Het logo van de website van Joop Letteboer

Opinie: Antifa, een groeiend probleem

antifa.php werd voor het laatst bijgewerkt op zondag 22 september 2019

BREAKING:
23-03-2019 | EXTREEM-LINKS GAAT LOS OP THIERRY BAUDET (website)
11-03-2019 | AANSLAG OP GEERT WILDERS VERIJDELD (website)

Inhoudsopgave:

 1. Antifa, een groeiend probleem
 2. Twitter-razzia's tegen rechtse accounts
 3. Demonisering van Thierry Baudet en FvD
 4. Extreem-linkse Antifa-blogs en -websites

Antifa, een groeiend probleem


Een veel groter probleem dan de mainstream media en de politiek zijn de extreem-linkse gutmenschen, beter bekend als Antifa. Door de opkomst van gezond rechts dat Europa van de ondergang wil redden komt nu uit allerlei kieren en gaten extreem-links gespuis tevoorschijn. Op Twitter wemelt het van de Antifa-accounts. Antifa is (vooral in Frankrijk en Duitsland) een goed georganiseerde terreurorganisatie en wordt door de Joods-Hongaarse miljardair en gutmensch George Soros gefinancierd. De terreurorganisatie omvat extreem-linkse groeperingen en extreem-linkse politieke partijen. Ook in Amerika is Antifa actief. De Amerikaanse president Donald Trump wil de Amerikaanse tak van Antifa na de rellen in Portland tot terreurorganisatie laten verklaren, waardoor de organisatie makkelijker is aan te pakken en te vervolgen. Dit zou een signaal moeten zijn voor andere landen die gebukt gaan onder Antifa-terreur.

Twitter-razzia's tegen rechtse accounts


Net als de islam wordt Antifa in Nederland een steeds groter probleem. De laatste maanden vinden op Twitter razzia's plaats tegen de (in hun ogen) "extreem-rechtse" accounts en alles wat niet (extreem-)links is. Als je een rechtse mening hebt moet je hoe dan ook worden verketterd en geframed. Zo werden Pegida-leider Edwin Wagensveld en PVV-stemmer en FvD-lid Dr. Gertjan Mulder door de deugbrigade meerdere keren gerapporteerd. Twitter trapte erin en schortte de accounts permanent op. Sindsdien is de heer Mulder als schrijver van islam-kritische artikelen actief op Veren of Lood en op Gab, de FreeSpeech-tegenhanger van Twitter. Het account van Edwin Wagensveld is op 21 juni 2019 opnieuw opgeschort. Maar deze speldenprik zal Pegida niet tegenhouden, integendeel. Wagensveld blijft namens de Nederlandse tak van het Duitse Pegida tegen de islam demonstreren om ons land te waarschuwen voor het grootste gevaar uit de Nederlandse geschiedenis sinds de Tweede Wereldoorlog.

PVV-meisje Els
De razzia's op rechtse Twitter-accounts gaan inmiddels zover dat de persoonlijke levenssfeer van betrokkenen ernstig wordt bedreigd. De extreem-linkse deugbrigade (beter bekend als Antifa) haat democratie en de vrijheid van meningsuiting als die ze niet goed uitkomen. Dat leidt tot razzia's op rechtse kiezers en social media-accounts, geweld, bedreigingen en framing. De heksenjacht van journalisten van het AD, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer op het 20-jarige PVV-meisje Els is daar een duidelijk voorbeeld van. Els postte op Twitter vrolijke enthousiaste filmpjes over de PVV en werd door extreem-links tuig zodanig bedreigd en gestalkt dat het arme kind moest onderduiken. Els had aanvankelijk op aanraden van de politie besloten Twitter te verlaten vanwege "hele extreme bedreigingen", maar is inmiddels onder een ander account weer terug. Het linkse Gestapo-tuig duikt naar alle waarschijnlijkheid alweer op het volgende slachtoffer. LEESTIP

Geert Wilders
Een nieuw dieptepunt in de razziapraktijken van extreem-links diende zich vrijdag 31 mei 2019 aan. Klimaatdrammer en eurofiel Rob Jetten (D66) vond het nodig om zich te mengen in het debat rond het groeiend antisemitisme in Nederland dat, zoals wij weten, veroorzaakt wordt door de islam en de linkse politiek waarvan hijzelf deel uitmaakt. Hij twitterde het volgende en ik citeer:

Iedereen moet de vrijheid hebben te geloven wat hij of zij wil. Laten we altijd opstaan tegen antisemitisme, in Nederland en Europa. #keppelop

De oorzaak van antisemitisme verzuimde Jetten echter te benoemen. PVV-leider Geert Wilders deed dat wel, antwoordde als volgt en ik citeer:

Laten we altijd opstaan tegen de sukkels van @D66 die de grenzen openlaten en meer en meer islam importeren om vervolgens krokodillentranen te huilen over de gevolgen daarvan zoals antisemitisme, eerwraak, vrouwenbesnijdenis, terrorisme en haat. #keppelop #islamweg #SukkelsD66

Kennelijk was de keiharde waarheid teveel van het goede voor het extreem-linkse tuig, dat de tweet van Wilders massaal bij Twitter rapporteerde. Hierop kreeg de PVV-leider een blokkade op zijn Twitter-account van 12 uur opgelegd. Hoe haalt een social media-platform het in hemelsnaam in zijn hoofd om zich met het politieke debat in Nederland te bemoeien? Ongelooflijk! Het moet toch niet gekker worden! Daarnaast: een platform dat zegt pal te staan voor de vrijheid van meningsuiting laat dat net zo hard weer vallen als dat de deugbrigade niet goed uitkomt. Gelukkig laat Geert Wilders zich door linkse sukkels niet de mond snoeren en blijft hij waarschuwen voor de gevaarlijke totalitaire ideologie die islam heet. Onderstaand een screenshot van de door Twitter verwijderde tweet.

De door Twitter verwijderde tweet van PVV-leider Geert Wilders

Demonisering van Thierry Baudet en FvD


De demonisering en framing van Thierry Baudet en FvD door de mainstream media, programmamakers, journalisten, columnisten en politici staat op een andere pagina in een ander artikel, maar hoort zéker in dit artikel thuis. Onderwerp is onder meer de misselijkmakende haatdemonstratie van Antifa in Amsterdam waarin linkse politieke partijen meeliepen en waarin werd opgeroepen om Baudet te vermoorden. Lees verder...

Antifa tijdens de haatdemonstratie in Amsterdam

Nooit meer socialisme! Geef Antifa geen podium

Extreem-linkse Antifa-blogs en -websites


Onderstaande extreem-linkse groeperingen verheerlijken geweld tegen andersdenkenden en worden (waarschijnlijk) gefinancierd door de Joods-Hongaarse miljardair George Soros. De bedoelingen van deze groeperingen zijn om rechtse politici te framen en rotzooi te trappen als de democratie en vrijheid van meningsuiting ze niet goed uitkomen.

 • RaRa
 • Anti-Fascistische Actie (AFA)
 • www.afafryslan.nl/ (AFA Fryslân, extreem-linkse Antifa-site)
 • Comité 21 Maart
 • De Grauwe Eeuw alias Majority Perspective
 • Kafka
 • Radicaal Anarchistisch Feministisch Front
 • KOZP
 • We Are Here (groep uitgeprocedeerd asielzoekerstuig die moet worden uitgezet)
 • socialisme.nu/blog/ (extreem-linkse site)
 • www.grutjes.nl/ (extreem-links blog)
 • GroenLinks (extreem-linkse politieke partij)
 • Joop.nl (extreem-linkse opiniesite)

Later meer...

Verwante artikelen (website):
Artikelen over de islam (web)
Antifa, een groeiend probleem
Het gevaar van EU-resolutie 1743
Negeren islamprobleem gevaarlijk
De opkomst van FvD
De gevaren van de islam

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2019 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker