Het logo van de website van Joop Letteboer

Artikelen

artikelen.php werd voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 14 september 2019

Op deze pagina worden artikelen over onderwerpen vermeld (en aangekondigd) waar ik een mening over heb of die mij door de mainstream media en de actualiteit hebben genspireerd er een artikel over te schrijven. Opiniestukken die door het maatschappelijk debat en een uitgesproken mening wat meer aandacht vragen zullen op een aparte pagina worden ondergebracht. Lees de disclaimer voor de bepalingen die op deze website gelden.

Politiek
De artikelen op deze website gaan vooral over politiek. Specifieker: de bestrijding van de islam. Sinds de waarschuwingen van Hans Janmaat en de opkomst van Pim Fortuyn interesseer ik mij ervoor en zie ik met lede ogen aan hoe ons land door de deugpolitiek van het partijkartel langzaam maar zeker naar de bliksem gaat. Hoe de islam in ons land langzaam maar zeker Nederlands grondgebied opeist, kalifaten sticht, het land overneemt en alles waar we voor gevochten hebben afwijst en vernietigt. Hoe domme onwetende Nederlanders als makke lammetjes door de knien gaan en zich gewillig opofferen voor (invoering van) de sharia. Maar het is genoeg geweest. Het wordt tijd dat we opstaan, dat we vechten voor onze vrijheid en de islam verdrijven. Door alle incidenten met moslims die de linkse mainstream media continu downplayen, verdraaien en verzwijgen is het voor mij duidelijk: er broeit iets. We zijn op weg naar een Europese burgeroorlog en die lijkt onvermijdelijk.

Op de pagina Artikelen over de islam (web) zijn meer artikelen te vinden die helder en duidelijk het islamprobleem blootleggen.

Sauna
Vanaf 1985 ga ik regelmatig naar de sauna. De laatste decennia is er door de seksualisering van het naakte lichaam door de media en de invasie van niet-westerse allochtonen een verpreutsing ontstaan in het saunalandschap. Saunabedrijven hebben hierdoor een nieuw verdienmodel gevonden door badkledingdagen aan te bieden, en verkwanselen hiermee de lichamelijke vrijheid. Het zal duidelijk zijn dat dit soort dagen niets met sauna hebben te maken.

Artikelen:

Verwachte artikelen:

 • De hypocrisie van linkse deugers
  • Overal hoor en zie je linkse deugers tot in den treure erover zeuren: we moeten vluchtelingen (lees: economische gelukszoekers die azen op gratis geld) opvangen, pamperen en genderneutraliteit en inclusiviteit bevorderen. De zieke partij Bij1 en de aandachtsgeile Surinamer Sylvana Simons gaan daarin zover dat het Amsterdamse blanke ambtenaren wil verplichten om een "training" te volgen, om het blanke ras te "leren" hoe bevoorrecht ze zijn. Dit is linkse politieke indoctrinatie van het ergste soort zoals dat ook in het onderwijs plaatsvindt. Ziek en knettergek!
  • De onbetaalbare en totl nutteloze klimaathysterie beheerst het politieke debat en is verworden tot een schaamteloos verdienmodel. Snotneuzen als Marokkaan Yasser Feras (Jesse Klaver) en Rob Jetten raken er niet over uitgepraat en komen bijna klaar als ze mogen aanschuiven aan de deugtafels op de Nationale Staatstelevisie. Uitgerekend zijzelf (politiek, BN'ers en linkse deugers) weigeren het "goede" voorbeeld te geven, maar willen anderen wel de maat nemen. Dit is deugen voor de bhne, als ze er zelf maar geen last van hebben. Voorbeelden:
   • Politici die economische gelukszoekers en migranten voorrang geven op (gratis) huizen en sociale voorzieningen zoals (alweer gratis) zorg en uitkeringen. Politici, bestuurders en linkse kiezers deugen het land kapot, maar wonen zelf in sjieke dure wijken waar ze nooit met overlastgevende en criminele allochtonen worden geconfronteerd
   • Kilmaatdrammers vinden dat we duurzaam moeten gaan leven en dat mensen - die dat niet kunnen betalen - hun huizen moeten aanpassen vanwege de klimaathysterie. Zelf vliegen drammende politici de halve wereld over, laten zich rondrijden in peperdure dieselauto's en weigeren hun eigen huizen aan te passen
   • Femke Halalsema die voor (doorgeslagen) diversiteit is, maar haar kinderen in 2015 vanwege diezelfde diversiteit van een zwarte school haalde. Hypocriet! Het zou linkse deugers sieren als ze nu ook eens zouden leren van hun domme beleid, maar na 2015 bleek dat niet het geval. Knettergek!
   • Zweedse gutmenschen die voor een interviewer verklaren een asielzoeker in huis te willen nemen,.....totdat Ali voor hun neus staat. Ook BN'ers als Claudia de Breij, Georgina Verbaan en Johnny de Mol hebben in deugprogramma's op de Staatstelevisie allemaal een grote mond, maar als het erop aankomt neemt niemand asielzoekers in huis. Deugen voor de bhne!
   • GroenLinkse collaborateurs die in 2015 voor een azc in Apeldoorn voor economische gelukszoekers 'Jij bent wlkom in mijn land' staan te blren, maar geen flauw benul hebben wat ze binnenhalen en welke gevolgen dat heeft voor de vrijheid van onze samenleving (dreigende ongewenste islamisering). Daarnaast wordt als linkse hobby elk jaar de 'Nacht van de Vluchteling' gehouden om economische gelukszoekers te kunnen pamperen. Ook zj gaan zelf geen economische gelukszoekers in huis - maar zich allerlei ellende op de hals - halen. Knettergek. Ik zeg: sodemieter op met die moslimmigranten! Grenzen dicht!
   • Bij doodsbedreigingen aan het adres van PVV-leider Geert Wilders doet het Openbaar Ministerie niets, bij "beledigingen" tegen zwartepiethater Sylvana Simons stonden binnen drie maanden tien mensen voor de rechter. Dit bewijst dat het Openbaar Ministerie (net als de politie en burgemeesters) een politieke agenda heeft en met twee maten meet

Reageren? Gebruik het contactformulier.

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2019 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker