Het logo van de website van Joop Letteboer


Opinie: De leugens over Covid-19 (actueel)

covid-19.php werd voor het laatst bijgewerkt op maandag 12 april 2021

BREAKING:
JAAP VAN DISSEL IN SADO-PEDO-NETWERK - 1
JAAP VAN DISSEL IN SADO-PEDO-NETWERK - 2

Nieuws:


Op allerlei websites wordt gemeld dat de Amerikaans-Duitse topadvocaat Reiner Fuellmich - met steun van duizenden advocaten - een tweede Neurenberg-tribunaal voorbereidt, om de veroorzakers van het Covid-19-schandaal en de verwoestende lockdowns veroordeeld te krijgen. Tevens komen er uit het buitenland tientallen berichten van honderden mensen die aan de experimentele Covid-19-injecties overlijden, maar natuurlijk zo veel mogelijk door de msm worden verzwegen:
  Neurenberg-tribunaal (web):
 1. Explosief nieuws! Tweede Neurenberg-tribunaal is voorbereid (CommonSenseTV)
 2. Explosief nieuws! Tweede Neurenberg tribunaal is voorbereid! (De Ware Wereld)
 3. 'Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis' (Xander Nieuws)
 4. Zeer explosief uit Frankrijk: Vandaag wordt een tweede Neurenberg-tribunaal voorbereid door de Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich, wereldwijd gesteund door duizenden advocaten (LNN Media)

Inhoudsopgave:

 1. Inleiding
 2. De leugens over Covid-19
 3. Eigenaardigheden rond de Covid-19-hysterie
 4. Word wakker! Laat je niet testen en vaccineren!
 5. Relevante links
 6. QAnon
 7. Literatuur
 8. Verzet

Inleiding


Met de kennis en de informatie die ik tot mijn beschikking heb lijkt het erop dat we met de fascistische "coronamaatregelen" mbt de coronagriep langzaam maar zeker het communisme worden ingerommeld. We hebben te maken met een immense onderdrukking die zijn weerga niet kent. Door de Deep State worden onze grondrechten geschonden en wordt de rechtstaat genegeerd. Democratie en onze vrijheid worden de nek omgedraaid en zullen met The Great Reset niet meer bestaan. Mensen.....dit is geen droom, fictie of complottheorie, maar de keiharde waarheid! Mensen zien (terecht) parallellen met de Tweede Wereldoorlog. Waar komen die vandaan en waar zijn die op gebaseerd? De domme volgzame schapen die nu nóg niet begrijpen wat er aan de hand is worden nóóit meer wakker! De msm (die van bovenaf worden aangestuurd) verzwijgen dat natuurlijk, maar mensen die al wél wakker zijn zullen zich herkennen in de volgende voorbeelden. Knettergek:

 1. Invoering van nutteloze lockdowns
 2. Invoering van een nutteloze avondklok
 3. Invoering van nutteloze mondkapjes, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze niet werken en schadelijk zijn
 4. Verbieden en met harde hand neerslaan van grondwettelijke protesten en demonstraties
 5. De corona-Gestapo die door verraad van smerige NSB'ers zonder reden huisvredebreuk pleegt en huizen binnenvalt
 6. Invoering van 5G om mensen - die zich tegen de fascistische coronamaatregelen verzetten - met nieuwe technologieën als gezichtsherkenning te volgen en te arresteren
 7. Indirecte vaccinatiedwang. Mensen die weigeren zich te laten inspuiten met gevaarlijke experimentele Covid-19-injecties zullen worden uitgesloten van maatschappelijke voorzieningen. Dit is discriminatie van niet-gevaccineerden en is volgens Resolutie 2361 van de Raad van Europa verboden
 8. Invoering vaccinatiepaspoort. Geen paspoort? Dan mag je niet reizen naar landen die zo'n gedrocht verplicht stellen en word je (wederom) uitgesloten van maatschappelijke voorzieningen. Dit is discriminatie van niet-gevaccineerden en is volgens Resolutie 2361 van de Raad van Europa verboden
 9. Quarantainedwang. Bij weigering om in quarantaine te gaan dreigt gedwongen opname (lees: opsluiting) in een locatie waar mensen in quarantaine moeten zitten, analoog aan strafkampen in oorlogstijd

Beste volgzame schapen: Word wakker! Laat je niet testen en vaccineren!

De leugens over Covid-19


Door de censuur van social media is het inmiddels wel duidelijk geworden dat u GEEN kritische vragen mag stellen, u NIET mag genezen van Covid-19 en dat achter de coronagriep een smerige wereld schuilgaat. En de Nederlandse regering werkt hier actief aan mee in de personen van leugenaar Mark Rutte, psychopaat / fascist Hugo de Jonge en het RIVM door veel te laat maatregelen te nemen en zieken (werkende) medicijnen te onthouden (die zelfs werden verboden), waardoor duizenden onnodige doden in verpleeg- en ziekenhuizen zijn gevallen. Schandalig! Covid-19 is niets meer dan een ordinair complot en verdienmodel, waar machtige globalisten door het verkopen van gevaarlijke Covid-19-injecties nóg rijker van worden. Daarnaast wordt de coronagriep misbruikt om ondernemers kapot te maken, vrijheden te beperken, opstanden de kop in te drukken en een politiestaat te faciliteren. Dat laatste wordt duidelijk als de corona-Gestapo door verraad van smerige NSB'ers razzia's houdt, huisvredebreuk pleegt en (familie)feesten beëindigt. Zoals Robert Jensen het terecht uitdrukte: ze steken je huis in de fik om een mug te doden. Knettergek!

In plaats van dat in het begin op grote schaal Hydroxychloroquine, Zithromax, Zink en Ivermectine werd ingekocht (en bij patiënten werd toegediend) heeft de EU pas in juli (?) virusremmer Remdesivir besteld. Deze virusremmer heeft drie nadelen:

 • Het is veel duurder dan Hydroxychloroquine
 • Het geneest Covid-19 niet, maar verkort de ziekteperiode met drie dagen
 • Er is kans op lever- en nierfunctiestoornissen

Omdat er financiële belangen spelen worden video's over Covid-19 - waarin mensen (terecht) vragen stellen - van Facebook, YouTube, Twitter en LinkedIn verwijderd. Dit kan niet anders betekenen dan dat de Cabal min of meer eigenaar is van social media. In een 4-delige documentaire legt onderzoekster Janet Ossebaard op het videoplatform BitChute haarfijn de leugens over (en bedoelingen van) Covid-19 bloot. Onderstaand vind je links naar de vier afzonderlijke delen van deze uitstekende documentaire (Nederlands):

 1. DEEL 1 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD
 2. DEEL 2 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD
 3. DEEL 3 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD
 4. DEEL 4 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD (samenvatting)

Deze geplande p(l)andemie is bedoeld om de NWO en The Great Reset uit te rollen. Links naar podcasts, andere video's en documentaires over de leugens rond Covid-19:

 1. CORONA - DE WAARHEID IN 7 MINUTEN (GECENSUREERD DOOR YOUTUBE!)
 2. URGENT INFORMATION ON COVID VACCINE
 3. COVID-19 HET SYSTEEM - DOCSFAIR DOCUMENTAIRE
 4. DAVID ICKE - DIT IS HOE MEN DE PANDEMIE HEEFT GECREËERD - NEDERLANDS ONDERTITELD
 5. DE 'PANDEMIE' PSYOP VOOR TOTALITAIRE CONTROLE (MET KAREL VAN WOLFEREN) | COMPENDIUM PANDEMONIUM #2
 6. Elke de Klerk: dit is een staatsgreep
 7. Wybren van Haga: stoppen met die onzin
 8. Bizzey: RIVM heeft me geld geboden
 9. BIJPRATEN MET SVEN HULLEMAN: "Hoe staan we er nu voor"
 10. ER IS NIKS AAN DE HAND - DE JENSEN SHOW #280

Later meer...

Eigenaardigheden rond de Covid-19-hysterie


Er zal misschien een - SARS-gerelateerd - coronavirus ronddwalen (dat nooit is bewezen of aangetoond), maar er zijn té veel tegenstrijdigheden en opmerkelijke zaken die niet kloppen. Mensen die kritische vragen stellen en op onderzoek uitgaan om de waarheid boven water te krijgen worden door volgzame schapen, psychopaat / fascist Hugo de Jonge en de msm weggezet als "complotdenkers" of "viruswappies". Daarnaast worden video's die tegen de (door Bill Gates afgedwongen) lijn van de WHO ingaan van social media verwijderd. "Complotdenker" of niet, het "coronabeleid" rammelt aan alle kanten en rond de coronahysterie vallen veel dingen op:

 1. De broer van psychopaat en fascist Hugo de Jonge heeft een farmaceutisch bedrijf. De sponsor is.....Bill Gates. De WHO en het RIVM worden gesponsord door.....Bill Gates. Gates blijkt zelfs min of meer eigenaar te zijn van de WHO. Natuurlijk allemaal bedoeld om anderen de corona-hysterie te laten verkopen, angst te zaaien en om zijn experimentele injecties te kunnen slijten. Deze instituten (+ de bedrijven die deze injecties ontwikkelen) zijn natuurlijk allemaal al door Bill Gates betaald, waardoor het kabinet niet kan afwijken van het falende "coronabeleid". Dat blijkt uit het feit dat psychopaat en fascist Hugo de Jonge een (bewezen) werkend medicijn als Hydroxychloroquine weigerde en dat "kwakzalverij" noemde. Pure omkoping!
  LEESTIP: Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen
 2. BN'ers als Ali B. en Famke Louise werden door het corrupte RIVM omgekocht (rapper Bizzey werd benaderd) om propaganda en leugens over Covid-19 te verspreiden
 3. Het RIVM haalde twee video's van hun website waarin - op advies van het OMT - wordt meegedeeld dat er geen bewezen effectiviteit is van niet-medische mondkapjes:
  1. Hugo de Jonge: mondkapjes voegen niets toe en is schijnveiligheid (mp4, website)
  2. Effectiviteit mondkapjes niet bewezen (mp4, website)
  Wél bewezen is dat deze mondkapjes niet werken en bij langdurig gebruik schadelijk zijn voor de gezondheid
 4. In de buitenlucht vinden er nauwelijks Covid-19-besmettingen plaats. Tóch worden er totaal onzinnige maatregelen opgelegd zoals het dragen van muilkorven en de 1,5 meter-onzin. Als je die negeert weet de corona-Gestapo (door verraad van NSB'ers) je wel te vinden om je tot moes te slaan, waarbij ook nog volstrekte willekeur plaatsvindt (zie het door gutmensch George Soros betaalde Extinction Rebellion- en BLM-tuig)
 5. In shithole Amsterdam van Femke Halalsema mocht een opruiende demonstratie van BLM-tuig doorgaan, demonstraties tegen de Covid-19-hysterie werden door de corona-Gestapo keihard neergeslagen
 6. Normaal gesproken vallen er jaarlijks tussen de 6 en 9 duizend griepdoden. Nu rond de 400. Het aantal "coronadoden" staat nu op 16.731 (bijgewerkt op zaterdag 10 april 2021). Dit betekent dat griepdoden nu als coronadoden worden geregistreerd en dat griep/influenza nu Covid-19 heet, bedoeld om de angst erin te houden en zo veel mogelijk "vaccins" te verkopen. In een video op YouTube geeft het RIVM toe dat griepdoden bij coronadoden worden opgeteld. Overigens moet erop worden gewezen dat het RIVM alleen geteste patiënten registreert die MET de coronagriep zijn overleden, waaruit mag worden geconcludeerd dat het hierboven vermelde sterftecijfer niet klopt
 7. Vaak wordt corona als doodsoorzaak vastgesteld, terwijl patiënten met een zwakke gezondheid aan andere kwalen blijken te zijn overleden. Artsen moeten bijvoorbeeld corona opgeven als doodsoorzaak, terwijl mensen aan kanker of een ongeluk zijn overleden. Knettergek! De meeste patiënten overlijden dus niet AAN corona, maar MET corona. Zie hiervoor ook de podcast van Lange Frans met arts Elke de Klerk
 8. Als een lid van een gezin besmet is met de coronagriep worden alle gezinsleden als besmet geregistreerd, zonder dat ze getest zijn. Dit is bevestigd door een GGD-medewerker. Er gaat zelfs een gerucht rond dat huisartsen voor elke Covid-19-melding krijgen betaald. Hierdoor worden de besmettingscijfers kunstmatig hooggehouden, die vervolgens worden aangegrepen om volstrekt onnodige maatregelen af te kondigen. Pure misleiding!
 9. Hart- en kankerpatiënten gingen dood omdat Covid-19-patiënten voorrang kregen
 10. PCR-testen zijn voor minstens 30% tot wel 90% onbetrouwbaar. De (overleden) ontwikkelaar van de test waarschuwde dat met een PCR-test Covid-19 niet kan worden aangetoond. Daarnaast blijken testkits vaak ook nog zélf besmet te zijn, zodat de uitslag bij mensen die getest worden dus positief zal uitvallen. De Tweede Kamer stemde tegen een motie Baudet-van Haga om een onderzoek in te stellen naar de foutenmarge van deze testen
 11. Teststraten zijn verlaten, al doet de leugenachtige msm verwoede pogingen u te laten geloven dat het er beredruk is. Ook ziekenhuizen en IC's blijken bij navraag lang niet zo vol te liggen als door de msm wordt voorgesteld
 12. Levensgevaarlijke Covid-19-injecties

 13. Waar de ontwikkeling van vaccins gemiddeld 5 jaar duurt, worden injecties tegen Covid-19 binnen tien maanden uit de grond gestampt. Dat zou erop kunnen duiden dat dit soort injecties niet zijn onderzocht op bijwerkingen en niet eerst op dieren zijn getest, maar direct op mensen worden toegepast, zonder dat men weet wat (op korte en langere termijn) de bijwerkingen zijn. Dit maakt gevaccineerden proefpersonen en deze injecties experimenteel en levensgevaarlijk
 14. Beschikbare injecties veroorzaken bijwerkingen (zoals het injecteren van allerlei rotzooi die een verhoogd risico op onvruchtbaarheid, miskramen, kanker, bloedstolsels, hartinfarcten, herseninfarcten, beroertes, hersenschade, verlammingen, heftige allergische reacties en (blijvende) beschadiging van het immuunsysteem kan veroorzaken), waardoor het middel erger is dan de kwaal. Fabrikanten zouden hebben afgedwongen niet aansprakelijk te kunnen worden gesteld voor de risico's van dit soort injecties op korte en langere termijn. Wat ook niet onbelangrijk is, is het feit dat Covid-19 constant muteert waardoor "vaccins" überhaupt weinig effect zullen hebben.
  Op BitChute staat een video waarin de Amerikaanse verpleegster Tiffany Dover een BioNTech/Pfizer-injectie krijgt toegediend, na 17 minuten flauwvalt en binnen tien uur overlijdt (link). Twitter verwijderde natuurlijk de video, want stel je voor dat het verdienmodel van machtige psychopaten in elkaar stort. In De Jensen Show 'SLECHTE DOKTOREN - DE JENSEN SHOW #276' is het fragment vanaf 13:20 te zien.
  In een video op BitChute vergelijkt psychopaat en fascist Hugo de Jonge de bezwaren van tegenstanders tegen het "vaccin" met het eten van een frikandel: "Bij een frikandel weet je ook niet wat er inzit". Als er een prijs zou zijn voor de domste opmerking zou deze zeker in aanmerking komen. Direct na dit domme gelul verschenen op Twitter grappige afbeeldingen van "vaccins" in de vorm van een friikandel
  Note: Gates bezocht het pedo-eiland van Jeffrey Epstein, wat terugkomt in de documentaire De val van de Cabal van onderzoekster Janet Ossebaard
 15. Artsen, immunologen, virologen en wetenschappers waarschuwen dat "vaccins" zullen worden misbruikt om uw DNA en dat van nakomelingen onherstelbaar te wijzigen
 16. Misleiding door Twitter
  Het is algemeen bekend dat social media als Twitter worden aangestuurd door de Cabal, die niet wil dat mensen de waarheid horen en dat men in verzet komt tegen hun globalistische agenda (The Great Reset). Wakkere mensen snappen wat er speelt en een politicus als FvD-leider Thierry Baudet deelde de waarheid in een tweet. Twitter was daar niet van gediend en plaatste onder die tweet een misleidende waarschuwing met links naar nepnieuws over de Covid-19-hoax:

  Thierry Baudet over de waarheid van gevaarlijke Covid-19-injecties

  Verkiezingsfraude Verenigde Staten

 17. Gevreesd wordt dat de coronahysterie zal worden gebruikt om tijdens de Tweede Kamerverkiezingen - net als in de VS - kiezers over meerdere dagen te laten poststemmen. Op 20 januari is de seniele pedofiel Joe Biden als "president" van de VS geïnaugureerd. Door smerige corrupte Democraten is op zeer grote schaal gefraudeerd om een staatsgreep te plegen, en de democratie en de rechtstaat te ondermijnen. Team Trump heeft de fraude keihard bewezen, maar die bewijzen werden door de Deep State onder het tapijt geveegd. De smerig-linkse msm negeerden de fraude natuurlijk volledig en kroonden de seniele pedofiel Joe Biden alvast als nieuwe "president" van de VS. Krankzinnig! Dit is de grootste verkiezingsfraude ooit in de Amerikaanse geschiedenis. Gezond-rechtse kiezers van PVV en FvD vrezen dat deze fraude (geënsceneerd door DDR66) ook in Nederland heeft plaatsgevonden, en er is - gezien de verkiezingsuitslagen - alle reden om daar vanuit te gaan. En natuurlijk wordt ook hier de fraude niet onderzocht, en mensen die wakker zijn snappen waarom.

  Het is overduidelijk dat president Donald J. Trump ruimschoots de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gewonnen, en daarom zal Joe Biden op deze website niet als "president" worden erkend. Corrupte rechters hebben de massale bewijzen rond de enorme verkiezingsfraude (tot aan het Supreme Court toe) tot op het laatste moment genegeerd en onder tafel geveegd. Dat Biden "president" moest worden stond namelijk vast en was het plan van de elite (Trump moést weg om de agenda van de VN en het WEF te dienen). Daar moest alles voor wijken, zelfs de democratie als die de Democraten niet uitkwam. Één ding is wel duidelijk: president Trump heeft in zijn termijn duidelijk aangetoond hoe intens verrot het systeem, de elite en de mainstream media zijn. Trump heeft het Amerikaanse volk weer hoop voor de toekomst gegeven, de ongekozen Biden gaat het land de komende vier jaar weer in diepe ellende storten. Voorbeeld: nog geen drie uur na de nep-inauguratie stuurde Biden al Amerikaanse troepen naar Syrië om weer oorlogen te beginnen, in tegenstelling tot Trump die in zijn termijn geen oorlogen startte, maar vredesakkoorden in het Midden-Oosten sloot.

  Update 3 februari 2021:
  In de nacht van 24 op 25 januari 2021 zijn 464 van de in totaal 535 Congresleden gearresteerd en gevangen gezet. Op 1 februari 2021 is krachtens EO 13848 beslag gelegd op alle activa van bedrijven en personen die hebben meegewerkt aan de verkiezingsfraude. De Amerikaanse legerleiding heeft verzocht dit publiekelijk openbaar te maken, maar dit is door de mainstream media geweigerd.

  Een kleine greep uit de successen van president Trump (pdf)

  (trumpsuccessen.php werd voor het laatst bijgewerkt op maandag 15 februari 2021)

  Waaruit bestaat de verkiezingsfraude?
  De omvangrijke en smerige verkiezingsfraude werd door de msm in opdracht van het Belgische Mediahuis volledig genegeerd. Vermoed wordt dat globalist en gutmensch George Soros achter de gigantische fraude zat door samen met Bill Gates een virus op de mensheid los te laten, en het verbaast me zeer dat deze opruier (die zo veel extreem-links tuig financiert) nog niet is opgepakt. De fraude in de VS bestond uit de volgende misstanden:

  1. Een "softwareprobleem" in de stemcomputers waardoor stemmen voor Trump naar Biden gingen. Er gaat een gerucht dat deze computers door Antifa - dat door globalist en gutmensch George Soros wordt betaald - zouden zijn gehacked om de software te wijzigen
  2. Er blijken stemmen te zijn uitgebracht door duizenden mensen die jaren geleden al zijn overleden
  3. Democraten zouden miljoenen (valse) stembiljetten hebben bijgedrukt. Deze biljetten zouden geen watermerk bevatten die de echtheid garanderen
  4. Democraten zouden in meerdere staten hebben gestemd
  5. Postzakken met stemmen voor Trump zijn gestolen en/of weggegooid. Op Twitter duiken video's op waarin de FBI de handen vol heeft om deze postzakken (letterlijk) boven water te halen
  6. De volgende dag - nadat Trump de verkiezingen had gewonnen - werden opeens miljoenen "stemmen" voor Biden "gevonden"
  7. Waarnemers die toezicht moesten houden op het tellen van de stemmen werden door Democraten geweigerd of weggestuurd, wat volgens de Amerikaanse wet niet mag
  8. Vlak na de verkiezingen maakte BioNTech/Pfizer - gevestigd in Democratisch bolwerk New York - bekend dat er een Covid-19-vaccin beschikbaar is. Het vermoeden bestaat dat men met dit nieuws heeft gewacht tot na de verkiezingen, om de massale verkiezingsfraude via poststemmen en e-mail mogelijk te maken
  9. Duitsland is ook betrokken bij de verkiezingsfraude: in Frankfurt zou er een server in beslag zijn genomen die alle online-stemgegevens verwerkt en bewaart, en waarop 'malware' zou zijn aangetroffen om de verkiezingsuitslagen te manipuleren

Lock Biden Up!

#StopTheSteal #ElectionFraud #ImpeachBidenNow #NotMyPresident

Word wakker! Laat je niet testen en "vaccineren"!


Het is ongelooflijk om te zien hoe domme mensen zich als zombies gedragen en niet zelf nadenken. Mensen.....trap er niet in! U bent schaap van een p(l)andemie en wordt voorgelogen! Laat je niet bang maken, angst aanpraten en voor de gek houden. Covid-19 is in werkelijkheid een gepland en in een Chinees laboratorium ontwikkeld griepvirus, waarvan 98% van de mensen die het oplopen immuun zijn, geen symptomen ontwikkelt en niet ziek wordt. En áls je ziek wordt is de kans dat je eraan zult overlijden minimaal (alleen mensen met onderliggende kwalen en een zwak immuunsysteem moeten voorzichtig zijn). Dat blijkt uit vergelijkingen met ziekten die veel meer slachtoffers maken en veel dodelijker zijn. De absurde "coronamaatregelen" zijn onnodig, complete onzin en knettergek! Inmiddels mogen we vaststellen dat die (en de onnodige experimentele injecties) de samenleving veel meer schade toebrengen dan dit nepvirus. Het is pure bangmakerij, experimenteel en onderdeel van een groter plan om de wereldbevolking een nieuwe maatschappij (The Great Reset) in te rommelen. We worden belazerd en alles wordt uit de kast getrokken om de Covid-19-hoax in stand te houden.

Aan alle makke lammetjes die achter het corrupte RIVM en het kabinet aan blijven lopen: word wakker! Stop met het kijken naar de zieke Covid-19-propaganda van de NOS en de NPO! Schakel de blootstellingsmeldingen voor Covid-19 op uw smartphone uit en download de coronagriep-app niet! Laat je niet testen, en ook zéker niet "vaccineren"! "Vaccinaties" zijn een medisch experiment, niet zonder risico's en levensgevaarlijk! Uit het buitenland (en inmiddels ook uit ons land) komen tientallen berichten van honderden mensen die aan de (experimentele) "vaccinaties" overlijden, maar door de msm zo veel mogelijk worden verzwegen. Covid-19 draait om macht, geld, controle, gedragsbeïnvloeding, hersenspoeling en hypnose. Covid-19 is een middel om The Great Reset en de NWO uit te rollen, met als doel om (naar Chinees model) ons een controlemaatschappij en een communistische samenleving in te rommelen. We zullen op den duur geen vrijheid meer kennen en niets meer bezitten. Tip: volg voor de leugens en feiten over Covid-19 De Jensen Show op jensen.nl.

Breng je immuunsysteem op orde
Experimentele "vaccins" inspuiten in gezonde mensen, die daarna doodziek worden en zelfs overlijden? Het is te krankzinnig voor woorden en knettergek. Lieve mensen; denk na, doe onderzoek en laat je in geen geval platspuiten met gevaarlijke "vaccins"! Ook niet na gedram van de msm, de overheid, je werkgever, het ziekenhuis of je huisarts! "Vaccins" zijn niet de oplossing, ze zijn het probléém! Vertrouw op je immuunsysteem en breng het op orde. Eet gezond en neem (extra) vitaminen. Als 60-minner (1963) slik ik visolie, vitamine D, C en Zink. Daarnaast rasp ik verse knoflook en gember door mijn maaltijden. Dat moet voldoende zijn om je tegen infectieziekten te beschermen.

Zie ook: LEESTIP Het gevaar van Covid-19-vaccins

Eindelijk! Mensen worden wakker en worden de corona-onzin spuugzat: in Argentinië, Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Spanje, Canada en Oostenrijk komen mensen eindelijk in opstand om de fascistische coronamaatregelen te stoppen. Natuurlijk zul je die in het nepnieuws van de msm niet zien, want die voeren de agenda uit. Op Twitter duiken video's op waarin leden van de corona-Gestapo worden aangevallen. Top!

Relevante links (web)


Links over de leugens en feiten rond Covid-19 waarover je de msm niet hoort zijn niet aan te slepen. De belangrijkste links waarin Covid-19 wordt ontmaskerd worden onderstaand vermeld:
  Levensgevaarlijke Covid-19-injecties
 1. COVID VACCINE NURSE - Tiffany Pontes-Dover Faints in 17 Minutes & Dies in 10 Hours [MIRROR]
 2. KIJKTIP Vernon Coleman - Vaccineren is oorlogsmisdrijf (NL ondertiteld)
 3. KIJKTIP DR Theo Schetters BLCKBX Vaccinatie roekeloos en onnodig
 4. Zwitserse verpleegkundigen weigeren massaal Coronavaccinatie: "Wij zijn geen proefkonijnen"
 5. Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin in Noorwegen, speciale onderzoeksgroep gevormd
 6. 34 vrouwen krijgen miskraam of doodgeboren baby na coronavaccin
 7. Oostenrijkse verpleegster meteen dood na Coronavaccinatie - collega in ziekenhuis met dezelfde symptomen
 8. Klokkenluider: 25% bewoners Duits verzorgingstehuis sterft na Pfizer-vaccin
 9. Vaccindeskundige zendt noodsignaal uit: "Coronavaccins zijn buitengewoon gevaarlijk!"
 10. Dr. Madej: Covid-19-vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen
 11. Frans universitair onderzoek constateert 'tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin', experts spreken over 'een nieuwe Holocaust' | Artsen Voor Vrijheid
 12. Corona-vaccin: immuunsysteem blijvend beschadigd
 13. Jaap van Dissel: 'Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen'
 14. FDA publiceert lijst met mogelijke ziekten en lichamelijke reacties die kunnen optreden na coronaspuit
 15. Prominente Frans infectioloog over coronavaccin Pfizer: 'Nog nooit zo'n groot aantal bijwerkingen gezien'
 16. Vaccin tegen coronavirus veroorzaakt nieuwe ziekten (png,website)
 17. Zorgmedewerkers VS weigeren massaal coronavaccins: 'Er is teveel wantrouwen'
 18. Mondkapjes werken niet en zijn schadelijk
 19. Gezichtsmaskers… werken niet tegen virussen en zijn schadelijk
 20. Natuurkundige legt uit waarom mondkapjes niet werken en ook nog eens gevaarlijk zijn
 21. De schadelijke effecten van mondkapjes
 22. Effectiviteit mondkapjes niet bewezen (mp4, website)
 23. Mondkapjes op straat hebben geen nut tegen het coronavirus (mp4, website)
 24. Hugo de Jonge: mondkapjes voegen niets toe en is schijnveiligheid (mp4, website)
 25. Jaap van Dissel: mondkapjes geen wetenschappelijke, maar politieke keuze (png, website)
 26. Overig
 27. Raad van Europa besluit dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niet-gevaccineerden niet mogen worden gediscrimineerd
 28. Rechercheur wordt 'wakker': We zijn beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus
 29. 'Volledig gesloopte' ME'er onthult: Ik help mee Nederland te gronde te richten, in dienst van een repressief regime
 30. Psychopaat Hugo de Jonge noemt 'wappiegeluid' FVD gevaarlijk, en oogst felle kritiek
 31. JAAP VAN DISSEL GEEFT TOE: CIJFERS CORONA ZIJN GELIJK AAN CIJFERS GRIEP
 32. China’s hoofd-epidemioloog geeft toe dat het bestaan van het Covid-19-virus nooit is bewezen
 33. Artsen Voor Waarheid
 34. Kabinet werkt mee aan de globale staatsgreep, verlengt Lockdown - Alles moet kapot
 35. De shockerende waarheid over COVID-19
 36. Zelfzorg Covid19 - website van huisarts Rob Elens
 37. Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen

QAnon (web)


QAnon (kortweg Q) is een groep van anonieme wakkere mensen die doorhebben wat er in de wereld aan de hand is, en zich daarover op diverse platformen in (meestal) cryptische omschrijvingen informeren. Het doel is om de corrupte Cabal te ontmaskeren. En natuurlijk wordt QAnon door de zieke elite en de msm - bang als ze zijn dat hun agenda bekend wordt - geframed als "extreem-rechts" en "complotdenkers", bedoeld om mensen die nog niet wakker zijn dom te houden. Relevante documentaires, websites en artikelen:
 1. QAnon Nederland (nieuw)
 2. QAnon Nederland (oud)
 3. KIJKTIP The BigReset Movie (Spaans met Nederlandse ondertitels)
 4. LEESTIP Compleetdenken: website met informatie over de leugens rond Covid-19
 5. MICHA SPREEKT HET NEDERLANDSE VOLK TOE
 6. KIJKTIP De val van de Cabal - documentaire Janet Ossebaard [Nederlands]
 7. De val van de Cabal - website Janet Ossebaard
 8. Blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Nieuwe Wereld (NWO)
 9. KIJKTIP DE WAARHEID VAN ONS HUIDIGE SYSTEEM EN DE GREAT RESET
 10. Uitleg over The Great Reset
 11. "The Great Reset" - de weg naar het digitale concentratiekamp
 12. De dreiging van de 'New World Order': Prof. Bob de Wit en Flavio Pasquino
 13. The Great Reset? Kijk naar China - Prof. Bob de Wit
 14. Plandemic Documentary: The Hidden Agenda Behind Covid-19
 15. Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel
 16. Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Literatuur


Corona, vals alarm? (web)

Verzet


In steeds meer landen gaan de ogen open en groeit het Verzet om de fascistische corona-onzin te stoppen. Ook Nederland is die spuugzat. Maar demonstraties die tegen het kabinet ingaan zijn tegenwoordig niet zonder gevaar. De domme en eencellige corona-Gestapo krijgt van de communistische elite orders om zonder reden vreedzame demonstranten af te tuigen en tot moes te slaan. Binnen het hersenloze ME-tuig wordt dit politiegeweld aangeduid als "wappies rammen". Hierbij worden Romeo's ingezet om demonstranten op te hitsen en rellen uit te lokken. Naar verluidt groeit het aantal politieagenten, rechercheurs en ME'ers dat tot inkeer komt, wroeging voelt en zich achter het volk schaart. De agenda van het Verzet:
 1. 27-04-2021 | Ik knaag aan de poten van Rutte en Kaag, Arnhem
 2. 10-04-2021 | Police for Freedom, omgeving Utrecht
 3. 04-04-2021 | Koffiedrinken, Museumplein Amsterdam
 4. 04-04-2021 | Verbinding voor Vrijheid, Haringvlietdam, Hellevoetsluis
 5. 28-03-2021 | Veteranen, oud-militairen en zorgmedewerkers voor vrijheid, Museumplein Amsterdam
 6. 21-03-2021 | Nederland in Verzet, Museumplein Amsterdam
 7. 20-03-2021 | Museumplein, Amsterdam
 8. 14-03-2021 | Hart voor Vrijheid, Malieveld Den Haag
 9. 07-03-2021 | De Dam, Amsterdam
 10. 28-02-2021 | Pettelaarse Schans, Den Bosch
 11. 21-02-2021 | Wilhelminaplein, Leeuwarden
 12. 20-02-2021 | stop politiegeweld, Malieveld Den Haag
 13. 14-02-2021 | Jaarbeursplein, Utrecht
 14. 07-02-2021 | Vrijthof, Maastricht
 15. 31-01-2021 | Zwitsalterrein, Apeldoorn
 16. 24-01-2021 | Septemberplein, Stadhuisplein, Eindhoven
 17. 24-01-2021 | op de koffie bij Femke Halalsema, Museumplein Amsterdam
 18. 23-01-2021 | protest Stop Avondklok, Plein Den Haag
 19. 17-01-2021 | manifestatie The Great Resist, Museumplein Amsterdam

----->>> Corona, the virus formerly known as the flu <<<-----

#NederlandInVerzet #NederlandWeerVrij #StrijdenVoorVrijheid
#ConspiracyFacts #QAnon #WWG1WGA #KomInVerzet
#Covid-19-schapen #IkPrikHetNiet #IkVaccineerNiet #IkInjecteerMeNiet

#NWO #Agenda2030 #TheGreatReset #BuildBackBetter

Later meer...

Jensen - support het vrije geluid

Als onrecht recht wordt, is Verzet een plicht

Als onrecht recht wordt, is Verzet een plicht

U mag niet genezen van Covid-19

De media is het virus

De NOS is fakenews

No lockdown, but lock up!

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2021 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker