Het logo van de website van Joop Letteboer

Webdesign

Een grote hobby van mij is het bouwen en onderhouden van websites.

Webdesign en onderhoud websites


Een goed onderhouden website is belangrijk om interessant te blijven voor bezoekers. Veel websites worden slecht of helemaal niet onderhouden. De reden daarvoor is dat mensen het lastig vinden of geen tijd en zin hebben om veel tijd en moeite in hun website te steken. Heeft u nog geen website, maar zou u er wel eentje willen hebben en willen laten maken? Neem dan eens contact met mij op via het contactformulier en misschien kan ik iets voor u betekenen.

Schrijven en corrigeren van (Nederlandse) teksten


Hetzelfde geldt als u uw website eens wilt laten controleren op de Nederlandse (witte) spelling: ook dán kan ik u helpen uw teksten te corrigeren en hiermee uw website een professioneel aanzien geven. Tarief: € 30,- per uur.

Inrichting pc of laptop


Veel mensen willen hun pc of laptop gebruiken en zich niet bekommeren om de installatie van software, het aanmaken van gebruikersaccounts, het instellen van hun e-mailprogramma en browser en de beveiliging van hun bestanden door het maken van backups en installatie van een firewall c.q. virusscanner. Ook voor inbouw van cd-rom- en dvd-spelers en -branders kan ik u van dienst zijn. Dit kan ik voor u doen tegen een aantrekkelijk tarief.

Tarieven


Voor het bouwen van een website geldt op dit moment een vast tarief van € 750,-, ongeacht de tijd die ermee gemoeid is. Voor onderhoud van uw website bedraagt het tarief € 30,- per uur. Hosting van uw website gebeurt op een Linux-webserver.

Onderstaand vindt u een selectie uit gemaakte websites.

De website van The Bassbob - Bob Krijgsman

Funk- en soulbassist Bob Krijgsman (The Bassbob)


Bob wilde graag een eigen website om zijn biografie en historie in de muziek vast te leggen, zodat dat voor hemzelf en het nageslacht niet verloren zou gaan. Met deze website is dat prima gelukt.
Ik heb live-optredens van zijn band bijgewoond, demo-tapes beluisterd en kan hem zonder overdrijven de Nederlandse Mark King (bassist Level 42) noemen.
Funk en Soulband Nothing But the Funk

Funk- en soulband Nothing But the Funk


Op 27 mei 2008 is de website van funk- en soulband Nothing But the Funk online gegaan. Nothing But the Funk is een spetterende 6-koppige funk- & soulformatie uit Nederland. De band is opgericht in januari 2006. De muzikanten van NBtF komen uit alle windstreken van het land. Met een bezetting die bestaat uit 2 zangeressen, vocalist/bassist, gitarist, drummer en een toetsenist komen zij op de grote feesten hun visitekaart afleveren.
Praktijk voor natuurgeneeskunde

Praktijk voor natuurgeneeskunde


Op 13 oktober 2007 kwam de nieuwe website voor de praktijk voor natuurgeneeskunde online. Op verzoek van de opdrachtgever besloot ik deze om te bouwen en het resultaat mag er zijn: een prima site waarop de bezoeker informatie kan vinden over natuurlijke geneeswijzen en gezonde voeding. Inmiddels valt de website niet meer onder mijn beheer en is deze overgegaan naar een andere websitebouwer.
Naturisme en sauna-website

De Naturisme en sauna-website


De Naturisme en sauna-website bestaat sinds 1999. Het is een uitgebreide en overzichtelijke website geworden met veel informatie over naturisme en sauna, en ervaringen op diverse naturistencampings en naaktstranden. Op 23 mei 2008 is de nieuwe website online gegaan. De website is inmiddels opgeheven.
Website van Joop Letteboer

Website van Joop Letteboer


Begin juni 2007 besloot ik een eigen domeinnaam te registreren en mijn webpagina's bij Wanadoo naar de nieuwe domeinnaam www.joopletteboer.nl te verhuizen. De website kreeg direct een nieuw uiterlijk en nog steeds ben ik bezig om de website uit te breiden met onderwerpen over mijn hobby's en interesses.
Body Acceptance

Massagepraktijk Body Acceptance


Een andere hobby van mij is masseren. Tijdens het masseren kan ik me lekker op het masseren concentreren en alles even uit mijn hoofd zetten. Doel is het volgen van meer workshops, cursussen en opleidingen. De domeinnaam bestaat sinds maart 2006.

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2023 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker