Het logo van de website van Joop Letteboer


Opinie: De leugens over Covid-19 (actueel)

covid-19.php werd voor het laatst bijgewerkt op zondag 19 september 2021

BREAKING:
BPOC2020 BEREIDT RECHTSZAAK VOOR OM HET 'VACCINEREN' ONMIDDELLIJK TE STOPPEN
FAUCI GEEFT FINANCIERING WUHAN-LAB TOE, ROEP OM ARRESTATIE
JAAP VAN DISSEL IN SADO-PEDO-NETWERK - 1
JAAP VAN DISSEL IN SADO-PEDO-NETWERK - 2

Nieuws:


In de podcast van Jorn Luka wordt het ontkend, maar op allerlei websites wordt gemeld dat de Amerikaans-Duitse topadvocaat Reiner Fuellmich - met steun van duizenden advocaten, juristen en artsen - een tweede Neurenberg-tribunaal voorbereidt, om de veroorzakers van het Covid-19-schandaal en de verwoestende lockdowns veroordeeld te krijgen. Tevens komen er uit het buitenland (en ook uit Nederland) tientallen berichten van duizenden mensen die aan de experimentele Covid-19-injecties overlijden, maar natuurlijk zo veel mogelijk door de msm worden verzwegen:
  Tweede Neurenberg-tribunaal (web):
 1. Reiner Fuellmich-update: We beginnen te winnen in de rechtbanken! (NIEUW)
 2. 1000 advocaten en 10.000 artsen werken aan '2e Neurenberg-tribunaal' voor coronafraudeschandaal (9ForNews)
 3. Reiner Fuellmich over Neurenberg 2: 'Over 2 tot 3 weken gaan grote rechtszaken van start' (9ForNews)
 4. Advocaat Reiner Fuellmich geeft update over 'Neurenberg 2': Er is licht aan het einde van de tunnel (9ForNews)
 5. Advocaten slepen WHO voor rechter wegens 'misleiding van de wereld over corona-uitbraak' (9ForNews)
 6. Explosief nieuws! Tweede Neurenberg-tribunaal is voorbereid (CommonSenseTV)
 7. Explosief nieuws! Tweede Neurenberg tribunaal is voorbereid! (De Ware Wereld)
 8. 'Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis' (Xander Nieuws)
 9. Zeer explosief uit Frankrijk: Vandaag wordt een tweede Neurenberg-tribunaal voorbereid door de Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich, wereldwijd gesteund door duizenden advocaten (LNN Media)
 10. Het gaat gebeuren: Advocaten klagen WHO aan wegens misleiding over pandemie (9ForNews)

Inhoudsopgave:

 1. Inleiding
 2. De leugens over Covid-19
 3. Eigenaardigheden rond de Covid-19-hysterie
 4. WORD WAKKER! Laat je niet testen en vaccineren!
 5. Relevante links
 6. QAnon
 7. Literatuur
 8. Verzet

Inleiding


Met de kennis en de informatie die ik tot mijn beschikking heb lijkt het erop dat we met de fascistische "coronamaatregelen" mbt de coronagriep langzaam maar zeker het communisme worden ingerommeld. We hebben te maken met een immense onderdrukking die zijn weerga niet kent. Door de Deep State worden onze grondrechten geschonden en wordt de rechtstaat genegeerd. Democratie en onze vrijheid worden de nek omgedraaid en zullen met The Great Reset niet meer bestaan. Mensen.....dit is geen droom, fictie of complottheorie, maar de keiharde waarheid! Mensen trekken (terecht) parallellen met nazi-Duitsland en de Tweede Wereldoorlog. Waar komen die vandaan en waar zijn die op gebaseerd? De volgzame schapen die nu nóg niet begrijpen wat er aan de hand is worden nóóit meer wakker! Mensen die wél wakker zijn zullen zich herkennen in de volgende voorbeelden. Knettergek:

 1. Invoering van nutteloze lockdowns
 2. Invoering van een nutteloze avondklok
 3. Invoering van nutteloze mondkapjes, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze niet werken en schadelijk zijn
 4. Verbieden en met harde hand neerslaan van grondwettelijke protesten en demonstraties
 5. De corona-Gestapo die door verraad van smerige NSB'ers zonder reden huisvredebreuk pleegt en huizen binnenvalt
 6. Invoering van 5G om mensen - die zich tegen de fascistische coronamaatregelen verzetten - met nieuwe technologieën als gezichtsherkenning te volgen en te arresteren
 7. Indirecte test- en vaccinatiedwang. Mensen die zich niet laten inspuiten met gevaarlijke experimentele Covid-19-injecties, zich niet regelmatig laten testen op de verkoudheidsgriep of geen QR-code kunnen tonen zullen worden uitgesloten van maatschappelijke voorzieningen. Dit is discriminatie van niet-gevaccineerden en is volgens Resolutie 2361 van de Raad van Europa verboden, zo is op 27 januari 2021 besloten. Het gaat hier om art. 7.3.1 en art. 7.3.2
 8. Invoering digitaal vaccinatiepaspoort. Geen paspoort? Dan mag je niet reizen naar landen die zo'n gedrocht verplicht stellen en word je (wederom) uitgesloten van maatschappelijke voorzieningen. Dit is discriminatie van niet-gevaccineerden en is volgens Resolutie 2361 van de Raad van Europa verboden
 9. Quarantainedwang. Bij weigering om in quarantaine te gaan dreigt gedwongen opname (lees: opsluiting) in een locatie waar mensen in quarantaine moeten zitten, analoog aan strafkampen in oorlogstijd

Beste kuddedieren, beste volgzame schapen:
WORD WAKKER! Laat je niet testen en vaccineren!

De leugens over Covid-19


Door de censuur van social media is het inmiddels wel duidelijk geworden dat u GEEN kritische vragen mag stellen, u NIET mag genezen van Covid-19 en dat achter dit virus een smerige wereld schuilgaat. En de Nederlandse regering werkt hier actief aan mee in de personen van leugenaar Mark Rutte, psychopaat / fascist Hugo de Jonge en het RIVM door geen maatregelen te nemen en zieken (werkende) medicijnen te onthouden (die zelfs werden verboden), waardoor duizenden onnodige doden in verpleeg- en ziekenhuizen zijn gevallen. Schandalig! Deze psychopaten zijn daardoor medeplichtig aan de dood van duizenden mensen en komen in aanmerking om te worden vervolgd en veroordeeld in het tweede Neurenberg-tribunaal. Covid-19 is niets meer dan een ordinair complot en verdienmodel, waar machtige globalisten door het verkopen van gevaarlijke Covid-19-injecties nóg rijker van worden. Daarnaast wordt de coronagriep misbruikt om ondernemers kapot te maken, vrijheden te beperken, opstanden de kop in te drukken en een politiestaat te faciliteren. Dat laatste wordt duidelijk als de corona-Gestapo door verraad van smerige NSB'ers razzia's houdt, huisvredebreuk pleegt en (familie)feesten beëindigt. Zoals Robert Jensen het terecht uitdrukte: ze steken je huis in de fik om een mug te doden. Knettergek!

In plaats van dat in het begin op grote schaal Hydroxychloroquine, Zithromax, Zink en Ivermectine werd ingekocht (en bij patiënten werd toegediend) heeft de EU pas in juli 2020 (nadat door de nalatigheid van het kabinet al duizenden mensen waren overleden) virusremmer Remdesivir besteld. Deze virusremmer heeft drie nadelen:

 • Het is veel duurder dan Hydroxychloroquine
 • Het geneest Covid-19 niet, maar verkort de ziekteperiode met drie dagen
 • Er is kans op bijwerkingen zoals leverstoornissen, acuut nierfalen, multiorgaanfalen, septische shock en hypotensie

Omdat er financiële belangen spelen worden video's over Covid-19 - waarin mensen (terecht) vragen stellen - van Facebook, YouTube, Twitter en LinkedIn verwijderd. Dit kan niet anders betekenen dan dat de Cabal min of meer eigenaar is van social media. In een 4-delige documentaire legt onderzoekster Janet Ossebaard op het videoplatform BitChute haarfijn de leugens over (en bedoelingen van) Covid-19 bloot. Onderstaand vind je links naar de vier afzonderlijke delen van deze uitstekende documentaire (Nederlands):

 1. DEEL 1 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD
 2. DEEL 2 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD
 3. DEEL 3 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD
 4. DEEL 4 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD (samenvatting)

Deze geplande p(l)andemie is bedoeld om de NWO en The Great Reset uit te rollen. Links naar podcasts, andere video's en documentaires over de leugens rond Covid-19:

 1. The Trueman Show #29 met Dr. Reiner Fuellmich
 2. CORONA - DE WAARHEID IN 7 MINUTEN (GECENSUREERD DOOR YOUTUBE!)
 3. URGENT INFORMATION ON COVID VACCINE
 4. COVID-19 HET SYSTEEM - DOCSFAIR DOCUMENTAIRE
 5. DAVID ICKE - DIT IS HOE MEN DE PANDEMIE HEEFT GECREËERD - NEDERLANDS ONDERTITELD
 6. DE 'PANDEMIE' PSYOP VOOR TOTALITAIRE CONTROLE (MET KAREL VAN WOLFEREN) | COMPENDIUM PANDEMONIUM #2
 7. Elke de Klerk: dit is een staatsgreep
 8. Wybren van Haga: stoppen met die onzin
 9. Bizzey: RIVM heeft me geld geboden
 10. BIJPRATEN MET SVEN HULLEMAN: "Hoe staan we er nu voor"
 11. ER IS NIKS AAN DE HAND - DE JENSEN SHOW #280

Later meer...

Eigenaardigheden rond de Covid-19-hysterie


Er zal misschien een - SARS-gerelateerd - coronavirus ronddwalen (dat nooit is geïsoleerd, bewezen of aangetoond), maar er zijn té veel tegenstrijdigheden en opmerkelijke zaken die niet kloppen. Mensen die kritische vragen stellen en op onderzoek uitgaan om de waarheid boven water te krijgen worden door volgzame schapen, psychopaat / fascist Hugo de Jonge en de msm weggezet als "complotdenkers" of "wappies". Daarnaast worden video's die tegen de (door Bill Gates afgedwongen) lijn van de WHO ingaan van social media verwijderd. "Complotdenker" of niet, het "coronabeleid" rammelt aan alle kanten en rond de coronahysterie vallen veel dingen op:

 1. Twee broers van psychopaat en fascist Hugo de Jonge werken bij farmaceutische bedrijven die "vaccins" ontwikkelen. De sponsor is.....Bill Gates. De WHO en het RIVM worden gesponsord door.....Bill Gates. Gates blijkt zelfs min of meer eigenaar te zijn van de WHO. Natuurlijk allemaal bedoeld om anderen de corona-hysterie te laten verkopen, angst te zaaien en om zijn experimentele injecties te kunnen slijten. Deze instituten (+ de bedrijven die deze injecties ontwikkelen) zijn allemaal al door Bill Gates, George Soros en cs. betaald, waardoor het kabinet niet kan afwijken van het falende "coronabeleid". Dat blijkt uit het feit dat psychopaat en fascist Hugo de Jonge een (bewezen) werkend medicijn als Hydroxychloroquine weigerde en dat "kwakzalverij" noemde. Pure omkoping!
  LEESTIP: Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen
 2. BN'ers als Ali B. en Famke Louise werden door het corrupte RIVM omgekocht (rapper Bizzey werd benaderd) om propaganda en leugens over Covid-19 te verspreiden
 3. Het RIVM haalde twee video's van hun website waarin - op advies van het OMT - wordt meegedeeld dat er geen bewezen effectiviteit is van niet-medische mondkapjes:
  1. Hugo de Jonge: mondkapjes voegen niets toe en is schijnveiligheid (mp4, website)
  2. Effectiviteit mondkapjes niet bewezen (mp4, website)
  Wél bewezen is dat deze mondkapjes niet werken en bij langdurig gebruik schadelijk zijn voor de gezondheid
 4. In de buitenlucht vinden er nauwelijks Covid-19-besmettingen plaats. Tóch worden er totaal onzinnige maatregelen opgelegd zoals het dragen van muilkorven en de 1,5 meter-onzin. Als je die negeert weet de corona-Gestapo (door verraad van NSB'ers) je wel te vinden om je tot moes te slaan, waarbij ook nog volstrekte willekeur plaatsvindt (zie het door gutmensch George Soros betaalde Extinction Rebellion- en BLM-tuig)
 5. In shithole Amsterdam van Femke Halalsema mocht een opruiende demonstratie van BLM-tuig doorgaan, demonstraties tegen de Covid-19-hysterie werden door de corona-Gestapo keihard neergeslagen
 6. Normaal gesproken vallen er jaarlijks tussen de 6 en 9 duizend griepdoden. Nu rond de 400. Het aantal "coronadoden" staat nu op 17.939 (bijgewerkt op zaterdag 21 augustus 2021). Dit betekent dat griepdoden nu als coronadoden worden geregistreerd en dat griep/influenza nu Covid-19 heet, bedoeld om de angst erin te houden en zo veel mogelijk "vaccins" te verkopen. In een video op YouTube geeft het RIVM toe dat griepdoden bij coronadoden worden opgeteld. Overigens moet erop worden gewezen dat het RIVM alleen geteste patiënten registreert die MET de coronagriep zijn overleden, waaruit mag worden geconcludeerd dat het hierboven vermelde sterftecijfer niet klopt
 7. Vaak wordt corona als doodsoorzaak vastgesteld, terwijl patiënten met een zwakke gezondheid aan andere kwalen blijken te zijn overleden. Artsen moeten bijvoorbeeld corona opgeven als doodsoorzaak, terwijl mensen aan kanker of een ongeluk zijn overleden. Knettergek! De meeste patiënten overlijden dus niet AAN corona, maar MET corona. Zie hiervoor ook de podcast van Lange Frans met arts Elke de Klerk
 8. Als een lid van een gezin besmet is met de coronagriep worden alle gezinsleden als besmet geregistreerd, zonder dat ze getest zijn. Dit is bevestigd door een GGD-medewerker. Er gaat zelfs een gerucht rond dat huisartsen voor elke Covid-19-melding krijgen betaald. Hierdoor worden de besmettingscijfers kunstmatig hooggehouden, die vervolgens worden aangegrepen om volstrekt onnodige maatregelen af te kondigen. Pure misleiding!
 9. Hart- en kankerpatiënten gingen dood omdat Covid-19-patiënten voorrang kregen
 10. PCR-testen zijn door vals-positieven voor minstens 30% tot 90% onbetrouwbaar, zodat de uitslag bij mensen die getest worden dus positief zal uitvallen. Hierdoor worden de besmettingscijfers kunstmatig hooggehouden, die vervolgens worden aangegrepen om volstrekt onnodige maatregelen af te kondigen. De (overleden) ontwikkelaar van de test waarschuwde dat met een PCR-test Covid-19 niet kan worden aangetoond. De Tweede Kamer stemde tegen een motie Baudet-van Haga om een onderzoek in te stellen naar de foutenmarge van deze testen
 11. Teststraten en priklocaties zijn zo goed als verlaten, al doet de leugenachtige msm verwoede pogingen u te laten geloven dat het er beredruk is. Ook ziekenhuizen en IC's blijken bij navraag lang niet zo vol te liggen als door de msm wordt voorgesteld
 12. Russische roulette: levensgevaarlijke mRNA-injecties

 13. Waar de ontwikkeling van vaccins 10 tot 15 jaar duurt, worden injecties tegen Covid-19 binnen elf maanden uit de grond gestampt. Dieren bleken twee weken na de injecties te zijn overleden. Rapporten hierover werden niet gepubliceerd, waaruit mag worden geconcludeerd dat deze injecties experimenteel, levensgevaarlijk en dat gevaccineerden proefpersonen zijn
 14. mRNA-injecties (waarbij het S1-spike-eiwit (grafeenoxide) wordt ingespoten) veroorzaken een groot aantal bijwerkingen, zoals:

  een verhoogd risico op onvruchtbaarheid, erectiestoornissen, menstruatieproblemen, abortussen, miskramen, kanker, bloedstolsels (trombose), hartinfarcten, hartontstekingen (myocarditis), hartzakjeontstekingen (pericarditis), herseninfarcten (beroertes), hersenschade, alzheimer, slaapstoornissen, hoofdpijn, misselijkheid, oorsuizen, duizeligheid, vermoeidheid, longschade, heftige allergische reacties, autisme, parkinson, ALS, het Guillain-Barré-syndroom (verlammingen, beschadiging van het zenuwgestel) en (blijvende beschadiging) van het immuunsysteem,

  waardoor het middel erger is dan de kwaal. We spreken hier dan van (blijvende) vaccinatieschade. Doordat de "vaccins" zich door het hele lichaam verspreiden, lichaamseigen cellen binnendringen én aanvallen wordt het immuunsysteem beschadigd en kunnen er auto-immuunziekten ontstaan. Fabrikanten van vaccins hebben al in 1986 via een wet afgedwongen niet aansprakelijk te kunnen worden gesteld voor de risico's van dit soort injecties op korte en langere termijn. Wat ook vermeld moet worden, is het feit dat Covid-19 tegen deze "vaccins" resistent wordt en constant muteert, waardoor "gevaccineerden" verspreiders zijn van allerlei coronavarianten. Natuurlijk zullen de ongevaccineerden door de leugenpers en de overheid de schuld krijgen, wat medische apartheid en uitsluiting van het openbare leven (discriminatie) in de hand werkt.
  In een video op BitChute vergelijkt psychopaat en fascist Hugo de Jonge de bezwaren van tegenstanders tegen het "vaccin" met het eten van een frikandel: "Bij een frikandel weet je ook niet wat er inzit". Als er een prijs zou zijn voor de domste opmerking zou deze zeker in aanmerking komen. Direct na dit domme gelul verschenen op Twitter grappige afbeeldingen van "vaccins" in de vorm van een friikandel.
  Op BitChute staat een video waarin de Amerikaanse verpleegster Tiffany Dover een Pfizer/BioNTech-injectie krijgt toegediend, na 17 minuten flauwvalt en binnen tien uur overlijdt (link). Twitter verwijderde natuurlijk de video, want stel je voor dat het verdienmodel van machtige psychopaten in elkaar stort. In De Jensen Show 'SLECHTE DOKTOREN - DE JENSEN SHOW #276' is het fragment vanaf 13:20 te zien.
  Note: Gates bezocht het pedo-eiland van Jeffrey Epstein, wat terugkomt in de documentaire De val van de Cabal van onderzoekster Janet Ossebaard
 15. Artsen, immunologen, virologen en wetenschappers waarschuwen dat "vaccins" zullen worden misbruikt om uw DNA en dat van nakomelingen onherstelbaar te wijzigen
 16. Misleiding door Twitter
  Het is algemeen bekend dat social media als Twitter worden aangestuurd door de Cabal, die niet wil dat mensen de waarheid horen en dat men in verzet komt tegen hun globalistische agenda (The Great Reset). Wakkere mensen snappen wat er speelt en een politicus als FvD-leider Thierry Baudet deelde de waarheid in een tweet. Twitter was daar niet van gediend en plaatste onder die tweet een misleidende waarschuwing met links naar nepnieuws over de Covid-19-hoax:

  Klik op de afbeelding voor een vergroting:

  Thierry Baudet over de waarheid van gevaarlijke Covid-19-injecties

  Verkiezingsfraude Verenigde Staten

 17. Gevreesd wordt dat de coronahysterie zal worden gebruikt om tijdens de Tweede Kamerverkiezingen - net als in de VS - kiezers over meerdere dagen te laten poststemmen. Op 20 januari 2021 is Amerika gevallen en is de seniele pedofiel Joe Biden als "president" van de VS geïnaugureerd. Door smerige corrupte Democraten is op zeer grote schaal gefraudeerd om een staatsgreep te plegen, en de democratie en de rechtstaat te ondermijnen. Team Trump heeft de fraude keihard bewezen, maar die bewijzen werden door de Deep State onder het tapijt geveegd. De smerig-linkse msm negeerden de fraude natuurlijk volledig en kroonden de seniele pedofiel Joe Biden alvast als nieuwe "president" van de VS. Krankzinnig! Dit is de grootste verkiezingsfraude ooit in de Amerikaanse geschiedenis. Gezond-rechtse kiezers van PVV en FvD vrezen dat deze fraude (geënsceneerd door DDR66) ook in Nederland heeft plaatsgevonden, en er is - gezien de verkiezingsuitslagen - alle reden om daar vanuit te gaan. En natuurlijk wordt ook hier de fraude niet onderzocht, en mensen die wakker zijn snappen waarom.

  Het is overduidelijk dat president Trump ruimschoots de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gewonnen, en daarom zal Joe Biden op deze website niet als "president" worden erkend. Corrupte rechters hebben de massale bewijzen rond de enorme verkiezingsfraude (tot aan het Supreme Court toe) tot op het laatste moment genegeerd en onder tafel geveegd. Dat Biden "president" moest worden stond namelijk vast en was het plan van de elite (Trump moést weg om de agenda van de VN en het WEF te dienen). Daar moest alles voor wijken, zelfs de democratie als die de Democraten niet uitkwam. Één ding is wel duidelijk: president Trump heeft in zijn termijn duidelijk aangetoond hoe intens verrot het systeem, de elite en de mainstream media zijn. Trump heeft het Amerikaanse volk weer hoop voor de toekomst gegeven, de ongekozen Biden gaat het land de komende vier jaar weer in diepe ellende storten. De wereld is met Biden een stuk gevaarlijker geworden. Voorbeeld: nog geen drie uur na de nep-inauguratie stuurde Biden al Amerikaanse troepen naar Syrië en Irak om weer oorlogen te beginnen. In tegenstelling tot Trump die in zijn termijn geen oorlogen startte, maar terroristen uitschakelde en vredesakkoorden in het Midden-Oosten sloot.

  Update 3 februari 2021:
  In de nacht van 24 op 25 januari 2021 zijn 464 van de in totaal 535 Congresleden gearresteerd en gevangen gezet. Op 1 februari 2021 is krachtens EO 13848 beslag gelegd op alle activa van bedrijven en personen die hebben meegewerkt aan de verkiezingsfraude. De Amerikaanse legerleiding heeft verzocht dit publiekelijk openbaar te maken, maar dit is door de mainstream media geweigerd.

  Waaruit bestond de verkiezingsfraude?
  De omvangrijke en smerige verkiezingsfraude werd door de msm in opdracht van het Belgische Mediahuis volledig genegeerd. Vermoed wordt dat globalist en gutmensch George Soros achter de gigantische fraude zat door samen met Bill Gates een virus op de mensheid los te laten, en het verbaast me zeer dat deze opruier (die zo veel extreem-links tuig financiert) nog niet is opgepakt. De fraude in de VS bestond uit de volgende misstanden:

  1. Een "softwareprobleem" in de stemcomputers waardoor stemmen voor Trump naar Biden gingen. Er gaat een gerucht dat deze computers door Antifa - dat door globalist en gutmensch George Soros wordt betaald - zouden zijn gehacked om de software te wijzigen
  2. Er blijken stemmen te zijn uitgebracht door duizenden mensen die jaren geleden al zijn overleden
  3. Democraten zouden miljoenen (valse) stembiljetten hebben bijgedrukt. Deze biljetten zouden geen watermerk bevatten die de echtheid garanderen
  4. Democraten zouden in meerdere staten hebben gestemd
  5. Postzakken met stemmen voor Trump zijn gestolen en/of weggegooid. Op Twitter duiken video's op waarin de FBI de handen vol heeft om deze postzakken (letterlijk) boven water te halen
  6. De volgende dag - nadat Trump de verkiezingen had gewonnen - werden opeens miljoenen "stemmen" voor Biden "gevonden"
  7. Waarnemers die toezicht moesten houden op het tellen van de stemmen werden door Democraten geweigerd of weggestuurd, wat volgens de Amerikaanse wet niet mag
  8. Vlak na de verkiezingen maakte BioNTech/Pfizer - gevestigd in Democratisch bolwerk New York - bekend dat er een Covid-19-vaccin beschikbaar is. Het vermoeden bestaat dat men met dit nieuws heeft gewacht tot na de verkiezingen, om de massale verkiezingsfraude via poststemmen en e-mail mogelijk te maken
  9. Duitsland is ook betrokken bij de verkiezingsfraude: in Frankfurt zou er een server in beslag zijn genomen die alle online-stemgegevens verwerkt en bewaart, en waarop 'malware' zou zijn aangetroffen om de verkiezingsuitslagen te manipuleren

 18. Een kleine greep uit de successen van president Trump
  President Trump heeft in zijn termijn nogal wat successen geboekt. Natuurlijk hoorde je de msm en linkse talkshows zoals Jinek daar niet over. Die vonden het leuker om op zoek te gaan naar (niet-bestaande) "schandalen" (wat ze bij Obama en Biden verzuimden), of om Trump te framen en te bashen. Een klein overzicht van geboekte resultaten:

  1. Uit het nutteloze klimaatakkoord van Parijs gestapt
  2. Uit de corrupte WHO gestapt
  3. Muur op de grens van de VS en Mexico gebouwd om kansloze migranten die niets in de VS te zoeken hebben tegen te houden
  4. Terugtrekking troepen uit Afghanistan en Irak
  5. Geen oorlog in het Midden-Oosten begonnen in tegenstelling tot Bush en Obama. Die laatste viel maar liefst zeven (!) landen binnen
  6. Vredesakkoorden in het Midden-Oosten gesloten
  7. Terroristen Soleimani en Baghdadi uitgeschakeld
  8. ISIS uitgeschakeld
  9. Toenadering Zuid- en Noord-Korea geregeld
  10. Toenadering Arabische landen en Israël geregeld
  11. Deal met Noord-Korea gesloten voor ontwapening mbt kernwapens
  12. 7 miljoen nieuwe banen gecreëerd
  13. Inkomen van de middenklasse verhoogd
  14. Laagste werkloosheid in de Amerikaanse geschiedenis ooit (vóór uitbraak van de coronagriep)
  15. Laagste werkloosheid onder zwarten, Spaanstaligen en vrouwen
  16. Amerikaanse ambassade naar de hoofdstad van Israël (Jeruzalem) verhuisd
  17. Antifa-tuig aangepakt
  18. Pedo’s Weinstein en Epstein gearresteerd
  19. De corrupte en verrotte mainstream media blootgelegd

  Een kleine greep uit de successen van president Trump (pdf)

  (trumpsuccessen.php werd voor het laatst bijgewerkt op donderdag 19 augustus 2021)

  Relevante artikelen (web):
  President Trump: verkiezingsfraude groter dan ik dacht, dit was de misdaad van de eeuw

Lock Biden Up!

#StopTheSteal #ElectionFraud #ImpeachBidenNow #NotMyPresident

WORD WAKKER! Laat je niet testen en "vaccineren"!


Miljoenen viruswappies - die in de onzin van het kabinet en de msm zijn getrapt - blijken de ernst van de situatie waar we door de Cabal in zijn gerommeld niet te begrijpen. Dat blijkt uit het feit dat naar schatting 80% van de Nederlanders in de val van de overheid is gelopen, is gezwicht voor de vaccinatiepropaganda en is geïnjecteerd met levensgevaarlijke "vaccins". Het is ongelooflijk om te zien hoe domme mensen zijn gebrainwashed, zich als zombies gedragen en niet zelf nadenken. Mensen, trap er niet in! U bent schaap van een neppandemie en wordt voorgelogen! Laat je niet bang maken en angst aanpraten door die WEF-aanhangers in Den Haag. Covid-19 is in werkelijkheid een griep- of verkoudheidsvirus dat gepland over de bevolkiing is uitgerold, waarvoor 98% van de mensen die het oplopen immuun is, geen symptomen ontwikkelt en niet ziek wordt. En áls je ziek wordt is de kans dat je eraan zult overlijden minimaal (alleen mensen met onderliggende kwalen en een zwak immuunsysteem moeten voorzichtig zijn). Dat blijkt uit vergelijkingen met ziekten die veel meer slachtoffers maken en veel dodelijker zijn. De absurde "coronamaatregelen" zijn onnodig, complete onzin en knettergek! Inmiddels mogen we vaststellen dat die (en de onnodige experimentele mRNA-injecties) de samenleving veel meer schade toebrengen dan dit nepvirus. Het is pure bangmakerij, experimenteel en onderdeel van een groter plan om de wereldbevolking een nieuwe maatschappij (The Great Reset) in te rommelen. We worden belazerd en alles wordt uit de kast getrokken om de Covid-19-hoax in stand te houden.

Aan alle makke lammetjes die achter het corrupte RIVM en het kabinet aan blijven lopen: WORD WAKKER! Stop met het kijken naar de zieke Covid-19-propaganda van de NOS en de NPO! Schakel de blootstellingsmeldingen voor Covid-19 op uw smartphone uit en download géén coronagriep-apps. Experimentele "vaccins" inspuiten in kerngezonde mensen, die daarna doodziek worden en zelfs overlijden? Het is de natte droom van iedere winstbeluste farmaceut. Het is te krankzinnig voor woorden en knettergek. Lieve mensen; denk na, doe onderzoek en laat je in geen geval vergiftigen met gevaarlijke "vaccins"! Laat je NIET testen en "vaccineren"! Ook niet na gedram van de msm, de overheid, je werkgever, het ziekenhuis of je huisarts! "Vaccins" zijn niet de oplossing, ze zijn het probléém! "Vaccinaties" zijn blijvend en onomkeerbaar, u kunt het niet terugdraaien. Het is tot zeker 2023 een medisch experiment, niet zonder risico's en (levens)gevaarlijk! Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid kunnen we vaststellen dat het aantal vaccinatiedoden het aantal doden MET Covid-19 ruimschoots zal overstijgen. Mocht u zich gedwongen voelen om u te laten inspuiten met chemische troep waarvan de langetermijneffecten onbekend zijn: u kunt zich beroepen op de volgende (wets)artikelen waarin het grondrecht 'Onschendbaarheid van het menselijk lichaam' is geregeld:

 • Resolutie 2361 van de Raad van Europa
 • Artikel 11 van de Grondwet
 • Code van Neurenberg
 • Artikel 13 en 30, VN Rechten van de Mensheid
 • Universele Verklaring van de Rechten van de Mens
 • Eed van Hyppocrates

Uit het buitenland (en inmiddels ook uit ons land) komen tientallen berichten van duizenden mensen die aan de (experimentele) "vaccinaties" overlijden, maar door de msm zo veel mogelijk worden verzwegen. Mensen die zich door angstzaaierij continu laten testen houden door de vals-positieven ook kunstmatig de "besmettingen" hoog, en dús de corona-hype in stand. Wees sterk, houd je rug recht en buig niet voor de misselijkmakende prikterreur. Covid-19 draait niet om uw en mijn gezondheid, maar om macht, geld, psychose, hersenspoeling, hypnose, angst, controle en gedragsverandering. De enigen die er beter van worden zijn de farmaceutische industrie en machtige psychopaten. Covid-19 is een middel om The Great Reset en de NWO uit te rollen, met als doel om ons (naar Chinees model) een controlemaatschappij en een communistische samenleving in te rommelen. We zullen op den duur geen vrijheid meer kennen en niets meer bezitten. Tip: volg voor de leugens en feiten over Covid-19 De Jensen Show.

Breng je immuunsysteem op orde
Vertrouw op je immuunsysteem en breng het op orde. Eet gezond, beweeg voldoende en neem (extra) vitaminen. Als 60-minner (1963) slik ik visolie, vitamine D, C, zink en kurkuma met zwarte peper. Daarnaast rasp ik verse knoflook en gember door mijn maaltijden. Dat moet voldoende zijn om je tegen infectieziekten te beschermen of - als je ze tóch oploopt - er snel van te herstellen. Psychopaat en fascist Hugo de Jonge wil niet dat u snel van Covid-19 geneest (deze clown is aangesloten bij het WEF van Führer Klaus Schwab), het is daarom belangrijk om uit voorzorg via internet Ivermectine en Hydroxychloroquine te bestellen, mocht je de coronagriep oplopen en klachten ontwikkelen. Het gerucht gaat dat actiegroep Viruswaarheid een grote partij Ivermectine inkoopt om dit medicijn aan de bevolking te kunnen verstrekken.

Links:

Relevante links (web)


Links over propaganda, de leugens en de desinformatie die het kabinet, het RIVM en de msm over Covid-19 verspreiden zijn niet aan te slepen. Omdat Google financiële belangen heeft bij AstraZeneca worden kritische video's over de experimentele mRNA-injecties van YouTube verwijderd. Daarom zijn de meeste video's op BitChute te vinden. De belangrijkste links waarin Covid-19 wordt ontmaskerd worden onderstaand vermeld:
  Russische roulette: levensgevaarlijke mRNA-injecties
  De eerste serie links betreffen links naar websites die waarschuwen voor levensgevaarlijke vaccinatieprogramma's van overheden. Zorgelijk is dat het "vaccineren" door de msm vreselijk wordt gepusht, waarmee mensen opzettelijk worden gebrainwashed en onterecht de indruk wordt gewekt dat "vaccins" veilig zijn. Nóg zorgelijker is dat domme mensen niet nadenken, massaal in dit soort leugens trappen en (fatale) prikken halen. Een "vaccin" tegen de coronagriep is niets anders dan een biologisch wapen om de wereldbevolking uit te dunnen (depopulatie), wat neerkomt op afschuwelijke massamoord (genocide). Zoals psychopaat Bill Gates letterlijk zei: "To reduce the population". Gates past daarom perfect in het rijtje van linkse communisten die miljoenen mensen uitmoordden. Op het vréselijke Twitter circuleert een video waarin wordt opgeroepen om Gates te arresteren. De verwachting is dat binnen twee tot drie jaar 15 tot 30% van de "gevaccineerden" (wat neerkomt op meer dan twee miljard (!) mensen) aan de levensgevaarlijke Covid-19-injecties zal overlijden. De rest zal ziek worden en er waarschijnlijk blijvende vaccinatieschade aan overhouden
 1. COVID VACCINE NURSE - Tiffany Pontes-Dover Faints in 17 Minutes & Dies in 10 Hours [MIRROR]
 2. Betrapt! Amerikaanse RIVM verwijdert duizenden coronavaccindoden uit bijwerkingendatabase (NIEUW)
 3. LEESTIP Wat is grafeenoxide en waarom zit het in coronavaccins? 'Dit is een nachtmerrie buiten iedere proportie'
 4. PFIZER BAAS: WEES NIET BANG, WEES DOODSBANG! (spoel door naar 6:38 minuten)
 5. Spaanse onderzoekers ontdekken GRAFEENOXIDE in coronavaccins: 'Laat je niet inenten met dit materiaal'
 6. SCIENTISTS CONFIRM: MOST OF VACCINATED TO DIE SOON - COURTS REMOVE MASK MANDATES AND PREMIERS POWER
 7. Meeste gevaccineerden zullen in 2025 niet meer onder ons zijn
 8. Neurenberg Code Overtredingen - Nederlands ondertiteld
 9. Professor Cahill: coronaprik keert je immuunsysteem tegen je eigen lichaam
 10. Vooraanstaande arts: 'Het coronavaccin is een verschrikkelijk biowapen'
 11. Moderna geeft toe dat mRNA-vaccin DNA wel degelijk verandert
 12. Als de gevaccineerden bij bosjes omvallen, krijgen de ongevaccineerden daarvan de schuld – logisch!
 13. LEESTIP Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid-vaccins
 14. Coronavaccin: Immuunsysteem blijvend beschadigd
 15. ALARM! Stop alle "coronavaccinaties" per direct!
 16. Professor Cahill: 'Gevaccineerde 70-plussers sterven waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar' (web) - bekijk de video (website)
 17. Onderzoek naar 31 sterfgevallen na vaccinatie in zorginstelling Noord-Holland: 'Onderste steen komt boven'
 18. KIJKTIP URGENT INFORMATION ON COVID VACCINE (Nederlands ondertiteld)
 19. Politica Haberl schokt wereld: "Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking."
 20. Mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven. (De Ware Wereld)
 21. Dr Tenpenny: "Mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven." (DLM Plus)
 22. Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: 'Ze willen jou en je familie doden'
 23. Er gaat iets goed fout: Pfizer-vaccin doodt 'ongeveer 40 keer meer ouderen dan covid-19 zelf'
 24. LATEN WE NIET LIEGEN OVER DE GEVAREN VAN VACCINATIES
 25. DE WAARHEID ACHTER HET VACCINATIEBELEID BLOOTGELEGD
 26. (VIDEO) Bill Gates: ”Vaccins moeten wereldbevolking uitdunnen” - VACCINATION - TO REDUCE POPULATION! (BILL GATES ADMITS)
 27. Duits medicijnagentschap houdt informatie achter over ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie
 28. KIJKTIP Vernon Coleman - Vaccineren is oorlogsmisdrijf (Nederlands ondertiteld)
 29. KIJKTIP DR Theo Schetters BLCKBX Vaccinatie roekeloos en onnodig
 30. Zwitserse verpleegkundigen weigeren massaal Coronavaccinatie: "Wij zijn geen proefkonijnen"
 31. Meer dan 100 sterfgevallen na coronavaccin in Noorwegen, speciale onderzoeksgroep gevormd
 32. 34 vrouwen krijgen miskraam of doodgeboren baby na coronavaccin
 33. Oostenrijkse verpleegster meteen dood na Coronavaccinatie - collega in ziekenhuis met dezelfde symptomen
 34. Klokkenluider: 25% bewoners Duits verzorgingstehuis sterft na Pfizer-vaccin
 35. Vaccindeskundige zendt noodsignaal uit: "Coronavaccins zijn buitengewoon gevaarlijk!"
 36. Dr. Madej: Covid-19-vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen
 37. Frans universitair onderzoek constateert 'tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin', experts spreken over 'een nieuwe Holocaust' | Artsen Voor Vrijheid
 38. Corona-vaccin: immuunsysteem blijvend beschadigd
 39. Jaap van Dissel: 'Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen'
 40. FDA publiceert lijst met mogelijke ziekten en lichamelijke reacties die kunnen optreden na coronaspuit
 41. Prominente Frans infectioloog over coronavaccin Pfizer: 'Nog nooit zo'n groot aantal bijwerkingen gezien'
 42. Vaccin tegen coronavirus veroorzaakt nieuwe ziekten (png,website)
 43. Zorgmedewerkers VS weigeren massaal coronavaccins: 'Er is teveel wantrouwen'
 44. Mondkapjes werken niet en zijn schadelijk
 45. Gezichtsmaskers… werken niet tegen virussen en zijn schadelijk
 46. Natuurkundige legt uit waarom mondkapjes niet werken en ook nog eens gevaarlijk zijn
 47. De schadelijke effecten van mondkapjes
 48. Effectiviteit mondkapjes niet bewezen (mp4, website)
 49. Mondkapjes op straat hebben geen nut tegen het coronavirus (mp4, website)
 50. Hugo de Jonge: mondkapjes voegen niets toe en is schijnveiligheid (mp4, website)
 51. Jaap van Dissel: mondkapjes geen wetenschappelijke, maar politieke keuze (png, website)
 52. Organisaties
 53. Meldpunt Vaccinatie SARS-CoV-2
 54. Ademvrij.NU
 55. Stichting Wij de Ouders
 56. Artsen Covid Collectief
 57. Nuremberg Trials 2.0
 58. Viruswaarheid
 59. Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC 2020)
 60. Stichting Vaccinvrij
 61. Artsen Voor Waarheid
 62. Zelfzorg Covid19 - website van huisarts Rob Elens
 63. Overig
 64. Coronacoup: hoe Schwab & Gates via The Great Reset toewerken naar een totalitaire wereldregering (NIEUW)
 65. LUISTERTIP ARTS SPREEKT ZICH UIT OVER COVID 19
 66. Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel: MAATREGELEN ZIJN FLAUWEKUL
 67. Duitse advocate doet zeer dringende oproep: 'Word eens wakker uit je corona-coma!'
 68. BESTAAT SARS-COV-2 WEL? WAAR IS HET BEWIJS DAN? PATRICK SAVALLE EN FLAVIO PASQUINO
 69. Raad van Europa besluit dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niet-gevaccineerden niet mogen worden gediscrimineerd
 70. Rechercheur wordt 'wakker': We zijn beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus
 71. 'Volledig gesloopte' ME'er onthult: Ik help mee Nederland te gronde te richten, in dienst van een repressief regime
 72. Psychopaat Hugo de Jonge noemt 'wappiegeluid' FVD gevaarlijk, en oogst felle kritiek
 73. JAAP VAN DISSEL GEEFT TOE: CIJFERS CORONA ZIJN GELIJK AAN CIJFERS GRIEP
 74. China’s hoofd-epidemioloog geeft toe dat het bestaan van het Covid-19-virus nooit is bewezen
 75. Kabinet werkt mee aan de globale staatsgreep, verlengt Lockdown - Alles moet kapot
 76. De shockerende waarheid over COVID-19
 77. Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen

QAnon (web)


QAnon (kortweg Q) is een groep van anonieme wakkere mensen die doorhebben wat er in de wereld aan de hand is, en zich daarover op diverse platformen in (meestal) cryptische omschrijvingen informeren. Het doel is om mensen wakker te schudden en de corrupte Cabal te ontmaskeren. En natuurlijk wordt QAnon door de zieke elite en de msm - bang als ze zijn dat hun agenda bekend wordt - geframed als "extreem-rechts" en "complotdenkers", bedoeld om mensen die nog niet wakker zijn dom te houden. Relevante documentaires, websites en artikelen:
 1. QAnon Nederland (nieuw)
 2. QAnon Nederland (oud)
 3. KIJKTIP The BigReset Movie (Nederlands ondertiteld)
 4. LEESTIP Compleetdenken: website met informatie over de leugens rond Covid-19
 5. MICHA SPREEKT HET NEDERLANDSE VOLK TOE
 6. KIJKTIP De val van de Cabal - documentaire Janet Ossebaard [Nederlands]
 7. De val van de Cabal - website Janet Ossebaard
 8. Blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Nieuwe Wereld (NWO)
 9. KIJKTIP DE WAARHEID VAN ONS HUIDIGE SYSTEEM EN DE GREAT RESET
 10. Uitleg over The Great Reset
 11. "The Great Reset" - de weg naar het digitale concentratiekamp
 12. De dreiging van de 'New World Order': Prof. Bob de Wit en Flavio Pasquino
 13. The Great Reset? Kijk naar China - Prof. Bob de Wit
 14. Plandemic Documentary: The Hidden Agenda Behind Covid-19
 15. Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel
 16. Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Literatuur


Pandemie van de Angst - Kees van der Pijl (web)
De coronaplandemie - Erwin Pasmans (web)
Corona, vals alarm? (web)

Alleen samen krijgen we de overheid onder controle

Als onrecht recht wordt, is Verzet een plicht

Verzet


De reclameslogan "Het houdt niet op, niet vanzelf" is ook op deze neppandemie van toepassing. Eindelijk! Mensen worden wakker en worden de corona-onzin spuugzat: in steeds meer steden zoals in Amsterdam, Londen, Berlijn, Athene, Bern, Frankrijk, Italië, Australië en Canada staat het volk op en groeit het Verzet tegen de fascistische coronamaatregelen. In Frankrijk (en ook Italië) mogen we zolangzamerhand wel spreken van het Franse Verzet, waar inmiddels miljoenen mensen de straat opgaan om het knettergekke coronafascisme te stoppen en het vertrek van Emmanuel Macron te eisen. Hopelijk zal het Verzet in Frankrijk uitgroeien tot een nieuwe revolutie, waar zich inmiddels burgeroorlog-achtige taferelen afspelen. Natuurlijk wordt dit nieuws door de msm verzwegen, want stel je voor dat de vonk van het Verzet overspringt naar óns land. Ook Nederland is de onnodige maatregelen spuugzat. Omdat het Verzet hier nog niet zo groot is zijn demonstraties die tegen het kabinet ingaan niet zonder gevaar. De domme en eencellige corona-Gestapo krijgt van de communistische elite orders om zonder reden vreedzame demonstranten af te tuigen en tot moes te slaan. Binnen het hersenloze ME-tuig wordt dit politiegeweld aangeduid als "wappies rammen". Hierbij worden Romeo's ingezet om demonstranten op te hitsen en rellen uit te lokken. Naar verluidt groeit het aantal politieagenten en ME'ers dat tot inkeer komt, wroeging voelt en zich achter het volk schaart. De agenda van het Verzet:
 1. 03-10-2021 | Samen voor Nederland, nu voor vrijheid!, diverse groeperingen en organisaties, De Dam Amsterdam
 2. 25-09-2021 | Mars tegen het Covid-paspoort, Malieveld Den Haag
 3. 18-09-2021 | Protestmars United We Stand Europe / Police for Freedom, Amsterdam
 4. 05-09-2021 | Mars van de menselijke verbinding, Police for Freedom, De Dam Amsterdam
 5. 01-08-2021 | Police for Freedom, Amsterdam
 6. 24-07-2021 | World Wide Demonstration, diverse steden
 7. 17-07-2021 | Demonstratie Police for Freedom, Rotterdam
 8. 10-07-2021 | Groos.Op.Urk.Mars, Urk
 9. 07-07-2021 | We stoppen de Waanzin, Farmers Defence Force
 10. 03-07-2021 | Bescherm de Kinderen tegen testen en vaccineren, Malieveld Den Haag
 11. 26-06-2021 | Vrijheidsmars, Skatepark Zeewolde
 12. 19-06-2021 | In Vuur en Vlam, Reinaldapark Haarlem
 13. 13-06-2021 | The Walk of Freedom, Nederland in Verzet, Amsterdam
 14. 12-06-2021 | Demonstratie Police for Freedom, Apeldoorn
 15. 05-06-2021 | Walk for Freedom, Goes
 16. 05-06-2021 | Demonstratie tegen vaccinpaspoort en de QR-waanzin, Nieuwstraat Kerkrade
 17. 18-05-2021 | Vrijheidswandeling, Dordrecht
 18. 16-05-2021 | Vrijheidsmanifestatie Forum voor Democratie, Malieveld Den Haag
 19. 15-05-2021 | World Wide Demonstration, Amsterdam / Brussel
 20. 13-05-2021 | Demonstratie, Den Bosch
 21. 08-05-2021 | Demonstratie Police for Freedom, Barneveld
 22. 02-05-2021 | Demonstratie Mars voor Vrijheid, Amsterdam
 23. 27-04-2021 | Ik knaag aan de poten van Rutte en Kaag, Arnhem
 24. 24-04-2021 | Demonstratie Mars voor Vrijheid, Rotterdam / Zwolle / Venlo
 25. 17-04-2021 | Demonstratie Mars voor Vrijheid, Rotterdam
 26. 10-04-2021 | Police for Freedom, omgeving Utrecht
 27. 04-04-2021 | Koffiedrinken, Museumplein Amsterdam
 28. 04-04-2021 | Verbinding voor Vrijheid, Haringvlietdam, Hellevoetsluis
 29. 28-03-2021 | Veteranen, oud-militairen en zorgmedewerkers voor vrijheid, Museumplein Amsterdam
 30. 21-03-2021 | Nederland in Verzet, Museumplein Amsterdam
 31. 20-03-2021 | Museumplein, Amsterdam
 32. 14-03-2021 | Hart voor Vrijheid, Malieveld Den Haag
 33. 07-03-2021 | De Dam, Amsterdam
 34. 28-02-2021 | Pettelaarse Schans, Den Bosch
 35. 21-02-2021 | Wilhelminaplein, Leeuwarden
 36. 20-02-2021 | Stop politiegeweld, Malieveld Den Haag
 37. 14-02-2021 | Jaarbeursplein, Utrecht
 38. 07-02-2021 | Vrijthof, Maastricht
 39. 31-01-2021 | Zwitsalterrein, Apeldoorn
 40. 24-01-2021 | Septemberplein / Stadhuisplein, Eindhoven
 41. 24-01-2021 | Op de koffie bij Femke Halalsema, Museumplein Amsterdam
 42. 23-01-2021 | Protest Stop Avondklok, Plein Den Haag
 43. 17-01-2021 | Manifestatie The Great Resist, Museumplein Amsterdam

----->>> Covid-19, the virus formerly known as the flu <<<-----

#NederlandInVerzet #NederlandWeerVrij #StrijdenVoorVrijheid
#ConspiracyFacts #QAnon #WWG1WGA #KomInVerzet
#Covid-19-schapen #IkPrikNiet #IkVaccineerNiet #IkInjecteerNiet

#NWO #Agenda2030 #TheGreatReset #BuildBackBetter

Later meer...

Jensen - support het vrije geluid

De media is het virus

De media is het virus

Vaccin = keuze. Never nooit medische apartheid

Medische apartheid en verplichte vaccinatie? No fucking way!

Corona = zwendel. Stop het fascisme

Mensen kiezen voor vaccinatie uit angst, mensen weigeren vaccinatie door kennis

U mag niet genezen van Covid-19

De NOS is fakenews

No lockdown, but lock up!

No lockdown, but lock up!

No lockdown, but lock up!

No lockdown, but lock up!

No lockdown, but lock up!

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2021 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker