Het logo van de website van Joop Letteboer

Oproepen

Op de website stonden diverse oproepen. Deze stonden over diverse pagina's verspreid. Om het overzichtelijk te houden heb ik de oproepen op een aparte pagina gezet. Mocht je naar aanleiding van deze oproepen geïnteresseerd zijn: ik denk dat het prettig is dat we elkaar vooraf een keer ontmoeten om te zien of we voldoende met elkaar 'door een deur' kunnen. Doe er je voordeel mee :-)

Vrouwelijk saunamaatje gezocht


Ik ben nog op zoek naar een niet-rokend vrouwelijk saunamaatje om diverse sauna's in het land te bezoeken. Ben je ook alleen, maar wil je toch samen met iemand van de sauna genieten? Reageer dan. Mocht het je interesseren: ik ben naturist, geschoren, gek op lekker eten, hou van humor, een wijntje en van de zon. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Vrouwelijk massagemaatje gezocht


Ik ben nog op zoek naar een vrouwelijk naturistisch massagemaatje om elkaar naturistisch te masseren. Het liefst in het weekend, maar 's avonds na het werk is ook geen probleem. Wil je heerlijk gemasseerd worden? Reageer dan even op deze oproep.

Vrouwelijk vakantiemaatje gezocht


Voor vakantie zoek ik een niet-rokend naturistisch vrouwelijk vakantiemaatje (leeftijd is niet zo belangrijk) om in juli 2015 gezellig mee op vakantie naar Le Couderc te gaan. Het zal mijn dertiende jaar op Le Couderc worden. Trefwoorden zijn: gezellig samen kletsen, zonnen, zwemmen, sauna, wandelen in een natuurgebied op de camping, lekker eten, humor, een biertje of wijntje drinken, massage, dansen na het Open Podium of bij (live-)optredens en een partijtje jeu de boules spelen. Kortom: lekker genieten van drie weekjes heerlijk relaxen. Ik heb sinds 2004 een caravan die permanent op de camping staat, naast de caravan is echter nog genoeg ruimte om je tent op te zetten. Ik zou het leuk vinden als ik jou zou mogen ontmoeten om kennis te maken. Reageer en we maken er een gezellige tijd van! Tot ziens!

Vrouwelijk tantramaatje gezocht


Veel tantrapraktijken organiseren alleen workshops Tantra en Tantramassage voor paren. De reden is dat het in de praktijk erg lastig is om een evenwichtige/mooie groep deelnemers bij elkaar te krijgen. In september en oktober 2010 heb ik een 4-daagse tantracursus Kum Nye-tantra gevolgd, waarbij de massage het belangrijkst was, maar ook meditatie en yoga kwamen aan bod. Als je naar aanleiding van deze oproep zin hebt om met mij een gelegenheidspaar te vormen en deel te nemen aan deze mooie workshops, aarzel dan niet en stuur een mailtje.

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2024 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker