Het logo van de website van Joop Letteboer

Opinie: Ze zijn knettergek geworden

knettergek.php werd voor het laatst bijgewerkt op zondag 28 januari 2024

Inhoudsopgave:

 1. Inleiding
 2. Inclusiegemekker en diversiteitsgedram
 3. Bevorderen van (ongewenste) islamisering
 4. Meten met twee maten
 5. Negeren van de democratie als die niet goed uitkomt
 6. Inperken van de vrijheid van meningsuiting
 7. Klimaathysterie
 8. Genderneutraalgekte
Inleiding
Als PVV-stemmer en lid van Forum voor Democratie en Ongehoord Nederland maak ik mij in toenemende mate ernstig zorgen om Nederland. Het land waar ik geboren ben, waarin ik ben opgegroeid en waarin ik woon, werk en leef. Maar dit land holt onder Rutte III (ook bekend als Klaver I of Den Uyl II) in een moordend tempo achteruit, gaat compleet naar de klote en wordt planmatig gesloopt. Al geruime tijd vinden er in dit land krankzinnige gebeurtenissen plaats waaruit je mag concluderen dat 'ze' werkelijk knettergek en compleet geschift zijn geworden. Nederland is terminaal ziek en glijdt af naar het communisme. Talloze voorbeelden spreken voor zich:
 • Inclusiegemekker en diversiteitsgedram
 • Door inclusiegemekker en diversiteitsgedram afschaffen en vernietigen van onze cultuur, identiteit, tradities en geschiedenis. Alles wat Nederland Nederland (ge)maakt (heeft) en waar we trots op zijn moet allemaal verdwijnen voor de idiote agenda van extreem-linkse NSB'ers, geïmporteerde niet-westerse allochtonen en het gebeurt in een moordend tempo: Nederland zo snel mogelijk kapotmaken en (niet-westerse) buitenlanders - die niets met Nederland en hier dus niets te zoeken hebben - knuffelen. Knettergek!
  • Verpesten van de Sinterklaastraditie (Zwarte Piet) door werkschuwe allochtonen van het KOZP-tuig, de NPO/NOS/NTR, de msm en extreem-linkse deugers. Op mijn werk werden snoepgoedzakjes met de afbeelding van Zwarte Piet vervangen door die van Sinterklaas. In Sinterklaasgedichten werd de figuur Zwarte Piet opzettelijk vermeden of weggelaten. Naar verluidt wordt het verzieken van de Sinterklaastraditie door KOZP door de overheid gesubsidieerd. Overheden die door de belastingbetaler worden betaald moeten zich niet bemoeien met de invulling van een Nederlandse traditie. KOZP, gutmenschen en het linkse Antifa-tuig zullen net zo lang door blijven drammen totdat dit mooie kinderfeest totaal verziekt is. Daarna zijn vermoedelijk carnaval, Kerstmis, Pasen en Pinksteren aan de beurt. Knettergek! Dit gedram moét worden tegengehouden en moét stoppen! Gelukkig zijn steeds meer mensen het linkse gezeik over Zwarte Piet meer dan zat en komt er (eindelijk) landelijk verzet: ruim 95% van de Nederlanders is vóór Sinterklaasintochten met Zwarte Piet. Op NederlandFeest.nl is een kaart beschikbaar met traditionele Sinterklaasintochten met Zwarte Piet. Advies: mijd intochten met neppieten.
   Updates: de zwarte opruier Mitchell Esajas krijgt van BLM-activiste Femke Halsema zelfs een lintje voor het verpesten van het Sinterklaasfeest. En het vólgende feest wordt verpest: de Gelderse basisschool "De Carrousel" vervangt de naam 'carnaval' door 'verkleedfeest'. Het KOZP-tuig gaat undercover om tijdens carnavalsoptochten stereotyperingen op te sporen. Knettergek! Doe even normaal en sodemieter op met die onzin! Stop met die domme identiteitspolitiek en het verpesten van onze cultuur!
  • D66 wil kerstliederen in winkels verbieden, maar we moeten wel het versterkte islamitische gejank en gemekker uit kraaitorens van haatmoskeeën aanhoren. Knettergek!
  • Indiaantje en cowboytje spelen is opeens "racistisch"
  • De Efteling wordt geterroriseerd door (weer) een aantal allochtonen die de poppen "racistisch" vinden
  • Negerzoenen mogen geen negerzoenen meer heten
  • Zelfs "foute" boeken moeten er aan geloven: 'De negerhut van Oom Tom' is aangepast naar de 'De hut van Oom Tom'. Nog even en Turks Fruit, Sjors en Sjimmie, en Jip en Janneke zijn ook "fout". Over het foutste boek (de Koran) en foute boeken in het onderwijs waarmee leerlingen worden vergiftigd met linkse denkbeelden (indoctrinatie) wordt natuurlijk met geen woord gerept. Knettergek!
  • Afschaffen van de Gouden Eeuw in het Amsterdam Museum door een allochtone conservator. Naakt in de kunst moet verdwijnen omdat culturen die hier niet thuishoren er aanstoot aan nemen. Zelfs straatnamen van onze zeehelden in volksbuurten moeten er aan geloven. Hiemee wordt schaamteloos geschiedvervalsing gepleegd. Welja, waarom zouden we trots zijn op ons verleden? En zo wordt beetje bij beetje onze cultuur afgepakt. Knettergek!
  • Het Wilhelmus verdwijnt op Nederlandse basisscholen
  • De zieke partij Bij1 - onder aanvoering van de aandachtsgeile en domme Surinamer Sylvana Simons - wil met een "cursus" 'white privilege' Amsterdamse blanke ambtenaren "verplichten" om een "training" te volgen, om het blanke ras te "leren" hoe bevoorrecht ze zijn. Dit is positieve discriminatie, ofwel het voortrekken van zwarte mensen in de hoop achterstanden gelijk te trekken. Linkse politieke indoctrinatie van het ergste soort dus, zoals dat ook in het onderwijs plaatsvindt. Waarschijnlijk zal Simons (na het verpesten van een onschuldig kinderfeest) ook nú zo trots als een aapje door het land rennen. Ziek en knettergek! Mens, sodemieter op naar je thuisland Suriname en neem je vriendjes (cultuurterroristen van KOZP en werkschuw krakerstuig van We Are Here) mee!
  • Nederlandse bedrijven als de Hema, Lidl, Jumbo, Albert Heijn, Ikea, Bol.com, CoolBlue en Amazon doen volop mee aan de islamisering en het slopen van de Nederlandse cultuur en haar tradities. Knettergek! Vaak zijn beïnvloeding ván en indoctrinatie dóór links-activistische clubjes de oorzaak van het gekniel van dit soort bedrijven. Het advies is om dit soort bedrijven te boycotten, er niets meer te kopen en alternatieven te zoeken. Voorbeelden:
   1. Hema: dit bedrijf verkoopt kopvodden om de onderdrukking van moslimvrouwen in de islam te faciliteren. Bovendien verkoopt de Hema halaltroep in plaats van traditionele gewóne rookworst, en verkoopt het ook genderneutrale kinderkleding. En een tijdje terug haalde de Hema Israëlische wijn uit de schappen, nadat Palestijnen en extreem-links erover hadden geklaagd. Smerige Jodenhaters! Zwarte Piet en moorkoppen worden er trouwens ook geweerd. Knettergek! Het wordt tijd dat dit on-Nederlandse debiele bedrijf (mogelijk al in oktober) failliet gaat. Eigen schuld, stelletje debielen!
   2. Nationale Politie: liever gaan ze iftarren in een haatmoskee dan om het Marokkanenprobleem en de islamitische haatverspreiding tov de westerse cultuur aan te pakken
   3. Lidl: Kerstfeest wordt bewust vermeden. In de nieuwste folder noemt men het Feest
   4. Ikea: van Kerstfeest maakt men Winterfeest
   5. Subway: in 200 Subway-winkels verkoopt men alleen nog maar halalrommel
   6. McDonalds / KFC: óók deze bedrijven buigen voor de islam door steeds meer halalrommel te verkopen
   7. Bol.com: dit bedrijf maakte bekend artikelen met Zwarte Piet te zullen gaan weren
   8. CoolBlue: dit bedrijf maakte onlangs in een tweet bekend de haat tov Zwarte Piet door Bol.com te zullen gaan volgen
   9. Amazon: na Bol.com en CoolBlue gaat ook Amazon Zwarte Piet weren
   10. Facebook: afbeeldingen van Zwarte Piet in profielen en posts worden verwijderd. Knettergek!
   11. Twitter: je account wordt geblokkeerd als je een Zwarte Piet als profielfoto hebt. Knettergek!
 • Bevorderen van (ongewenste) islamisering
  • Illegalen (economische gelukszoekers) maken hele woonwijken onveilig en lopen stekend, schietend, stelend en rovend vrij rond. Politie weigert etnisch te profileren en doet niets. De msm en de politie verzwijgen het signalement of de afkomst van daders van steek-, schiet- en lynchpartijen als het moslims zijn. En als de afkomst niet te vermijden is wordt de oorzaak (islam) verzwegen, verdraaid of gedownplayed. De msm verspreiden op die manier nepnieuws en daardoor wordt het steeds lastiger om mensen ervan te overtuigen dat we een islam- en een Marokkanenprobleem hebben. Op Twitter wordt de waarheid vaak wél bekend. Het zal niet lang meer duren of autochtone Nederlandse burgers zullen gewapend over straat moeten om zich tegen niet-westerse allochtonen te verweren
  • Het lerarentekort is te wijten aan het feit dat deze niet meer voor de klas willen staan vanwege een gebrek aan respect en bedreigingen/intimidaties van en door moslimjongeren. Niet-westerse allochtonen hebben niets met Nederlandse normen en waarden, wijzen die af en uiten dat op intimiderende wijze in de klas. Honderden leraren zijn dat spuugzat en vertrekken uit de grote steden. De politiek doet niets en gooit er maar weer € 460.000.000,- tegenaan. Daarmee los je het probleem niet op. Hetzelfde met Amsterdamse politiebureaus: onlangs werd bekend dat Amsterdam die 's nachts moet sluiten vanwege een tekort aan 500 agenten. Mensen met gezond verstand snappen hoe dat komt, maar daarover lees je niets in de msm
  • Het importeren van 23 IS-terroristen uit Syrië. Iedereen die hier actief aan meewerkt (politici, rechters, advocaten, ambtenaren en journalisten) is medeverantwoordelijk als een geïmporteerde IS'er in Nederland een terreuraanslag pleegt. Knettergek!
  • Amsterdam is voor de islam gecapituleerd door vrijdags het versterkte gejank en gemekker uit kraaitorens van een haatmoskee toe te staan. Het zal niet lang meer duren voordat dit vijf keer per dag gebeurt en door domme politici andere steden zullen volgen. Waarom staan we dit toe en komt het Nederlandse volk niet in verzet?
  • Leerlingen van basisscholen moeten verplicht naar een haatmoskee om te knielen en te bidden voor Allah. Knettergek!
 • Meten met twee maten
  • Tijdens de coronahysterie mogen moslims samenklitten, als Nederlanders dat doen krijgen ze van de corona-Gestapo een boete van € 400,- en een strafblad. Knettergek!
  • Het boerkaverbod wordt niet gehandhaafd, bij appen op de fiets volgt direct een boete van € 95,-
  • In Apeldoorn werden tijdens de Sinterklaasintocht van 2019 zonder enige reden en tégen de afspraken in Zwarte Pieten van Pegida gearresteerd omdat de NTR ze op de Staatstelevisie niet in beeld wilde hebben, klimaatdrammers mogen zonder vergunning ongestoord urenlang een weg blokkeren
  • Dagenlang staat het land op zijn kop als supporters van een voetbalclub een donkere speler uitschelden en als een wegwerpgebaar wordt geframed als een Hitlergroet, als een groep Marokkanen als een roedel hyena's een paar blanken half dood schopt zijn de msm muisstil
  • Tijdens het islamitische offerfeest (wat niets meer is dan een ordinaire slachtpartij) mogen moslims op straat in het openbaar karkassen verkopen en wetten overtreden, als Nederlanders dat doen riskeren ze een fikse boete en sluiting van hun bedrijf. Knettergek!
  • Bij doodsbedreigingen aan het adres van PVV-leider Geert Wilders doet het Openbaar Ministerie niets, bij "beledigingen" tegen zwartepiethater Sylvana Simons stonden binnen drie maanden tien mensen voor de rechter. Dit bewijst dat het Openbaar Ministerie (net als de politie en burgemeesters) een politieke agenda heeft en met twee maten meet
  • De winst van FVD tijdens #PS2019 leverde nogal wat framing en bedreigingen richting partijleider Thierry Baudet op: UU-docent Corné Hanssen schreef in een Facebook-post: "Volkert, waar ben je?", verwijzend naar Volkert van der Graaf die Pim Fortuyn vermoordde. Het Openbaar Ministerie besloot om deze idioot niet te vervolgen, waarmee deze club min of meer instemt met het oproepen tot een moordaanslag op een gekozen volksvertegenwoordiger. Als Mark Rutte of Sylvana Simons wordt bedreigd is het Openbaar Ministerie er wél als de kippen bij om tot vervolging over te gaan. Meten met twee maten
  • Blokkeerfriezen die een kinderfeest tegen het opruiende tuig van KOZP wilden beschermen werden opgepakt en vervolgd, blokkeerturken op de Erasmusbrug werden geen strobreed in de weg gelegd en ongemoeid gelaten
  • Bij boerenprotesten op 16 oktober 2019 en het bouwprotest op 30 oktober 2019 werden tegen de eigen bevolking respectievelijk het leger en de ME ingezet, bij een veldslag tussen Koerden en Turken in Rotterdam deed men niets om die te voorkomen
  • Als Aboutaleb niet wil dat zijn dochter met een Nederlander thuiskomt is er geen haan die ernaar kraait, als FVD-leider Thierry Baudet vraagt: "Wil jij dat je zus met een neger thuiskomst?" staat het land op zijn kop. Hypocriet en knettergek!
 • Negeren van de democratie als die niet goed uitkomt
  • Uitsluiten van winnende politieke partijen. Partijen zetten hun eigen principes en standpunten opzij om een cordon sanitaire rond de winnende partij te kunnen vormen. Voorbeelden: Vlaams Belang, PVV, FVD
  • Afschaffen van referenda omdat die het (ongewenste) globalisme van de EU in de weg staan
  • Gele hesjes zijn op het Binnenhof niet meer toegestaan. Waarom niet, wordt niet gemotiveerd. Antifa-tuig mag wél langs de Tweede Kamer lopen
  • Demonstraties van Pegida worden voortijdig beëindigd omdat de politie in opdracht van burgemeesters John Jorritsma (Eindhoven) en Pauline Krikke (ex-Den Haag) weigert agressief moslimtuig aan te pakken. Hiermee wordt Art. 9 GW geschonden
 • Inperken van de vrijheid van meningsuiting
  • Op NU.nl mag je geen kritiek meer hebben op de klimaathysterie: reacties die dat toch doen worden verwijderd of het levert je een ban op
  • Toen iemand op Facebook iets positiefs postte over islamcriticus Tommy Robinson kreeg de poster een ban van 10 dagen opgelegd
  • Twitter laat de oren hangen naar extreem-linkse twitteraars die massaal op jacht gaan naar rechtse accounts om deze te rapporteren, en Twitter schort die accounts permanent op. Naar verluidt wordt met ingang van 1 januari 2020 na de censuur van Facebook ook de vrijheid van meningsuiting op Twitter fors ingeperkt. Kritiek op de islam en de massa-immigratie wordt taboe. Dit zorgt ervoor dat veel rechtse twitteraars van Twitter af gaan en naar Gab verhuizen (Gab is het free speech-alternatief voor Twitter)
  • Het extreem-linkse GroenLinks wil met een motie jaarlijks monitoren wie kritiek op de islam heeft. Dit zijn razziapraktijken en betekent dat deze zieke partij de vrijheid van meningsuiting wil inperken als die niet goed uitkomt. Knettergek! PVV-Kamerlid Martin Bosma tekende tijdens een interruptie in de Tweede Kamer terecht bezwaar aan tegen deze zieke motie. Weet op wie u stemt bij de volgende Tweede Kamer-verkiezingen
  • Werkgerelateerd: toen ik mijn (onwelgevallige) mening over het ontslaan van zwangere medewerkers in een artikel publiceerde, werd ik door een extreem-linkse activiste verraden, geïntimideerd en gedreigd met ontslag. What the fuck; vrijheid van meningsuiting geldt kennelijk alleen als het de linkse bubbel goed uitkomt en het in het belang is van een domme "wet" of de werkgever. Waanzin! Sodemieter op! Ga godverdomme aan je werk en bemoei je met je eigen zaken! Wat ik op mijn website schrijf is mijn zaak. Om mij tegen dit soort extreem-linkse NSB'ers te beschermen heb ik mijn Twitternaam gewijzigd. Het artikel staat overigens nog gewoon op mijn website, maar ik heb de links ernaartoe weggehaald
  • Video's waarin onderzoekers leugens blootleggen rond de coronahysterie worden in opdracht van het RIVM en de regering van YouTube verwijderd. Deze video's staan vaak ook op Bitchute
 • Klimaathysterie
 • U opgedrongen door De Groene Khmer:
  • Kilmaatdrammers als Marokkaan Yasser Feras (Jesse Klaver) en snotneus Rob Jetten vinden dat we duurzaam moeten gaan leven en dat mensen - die dat niet kunnen betalen - hun huizen moeten aanpassen vanwege de klimaathysterie. Zelf vliegen drammende politici de hele wereld over, laten zich rondrijden in peperdure dieselauto's en weigeren hun eigen huizen aan te passen
  • Zelfs kinderen worden in het jeugdjournaal en op scholen geïndoctrineerd, opgehitst en bang gemaakt met klimaatleugens. Leerlingen moeten verplicht meelopen in klimaatmarsen. Zo worden kinderen door de klimaatmaffia al op jonge leeftijd gerekruteerd, een klimaatpsychose aangepraat en misbruikt voor een verdienmodel. Er zijn ook al nieuwe woorden bedacht om de klimaatgekte te duiden: klimaatracisme, klimaatpsycholoog en klimaatcoach. Knettergek!
  • De klimaatmaffia misbruikt een 16-jarig griezelig kind als Greta Thunberg om de agenda van de klimaathysterie in leven te houden
  • Het KNMI verwijdert opzettelijk historische hittegolven uit de boeken waardoor het moet lijken alsof het nu warmer is dan vroeger. Daar wordt nu ook schaamteloos over gelogen. Daarom zijn ze (met klimaatdrammer Gerrit Hiemstra voorop) medeplichtig aan het verspreiden van allerlei onzin rond de klimaathysterie
  • Nu de Co2-hysterie niet heeft gewerkt probeert men ons nu een stikstofpsychose aan te praten. Er is geen stikstofprobleem, maar dat wordt boeren aangepraat om hun bedrijven uit te laten kopen voor het bouwen van huizen voor economische gelukszoekers en kansloze migranten die hier niets te zoeken hebben. Knettergek!
 • Genderneutraalgekte
 • Ziek gedram van de linkse kerk inzake de (doorgeslagen) genderneutraalgekte (LHBTI-propaganda). Mensen die niet (willen) weten of ze vrouw of man zijn verdienen geen voorkeursbehandeling, maar moeten verplicht worden opgenomen in een psychiatrische inrichting om zich te laten behandelen! Stop met dat domme
  inclusieve gemekker en stop deze aanstellerij en aandachttrekkerij! #knettergek #stopdegenderneutraalgekte.
  • Genderneutrale toiletten. Dan vraag ik me af of er ook genderneutrale kleedkamers en douches komen, maar dát zal wel niet (hypocriet)
  • Genderneutraal paspoort: in plaats van 'V' of 'M' wordt het geslacht nu aangeduid met 'X'
  • Genderneutraal speelgoed: er mag niet meer worden gevraagd of het voor jongens of meisjes is. Naar verluidt zijn er ook geen aparte meisjes- of jongensafdelingen meer in modewinkels en warenhuizen. Knettergek!
  • Genderneutraal aanspreken van personen: bij de NS wordt niet meer omgeroepen met "Dames en heren", een overheidsinstelling beantwoordt binnenkort e-mail niet meer met 'Geachte heer / mevrouw', maar met 'Geachte lezer'. Knettergek!
  • Op de verpakking van Always maandverband wordt - na gezeik van transgendervolk - het vrouwelijk symbool niet meer afgebeeld. Goh, ik heb nooit geweten dat mannen ook menstrueren. Knettergek!

Later meer...

Verwante artikelen:
Stop de identiteitspolitiek! (website)
Nederland snakt naar de échte Zwarte Piet! Pegida-Zwarte Pieten in Apeldoorn, Hilversum en Nijmegen (web)

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2024 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker