Het logo van de website van Joop Letteboer

Artikelen

Op deze pagina worden artikelen over onderwerpen vermeld (en aangekondigd) waar ik een mening over heb of die mij door de mainstream media en de actualiteit hebben geÔnspireerd er een artikel over te schrijven. Opiniestukken die door het maatschappelijk debat en een uitgesproken mening wat meer aandacht vragen zullen op een aparte pagina worden ondergebracht. Lees de disclaimer voor de bepalingen die op deze website gelden.

Politiek
De artikelen op deze website gaan vooral over politiek. Specifieker: de bestrijding van de islam. Sinds de waarschuwingen van Hans Janmaat en de opkomst van Pim Fortuyn interesseer ik mij ervoor en zie ik met lede ogen aan hoe ons land door de deugpolitiek van het partijkartel langzaam maar zeker naar de bliksem gaat. Hoe de islam in ons land langzaam maar zeker Nederlands grondgebied opeist, kalifaten sticht, het land overneemt en alles waar we voor gevochten hebben afwijst en vernietigt. Hoe domme onwetende Nederlanders als makke lammetjes door de knieŽn gaan en zich gewillig opofferen voor (invoering van) de sharia. Maar het is genoeg geweest. Het wordt tijd dat we opstaan, dat we vechten voor onze vrijheid en de islam verdrijven. Door alle incidenten met moslims die de linkse mainstream media continu downplayen, verdraaien en verzwijgen is het voor mij duidelijk: er broeit iets. We zijn op weg naar een Europese burgeroorlog en die lijkt onvermijdelijk.

Op de linkpagina zijn meer artikelen te vinden die helder en duidelijk het islamprobleem blootleggen.

Sauna
Vanaf 1985 ga ik regelmatig naar de sauna. De laatste decennia is er door de seksualisering van het naakte lichaam door de media en de invasie van niet-westerse allochtonen een verpreutsing ontstaan in het saunalandschap. Saunabedrijven hebben hierdoor een nieuw verdienmodel gevonden door badkledingdagen aan te bieden, en verkwanselen hiermee de lichamelijke vrijheid. Het zal duidelijk zijn dat dit soort dagen niets met sauna hebben te maken.

Artikelen:

Verwachte artikelen:

 • Het gevaar van EU-resolutie 1743
  De EU-resolutie die in dit artikel wordt behandeld is een eenvoudige weergave van het origineel, zoals die in 1973 door het kabinet Den Uyl zou zijn getekend en in 2010 door het kabinet Rutte I werd aangenomen. In deze resolutie - waarin de islam wordt verheerlijkt - komt het erop neer dat we de islam in Europa ruim baan moeten geven: dom, gevaarlijk en knettergek. Omdat men weigert het islamprobleem te benoemen en aan te pakken wordt vermoed dat de politiek "beleid" maakt op basis van deze gevaarlijke resolutie. Dit artikel geeft antwoorden op de punten die in de weergave van de resolutie worden genoemd
 • De hypocrisie van linkse deugers
  • Overal hoor en zie je linkse deugers tot in den treure erover zeuren: we moeten vluchtelingen (lees: economische gelukszoekers) opvangen en pamperen, duurzaam gaan leven en genderneutraliteit en inclusiviteit bevorderen. De zieke partij Bij1 en de aandachtsgeile Sylvana Simons gaan daarin zover dat het Amsterdamse ambtenaren wil verplichten om een "training" te volgen om het blanke ras te "leren" hoe bevoorrecht ze zijn. Dit is politieke indoctrinatie zoals dat ook in het onderwijs plaatsvindt. Ziek en knettergek!
  • De onbetaalbare en totŠŠl nutteloze klimaathysterie beheerst het politieke debat en is verworden tot een schaamteloos verdienmodel. Snotneuzen als Marokkaan Yasser Feras (Jesse Klaver) en Rob Jetten raken er niet over uitgepraat en komen bijna klaar als ze het op de nationale staatstelevisie erover hebben. Uitgerekend zijzelf (politiek, BN'ers en linkse deugers) weigeren het "goede" voorbeeld te geven, maar willen anderen wel de maat nemen. Een treffend voorbeeld is Femke Halalsema die voor diversiteit is, maar haar kinderen wel van een zwarte school haalde. Hypocriet en knettergek!
 • De smerige streken van linkse ratten
  De linkse kliek (beter bekend als Antifa) heeft veel moeite met democratie als die ze niet goed uitkomt. Dat leidt tot razzia's op rechtse kiezers en social media-accounts, geweld, bedreigingen en framing. Dit artikel legt de bubbel, de onverdraagzaamheid en het gevaar van het communistische linkse gedachtegoed bloot

Reageren? Gebruik het contactformulier.

Joop Letteboer raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2019 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker