Het logo van de website van Joop Letteboer

Opinie: Antifa, een groeiend probleem

antifa.php werd voor het laatst bijgewerkt op zondag 11 juni 2023

BREAKING:
28-01-2021 | WORDPRESS.COM CENSUREERT OOK DE BATAAFSCHE COURANT
20-09-2020 | SLOWAKIJE VERBIEDT OFFICIEEL DE ISLAM EN VERBIEDT MOSKEEËN
23-03-2019 | EXTREEM-LINKS GAAT LOS OP THIERRY BAUDET
11-03-2019 | AANSLAG OP GEERT WILDERS VERIJDELD

Inhoudsopgave:

 1. Antifa, een groeiend probleem
 2. Twitter-razzia's tegen rechtse accounts
 3. Demonisering van Thierry Baudet en FVD
 4. Extreem-linkse Antifa-groeperingen, -blogs en -websites
 5. Artikelen over extreem-links geweld (web)

Antifa, een groeiend probleem


Naast de islam, de EU, de msm en de (linkse) politiek zijn ook de extreem-linkse gutmenschen (beter bekend als Antifa) een groeiende bron van zorg. Door de opkomst van gezond-rechts dat Europa van de ondergang wil redden komt nu uit allerlei kieren en gaten extreem-links gespuis tevoorschijn. Op Twitter wemelt het van de Extinction Rebellion-, BLM- en Antifa-accounts. Antifa is (vooral in Frankrijk en Duitsland) een goed georganiseerde terreurorganisatie en wordt (net als het klimaatdrammende Extinction Rebellion) door de Joods-Hongaarse miljardair en gutmensch George Soros gefinancierd (momenteel loopt er vanuit de VS en het VK een onderzoek naar Soros die organisaties financiert die de democratie ondermijnen). De terreurorganisatie bestaat uit extreem-linkse groeperingen en extreem-linkse politieke partijen.

Ook in Amerika is Antifa actief. De Amerikaanse president Donald Trump beschouwt de Amerikaanse tak van Antifa na de plunderingen in Portland en Minneapolis tot een terroristische organisatie, waardoor die makkelijker is aan te pakken en te vervolgen. Wat een baas. Dat zouden we in Nederland ook moeten doen. Het zou een signaal moeten zijn voor andere landen die gebukt gaan onder Antifa-terreur:

De Verenigde Staten van Amerika beschouwen Antifa als een terroristische organisatie

Twitter-razzia's tegen rechtse accounts


Net als de islam wordt Antifa in Nederland een steeds groter probleem. De laatste maanden vinden op Twitter razzia's plaats tegen de (in hun ogen) "extreem-rechtse" accounts en alles wat niet (extreem-)links is. Als je een rechtse mening hebt moet je hoe dan ook worden verketterd en geframed. Zo werden Pegida-leider Edwin Wagensveld en PVV-stemmer en FVD-lid Dr. Gertjan Mulder door de deugbrigade meerdere keren gerapporteerd. Twitter trapte erin en schortte de accounts permanent op. Sindsdien is de heer Mulder als schrijver van islam-kritische artikelen actief op Veren of Lood en op Gab, de FreeSpeech-tegenhanger van Twitter. Het account van Edwin Wagensveld is op 21 juni 2019 opnieuw opgeschort. Maar deze speldenprik zal Pegida niet tegenhouden, integendeel. Wagensveld blijft namens de Nederlandse tak van het Duitse Pegida tegen de islam demonstreren om ons land te waarschuwen voor het grootste gevaar uit de Nederlandse geschiedenis sinds de Tweede Wereldoorlog.

PVV-meisje Els
De razzia's op rechtse Twitter-accounts gaan inmiddels zover dat de persoonlijke levenssfeer van betrokkenen ernstig wordt bedreigd. De extreem-linkse deugbrigade (beter bekend als Antifa) haat democratie en de vrijheid van meningsuiting als die ze niet goed uitkomen. Dat leidt tot razzia's op rechtse kiezers en social media-accounts, geweld, bedreigingen en framing. De heksenjacht van links-activistische riooljournalisten van het AD, De (Om)Volkskrant en De Groene Amsterdammer op het 20-jarige PVV-meisje Els is daar een duidelijk voorbeeld van. Els postte op Twitter vrolijke enthousiaste filmpjes over de PVV en werd door extreem-links tuig (tot aan haar huisadres toe) zodanig bedreigd en gestalkt, waardoor het arme kind moest onderduiken. Het gaat zelfs zover dat bij een onwelgevallige mening de werkgever op de hoogte wordt gesteld. Dit zijn NSB-praktijken. Ongelooflijk, wat een tuig! Els had aanvankelijk op aanraden van de politie besloten Twitter te verlaten vanwege "hele extreme bedreigingen", maar is inmiddels onder een ander account weer teruggekeerd. Het linkse "journalistieke" Gestapo-tuig duikt naar alle waarschijnlijkheid alweer op volgende slachtoffers die een onwelgevallige mening hebben. En dat heeft het smerige tuig gevonden in de personen van Eva Vlaardingerbroek, Kim Boon en Raisa Blommestijn. LEESTIP

Geert Wilders
Een nieuw dieptepunt in de razziapraktijken van extreem-links diende zich vrijdag 31 mei 2019 aan. Klimaatdrammer en eurofiel Rob Jetten (D66) vond het nodig om zich te mengen in het debat rond het groeiend antisemitisme in Nederland dat, zoals wij weten, veroorzaakt wordt door de islam en de linkse politiek waarvan hijzelf deel uitmaakt. Hij twitterde het volgende en ik citeer:

Iedereen moet de vrijheid hebben te geloven wat hij of zij wil. Laten we altijd opstaan tegen antisemitisme, in Nederland en Europa. #keppelop

De oorzaak van antisemitisme verzuimde Jetten echter te benoemen. PVV-leider Geert Wilders deed dat wel, antwoordde als volgt en ik citeer:

Laten we altijd opstaan tegen de sukkels van @D66 die de grenzen openlaten en meer en meer islam importeren om vervolgens krokodillentranen te huilen over de gevolgen daarvan zoals antisemitisme, eerwraak, vrouwenbesnijdenis, terrorisme en haat. #keppelop #islamweg #SukkelsD66

Kennelijk was de keiharde waarheid teveel van het goede voor het extreem-linkse tuig, dat de tweet van Wilders massaal bij Twitter rapporteerde. Hierop kreeg de PVV-leider een blokkade op zijn Twitter-account van 12 uur opgelegd. Hoe haalt een social media-platform het in hemelsnaam in zijn hoofd om zich met het politieke debat in Nederland te bemoeien? Ongelooflijk! Het moet toch niet gekker worden! Daarnaast: een platform dat zegt pal te staan voor de vrijheid van meningsuiting laat dat net zo hard weer vallen als dat de deugbrigade niet goed uitkomt. Gelukkig laat Geert Wilders zich door linkse sukkels niet de mond snoeren en blijft hij waarschuwen voor de gevaarlijke totalitaire ideologie die islam heet. Onderstaand een screenshot van de door Twitter verwijderde tweet.

De door Twitter verwijderde tweet van PVV-leider Geert Wilders

Demonisering van Thierry Baudet en FVD


De demonisering en framing van Thierry Baudet en FVD door de mainstream media, programmamakers, journalisten, columnisten en politici staat op een andere pagina in een ander artikel, maar hoort zéker in dit artikel thuis. Onderwerp is onder meer de misselijkmakende haatdemonstratie van Antifa in Amsterdam waarin linkse politieke partijen meeliepen en waarin werd opgeroepen om Baudet te vermoorden. Lees verder...

Antifa tijdens de haatdemonstratie in Amsterdam

Toen niet, nu niet, nooit niet!
Nooit meer socialisme!
Geef Antifa geen podium

Nooit meer socialisme! Geef Antifa geen podium

Extreem-linkse Antifa-groeperingen, -blogs en -websites


Onderstaande bruin-linkse groeperingen verheerlijken geweld tegen andersdenkenden. Veel daarvan worden (waarschijnlijk) gefinancierd door de Joods-Hongaarse miljardair en gutmensch George Soros. De bedoelingen van deze groeperingen zijn om landen te destabiliseren en het fascisme nieuw leven in te blazen. Daarnaast vinden ze het gerechtvaardigd om rechtse politici te framen en rotzooi te trappen als ze hun (politieke) zin niet krijgen, en als de democratie en vrijheid van meningsuiting ze niet goed uitkomen. Volgens onderstaande websites/groeperingen ben je "extreem-rechts" en zaai je haat als je de waarheid vertelt en grote problemen als migratie en de islam aan de kaak stelt. Walgelijke framing, dus. Antifa = tuig. Knettergek!

 1. AFA (Anti-Fascistische Actie. Naar verluidt is de Haagse Stadspartij (HSP) de politieke tak van de extreem-linkse AFA)
 2. Comité 21 Maart (extreem-linkse groepering die een pamflet verspreidde waarin de PVV en Forum voor Democratie onder de kreet 'Geen racisten in de raad' schaamteloos werden weggezet als racisten. Deze groep liep ook mee in de haatdemonstratie van Antifa-tuig in Amsterdam, waarin werd opgeroepen FVD-leider Thierry Baudet te vermoorden. Op mijn werk werd dit pamflet door domme deugers opgehangen. Knettergek!)
 3. Kafka
 4. Radicaal Anarchistisch Feministisch Front
 5. Extinction Rebellion (extreem-linkse terreurorganisatie die op de Britse terreurlijst is gezet)
 6. KOZP / De Grauwe Eeuw alias Majority Perspective / We Are Here (groep uitgeprocedeerd krakerstuig die moet worden uitgezet. Naar verluidt zijn deze drie groepen aan elkaar gelieerd, bestaan ze uit dezelfde werkschuwe idioten en slurpen ze € 1.200.000,- subsidie per jaar op om onze cultuur en tradities te vernietigen. KOZP stond op de nationale terrorismelijst van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) en zou gelieerd zijn aan de Duitse tak van het zeer gewelddadige Antifa)
 7. Black Lives Matter (BLM, een door George Soros gefinancierde terreurorganisatie die - opgehitst door opruiers Jerry Afriyie, Akwasi en Sylvana Simons - rassenrellen tegen blanken ontketent)
 8. Nederland Bekent Kleur (extreem-linkse Antifa-groepering die ons de islamisering en het mislukte multiculturalisme door de strot wil duwen. Deze groep is gelieerd aan het tuig van KOZP)
 9. We Gaan Ze Halen (extreem-linkse groepering die op onwettige wijze economische gelukszoekers wil ophalen uit veilige landen, en de samenleving met de ellende en de kosten wil opzadelen. Mensensmokkel!)
 10. GroenLinks aka BruinLinks, aka de Groene Khmer (communistische en extreem-linkse politieke partij)
  • RaRa (een aan GroenLinks gelieerde terreurgroep die verantwoordelijk was voor de aanslagen op Makro-filialen, toenmalig staatssecretaris van Justitie Aad Kosto en CD-leider Hans Janmaat, waarbij zijn vrouw Wil Schuurman een been verloor. Tevens kan deze partij medeplichtigheid aan de moord op LPF-leider Pim Fortuyn worden verweten. Op een partijbijeenkomst wilde GroenLinks-Kamerlid Suzanne Kröger gaan filosoferen om geweld te gebruiken om de doelen van de klimaathoax te halen)
  • DWARS (extreem-linkse jongerengroepering van het extreem-linkse GroenLinks)
 11. D66 (NIEUW) (een extreem-linkse, communistische en fascistische partij die tot doel heeft om het communisme in te voeren, en de democratie en de vrijheid (van meningsuiting) af te schaffen)
 12. Joop.nl/ (extreem-linkse haatsite)
 13. De Groene Amsterdammer aka De Bruine Amsterdammer (https://www.groene.nl/, extreem-linkse site)
 14. socialisme.nu/blog/ (extreem-linkse haatsite)
 15. www.krapuul.nl/ (extreem-linkse haatsite)
 16. www.afafryslan.nl/ (AFA Fryslân, extreem-linkse Antifa-site)
 17. www.grutjes.nl/ (extreem-links blog)
 18. jalta.nl/ (extreem-linkse website. Eigenaar is de extreem-linkse activist Joshua Livestro)
 19. indymedia.nl/ (extreem-linkse website)
 20. Internationale Kommunistische Stroming (NIEUW) (een fascistische website die tot doel heeft om het communisme in te voeren. Kennelijk zijn de miljoenen doden die het communisme heeft veroorzaakt nog niet genoeg)

Artikelen over extreem-links geweld (web)

 1. KAFKA, AFA, antifa; de zwarthemden van extreemlinks
 2. 1 mei in Duitsland: ANTIFA-activisten slaan ZDF-televisieteam het ziekenhuis in - Groene Jeugd juicht
 3. ANTIFA kondigt moord op andersdenkenden aan - media zwijgen
 4. Er hangt geweld in de lucht. Links geweld
 5. 166 arrestaties in Den Haag bij betoging extreem-linkse AFA
 6. Dit zijn ze dan: de "stoere" dames die het huis van "vrouwenhater" Thierry Baudet bekladden
 7. Theo Hiddema (FvD): Mijn huis is beschoten
 8. Extreem-linkse activiste Anne Fleur Dekker niet langer welkom bij extreem-links 'Comité 21 maart'
 9. Tijd om linkse aanvallen aan te pakken! Wierd Duk: "Verbied gewelddadig Antifa!"
 10. Gezellig marcheren met de bruinhemden van Antifa
 11. Joop van Riessen roept op tot het mollen van Geert Wilders en het deporteren van zijn aanhang (mp4)

Later meer...

Relevante artikelen (web):
Kauthar Bouchallikht, de Moslim Broederschap en FEMYSO
Zwarte politieagent schoot vrouw dood voor de ogen van haar zoontje - autoriteiten verbergen het voorval
Erkenbrand: White Lives Matter
Racisme bestaat niet
Artikel: Mooie rechtse vrouwen worden geïntimideerd
Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin
12-uurtje: De domme deuggleuf
Toppsychiater: Linksdenkenden hebben psychologische stoornis
Links zijn is een geestesziekte
Stockholmsyndroom: Waarom linkse deugmensen altijd de islamitische daders in bescherming nemen
De deugmens is een respectloze narcist
College voor de Rechten van de Mens ligt steeds weer onder vuur
Polen waarschuwen Nederland: "Met zoveel mensen uit een andere cultuur is het hier over 20 jaar niet meer leefbaar!"

Verwante artikelen (website):
Nepnieuws NOS wordt genant (actueel)
De leugens over Covid-19 (actueel)
Stop de identiteitspolitiek!
Deugen voor de bühne
De censuur van social media
De hetze tegen ON! (actueel)
Antifa, een groeiend probleem
De linkse haat tegen FVD (actueel)
Sauna? Natuurlijk bloot

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2023 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker