons land binnengeloodst. Knettergek!

  Relevante artikelen (web):
  EU 5G Appèl - Wetenschappers waarschuwen voor mogelijke ernstige gezondheidseffecten van 5G

Reageren? Gebruik het contactformulier.

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2024 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker