Het logo van de website van Joop Letteboer


Opinie: Nepnieuws NOS wordt gênant (actueel)

nepnieuws.php werd voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 04 juli 2023

--- IN BEWERKING ---

Inleiding


Hoe meer mensen wakker worden en de olifanten in de kamer zien (Covid-19-schandaal (coronahoax), vaccinatieschade, vaccinatiemoorden, klimaathysterie (stikstofhoax, CO2-hoax), omvolking, woke-gekte ((trans)genderhysterie, normalisering van pedofilie, indoctrinatie van zeer jonge kinderen), toeslagenontvoeringen, WEF-dictatuur), hoe meer leugens en nepnieuws (desinformatie) er door de mainstream media worden verspreid. De mainstream media zijn meesters in het verdraaien van de waarheid en grossieren in framing, desinformatie, propaganda, eenzijdigheid en weglatingen. Het wordt steeds duidelijker dat D66-bolwerken als de NOS, de NPO en de overheid een globalistische agenda dienen en de kant van de vijand (het WEF) kiezen. Of het ook klopt wat ze schrijven interesseert ze niet, mainstream media als de NOS volgen namelijk het narratief van diezelfde corrupte overheid. De onophoudelijke stroom aan desinformatie, framing en angstzaaierij is gewoon niet meer te doen, en het leek me tijd om daar eens inhoudelijk op in te gaan. Zéker gezien het feit dat door al deze leugens mensen geen uitweg meer zien en in het geval van een gecreëerde neppandemie en stikstofhoax zelfmoord plegen. Het fascistische Schwabinet en de mainstream media zijn hiervoor verantwoordelijk en hebben BLOED aan de handen. De voorbeelden spreken voor zich, het is gênant en te triest voor woorden. Onderstaand een aantal hilarische voorbeelden van linkse eenzijdigheid (hypocrisie), verdraaiingen, angstzaaierij, leugens, framing, bashing en nepnieuws, gevolgd door logisch redeneren, GEZOND VERSTAND en FEITEN.

 1. Framing: NCTV: terreurdreiging neemt toe (30-05-2023)


  In een bericht op NOS Teletekst stelt NCTV-coördinator Pieter-Jaap Aalbersberg dat een aanslag vanuit rechts-extremistische hoek voorstelbaar blijft. Wat een vuile smerige framing! Het verleden heeft aangetoond dat juist extreem-linkse terreurgroepen als RaRa en linkse eenlingen verantwoordelijk waren voor bloedige aanslagen op andersdenkenden, en dat daar nog steeds de meeste dreiging vanuit gaat. Ik noem de aanslagen op Hans Janmaat, Aad Kosto, Theo van Gogh, Pim Fortuyn en FVD-Kamerleden: állemaal uit extreem-linkse hoek. Het is frappant dat een NCTV-coördinator deze feiten doelbewust en stelselmatig weigert te vermelden, en dat hij mensen met GEZOND VERSTAND die terechte kritiek hebben op de corrupte overheid framet als "staatsgevaarlijk" en "complotdenkers".

 2. Eenzijdigheid (hypocrisie): Ook gerechtshof "veroordeelt" FVD-leider Thierry Baudet (23-05-2023)


  FVD-leider Thierry Baudet had volgens de clowns van het D66-gerechtshof geen vergelijking mogen maken tussen de Holocaust en de cojona-onzin van het kabinet. Wat een vuile smerige framing van de NOS. Het ging niet om de Holocaust zelf, maar om de áánloop naar de Holocaust en dat is heel wat anders. Ongevaccineerden werden omwille van een ongevaarlijk snotneusvirus opgejaagd, (door domme BN'ers en prikjunkies) verrot gescholden, verraden, buitengesloten en als tweederangs burgers (wappies) weggezet. De vergelijking die Baudet maakte - "ongevaccineerden zijn de nieuwe Joden" - was dus helemaal terecht. De hemeltergende hypocrisie is zolangzamerhand een ernstige ziekte in Nederland: als Arnon Grunberg op een (politiek geworden) Dodenherdenking hetzelfde zegt over Marokkanen is er geen haan die ernaar kraait en blijft het muisstil. Als de FVD-leider in de extreem-linkse Nederlandse Riool Courant (NRC) of de (om)Volkskrant met een bruin uniform, bruine laarzen en een Hitler-snorretje wordt afgebeeld is er geen haan die ernaar kraait en blijft het muisstil. Vuile hypocrieten!

 3. Leugen: Tot vijf jaar cel voor "Nederlandse" plofkrakers (11-05-2023)


  NOS Teletekst meldt dat zes "Nederlanders" tot vijf jaar cel hebben gekregen voor het voorbereiden en uitvoeren van plofkraken in Duitsland. Explosies in Rotterdam worden volgens NOS66 uitgevoerd door "Rotterdammers". Het gaat hier uiteraard niet om Nederlanders of Rotterdammers, maar om criminele Marokkanen uit het drugsmilieu die verwikkeld zijn in drugsoorlogen. In een jaren eerder geplaatst bericht werd gemeld dat "Nederlanders" een ober in Praag zo ernstig mishandelden dat deze in een ziekenhuis moest worden opgenomen. In werkelijkheid bleek het te gaan om een groep Iraniërs. Met dergelijk nepnieuws proberen de globalisten van NOS66 criminele allochtonen te beschermen en criminaliteitscijfers te manipuleren. Voormalig staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers zou er jaloers op zijn. Walgelijk!

 4. Angstzaaierij: Nu al hittegolf in Spanje en Frankrijk (27-04-2023)


  NOS Teletekst meldt dat er 'nu al' een hittegolf is in Spanje en Frankrijk en dat het uitzonderlijk warm is voor de tijd van het jaar. Pure angstzaaierij. Deze temperaturen in delen van Spanje en Frankrijk zijn volgens een Spaanse collega inderdaad uitzonderlijk, maar deze uitschieter wordt graag gelinkt aan "door de mens" veroorzaakte klimaatverandering. Belastingslurper NOS66 en klimaatdrammers Rob Jetten, Johan Vollenbroek, Frans Timmermans en Gerrit Hiemstra krijgen een strakke plasser als hun ophitserij het domme klimaattuig van Extinction Rebellion activeert om terroristische acties te houden. Er is GEEN klimaatprobleem. Klimaatverandering is een natuurlijk proces dat NIET door de mens kan worden tegengehouden. Steeds meer mensen worden de angstporno van de NOS spuugzat. STOP DE KLIMAATHYSTERIE!

 5. Weglating: Commissariaat voor de Media wijst derde "sanctie" NPO voor Ongehoord Nederland af (18-04-2023)


  Op dinsdag 18 april werd bekend dat het Commissariaat voor de Media een derde "sanctie" van de NPO voor omroep Ongehoord Nederland (ON!) heeft afgewezen. NPO66, de fascisten van D66 en de msm voeren al maanden een ergerlijke lastercampagne om ON! vanwege het "schenden" van de "journalistieke code" uit het publieke omroepbestel te krijgen. Die journalistieke code betekent niets anders dan dat je een linkse politieke mening aanhangt en dat je geen kritiek mag hebben op het falende kabinetsbeleid, dat bepaald wordt door het fascistische World Economic Forum. Ieder ander geluid, het brengen van ongemakkelijke feiten, het benoemen van misstanden en corruptie bij overheden en instanties moet koste wat kost de mond worden gesnoerd. Al maanden is de omroep het doelwit van NOS Teletekst, nu het Commissariaat voor de Media een derde "sanctie" van NPO66 voor ON! heeft afgewezen hoor je ze niet. Hypocrieten! Deze opsteker betekent overigens niet dat de pesterijen aan het adres van ON! zullen stoppen. Integendeel, de hetze tegen ON! zal onverminderd doorgaan.

 6. Verdraaiing: AIVD: theorie 'boze elite' dreiging (17-04-2023)


  NOS Teletekst meldt dat de bewering van mensen die menen dat een kwaadaardige elite in Nederland de macht in handen heeft, volgens de AIVD duidt op een complottheorie. Het overheidsorgaan doelt hierbij op FVD'ers, die door de seniele ophitser Johan Derksen smerig worden weggezet als "TBS-kandidaten". Deze "complottheorie" is inmiddels allang geen theorie meer, maar een keihard feit! The Great Reset aka Agenda 2030 aka New World Order aka Build Back Better: het komt allemaal uit de koker van het fascistische World Economic Forum en wordt gewoon door het kabinet uitgevoerd. De échte dreiging komt niet van mensen die deze gevaarlijke agenda zien, maar van dit soort fascistische clubjes die door middel van 'gepenetreerde' overheden de macht in handen hebben en onze levensstijl willen veranderen. In eerdere berichtgeving op NOS Teletekst werd kritiek op de overheid door de AIVD geframed als "anti-overheidsextremisme". Het is duidelijk dat terechte kritiek op een corrupte overheid niet wordt geduld, en dat de AIVD zich in allerlei bochten wringt om GEZOND VERSTAND en zelf nadenken te ontmoedigen.

 7. Eenzijdigheid (hypocrisie): Boete FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen om "nazi"-tweet (06-04-2023)


  NOS Teletekst laat zich weer eens van hun bekende hypocriete eenzijdigheid zien: FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen wordt beboet vanwege een "nazi"-tweet. Als een extreem-links vod als de NRC of de (om)Volkskrant FVD'ers jarenlang als bruinhemden afbeelden met mogelijk een Fortuyn 2.0 tot gevolg is er geen haan die ernaar kraait en blijft het muisstil. Hetzelfde als de extreem-linkse smeerlap Marcel van Roosmalen oorlogsjournalist, nazijager en ON!-voorzitter Arnold Karskens met NSB'er Anton Mussert vergelijkt. Smerige hypocrieten!

 8. Verdraaiing: Hoekstra: door steun aan Oekraïne te stoppen zal de oorlog nog jaren duren (20-02-2023)


  Oorlogshitser Wopke Hoekstra zegt in een bericht op NOS Teletekst dat de Russische militaire operatie in het corrupte Oekraïne (*) nog jaren zal duren. Volgens de redenatie van Hoekstra NIET door (Nederlandse) financiële steun en wapenleveranties aan dictator, fascist en oorlogscrimineel Zelensky, maar WEL door deze oorlogshitserij te stoppen. Dit is natuurlijk de omgekeerde wereld. Imbecielen als hij, Joe Biden, Jens Stoltenberg, Mark Rutte, Ruben Brekelmans, Sigrid Kaag, Jan Paternotte, Sjoerd Sjoerdsma, Kajsa Ollongren en andere leeghoofden zorgen er JUIST voor dat het risico op een Derde Wereldoorlog steeds groter wordt. Dat blijkt ook uit het feit dat Zelensky er alles aan doet om de VS en de NAVO bij de oorlog te betrekken. "Poetin mag niet winnen", zo klinkt het steeds. Idioten! Dit is NIET onze oorlog! STOP HIERMEE!

  (*) Op (onder meer) Twitter blijken vele (links-georiënteerde) mensen niets van de Russische militaire operatie in Oekraïne te begrijpen en hebben ze het historisch besef van een goudvis. De doelen van de operatie op een rijtje:

  1. Mensen beschermen die na de staatsgreep door de VS in 2014 acht jaar zijn onderworpen aan de genocide van het regime in Kiev
  2. Schending van de Minsk-akkoorden door het Oekraïense Azovbataljon
  3. Oekraïne demilitariseren en denazificeren, en de oorlogsmisdadigers die verantwoordelijk zijn voor ‘bloedige misdaden tegen burgers’ in Donbass voor het gerecht brengen
  4. Ontmantelen van tientallen Amerikaanse biolabs
  5. Beschermen van de Russische landsgrenzen vanwege dreigende uitbreiding van de EU en de NAVO
 9. If Russia stops fighting, there will be no Russia

 10. Bashing: Statenleden FVD en afsplitsingen meest afwezig (09-02-2023)


  De NOS meldt dat Statenleden van Forum voor Democratie en zijn afsplitsingen de laatste vier jaar het meest hebben verzuimd bij vergaderingen van Provinciale Staten. Bashing! Het gaat hier om backstabbers en coupplegers die geloofden in het Covid-19-schandaal en probeerden partijleider Thierry Baudet uit de partij te zetten. Hun gedrag wordt door de smerige ratten van de NOS misbruikt om FVD net voor de Provinciale Statenverkiezingen weer zwart te maken. Smeerlappen!

 11. Leugen: Antisemitisme en Holocaust-ontkenning komen van westerse jongeren (08-02-2023)


  NOS Teletekst meldt dat het bagatelliseren van de Holocaust, geweld en leuzen tegen Joden op scholen van jongeren komen met een 'westerse achtergrond'. Wederom een smerige leugen. Jodenhaat komt van extremistische moslims die het oartijkartel massaal importeert. Het is niet voor niks dat Joden uit bijvoorbeeld wijken in Parijs vluchten waar veel moslims wonen. Het is niet voor niks dat Joodse restaurants diverse keren werden aangevallen door islamitische allochtonen. Het is een bekend gegeven dat extremistische moslims jodenhaat door hun aderen hebben stromen en juist dáár is niets aan gelogen. De eenzijdige NOS doet er echter alles aan om de islam-ideologie te verheerlijken en de ellende die het veroorzaakt te verzwijgen.

 12. Leugen: Oversterfte werd veroorzaakt door griep en cojona (03-02-2023)


  NOS Teletekst meldt dat de oversterfte het afgelopen jaar werd veroorzaakt door griep en cojona. Een flagante leugen en totale onzin. Met dit soort nepnieuws probeert de msm de waarheid al maanden te verdoezelen. De oversterfte werd uiteraard veroorzaakt door levensgevaarlijke mRNA-substanties. Die liep vrijwel gelijk op toen de mRNA-inspuitingen begonnen, zo blijkt uit analyses van neuroloog Jan Bonte en andere wetenschappers. Waar in het buitenland de bewijzen zich opstapelen weigert het corrupte WEF-kabinet (Schwabinet) nog altijd om het oorzakelijk verband tussen mRNA-substanties en oversterfte te onderzoeken en toe te geven. Zolang dát - na herhaaldelijk aandringen van FVD en BVNL - wordt geweigerd is de correlatie tussen die twee zeer aannemelijk.

 13. Eenzijdigheid (hypocrisie): Zorgen College om demonstratierecht (31-01-2023)


  In een bericht op NOS Teletekst maakt een niet-rechterlijke instantie als het College voor de Rechten van de Mens zich zorgen om het "geschonden" demonstratierecht van het klimaattuig van Extinction Rebellion, dat gefinancierd wordt door de Joods-Hongaarse miljardair, fascist en gutmensch George Soros. Over ME-tuig dat vreedzame demonstranten tegen de coronahoax half dood martelde hoorde je ze niet. Evenmin over een 16-jarige boerenzoon die tijdens een boerenprotest tegen de stikstofhoax door politietuig bijna werd vermoord. Dit College dat bol staat van een zieke woke-ideologie wordt gefinancierd door een corrupte overheid, wat eens te meer duidelijk maakt wat de intenties zijn en waar de prioriteiten liggen. Hypocrieten!

 14. Verdraaiing: YouTube doet veel te weinig tegen de verspreiding van nepnieuws (12-01-2022)


  Integendeel. Social media als YouTube doen er juist alles aan om leugens en nepnieuws (desinformatie) over cojona en levensgevaarlijke mRNA-substanties een podium te geven. Zo werden er bijvoorbeeld leugens verspreid dat Covid-19 gevaarlijk zou zijn en dat "vaccins" ons uit een neppandemie zouden halen. Critici daarentegen die vragen stelden en de verschrikkelijke waarheid over "vaccins" deelden werden massaal de mond gesnoerd door hun video's te verwijderen en accounts op te schorten. Het is voor de mensen die vanaf het begin van de coronahoax al wakker zijn heel duidelijk: alles staat in het teken van The Great Reset die fascist en Führer Klaus Schwab erdoor wil drukken om een Nieuwe Wereldorde (NWO) te bewerkstelligen. Conclusie: mensen mogen de waarheid niet weten en moeten dom worden gehouden. Tevens werd in hetzelfde bericht op NOS Teletekst ontkend dat de seniele pedofiel Joe Biden door verkiezingsfraude de Amerikaanse presidentsverkiezingen had "gewonnen". Inmiddels is die gigantische fraude allang bewezen, maar wordt massaal genegeerd en in de doofpot gestopt.

Later meer...

Opgepast! NOS = fakenews

Verwante artikelen (website):
Nepnieuws NOS wordt genant (actueel)
De leugens over Covid-19 (actueel)
Stop de identiteitspolitiek!
Deugen voor de bühne
De censuur van social media
De hetze tegen ON! (actueel)
Antifa, een groeiend probleem
De linkse haat tegen FVD (actueel)
Sauna? Natuurlijk bloot

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2024 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker