Het logo van de website van Joop Letteboer


Artikelen

artikelen.php werd voor het laatst bijgewerkt op woensdag 08 april 2020

Op deze pagina worden artikelen over onderwerpen vermeld (en aangekondigd) waar ik een mening over heb of die mij door de msm en de actualiteit hebben genspireerd er een artikel over te schrijven. Opiniestukken die door het maatschappelijk debat en een uitgesproken mening wat meer aandacht vragen worden op een aparte pagina ondergebracht. Lees de disclaimer voor de bepalingen die op deze website gelden.

Politiek
Ik kom uit een gezond-rechts gezin, stem vanaf de Tweede Kamer-verkiezingen van 2006 al PVV, en ben lid van Forum voor Democratie, Pegida en Ongehoord Nederland (ON!). De meeste artikelen op deze website gaan over politiek. Specifieker: de bestrijding van de islam. Sinds de waarschuwingen van Hans Janmaat en de opkomst van Pim Fortuyn interesseer ik mij ervoor en zie ik met lede ogen aan: hoe ons land door de deugpolitiek van het linkse partijkartel langzaam maar zeker naar de bliksem gaat; hoe de islam in ons land steeds meer Nederlands grondgebied opeist, kalifaten sticht, het land overneemt en alles waar onze (voor)ouders voor gevochten hebben afwijst en vernietigt; hoe onwetende dom-linkse Nederlanders als makke lammetjes door de knien gaan en zich gewillig opofferen voor (invoering van) de sharia. Maar het is genoeg geweest. Het wordt tijd dat we opstaan, dat we vechten voor onze vrijheid en de islam aanpakken en verdrijven. Door alle incidenten met moslims die de linkse mainstream media en het partijkartel continu downplayen, verdraaien en verzwijgen is het voor mij duidelijk: er broeit iets. We zijn op weg naar een Europese burgeroorlog en die lijkt onvermijdelijk.

Op de pagina Artikelen over de islam (web) zijn meer artikelen te vinden die helder en duidelijk het islamprobleem blootleggen.

Sauna
Vanaf 1985 ga ik regelmatig naar de sauna. De laatste decennia is er door de seksualisering van het naakte lichaam door de media en de invasie van niet-westerse allochtonen een verpreutsing ontstaan in het saunalandschap. Saunabedrijven hebben hierdoor een nieuw verdienmodel gevonden door badkledingdagen aan te bieden, en verkwanselen hiermee de lichamelijke vrijheid. Het zal duidelijk zijn dat dit soort dagen niets met sauna hebben te maken. Door de verwachte overlast van niet-westerse allochtonen krabbelen enkele saunabedrijven (in de avonduren) terug en bieden weer sauna aan zoals het hoort. Lees het artikel...

Artikelen:

Verwachte artikelen:

 • Waarschuwen, helpt het nog?
 • Hoezeer islam- en EU-kritische burgers en politici hun zorgen ook uiten, maar waarschuwen voor de gevaren die de vrijheid van West-Europa bedreigen lijkt niet meer te helpen. Soms word ik er moedeloos van en denk ik dat we de strijd tegen de islam en de islamisering al verloren hebben. Aan de andere kant is er ook hoop. Hoop in die zin dat het Europese volk eindelijk wakker begint te worden en het er steeds meer op lijkt dat het gezonde verstand gaat winnen.

  Op 31 januari 2020 stapten de Britten na drie jaar rekken en veel gedoe eindelijk uit de EU, waarmee ze hun eigen vrijheid en soevereiniteit weer terugkrijgen. Wat betekent dit voor de 27 resterende EU-landen als ze zien dat het vertrek van de Britten een juiste beslissing was? Laten we hopen op een sneeuwbaleffect en dat de EU als een kaartenhuis in elkaar stort.

  Nu het coronavirus het nieuws domineert ziet het (s)linkse establishment zijn kans schoon om allerlei zaken erdoor te drukken. Zo ziet het ernaar uit dat criminele landen als Albani en Noord-Macedoni toe zullen treden tot die vreselijke EU, wordt de coronahype door klimaatkabouter en globalist Timmermans misbruikt om die idiote 'Green Deal' erdoor te drukken, worden het krankzinnige stikstofbeleid en 5G ons door de strot geduwd, gaan talloze huizen van het gas af, wordt Griekenland niet (voldoende) beschermd tegen dictator Erdogan en worden nog meer economische gelukszoekers ons land binnengeloodst.

 • Deugen voor de bhne
  • De onbetaalbare en totl nutteloze klimaathysterie beheerst het politieke debat en is verworden tot een schaamteloos verdienmodel. Snotneuzen als Marokkaan Yasser Feras (Jesse Klaver) en Rob Jetten raken er niet over uitgepraat en komen bijna klaar als ze mogen aanschuiven aan de deugtafels op de Nationale Staatstelevisie. Uitgerekend zijzelf (politiek, BN'ers en linkse deugers) weigeren het "goede" voorbeeld te geven, maar willen anderen wel de maat nemen. Dit is deugen voor de bhne, als ze er zelf maar geen last van hebben. Voorbeelden:
   • Politici die economische gelukszoekers en kansloze migranten voorrang geven op (gratis) huizen en sociale voorzieningen zoals (alweer gratis) zorg en uitkeringen. Door de massa-immigratie ontstaat er een gigantisch tekort aan woningen voor de gewone Nederlander die voor een huis jren op de wachtlijst staat. Door de stikstofwaanzin die boeren en bouwers treffen gaat dit de komende jaren ook niet verbeteren. Boeren worden door het kabinet weggepest om plaats te maken voor huizen voor economische gelukszoekers en totaal onrendabele zonnepanelen- en windmolenparken. Politici, bestuurders en linkse kiezers deugen het land kapot, maar wonen zelf in sjieke dure wijken waar ze nooit met overlastgevende niet-westerse allochtonen worden geconfronteerd. Dieptepunt: deug-NSB'er Johnny de Mol deugde er in een deugprogramma op los en zei zonder enige schaamte dat criminaliteit onder economische gelukszoekers onze schuld is. Onze schuld? Wie of wat bracht dat tuig dan naar Nederland en Europa? Wat een idioot! Knettergek! #koekoek
   • Femke Halalsema die voor (doorgeslagen) diversiteit is, maar haar kinderen in 2015 vanwege diezelfde diversiteit van een zwarte school haalde. Hypocriet! Het zou linkse deugers sieren als ze nu ook eens hun eigen domme beleid zouden volgen en daarvan zouden leren, maar na 2015 bleek dat niet het geval. Knettergek!
   • Overal hoor en zie je linkse deugers tot in den treure erover zeuren: we moeten economische gelukszoekers (die azen op gratis geld) opvangen, pamperen en genderneutraliteit en inclusiviteit bevorderen
    • Zweedse gutmenschen die voor een interviewer verklaren een asielzoeker in huis te willen nemen,.....totdat Ali voor hun neus staat en ze plotsklaps met een kutsmoes van mening veranderen. Ook deug-BN'ers als Claudia de Breij, Georgina Verbaan, Dolf Jansen, Erik van Muiswinkel, Freek de Jonge, Peter R. de Vries en Johnny de Mol hebben aan de deugtafels op de Nationale Staatstelevisie allemaal een grote mond, maar als het erop aankomt neemt niemand asielzoekers in huis. Deugen voor de bhne!
    • GroenLinkse collaborateurs die in 2015 voor een azc-vakantieoord voor economische gelukszoekers 'Jij bent wlkom in mijn land' staan te blren, maar geen flauw benul hebben wat ze binnenhalen en welke gevolgen dat heeft voor onze vrijheid (dreigende ongewenste islamisering). Treurig en hl gevaarlijk. Daarnaast wordt door hersenloze idioten als linkse hobby elk jaar de 'Nacht van de Vluchteling' gehouden om economische gelukszoekers te kunnen pamperen. Ook zj gaan zelf geen economische gelukszoekers in huis - maar zich allerlei ellende op de hals - halen. Knettergek. Ik zeg: sodemieter op met die moslimmigranten. Zet ze op het eerstvolgende vliegtuig en stuur ze terug naar huis! Grenzen dicht!

Reageren? Gebruik het contactformulier.

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2020 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker