Het logo van de website van Joop Letteboer

Covid-19 - The Great Reset

Opinie: De leugens over Covid-19 (actueel)

covid-19.php werd voor het laatst bijgewerkt op zondag 03 maart 2024

--- IN BEWERKING ---

BREAKING:
BPOC2020 BEREIDT RECHTSZAAK VOOR OM HET 'VACCINEREN' ONMIDDELLIJK TE STOPPEN
FAUCI GEEFT FINANCIERING WUHAN-LAB TOE, ROEP OM ARRESTATIE
JAAP VAN DISSEL IN SADO-PEDO-NETWERK - 1
JAAP VAN DISSEL IN SADO-PEDO-NETWERK - 2

Nieuws:


In de podcast van Jorn Luka wordt het nog ontkend, maar op allerlei websites wordt gemeld dat de Duits-Amerikaanse topadvocaat Reiner Fuellmich - met steun van duizenden advocaten, juristen en artsen - een tweede Neurenberg-tribunaal voorbereidt, om de veroorzakers van het Covid-19-schandaal en de verwoestende lockdowns veroordeeld te krijgen. Tevens komen er uit het buitenland (en ook uit Nederland) honderden berichten van duizenden mensen die aan de experimentele Covid-19-injecties overlijden, maar natuurlijk zo veel mogelijk door de msm worden verzwegen. Update: het laatste gerucht was dat Fuellmich de start van Covid-19-tribunalen vanwege de corruptie binnen de rechtspraak af zou blazen en dat het volk massaal in Verzet moet komen:
  Tweede Neurenberg-tribunaal (web):
 1. Het is voorbij, het coronabedrog is zojuist gevallen – Reiner Fuellmich (NIEUW)
 2. Het eerste covid-tribunaal gaat van start: 'Eindelijk! Kijken!' (NineForNews) (NIEUW)
 3. Reiner Fuellmich kondigt aan: eind dit jaar komt er een internationaal tribunaal (NineForNews) (NIEUW)
 4. Reiner Fuellmich te gast bij lancering 'Neurenberg 2.0' in Polen (NineForNews) (NIEUW)
 5. Reiner Fuellmich-update: We beginnen te winnen in de rechtbanken! (Frontnieuws) (NIEUW)
 6. 1000 advocaten en 10.000 artsen werken aan '2e Neurenberg-tribunaal' voor coronafraudeschandaal (NineForNews)
 7. Reiner Fuellmich over Neurenberg 2: 'Over 2 tot 3 weken gaan grote rechtszaken van start' (NineForNews)
 8. Advocaat Reiner Fuellmich geeft update over 'Neurenberg 2': Er is licht aan het einde van de tunnel (NineForNews)
 9. Advocaten slepen WHO voor rechter wegens 'misleiding van de wereld over corona-uitbraak' (NineForNews)
 10. Explosief nieuws! Tweede Neurenberg-tribunaal is voorbereid (CommonSenseTV)
 11. Explosief nieuws! Tweede Neurenberg tribunaal is voorbereid! (De Ware Wereld)
 12. 'Nieuw Nürnberg tribunaal in voorbereiding tegen WEF en politieke veroorzakers Covid-19 crisis' (Xander Nieuws)
 13. Zeer explosief uit Frankrijk: Vandaag wordt een tweede Neurenberg-tribunaal voorbereid door de Amerikaans-Duitse advocaat Reiner Fuellmich, wereldwijd gesteund door duizenden advocaten (LNN Media)
 14. Het gaat gebeuren: Advocaten klagen WHO aan wegens misleiding over pandemie (NineForNews)

Inhoudsopgave:

 1. Inleiding
 2. De leugens over Covid-19
 3. Eigenaardigheden rond de Covid-19-hysterie
 4. WORD WAKKER! Laat je niet testen en vaccineren!
 5. Relevante links
 6. QAnon
 7. Literatuur
 8. Verzet

Inleiding


Met de kennis en de informatie die ik tot mijn beschikking heb lijkt het erop dat we met de fascistische "coronamaatregelen" mbt de coronagriep langzaam maar zeker het communisme worden ingerommeld. We hebben te maken met een immense onderdrukking die zijn weerga niet kent. Door de Deep State worden onze grondrechten geschonden en wordt de rechtstaat genegeerd. Democratie en onze vrijheid worden de nek omgedraaid en zullen met The Great Reset niet meer bestaan. Mensen.....dit is geen droom, fictie of complottheorie, maar de keiharde waarheid!

Beste domme kuddedieren, beste domme volgzame schapen:
WORD WAKKER! Laat je niet testen en vaccineren!

De leugens over Covid-19


Door de censuur van social media is het inmiddels wel duidelijk geworden dat u GEEN kritische vragen mag stellen, u NIET mag genezen van Covid-19 en dat achter dit virus een smerige wereld schuilgaat. De Nederlandse regering werkt hier actief aan mee in de personen van leugenaar Mark Rutte, psychopaat / fascist Hugo de Jonge en het RIVM door geen maatregelen te nemen en zieken (werkende) medicijnen te onthouden die zelfs vanwege wurgcontracten met farmaceuten werden verboden (zie artikel NineForNews). Hierdoor zijn duizenden onnodige doden in verpleeg- en ziekenhuizen gevallen. Schandalig! Deze psychopaten zijn daardoor medeplichtig aan de dood van duizenden mensen, kunnen daardoor dood door schuld (lees: medeplichting aan moord) ten laste worden gelegd, en komen in aanmerking om te worden vervolgd en veroordeeld in Covid-19-tribunalen. Covid-19 is niets meer dan een ordinair complot en verdienmodel, waar machtige globalisten door het verkopen van gevaarlijke Covid-19-injecties nóg rijker van worden. Daarnaast wordt de coronagriep misbruikt om ondernemers kapot te maken, vrijheden te beperken, opstanden de kop in te drukken en een politiestaat te faciliteren. Dat laatste wordt duidelijk als de corona-Gestapo door verraad van smerige NSB'ers razzia's houdt, huisvredebreuk pleegt en (familie)feesten beëindigt. Zoals Robert Jensen het terecht uitdrukte: ze steken je huis in de fik om een mug te doden. Knettergek!

In plaats van dat in het begin op grote schaal Hydroxychloroquine, Zithromax (azitromycine), Zink en Ivermectine werden ingekocht (en bij patiënten werden toegediend) heeft de EU pas in juli 2020 (nadat door de nalatigheid van het kabinet al duizenden mensen waren overleden) virusremmer Remdesivir (Veklury) besteld. Deze virusremmer heeft drie nadelen:

 • Het is veel duurder dan Hydroxychloroquine
 • Het effect van het middel is vrijwel nihil en geneest Covid-19 niet
 • Er is kans op enstige bijwerkingen zoals acuut lever- en nierfalen, multiorgaanfalen, septische shock en hypotensie

Omdat er financiële belangen spelen worden video's over Covid-19 - waarin mensen (terecht) vragen stellen - van Facebook, YouTube, Twitter en LinkedIn verwijderd. Dit kan niet anders betekenen dan dat de Cabal min of meer eigenaar is van social media. In een 4-delige documentaire legde onderzoekster Janet Ossebaard op het videoplatform BitChute haarfijn de leugens over (en bedoelingen van) Covid-19 bloot. De vier afzonderlijke delen van deze uitstekende documentaire (Nederlands ondertiteld) zijn helaas van BitChute verwijderd. Ze staan op mijn harde schijf en ik zal kijken of ik ze weer kan uploaden:

 1. DEEL 1 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD
 2. DEEL 2 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD
 3. DEEL 3 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD
 4. DEEL 4 VAN EEN 4-DELIGE DOCUMENTAIRE OVER COVID-19 VAN JANET OSSEBAARD (samenvatting)

Update:
Na maanden van vermissing maakte haar partner Cyntha Koeter op 24 december op BitChute bekend dat Janet Ossebaard helaas is overleden. RIP, lieve Janet!

Deze geplande neppandemie is bedoeld om de NWO en The Great Reset uit te rollen. Links naar podcasts, andere video's en documentaires over de leugens rond Covid-19:

 1. The Trueman Show #29 met Dr. Reiner Fuellmich
 2. CORONA - DE WAARHEID IN 7 MINUTEN (GECENSUREERD DOOR YOUTUBE!)
 3. URGENT INFORMATION ON COVID VACCINE
 4. COVID-19 HET SYSTEEM - DOCSFAIR DOCUMENTAIRE
 5. DAVID ICKE - DIT IS HOE MEN DE PANDEMIE HEEFT GECREËERD - NEDERLANDS ONDERTITELD
 6. DE 'PANDEMIE' PSYOP VOOR TOTALITAIRE CONTROLE (MET KAREL VAN WOLFEREN) | COMPENDIUM PANDEMONIUM #2
 7. Elke de Klerk: dit is een staatsgreep
 8. Wybren van Haga: stoppen met die onzin
 9. Bizzey: RIVM heeft me geld geboden
 10. BIJPRATEN MET SVEN HULLEMAN: "Hoe staan we er nu voor"
 11. ER IS NIKS AAN DE HAND - DE JENSEN SHOW #280

Later meer...

Eigenaardigheden rond de Covid-19-hysterie


Er zal misschien een - SARS-gerelateerd - coronavirus ronddwalen (dat nooit is geïsoleerd, bewezen of aangetoond), maar er zijn té veel tegenstrijdigheden en opmerkelijke zaken die niet kloppen. Mensen die kritische vragen stellen en op onderzoek uitgaan om de waarheid boven water te krijgen worden door volgzame schapen, psychopaat / crimineel Hugo de Jonge en de msm weggezet als "complotdenkers" of "wappies". Daarnaast worden video's die tegen de (door Bill Gates afgedwongen) lijn van de WHO ingaan van social media verwijderd. "Complotdenker" of niet, het "coronabeleid" rammelt aan alle kanten en rond de coronahysterie vallen veel dingen op:

 1. Twee broers van psychopaat en fascist Hugo de Jonge werken bij farmaceutische bedrijven die "vaccins" ontwikkelen. De sponsor is.....Bill Gates. De WHO en het RIVM worden gesponsord door.....Bill Gates. Gates blijkt zelfs min of meer eigenaar te zijn van de WHO. Natuurlijk allemaal bedoeld om anderen de corona-hysterie te laten verkopen, angst te zaaien en om zijn experimentele mRNA-substanties te kunnen slijten. Deze instituten (+ de bedrijven die deze substanties ontwikkelen) zijn allemaal al door Bill Gates, George Soros en cs. betaald, waardoor het kabinet niet kan afwijken van het falende "coronabeleid". Dat blijkt uit het feit dat psychopaat en fascist Hugo de Jonge een (bewezen) werkend medicijn als Hydroxychloroquine weigerde en dat "kwakzalverij" noemde. Pure omkoping!
  LEESTIP: Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen
 2. BN'ers als Ali B. en Famke Louise werden door het corrupte RIVM omgekocht (rapper Bizzey werd benaderd) om propaganda en leugens over Covid-19 te verspreiden
 3. Het RIVM haalde twee video's van hun website waarin - op advies van het OMT - wordt meegedeeld dat er geen bewezen effectiviteit is van niet-medische mondkapjes:
  1. Hugo de Jonge: mondkapjes voegen niets toe en is schijnveiligheid (mp4, website)
  2. Effectiviteit mondkapjes niet bewezen (mp4, website)
  Wél bewezen is dat deze mondkapjes niet werken en bij langdurig gebruik schadelijk zijn voor de gezondheid
 4. In de buitenlucht vinden er nauwelijks Covid-19-besmettingen plaats. Tóch worden er totaal onzinnige maatregelen opgelegd zoals het dragen van muilkorven en de 1,5 meter-onzin. Als je die negeert weet de corona-Gestapo (door verraad van NSB'ers) je wel te vinden om je tot moes te slaan, waarbij ook nog volstrekte willekeur plaatsvindt (zie het door gutmensch George Soros betaalde Extinction Rebellion- en BLM-tuig)
 5. In shithole Amsterdam van BruinLinkser Femke Halalsema mocht een opruiende demonstratie van BLM-tuig doorgaan, demonstraties tegen de Covid-19-hysterie werden door de corona-Gestapo keihard neergeslagen
 6. Normaal gesproken vallen er jaarlijks tussen de 6 en 9 duizend griepdoden. Nu rond de 400. Het aantal "coronadoden" staat sinds het uitbreken van de coronahysterie nu op 22.992 (bijgewerkt op maandag 20 februari 2023). Dit betekent dat griepdoden nu als coronadoden worden geregistreerd en dat griep/influenza nu Covid-19 heet, bedoeld om de angst erin te houden en zo veel mogelijk "vaccins" te verkopen. In een video op YouTube geeft het RIVM toe dat griepdoden bij coronadoden worden opgeteld. Inmiddels is er sinds week 43 van 2021 sprake van oversterfte die duidelijk door vaccinatiemoorden wordt veroorzaakt. Ook déze doden worden bij coronadoden opgeteld, bedoeld om vaccinatieschade te verdoezelen
 7. Artsen blijken door de Rijksoverheid onder druk te worden gezet om allerlei leugens over corona te verspreiden en patiënten levensgevaarlijke corona"vaccins" toe te dienen. Moedige artsen die kritisch zijn en nadenken worden verraden en krijgen dreigbrieven van de Rijksoverheid toegestuurd om hen de mond te snoeren. Zo lopen artsen het risico om hun BIG-registratie kwijt te raken zodat ze hun vak niet meer mogen uitoefenen. Knettergek! Zie de tweet van FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen:

  Antwoord van psychopaat en fascist Hugo de Jonge op Kamervragen

  Vaak wordt corona als doodsoorzaak vastgesteld, terwijl patiënten met een zwakke gezondheid aan heel andere kwalen blijken te zijn overleden. Artsen moeten bijvoorbeeld corona opgeven als doodsoorzaak, terwijl mensen aan kanker of een ongeluk zijn overleden. Knettergek! Zie hiervoor ook de podcast van Lange Frans met arts Elke de Klerk.
  Als een lid van een gezin besmet is met de coronagriep worden alle gezinsleden als besmet geregistreerd, zonder dat ze getest zijn. Dit is bevestigd door een GGD-medewerker. Er gaat zelfs een gerucht rond dat huisartsen voor elke Covid-19-melding krijgen betaald. Hierdoor worden de besmettingscijfers kunstmatig hooggehouden, die vervolgens worden aangegrepen om volstrekt onnodige maatregelen af te kondigen. Pure misleiding!
 8. Hart- en kankerpatiënten gingen dood omdat Covid-19-patiënten voorrang kregen
 9. PCR-testen zijn door vals-positieven voor minstens 30% tot 90% onbetrouwbaar, zodat de uitslag bij mensen die getest worden dus positief zal uitvallen. Hierdoor worden de besmettingscijfers kunstmatig hooggehouden, die vervolgens worden aangegrepen om volstrekt onnodige maatregelen af te kondigen. De (overleden) ontwikkelaar van de test waarschuwde dat met een PCR-test Covid-19 niet kan worden aangetoond. De Tweede Kamer stemde tegen een motie Baudet-van Haga om een onderzoek in te stellen naar de foutenmarge van deze testen
 10. Teststraten en priklocaties zijn zo goed als verlaten, al doet de leugenachtige msm verwoede pogingen u te laten geloven dat het er beredruk is. Ook ziekenhuizen en IC's blijken bij navraag lang niet zo vol te liggen als door de msm wordt voorgesteld
 11. Coronavaccins zijn levensgevaarlijk!

  Russische roulette: levensgevaarlijke mRNA-substanties

 12. Waar de ontwikkeling van vaccins 10 tot 15 jaar duurt, worden injecties tegen Covid-19 binnen elf maanden uit de grond gestampt. Proefdieren bleken na een jaar te zijn overleden. Rapporten hierover werden niet gepubliceerd, waaruit mag worden geconcludeerd dat deze mRNA-substanties experimenteel, levensgevaarlijk en dat gevaccineerden proefpersonen zijn
 13. mRNA-substanties (waarbij het S1-spike-eiwit (grafeenoxide) wordt ingespoten én aangemaakt) veroorzaken een groot aantal bijwerkingen, zoals een verhoogd risico op:

  onvruchtbaarheid, erectiestoornissen, menstruatieproblemen, abortussen, miskramen, kanker, bloedklonters (trombose), hartinfarcten, hartontstekingen (myocarditis), hartzakjeontstekingen (pericarditis), herseninfarcten (beroertes), hersenschade, alzheimer, slaapstoornissen, hoofdpijn, misselijkheid, oorsuizen, duizeligheid, vermoeidheid, longschade, heftige allergische reacties, autisme, parkinson, ALS, het Guillain-Barré-syndroom (verlammingen, beschadiging van het zenuwgestel) en (blijvende) beschadiging van het immuunsysteem,

  waardoor het middel erger is dan de kwaal. We spreken dan van (blijvende) vaccinatieschade. Doordat de "vaccins" zich door het hele lichaam verspreiden, lichaamseigen cellen binnendringen én aanvallen wordt het immuunsysteem beschadigd en kunnen er auto-immuunziekten ontstaan. Fabrikanten van vaccins hebben al in 1986 via een wet afgedwongen niet aansprakelijk te kunnen worden gesteld voor de risico's van dit soort injecties op korte en langere termijn. Wat ook vermeld moet worden, is het feit dat Covid-19 tegen deze "vaccins" resistent wordt en constant muteert, waardoor "gevaccineerden" verspreiders zijn van allerlei coronavarianten. Natuurlijk zullen de ongevaccineerden door de leugenpers en de Rijksoverheid de schuld krijgen, wat tweedeling, medische apartheid en uitsluiting van het openbare leven (discriminatie) in de hand werkt. Bekijk de video van Dr. Kevin Stillwagon over de besmettelijkheid van "gevaccineerden" (Nederlands ondertiteld):

  In een video op BitChute vergelijkt psychopaat en fascist Hugo de Jonge de bezwaren van tegenstanders tegen het "vaccin" met het eten van een frikandel: "Bij een frikandel weet je ook niet wat er inzit". Als er een prijs zou zijn voor de domste opmerking zou deze zeker in aanmerking komen. Direct na dit domme gelul verschenen op Twitter grappige afbeeldingen van "vaccins" in de vorm van een friikandel. In een tweet op 30 september 2021 vergeleek de minister van Apartheid de apartheidspas met het halen van een rijbewijs.
  Op BitChute staat een video waarin de Amerikaanse verpleegster Tiffany Dover een Pfizer/BioNTech-injectie krijgt toegediend, na 17 minuten flauwvalt en binnen tien uur overlijdt (link). Twitter verwijderde natuurlijk de video, want stel je voor dat het verdienmodel van machtige psychopaten in elkaar stort. In De Jensen Show 'SLECHTE DOKTOREN - DE JENSEN SHOW #276' is het fragment vanaf 13:20 te zien.
  Note: Gates bezocht het pedo-eiland van Jeffrey Epstein, wat terugkomt in de documentaire De val van de Cabal van onderzoekster Janet Ossebaard
 14. Artsen, immunologen, virologen en wetenschappers waarschuwen dat "vaccins" zullen worden misbruikt om uw DNA en dat van nakomelingen onherstelbaar te wijzigen. In onderstaand screenshot vindt u de namen van artsen, wetenschappers en professoren die u waarschuwen voor de gevaren van levensgevaarlijke mRNA-substanties. Vólg deze mensen om op de hoogte te blijven van zaken die de leugenachtige msm én Rijksoverheid verzwijgen. Tip: volg voor nieuws over de verwoestende "vaccins" de nieuwssite NineForNews. In onderstaande lijst ontbreken de Nederlandse arts Elke de Klerk, de Amerikaanse viroloog en immunoloog Dr. Robert W. Malone MD. en de Amerikaanse arts Dr. Kevin Stillwagon. De Franse viroloog en Nobelprijswinnaar Luc Montagnier is op 8 februari 2022 overleden:
 15. Artsen, wetenschappers en professoren die waarschuwen voor levensgevaarlijke mRNA-substanties

  Misleiding door Twitter
  Mensen die de documentaire van Tim Gielen hebben gezien weten dat social media als Twitter worden aangestuurd door de Cabal, die niet wil dat mensen de waarheid horen en dat men in verzet komt tegen hun globalistische agenda (The Great Reset). Om te verhinderen dat de waarheid wordt gedeeld worden mogelijkheden om tweets te beantwoorden, te liken of te delen door Twitter uitgeschakeld. Wakkere mensen weten wat er speelt en politici als FVD-leider Thierry Baudet en FVD-Statenlid Martin Bos deelden de waarheid in een tweet (*). Twitter was daar niet van gediend en plaatste onder die tweets een misleidende waarschuwing met links naar nepnieuws over de Covid-19-hoax. De website van de Rijksoverheid bijvoorbeeld staat vol met de grootst mogelijke onzin, leugens en nepnieuws (desinformatie). Lieve mensen, trap er niet in! Dat "vaccins" veilig zouden zijn is een grove leugen en NIET WAAR:

  (*) Thierry Baudet
  Voor de duidelijkheid: ik ga me ABSOLUUT NIET laten 'vaccineren' tegen corona. Het risico van dat virus is voor mij volstrekt verwaarloosbaar (in 2020 stierven 151 mensen <70 eraan). De bijwerkingen zijn heftig. En langetermijneffect op immuunsysteem is volstrekt onbekend.

  (*) Martin Bos
  Feit van de dag: aan "het vaccin" zijn meer mensen overleden dan aan "het virus".

  Klik op de afbeeldingen voor een vergroting:

  Thierry Baudet over de waarheid van levensgevaarlijke mRNA-substanties

  Martin Bos tweet de waarheid over levensgevaarlijke mRNA-substanties

  Verkiezingsfraude Verenigde Staten

 16. Gevreesd wordt dat de coronahysterie zal worden gebruikt om tijdens de Tweede Kamerverkiezingen - net als in de VS - kiezers over meerdere dagen te laten poststemmen. Op 20 januari 2021 is Amerika gevallen en is de demente en seniele pedofiel Joe Biden als "president" van de VS geïnaugureerd. Door smerige corrupte Democraten is op zeer grote schaal gefraudeerd om een staatsgreep te plegen, en de democratie en de rechtstaat te ondermijnen. Team Trump heeft de fraude keihard bewezen, maar die bewijzen werden door de Deep State onder het tapijt geveegd. De smerig-linkse msm negeerden de fraude natuurlijk volledig en kroonden de demente en seniele pedofiel Joe Biden alvast als nieuwe "president" van de VS. Krankzinnig! Dit is de grootste verkiezingsfraude ooit in de Amerikaanse geschiedenis. Gezond-rechtse kiezers van PVV en FVD vrezen dat deze fraude (geënsceneerd door DDR66) ook in Nederland én Frankrijk (Marine Le Pen mocht niet winnen) heeft plaatsgevonden, en er is - gezien de verkiezingsuitslagen - alle reden om daar vanuit te gaan. Natuurlijk wordt ook de fraude in zowel Nederland als Frankrijk niet onderzocht, en mensen die wakker zijn snappen waarom.

  Het is overduidelijk dat president Trump ruimschoots de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gewonnen, en daarom zal Joe Biden op deze website niet als "president" worden erkend. Corrupte rechters hebben de massale bewijzen rond de enorme verkiezingsfraude (tot aan het Supreme Court toe) tot op het laatste moment genegeerd en onder tafel geveegd. Dat Biden "president" moest worden stond namelijk vast en was het plan van de elite (Trump moést weg om de agenda van de VN en het WEF te dienen). Daar moest alles voor wijken, zelfs de democratie als die de Democraten niet uitkwam. Één ding is wel duidelijk: president Trump heeft in zijn termijn duidelijk aangetoond hoe intens verrot het systeem, de elite en de mainstream media zijn. Trump heeft het Amerikaanse volk weer hoop voor de toekomst gegeven, de ongekozen Biden gaat het land de komende vier jaar weer in diepe ellende storten. De wereld is met Biden een stuk gevaarlijker geworden. Voorbeeld: nog geen drie uur na de nep-inauguratie stuurde Biden al Amerikaanse troepen naar Syrië en Irak om weer oorlogen te beginnen. In tegenstelling tot Trump die in zijn termijn geen oorlogen startte, maar terroristen uitschakelde en vredesakkoorden in het Midden-Oosten sloot.

  Update 3 februari 2021:
  In de nacht van 24 op 25 januari 2021 zijn 464 van de in totaal 535 Congresleden gearresteerd en gevangen gezet. Op 1 februari 2021 is krachtens EO 13848 beslag gelegd op alle activa van bedrijven en personen die hebben meegewerkt aan de verkiezingsfraude. De Amerikaanse legerleiding heeft verzocht dit publiekelijk openbaar te maken, maar dit is door de mainstream media geweigerd.

  Waaruit bestond de verkiezingsfraude?
  De omvangrijke en smerige verkiezingsfraude werd door de msm in opdracht van het Belgische Mediahuis volledig genegeerd. Vermoed wordt dat globalist en gutmensch George Soros achter de gigantische fraude zat en het verbaast me niet eens dat deze opruier (die zo veel extreem-links tuig financiert) nog niet is opgepakt, omdat deze man deel uitmaakt van het globalistische plan dat wordt uitgerold. De fraude in de VS bestond uit de volgende misstanden:

  1. Een "softwareprobleem" in de stemcomputers waardoor stemmen voor Trump naar Biden gingen. Er gaat een gerucht dat deze computers door Antifa - dat door globalist en gutmensch George Soros wordt betaald - zouden zijn gehacked om de software te wijzigen
  2. Er blijken stemmen te zijn uitgebracht door duizenden mensen die jaren geleden al zijn overleden
  3. Democraten zouden miljoenen (valse) stembiljetten hebben bijgedrukt. Deze biljetten zouden geen watermerk bevatten die de echtheid garanderen
  4. Democraten zouden in meerdere staten hebben gestemd
  5. Postzakken met stemmen voor Trump zijn gestolen en/of weggegooid. Op Twitter duiken video's op waarin de FBI de handen vol heeft om deze postzakken (letterlijk) boven water te halen
  6. De volgende dag - nadat Trump de verkiezingen had gewonnen - werden opeens miljoenen "stemmen" voor Biden "gevonden"
  7. Waarnemers die toezicht moesten houden op het tellen van de stemmen werden door Democraten geweigerd of weggestuurd, wat volgens de Amerikaanse wet niet mag
  8. Vlak na de verkiezingen maakte BioNTech/Pfizer - gevestigd in Democratisch bolwerk New York - bekend dat er een Covid-19-vaccin beschikbaar is. Het vermoeden bestaat dat men met dit nieuws heeft gewacht tot na de verkiezingen, om de massale verkiezingsfraude via poststemmen en e-mail mogelijk te maken
  9. Duitsland is ook betrokken bij de verkiezingsfraude: in Frankfurt zou er een server in beslag zijn genomen die alle online-stemgegevens verwerkt en bewaart, en waarop 'malware' zou zijn aangetroffen om de verkiezingsuitslagen te manipuleren

 17. Een greep uit de successen van president Trump
  President Trump heeft in zijn termijn nogal wat successen geboekt. Natuurlijk hoorde je de msm en linkse talkshows zoals Jinek daar niet over. Die vonden het leuker om op zoek te gaan naar (niet-bestaande) "schandalen" (wat ze bij Obama (human trafficking) en de Biden-family (corruptie) verzuimden), of om Trump te framen en te bashen. Vier jaar lang hebben de elite, de mainstream media en linkse talkshows tevergeefs geprobeerd om president Trump kapot te maken en zelfs te vermoorden. Toen dat niet lukte werd Trump in opdracht van de Cabal door Big Tech dwarsgezeten en tenslotte monddood gemaakt. Trump moest weg omdat zijn politiek van het gezond verstand de uitvoering van The Great Reset in de weg stond. De enige manier om Trump weg te werken bleek grootschalige verkiezingsfraude. Trump kan als de beste Amerikaanse president ooit worden beschouwd. Onderstaand een greep van de successen uit zijn termijn:

  1. Uit het nutteloze klimaatakkoord van Parijs gestapt
  2. Uit de corrupte WHO gestapt
  3. Muur op de grens van de VS en Mexico gebouwd om kansloze migranten die niets in de VS te zoeken hebben tegen te houden
  4. Terugtrekking troepen uit Afghanistan en Irak
  5. Geen oorlog in het Midden-Oosten begonnen in tegenstelling tot Bush en Obama. Die laatste viel maar liefst zeven (!) landen binnen
  6. Vredesakkoorden in het Midden-Oosten gesloten
  7. Terroristen Soleimani en Baghdadi uitgeschakeld
  8. ISIS uitgeschakeld
  9. Toenadering Zuid- en Noord-Korea geregeld
  10. Toenadering Arabische landen en Israël geregeld
  11. Deal met Noord-Korea gesloten voor ontwapening mbt kernwapens
  12. 7 miljoen nieuwe banen gecreëerd
  13. Inkomen van de middenklasse verhoogd
  14. Laagste werkloosheid in de Amerikaanse geschiedenis ooit (vóór de geplande uitbraak van de coronagriep)
  15. Laagste werkloosheid onder zwarten, Spaanstaligen en vrouwen
  16. Amerikaanse ambassade naar de hoofdstad van Israël (Jeruzalem) verhuisd
  17. Antifa-tuig aangepakt
  18. Pedo’s Weinstein en Epstein gearresteerd
  19. Human trafficking aangepakt
  20. De corrupte en verrotte mainstream media blootgelegd

  Een greep uit de successen van president Trump (pdf)

  (trumpsuccessen.php werd voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 05 november 2021)

  Relevante artikelen (web):
  President Trump: verkiezingsfraude groter dan ik dacht, dit was de misdaad van de eeuw

Lock Biden Up!

#StopTheSteal #ElectionFraud #ImpeachBidenNow #NotMyPresident

WORD WAKKER! Laat je niet testen en "vaccineren"!


Miljoenen prikjunkies - die in de onzin van het kabinet en de msm zijn getrapt - blijken de ernst van de situatie waar we door de Cabal in zijn gerommeld niet te begrijpen. Dat blijkt uit het feit dat 69,4 procent van de Nederlanders in de vaccinatieval van de Rijksoverheid is gelopen, is gezwicht voor de vaccinatiepropaganda en is geïnjecteerd met levensgevaarlijke mRNA-substanties. Het is ongelooflijk om te zien hoe domme mensen zijn gebrainwashed, niet zelf nadenken en zich als zombies gedragen. Mensen, trap er niet in! U bent schaap van een neppandemie en wordt voorgelogen! Laat je niet bang maken en angst aanpraten door die WEF-aanhangers in Den Haag. Covid-19 is in werkelijkheid een griep- of verkoudheidsvirus dat gepland over de bevolkiing is uitgerold, waarvoor 99,8% van de mensen die het oplopen immuun is, geen symptomen ontwikkelt en niet ziek wordt. En áls je ziek wordt is de kans dat je eraan zult overlijden minimaal (alleen mensen met onderliggende kwalen en een zwak immuunsysteem moeten voorzichtig zijn). Dat blijkt uit vergelijkingen met ziekten die veel meer slachtoffers maken en veel dodelijker zijn. De absurde "coronamaatregelen" zijn onnodig, complete onzin en knettergek! Inmiddels mogen we vaststellen dat die (en de onnodige experimentele mRNA-substanties) de samenleving veel meer schade toebrengen dan dit nepvirus. Het is pure bangmakerij, experimenteel en onderdeel van een groter plan om de wereldbevolking een nieuwe maatschappij (The Great Reset) in te rommelen. We worden belazerd en alles wordt uit de kast getrokken om de Covid-19-hoax in stand te houden.

Aan alle volgzame zombies (de schapen) die blind achter het corrupte RIVM en het kabinet aan blijven lopen: WORD WAKKER! Stop met het kijken naar de zieke Covid-19-propaganda van de NOS en de NPO! Schakel de blootstellingsmeldingen voor Covid-19 op uw smartphone uit en download géén coronagriep-apps. Experimentele "vaccins" inspuiten in kerngezonde mensen, die daarna "besmet" worden, doodziek worden en zelfs overlijden? Het is de natte droom van iedere winstbeluste farmaceut. Het is te krankzinnig voor woorden en knettergek. Lieve mensen; denk na, doe onderzoek en laat je in geen geval vergiftigen met gevaarlijke "vaccins"! Laat je NIET testen voor toegang en "vaccineren"! Ook niet na gedram van de msm, de Rijksoverheid, je werkgever, het ziekenhuis of je huisarts! (vaccinatiedwang kun je melden bij het MELDPUNT VACCINATIEDWANG). "Vaccins" zijn niet de oplossing, ze zijn het probléém! "Vaccinaties" zijn blijvend en onomkeerbaar, u kunt het niet terugdraaien. Het is officieel tot zeker 2024 een medisch experiment, niet zonder risico's en (levens)gevaarlijk! Inmiddels kunnen we vaststellen dat het aantal vaccinatiemoorden het aantal doden MET Covid-19 ruimschoots is overschreden. Mocht u zich gedwongen voelen om u te laten inspuiten met chemische troep waarvan de langetermijneffecten onbekend zijn: u kunt zich beroepen op de volgende (wets)artikelen waarin het grondrecht 'Onschendbaarheid van het menselijk lichaam' is geregeld:

 1. Resolutie 2361 van de Raad van Europa
 2. Artikel 11 van de Grondwet
 3. Codes van Neurenberg
 4. Artikel 13 en 30, VN Rechten van de Mensheid
 5. Artikel 32 van het Verdrag van Genève
 6. Universele Verklaring van de Rechten van de Mens
 7. Eed van Hyppocrates

Uit het buitenland (en inmiddels ook uit ons land) komen tientallen berichten van duizenden mensen die aan de (experimentele) "vaccinaties" overlijden, maar door de msm zo veel mogelijk worden verzwegen. Mensen die zich door angstzaaierij continu laten testen houden door de vals-positieven ook kunstmatig de "besmettingen" hoog, en dús de corona-hype in stand. Wees sterk, houd je rug recht en buig niet voor de misselijkmakende prikterreur van de Rijksoverheid. Covid-19 draait niet om uw en mijn gezondheid, maar om macht, geld, psychose, hersenspoeling, hypnose, angst, controle en gedragsverandering. De enigen die er beter van worden zijn de farmaceutische industrie en machtige psychopaten. Covid-19 is een middel om The Great Reset en de NWO uit te rollen, met als doel om ons (naar Chinees model) een controlemaatschappij en een communistische samenleving in te rommelen. We zullen op den duur geen vrijheid meer kennen en niets meer bezitten. Tip: volg voor de leugens en feiten over Covid-19 De Jensen Show.

Covid-19 - The Great Reset

Vergelijkingen met de Tweede Wereldoorlog
Mensen trekken (terecht) parallellen met nazi-Duitsland en de Tweede Wereldoorlog. Waar komen die vandaan en waar zijn die op gebaseerd? De volgzame schapen die nu nóg niet begrijpen wat er aan de hand is worden nóóit meer wakker! Mensen die wél wakker zijn zullen zich herkennen in de volgende voorbeelden. Knettergek:

 1. Invoering van nutteloze lockdowns
 2. Invoering van een nutteloze avondklok
 3. Invoering van nutteloze mondkapjes, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze niet werken en schadelijk zijn
 4. Verbieden en met harde hand neerslaan van grondwettelijke protesten en demonstraties
 5. De corona-Gestapo die door verraad van smerige NSB'ers zonder reden huisvredebreuk pleegt en huizen binnenvalt
 6. Invoering van 5G om mensen - die zich tegen de fascistische coronamaatregelen verzetten - met nieuwe technologieën als gezichtsherkenning te volgen en te arresteren
 7. Indirecte test- en vaccinatiedwang. Mensen die zich niet laten inspuiten met gevaarlijke experimentele Covid-19-injecties, zich niet regelmatig laten testen op de verkoudheidsgriep of geen QR-code kunnen tonen zullen worden uitgesloten van maatschappelijke voorzieningen. Dit is discriminatie van niet-gevaccineerden en is volgens Resolutie 2361 van de Raad van Europa verboden, zo is op 27 januari 2021 besloten. Het gaat hier om art. 7.3.1 en art. 7.3.2
 8. Invoering digitaal vaccinatiepaspoort. Geen paspoort? Dan mag je niet reizen naar landen die zo'n gedrocht verplicht stellen en word je (wederom) uitgesloten van maatschappelijke voorzieningen. Dit is discriminatie van niet-gevaccineerden en is volgens Resolutie 2361 van de Raad van Europa verboden
 9. Quarantainedwang. Bij weigering om in quarantaine te gaan dreigt gedwongen opname (lees: opsluiting) in een locatie waar mensen in quarantaine moeten zitten, analoog aan strafkampen in oorlogstijd

Fascisme in Europa
Waar het fascisme in de jaren '30 begon, begint het weer opnieuw:

 • Nazi-Oostenrijk gaat "vaccinatie" tegen cojona voor iedereen "verplichten". Iedereen die weigert de levensgevaarlijke gifspuit te nemen hangt een boete boven het hoofd die kan oplopen tot jaarlijks € 14.400,-, of 4 weken gevangenisstraf. Om dat kracht bij te zetten gaat Oostenrijk NSB'ers inhuren om ongevaccineerden op te sporen: ongevaccineerden zijn de nieuwe Joden
 • Nazi-Griekenland wil weigeraars van de gif-injecties maandelijks met € 100,- "beboeten"
 • Het nazisme in nazi-Duitsland leeft na 75 jaar sluimering weer op: fascist Olaf Scholz wil in oktober een vaccinatie"plicht" voor alle Duitsers invoeren. Daarvoor worden grondrechten ingeperkt om huisvredebreuk en inbreuk op lichamelijke integriteit te plegen. Niet-gevaccineerde parlementsleden mogen de Bondsdag niet meer in. Knettergek!
 • Nazi-Frankrijk gaat het openbare leven voor ongevaccineerden zo veel mogelijk beperken door via invoering van 2G burgers uit te sluiten van "basisaspecten van het leven": ook dáár zijn ongevaccineerden de nieuwe Joden
 • In nazi-Italië heeft fascist Mario Draghi bepaald dat ongevaccineerde 50-plussers geen deel meer uit mogen maken van de samenleving: zij mogen vanaf 20 januari alleen nog in de supermarkt en de apotheek komen. Daarnaast riskeren ze boetes die kunnen oplopen tot € 1.500,-. Ook dáár zijn ongevaccineerden de nieuwe Joden

Dat het fascisme overal in Europa weer oplaait blijkt ook uit het feit dat vreedzame demonstranten door sadistisch ME-tuig midden op straat worden gemarteld. Het mag voor de prikjunkies en makke lammetjes (de schapen *) na bijna twee (!) jaar cojona-fascisme nu toch eindelijk wel duidelijk zijn dat overheden door het WEF zijn gegijzeld en als slaven hun orders opvolgen? Dat gaan ze uiteraard niet begrijpen: dat zijn namelijk dezelfde NSB'ers die tijdens de Tweede Wereldoorlog aan de kant van de weg stonden te juichen toen de Duitsers Nederland binnenvielen. Kijk op het MELDPUNT VACCINATIEDWANG om cojona-fascisme te melden.

*) Wat zijn schapen?: schapen zijn bange mensen die massaal in de leugens en nepnieuws (desinformatie) van de Rijksoverheid en mainstream media zijn getrapt, en na 2,6 jaar van fascisme nóg niet begrijpen wat er aan de hand is. Schapen zijn mensen die voor tweedeling en discriminatie (uitsluiting) zijn. Schapen zijn mensen die nul onderzoek doen, te dom zijn om zich te informeren en zich zonder na te denken laten testen, mondkapjes dragen en zich laten volspuiten met levensgevaarlijke experimentele mRNA-substanties. Doordat ze zich constant laten testen (Oh, Hans!) blijft de coronahoax maar voortduren en worden er door het Schwabinet fascistische onzinmaatregelen afgekondigd.

*) Wat zijn wappies?: wappies zijn mensen die al vrij snel begrepen dat de cojona-gekte gebaseerd was op totale onzin, leugens en nepnieuws (desinformatie), hun gezonde verstand gebruiken, onderzoek doen en niet in het overheidsgewauwel zijn getrapt. Wappies zijn mensen die vanaf dag 1 gelijk hadden en de leugens en nepnieuws (desinformatie) van de Rijksoverheid en mainstream media hebben doorzien. Wappies zijn ook mensen die zich NIET laten volspuiten met levensgevaarlijke experimentele mRNA-substanties, waarvan inmiddels is uitgekomen dat die miljoenen levens hebben gekost (en de komende jaren nog gaan kosten). De door een rechterlijke uitspraak door Pfizer geopenbaarde Pfizer-documents en vrijgegeven WOB-documenten bevestigen keer op keer het gelijk van wappies.

Waarom géén cojona-spuit? De feiten
Wie nadenkt en onderzoek doet komt erachter dat de cojona-spuit niet "beschermt" tegen een volstrekt ongevaarlijk verkoudheids- of snotneusvirus als Covid-19, maar allerlei (ernstige) gezondheidsproblemen veroorzaakt. De meerderheid van de mensen kijkt echter NOS en de NPO, weigert zich te informeren, onderzoekt niets en is dom. In plaats daarvan zijn ze op grote schaal misleid door de leugens van de Rijksoverheid en de msm. In WOB-documenten die onafhankelijke onderzoeksjournalisten boven water halen komt Het Coronabedrog steeds meer naar buiten. Het risico op (blijvende) vaccinatieschade is groot en de vaccinatieschades lopen steeds verder op. Evengoed weigert het Lareb duizenden meldingen van vaccinatieschade te registreren en commentaar te geven. Sterker nog: vaccinatieschade als menstruatiestoornissen wordt zelfs glashard ontkend. Ook Ernst "Voldemort" Kuipers en het RIVM weigeren de data van "gevaccineerden" die in ziekenhuizen op de IC's liggen vrij te geven. Onderzoeken naar enorme oversterfte worden bewust tegengehouden, overleden "gevaccineerden" worden uit datasets verwijderd om de waarheid te verdoezelen. Werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om vaccinatieschade onder het tapijt te vegen. De feiten over mRNA-substanties op een rijtje:

 1. Topman Stefan Oelrich van farmaceut Bayer: "De “vaccins” zijn geen vaccins, maar gentherapie. De misleiding van het publiek was nuttig om een brede acceptatie te creëren. Als we twee jaar geleden een onderzoek hadden gedaan welk percentage van de bevolking cellulaire gentherapie zou willen ondergaan, had 95% de injectie geweigerd"
 2. Te snel ontwikkeld, tot en met 2024 in testfase. Proefdieren bleken na een jaar te zijn overleden, rapporten hierover werden niet openbaar gemaakt. Geïnjecteerden zijn proefkonijn
 3. Langetermijneffecten zijn niet bekend
 4. Grote kans op allerlei (ernstige) bijwerkingen, waaronder: bloedklonters (trombose), onvruchtbaarheid en hartproblemen (myocarditis, pericarditis). Genoemde bijwerkingen zijn nog maar een fractie van de risico’s die mensen lopen als gevolg van levensgevaarlijke mRNA-substanties. Klik hier voor een overzicht. Het blijkt dat 1) het aantal jongeren dat betrokken is bij auto-ongelukken door myocarditis en 2) het aantal sporters dat in trainingen en wedstrijden door hartproblemen in elkaar zakt en 3) het aantal vliegtuigcrashes met geprikte piloten, in 2021 schrikbarend is gestegen. Na voetballers vallen nu ook wielrenners en tennissers bij bosjes om
 5. De mRNA-injectie beschadigt (op korte en lange termijn) blijvend het immuunsysteem die allerlei ziekten en geplande “varianten” veroorzaakt. Hierdoor zullen de komende maanden - zoals nu in Australië, Israël en India - de ziekenhuizen volstromen met “gevaccineerden”. Nu al is 70% van de mensen in de ziekenhuizen dubbel "gevaccineerd". Er zijn ziekenhuizen waar dat percentage zelfs 80% bedraagt. De verwachting is dat volgens gerenommeerde professoren, artsen en virologen binnen een aantal jaren het grootste deel van de “gevaccineerden” aan de prik zal zijn overleden. Het grote sterven is inmiddels begonnen, maar nog altijd weigert de mainstream media de olifant in de kamer (vaccinatieschade) te benoemen. Het aantal vaccinatiemoorden in de EU bedroeg op 16 mei 2022 ruim 454.000, meer dan 29,7 miljoen (!) mensen hebben (blijvende) vaccinatieschade opgelopen. Inmiddels is het aantal vaccinatiemoorden groter dan het aantal doden MET cojona: wereldwijd bedraagt het aantal mensen dat met deze "vaccinaties" is vermoord ruim 17 miljoen! De genocide door mRNA-substanties wordt steeds meer duidelijk en heeft in rap tempo het aantal Joodse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog overtroffen. Laat dat even tot u doordringen. Van de Marokkaanse Kamervoorzitter Firouz Alida Chaouqui (aka pseudoniem Vera Bergkamp) mocht die vergelijking niet meer worden gemaakt, behalve natuurlijk als je van DDR66 bent om andere Kamerleden zoals van FVD de maat te nemen
 6. mRNA-substanties zijn onomkeerbaar: je kunt het niet terugdraaien. Mochten de injecties “verplicht” worden: start onmiddellijk met een kuur om het lichaam weer te ontgiften en de schadelijke effecten van het S1-spike-eiwit en de vorming van bloedklonters tegen te gaan (bloedverdunners zoals dennennaaldenthee, aspirine en takken van de knotwilg)
 7. Fabrikanten van mRNA-substanties zoals Pfizer/BioNTech kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor (fatale) vaccinatieschade
 8. “Vaccins” stoppen het “virus” niet. Geïnjecteerden zijn na de prik nog net zo “besmettelijk” als ongeprikten. Voorbeelden zijn IJsland, Gibraltar en Portugal, waar een zeer hoge "vaccinatie"graad geen effect heeft gehad op de druk in de ziekenhuizen
 9. Niet-bewezen “effectiviteit” loopt na 20 weken terug tot 20%. Na negen maanden is de (niet-bewezen) “bescherming” zelfs nihil. Hugo de Jonge: neem de derde prik/boostershot
 10. Natuurlijke immuniteit en het versterken van je immuunsysteem geeft betere bescherming dan de “vaccins”

Mijn persoonlijke keuze om de gifspuit niet te nemen is gelegen in het feit dat mijn vader trombose had. Deze ziekte is erfelijk. Daarnaast ben ik astma-patiënt en kan het spike-eiwit – dat door de mRNA-substanties in het lichaam wordt aangemaakt – bloedklonters veroorzaken die zich in de longen kunnen nestelen, waar ze tot ernstige longschade kunnen leiden.

Klik op de afbeelding voor een vergroting:

Thierry Baudet heeft respect voor mensen die zich niet laten prikken

WHATEVER YOU DO: DON’T TAKE THE “VACCINE”!

Breng je immuunsysteem op orde
Vertrouw op je immuunsysteem en breng het op orde. Eet gezond, beweeg voldoende en neem (extra) vitaminen. Als 60-plusser (1963) slik ik visolie, vitamine D, C, zink en kurkuma met zwarte peper. Daarnaast rasp ik verse knoflook en gember door mijn maaltijden. Dat moet voldoende zijn om je tegen infectieziekten te beschermen of - als je ze tóch oploopt - er snel van te herstellen. Psychopaat en fascist Hugo de Jonge wil niet dat u snel van Covid-19 geneest (deze clown is aangesloten bij het WEF van Klaus Schwab), het is daarom belangrijk om uit voorzorg via internet Ivermectine en Hydroxychloroquine te bestellen, mocht je de coronagriep oplopen en klachten ontwikkelen. Probleem is echter dat deze medicijnen grotendeels aan de grens worden onderschept, waardoor uw bestelling u niet zal bereiken (Hydroxychloroquine is overigens eenvoudig zelf te maken). Wijk in dát geval uit naar vervangers als Quercetine of Nigella Sativa. Het gerucht gaat dat actiegroep Viruswaarheid een grote partij Ivermectine inkoopt om dit medicijn aan de bevolking te verstrekken.

In landen als Japan, Indonesië, India en Zuid-Afrika (met gezamenlijk bijna 1,9 miljard inwoners) is men gestopt met de mRNA-substanties, en heeft het gebruik van Ivermectine geleid tot een enorme afname van het aantal gevallen coronagriep. De door de mainstream media en overheden opgetuigde corona"crisis" is daar zo goed als voorbij.

Links:

 1. Vaccinatiegraad per land (NIEUW)
 2. LEESTIP Dennennaaldthee: Mogelijk tegengif voor spikeproteïne-overdracht (NIEUW)
 3. Hugo de Jonge: GEEN vaccinatiedwang (NIEUW)
 4. GEVACCINEERDE MENSEN VERLIEZEN HUN MENSENRECHTEN (NIEUW)
 5. MELDPUNT VACCINATIEDWANG (NIEUW)
 6. Artikel 11 Grondwet: Onaantastbaarheid lichaam
 7. Artsen voor Vrijheid: Raad van Europa besluit dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niet-gevaccineerden niet mogen worden gediscrimineerd
 8. HOME MADE HYDROXYCHLOROQUINE. MAKE THIS NOW!

Laat je niet prikken! Negeer de leugens en doe onderzoek!

Coronavaccins zijn levensgevaarlijk!

Relevante links (web)


Links over propaganda, de leugens en de desinformatie die het kabinet, het RIVM en de msm over Covid-19 verspreiden zijn niet aan te slepen. Omdat Google financiële belangen heeft bij AstraZeneca worden kritische video's over de experimentele mRNA-substanties van YouTube verwijderd. Daarom zijn de meeste video's op BitChute te vinden. De belangrijkste links waarin Covid-19 wordt ontmaskerd worden onderstaand vermeld:
  Russische roulette: levensgevaarlijke mRNA-substanties
  De eerste serie links betreffen links naar websites die waarschuwen voor levensgevaarlijke vaccinatieprogramma's van overheden. Zorgelijk is dat het "vaccineren" door de msm vreselijk wordt gepusht, waarmee mensen opzettelijk worden gebrainwashed en onterecht de indruk wordt gewekt dat "vaccins" veilig zijn. Nóg zorgelijker is dat domme mensen niet nadenken, massaal in dit soort leugens trappen en (fatale) prikken halen. Een "vaccin" tegen de coronagriep is niets anders dan een biologisch wapen om de wereldbevolking uit te dunnen (depopulatie), wat neerkomt op afschuwelijke massamoord (genocide). Zoals psychopaat Bill Gates letterlijk zei: "To reduce the population". Gates past daarom perfect in het rijtje van linkse communisten die miljoenen mensen uitmoordden. Op het vréselijke Twitter circuleert een video waarin wordt opgeroepen om Gates te arresteren. De verwachting is dat binnen twee tot drie jaar 15 tot 30% van de "gevaccineerden" (wat neerkomt op meer dan twee miljard (!) mensen) aan de levensgevaarlijke Covid-19-injecties zal overlijden. De rest zal ziek worden en er waarschijnlijk blijvende vaccinatieschade aan overhouden
 1. Waarom verandert de persoonlijkheid van mensen plotseling na een COVID-vaccinatie? (NIEUW)
 2. COVID VACCINE NURSE - Tiffany Pontes-Dover Faints in 17 Minutes & Dies in 10 Hours [MIRROR]
 3. Mainstream media en overheid verdoezelen torenhoge sterftecijfers door coronavaccins (NIEUW)
 4. Spike-proteïne Covid-vaccins zeer gevaarlijk (NIEUW)
 5. Shock: Microscoopanalyse toont volledig gestold bloed aan bij gevaccineerden (NIEUW)
 6. Betrapt! Amerikaanse RIVM verwijdert duizenden coronavaccindoden uit bijwerkingendatabase (NIEUW)
 7. LEESTIP Wat is grafeenoxide en waarom zit het in coronavaccins? 'Dit is een nachtmerrie buiten iedere proportie'
 8. PFIZER BAAS: WEES NIET BANG, WEES DOODSBANG! (spoel door naar 6:38 minuten)
 9. Spaanse onderzoekers ontdekken GRAFEENOXIDE in coronavaccins: 'Laat je niet inenten met dit materiaal'
 10. SCIENTISTS CONFIRM: MOST OF VACCINATED TO DIE SOON - COURTS REMOVE MASK MANDATES AND PREMIERS POWER
 11. Meeste gevaccineerden zullen in 2025 niet meer onder ons zijn
 12. Neurenberg Code Overtredingen - Nederlands ondertiteld
 13. Professor Cahill: coronaprik keert je immuunsysteem tegen je eigen lichaam
 14. Vooraanstaande arts: 'Het coronavaccin is een verschrikkelijk biowapen'
 15. Moderna geeft toe dat mRNA-vaccin DNA wel degelijk verandert
 16. Als de gevaccineerden bij bosjes omvallen, krijgen de ongevaccineerden daarvan de schuld – logisch!
 17. LEESTIP Meest gelezen Britse medische auteur geeft ongekende waarschuwing af voor Covid-vaccins
 18. Coronavaccin: Immuunsysteem blijvend beschadigd
 19. ALARM! Stop alle "coronavaccinaties" per direct!
 20. Professor Cahill: 'Gevaccineerde 70-plussers sterven waarschijnlijk binnen 2 tot 3 jaar' (web) - bekijk de video (website)
 21. Onderzoek naar 31 sterfgevallen na vaccinatie in zorginstelling Noord-Holland: 'Onderste steen komt boven'
 22. KIJKTIP URGENT INFORMATION ON COVID VACCINE (Nederlands ondertiteld)
 23. Politica Haberl schokt wereld: "Ik heb het zwart op wit gezien. Het gaat om het verminderen van de wereldbevolking."
 24. Mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven. (De Ware Wereld)
 25. Dr Tenpenny: "Mensen zullen 1 a 2 jaar na vaccinatie beginnen te sterven." (DLM Plus)
 26. Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: 'Ze willen jou en je familie doden'
 27. Er gaat iets goed fout: Pfizer-vaccin doodt 'ongeveer 40 keer meer ouderen dan covid-19 zelf'
 28. LATEN WE NIET LIEGEN OVER DE GEVAREN VAN VACCINATIES
 29. DE WAARHEID ACHTER HET VACCINATIEBELEID BLOOTGELEGD
 30. (VIDEO) Bill Gates: ”Vaccins moeten wereldbevolking uitdunnen” - VACCINATION - TO REDUCE POPULATION! (BILL GATES ADMITS)
 31. Duits medicijnagentschap houdt informatie achter over ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie
 32. KIJKTIP Vernon Coleman - Vaccineren is oorlogsmisdrijf (Nederlands ondertiteld)
 33. KIJKTIP DR Theo Schetters BLCKBX Vaccinatie roekeloos en onnodig
 34. Zwitserse verpleegkundigen weigeren massaal Coronavaccinatie: "Wij zijn geen proefkonijnen"
 35. Vaccindeskundige zendt noodsignaal uit: "Coronavaccins zijn buitengewoon gevaarlijk!"
 36. Dr. Madej: Covid-19-vaccin zal ons lichaam genetisch veranderen
 37. Frans universitair onderzoek constateert 'tientallen tot honderden keren hogere sterfte door Pfizer vaccin', experts spreken over 'een nieuwe Holocaust' | Artsen Voor Vrijheid
 38. Corona-vaccin: immuunsysteem blijvend beschadigd
 39. Jaap van Dissel: 'Vaccin kan uitbraak en/of sterfte initieel doen toenemen'
 40. FDA publiceert lijst met mogelijke ziekten en lichamelijke reacties die kunnen optreden na coronaspuit
 41. Prominente Frans infectioloog over coronavaccin Pfizer: 'Nog nooit zo'n groot aantal bijwerkingen gezien'
 42. Vaccin tegen coronavirus veroorzaakt nieuwe ziekten (png,website)
 43. Zorgmedewerkers VS weigeren massaal coronavaccins: 'Er is teveel wantrouwen'
 44. Mondkapjes werken niet en zijn schadelijk
 45. Gezichtsmaskers… werken niet tegen virussen en zijn schadelijk
 46. Natuurkundige legt uit waarom mondkapjes niet werken en ook nog eens gevaarlijk zijn
 47. De schadelijke effecten van mondkapjes
 48. Effectiviteit mondkapjes niet bewezen (mp4, website)
 49. Mondkapjes op straat hebben geen nut tegen het coronavirus (mp4, website)
 50. Hugo de Jonge: mondkapjes voegen niets toe en is schijnveiligheid (mp4, website)
 51. Jaap van Dissel: mondkapjes geen wetenschappelijke, maar politieke keuze (png, website)
 52. Organisaties
 53. Stichting 'RechtOprecht' (NIEUW)
 54. Horeca zonder prik (NIEUW)
 55. Manifest voor een Onverdeeld Open Nederland (NIEUW)
 56. MELDPUNT VACCINATIEDWANG
 57. Meldpunt Vaccinatie SARS-CoV-2
 58. Ademvrij.NU
 59. Stichting Wij de Ouders
 60. Artsen Covid Collectief
 61. Nuremberg Trials 2.0
 62. Viruswaarheid
 63. Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC 2020)
 64. Stichting Vaccinvrij
 65. Artsen Voor Waarheid
 66. Zelfzorg Covid19 - website van huisarts Rob Elens
 67. Overig
 68. Ivermectine bij COVID-19 (NIEUW)
 69. Internationale bloedbank voor ongevaccineerden opgezet (NIEUW)
 70. Docu: ‘Uninformed Consent’ - Meest onthutsende film over corona- en vaccinleugens ooit! (NIEUW)
 71. Aangifte tegen Hugo de Jonge (NIEUW)
 72. Coronacoup: hoe Schwab & Gates via The Great Reset toewerken naar een totalitaire wereldregering (NIEUW)
 73. LUISTERTIP ARTS SPREEKT ZICH UIT OVER COVID 19
 74. Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel: MAATREGELEN ZIJN FLAUWEKUL
 75. Duitse advocate doet zeer dringende oproep: 'Word eens wakker uit je corona-coma!'
 76. BESTAAT SARS-COV-2 WEL? WAAR IS HET BEWIJS DAN? PATRICK SAVALLE EN FLAVIO PASQUINO
 77. Raad van Europa besluit dat vaccins niet verplicht mogen zijn en dat niet-gevaccineerden niet mogen worden gediscrimineerd
 78. Rechercheur wordt 'wakker': We zijn beland in een oorlogssituatie, vanwege een virus
 79. 'Volledig gesloopte' ME'er onthult: Ik help mee Nederland te gronde te richten, in dienst van een repressief regime
 80. Psychopaat Hugo de Jonge noemt 'wappiegeluid' FVD gevaarlijk, en oogst felle kritiek
 81. JAAP VAN DISSEL GEEFT TOE: CIJFERS CORONA ZIJN GELIJK AAN CIJFERS GRIEP
 82. China’s hoofd-epidemioloog geeft toe dat het bestaan van het Covid-19-virus nooit is bewezen
 83. Kabinet werkt mee aan de globale staatsgreep, verlengt Lockdown - Alles moet kapot
 84. De shockerende waarheid over COVID-19
 85. Huisarts afgestraft voor het genezen van mensen

QAnon (web)


QAnon (kortweg Q) is een groep van anonieme wakkere mensen die doorhebben wat er in de wereld aan de hand is, en zich daarover op diverse platformen in (meestal) cryptische omschrijvingen informeren. Het doel is om mensen wakker te schudden en de corrupte Cabal te ontmaskeren. En natuurlijk wordt QAnon door de zieke elite en de msm - bang als ze zijn dat hun agenda bekend wordt - geframed als "extreem-rechts" en "complotdenkers", bedoeld om mensen die nog niet wakker zijn dom te houden. Relevante documentaires, websites en artikelen:
 1. QAnon Nederland (nieuw)
 2. QAnon Nederland (oud)
 3. Website van Tim Gielen (NIEUW)
 4. KIJKTIP The BigReset Movie (Nederlands ondertiteld)
 5. MICHA SPREEKT HET NEDERLANDSE VOLK TOE
 6. KIJKTIP De val van de Cabal - documentaire Janet Ossebaard [Nederlands]
 7. De val van de Cabal - website Janet Ossebaard
 8. Blog over de val van de Cabal en de transitie naar de Nieuwe Wereld (NWO)
 9. KIJKTIP DE WAARHEID VAN ONS HUIDIGE SYSTEEM EN DE GREAT RESET
 10. Uitleg over The Great Reset
 11. "The Great Reset" - de weg naar het digitale concentratiekamp
 12. De dreiging van de 'New World Order': Prof. Bob de Wit en Flavio Pasquino
 13. The Great Reset? Kijk naar China - Prof. Bob de Wit
 14. Plandemic Documentary: The Hidden Agenda Behind Covid-19
 15. Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel
 16. Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Literatuur


 1. Het Coronabedrog - Thierry Baudet (NIEUW)
  Hoe de Great Reset wordt uitgerold via een kletsverhaal over volksgezondheid (web)
  Direct na verschijning van Het Coronabedrog kwam het boek met stip nieuw binnen in de bestseller top-60 en legde drie weken lang beslag op de eerste plaats. Het Coronabedrog is te bestellen bij Baudets eigen uitgeverij Amsterdam Books en bij uitgeverij De Blauwe Tijger
 2. Pandemie van de Angst - Kees van der Pijl (web)
 3. De coronaplandemie - Erwin Pasmans (web)
 4. Corona, vals alarm? (web)

Verzet


De reclameslogan "Het houdt niet op, niet vanzelf" is ook op deze neppandemie van toepassing. Het heeft lang geduurd, maar mensen worden éindelijk wakker en worden de corona-onzin spuugzat: in steeds meer steden zoals in Amsterdam, Londen, Athene, Frankrijk, Duitsland, Italië, Australië, Canada, Griekenland, Oostenrijk, Zwitserland en Luxemburg staat het volk op en groeit het Verzet tegen het corona-fascisme. In Frankrijk (maar ook in Italië, Duitsland en Canada) mogen we zolangzamerhand wel spreken van Het Verzet, waar inmiddels miljoenen mensen de straat opgaan om het knettergekke corona-fascisme te stoppen, en het vertrek van fascisten zoals Emmanuel Macron en Justin Trudeau te eisen. Hopelijk zal het Verzet in Frankrijk uitgroeien tot een nieuwe revolutie, waar zich inmiddels burgeroorlog-achtige taferelen afspelen. Ook Australië staat op de rand van een burgeroorlog, waar de corona-Gestapo met rubberen kogels op de bevolking schiet. Natuurlijk wordt dit nieuws door de msm verzwegen, omdat die tot hun nek in het WEF-complot zitten. Ook Nederland is de onnodige maatregelen spuugzat. Omdat het Verzet hier nog niet zo groot is zijn demonstraties die tegen het kabinet ingaan niet zonder gevaar. De corona-Gestapo (die in Duitsland de WEFfen-SS wordt genoemd) krijgt van de communistische elite orders om zonder reden vreedzame demonstranten af te tuigen en tot moes te slaan. Binnen het ME-tuig wordt dit politiegeweld aangeduid als "wappies rammen". Hierbij worden Romeo's ingezet om demonstranten op te hitsen en rellen uit te lokken. Naar verluidt groeit het aantal politieagenten en ME'ers dat tot inkeer komt, wroeging voelt en zich achter het volk schaart.

Alternatieve media volgen het corona-fascisme van het WEF en het Verzet daartegen op de voet. Op De strijd van ons leven - 'Onze Reset!' staat een handig overzicht van websites die met artikelen de leugens van de msm blootleggen, en die wakkere mensen van de gebeurtenissen op de hoogte houden. Bekijk op die website de agenda van het Verzet. Tevens staan er op die website links naar cafés en restaurants die niet meedoen aan de fascistische apartheidspas.

Landen die stoppen met het corona-fascisme
Er zijn steeds meer landen die door het Verzet van de bevolking aangeven te stoppen met het corona-fascisme. Hoe verhoudt zich dat tot het enorme aantal vaccinatiedoden en vaccinatieschades? Ik denk dat schijn bedriegt: hoe serieus moet dit worden genomen nadat de bevolking bijna twee jaar lang door overheden voor de gek is gehouden met leugens? Ik geloof het pas als alle banden met het WEF zijn verbroken en wurgcontracten zijn ontbonden. Een overzicht:

 1. Zweden
 2. Spanje
 3. Mexico
 4. Engeland
 5. Ierland
 6. Schotland
 7. Denemarken

Links naar Het Verzet
In Canada is - vergezeld van 1,5 miljoen Canadezen - een beweging op gang gekomen van 50.000 Canadese en 12.000 Amerikaanse trucks om de fascist Justin Trudeau te dwingen de "vaccinatieplicht" af te schaffen, of om hem bij weigering af te zetten. Naar verluidt sluiten ook boeren zich aan bij Het Verzet. Fascisten als Trudeau en Jacinda Ardern (premier Nieuw-Zeeland) zouden zijn gevlucht en/of ondergedoken. Inmiddels zijn er bronnen die melden dat andere landen zoals Nederland, Australië en de VS het Canadese initiatief overnemen. Links naar Het Verzet:

#HetIsKlaar #TruckersForFreedom2022 #FreedomConvoy2022 #ConvoyForFreedom2022 #ConvoyNederland #NoVaccineMandate

Alleen samen krijgen we de overheid onder controle

Als onrecht recht wordt, is Verzet een plicht

verzet.inc.php werd voor het laatst bijgewerkt op zondag 21 augustus 2022

----->>> Covid-19, the virus formerly known as the flu <<<-----

#NederlandInVerzet #NederlandWeerVrij #StrijdenVoorVrijheid
#ConspiracyFacts #ComplotFeiten #QAnon #WWG1WGA #KomInVerzet
#Covid-19-schapen #IkPrikNiet #IkVaccineerNiet #IkInjecteerNiet

#NWO #Agenda2030 #TheGreatReset #BuildBackBetter

Later meer...

Jensen - support het vrije geluid

De media is het virus

De media is het virus

Vaccin = keuze. Never nooit medische apartheid

Medische apartheid en verplichte vaccinatie? No fucking way!

Corona = zwendel. Stop het fascisme

Mensen kiezen voor vaccinatie uit angst, mensen weigeren vaccinatie door kennis

U mag niet genezen van Covid-19

De NOS is fakenews

No lockdown, but lock up!

No lockdown, but lock up!

No lockdown, but lock up!

No lockdown, but lock up!

No lockdown, but lock up!

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2024 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker