Het logo van de website van Joop Letteboer


Opinie: Stop de identiteitspolitiek!

identiteitspolitiek.php werd voor het laatst bijgewerkt op woensdag 27 mei 2020

Inhoudsopgave:

 1. Inleiding
 2. Diversiteit? Niet als het links niet goed uitkomt
 3. LHBTI-gedram
 4. Ren (Renate) van der Gijp is op dreef (web)
 5. Zwarte Piet - het symbool van onze nationale cultuur
 6. Relevante links (web)

Inleiding
Dit artikel is gebaseerd op het feit dat deugend Nederland met diversiteits- en inclusief gedram culturen wil inpassen die hier niet thuishoren. En natuurlijk werkt "diversiteit" in hun deugbubbel maar n kant op: die naar niet-westerse allochtonen en LHBTI'ers. Hiervoor moet volgens deugers de Nederlandse indentiteit en cultuur verdwijnen, omdat niet-westerse allochtonen die haten en niets om Nederland geven. Het zal duidelijk zijn dat hierdoor de polarisatie tussen culturen alleen maar wordt vergroot en het nationalisme nog verder onder druk komt te staan. Er zijn in Nederland twee partijen die ervoor strijden om het nationalisme te behouden: PVV en Forum voor Democratie. De verwachting is dat deze partijen het goed zullen doen bij de komende Tweede Kamerverkiezingen van 2021 om een coalitie over rechts te vormen. Tenminste, als democratiehater Kajsa Ollongren geen roet in het eten gooit en door de coronahysterie de verkiezingen afblaast. Rechtse kiezers vrezen het laatste.

Diversiteit? Niet als het links niet goed uitkomt
Diversiteit is voor extreem-links alleen diversiteit als het in hun eigen deugbubbel past. Dit werkt de islamisering in de hand en als deze tendens nog langer doorettert zal dat in de toekomst leiden tot gewapende conflicten. Dat "diversiteit" maar n kant op werkt blijkt uit de volgende voorbeelden:

 1. De politie gaat iftarren tijdens de islamitische hongerstaking en deelt dat op irritante wijze op social media; met Pasen, Pinksteren of Kerstmis zijn ze onzichtbaar
 2. Bij "overtredingen" van de "coronamaatregelen" worden Nederlanders beboet en krijgen een strafblad, bij niet-westerse allochtonen kijkt men - bang voor haat en terreur vanuit de moslimwereld - de andere kant op
 3. Duitser Willem-Alexander, leugenaar Mark Rutte en moslimknuffelaar Rob Jetten wensen alle moslims een fijn Suikerfeest; met Pasen, Pinksteren, Kerstmis of Joodse feesten blijft het doodstil. Ik heb hier een duidelijke mening over: iedereen die collaboreert met de islam brengt het land, de autochtone inwoners en hun vrijheid in gevaar. Lees het artikel van Wim van Rooy in de DeMorgen (be):
  Wim van Rooy: "U ziet dat niet, maar de islam is het nieuwe nazisme"
 4. Tijdens de Kersttoespraken van Duitser Willem-Alexander op de Staatstelevisie was er de afgelopen jaren geen kerstboom meer te bekennen. Dit veroorzaakte verontwaardigde reacties op social media, omdat met dit soort settings de indruk wordt gewekt dat het Koningshuis niets meer geeft om de Nederlandse cultuur. Dit viel natuurlijk meer mensen op en op Twitter verscheen de volgende afbeelding: Willem-Alexander in een kerstsetting
 5. In de Picnic-app zie je alleen nog maar donkere of gekleurde runners, blanke runners zijn kennelijk ontslagen
 6. Op de Staatstelevisie worden in reportages expres beelden getoond van moslima's met een kopvod. Hiermee wordt de onderdrukking van vrouwen binnen de islam gepropageerd. Daarnaast wordt continu aandacht gevraagd voor de zieke islamitische hongerstaking; over Pasen, Pinksteren en Kerstmis wordt met geen woord gerept. Dit is geen toeval, maar gebeurt puur opzettelijk. Vermoed wordt dat de Staatstelevisie met dit gedrag buigt voor de verwerpelijke EU-resolutie 1743 van Straatsburg
 7. Op diezelfde Staatstelevisie worden naar verluidt alleen nog maar gemengde (blanke vrouw, donkergekleurde man) stelletjes getoond. Wederom geen toeval, maar pure opzet. Zo wordt ons het multiculturalisme opgedrongen
 8. In praatprogramma's op de linkse NPO krijgen politici van D66, VVD, CDA, ChristenUnie en PvdA alle ruimte om hun verhaal te doen, FvD-leider Thierry Baudet wordt in een vijandige sfeer herhaaldelijk onderbroken. Hierop begon Baudet op 31 januari 2020 op het YouTube-kanaal van FvD het FvD Journaal

Vanwege de linkse indoctrinatie en het nepnieuws kijk ik geen NPO of de Staatstelevisie van de NOS, maar haal ik mijn nieuws van rechtse Twitter-accounts, patriottische websites en Gab.

LHBTI-gedram
LHBTI'ers zeuren met evenementen als bijvoorbeeld parades constant om (doorgeslagen) aandacht en dringen hun afwijking onophoudelijk op aan de Nederlandse samenleving. De weerstand tegen dit soort excessen wordt - geholpen door de politiek en links-activistische clubjes - continu geframed als "discriminatie" en het wordt hoog tijd dat nu indelijk eens wordt afgerekend met deze zieke identiteitspolitiek. Al laat iemand met een identiteitsstoornis zich 10 keer verbouwen, het zal mij werkelijk een rtzorg zijn. Lekker doen, joh! Wat kan mij dat schelen! Maar dring het niet op en val me er niet mee lastig! En dat is wl wat er tot op de dag van vandaag gebeurt. Flikker nou eens op met dat zieke linkse activisme! Kennelijk waren de heren bij Voetbal Inside de doorgeslagen aandacht voor het transgenderisme k spuugzat en maakte Ren (Renate) van der Gijp er een geweldige grap over. Zoals verwacht viel deugend Nederland (COC, D66, PvdA, GroenLinks) eroverheen en werd er opgeroepen tot een boycot van Voetbal Inside. Zo kennen we links: alles wat leuk en onwelgevallig is verbieden, maar tegelijkertijd hun zieke agenda doordrammen. Dit tv-fragment kan (naast De vierde man) als n van de leukste ooit van dit tv-programma worden beschouwd. Bekijk n van de links over de hysterie onder zure deugmensjes en andere azijnpissers.

Een ander probleem is de genderneutraalhysterie die de man/vrouw-samenleving ondermijnt. Bedrijven zijn helaas voor het drammerige activisme door de knien gegaan en dat zal (als dit doorzet) negatieve impact hebben op de samenleving. Hou op met dit gemekker en stop deze aanstellerij en aandachttrekkerij! #knettergek #stopdegenderneutraalgekte. Voorbeelden:

 • Genderneutrale toiletten. Dan vraag ik me af of er ook genderneutrale kleedkamers en douches komen, maar dt zal wel niet (hypocriet)
 • Genderneutraal paspoort: in plaats van 'V' of 'M' wordt het geslacht nu aangeduid met 'X'
 • Genderneutraal speelgoed: er mag niet meer worden gevraagd of het voor jongens of meisjes is. Naar verluidt zijn er ook geen aparte meisjes- of jongensafdelingen meer in modewinkels en warenhuizen. Knettergek!
 • Genderneutraal aanspreken van personen: bij de NS wordt niet meer omgeroepen met "Dames en heren", een overheidsinstelling beantwoordt binnenkort e-mail niet meer met 'Geachte heer / mevrouw', maar met 'Geachte lezer'. Knettergek!
 • Op de verpakking van Always maandverband wordt - na gezeik van transgendervolk - het vrouwelijk symbool niet meer afgebeeld. Goh, ik heb nooit geweten dat mannen ook menstrueren. Knettergek!

Dit soort voorbeelden geven aan dat links deugvolk totaal gestoord is en van gekkigheid niet meer weet wat het moet doen. Wanneer gaan dit gedram en deze hysterie eindelijk eens stoppen? Want hier heeft de hele samenleving last van.

Ren (Renate) van der Gijp is op dreef (web):
Ren (Renate) van der Gijp rekende in een uitzending van Voetbal Inside af met de doorgeslagen transgenderhysterie. Bekijk de links.
Ren van der Gijp verder door het leven als Renate? | VOETBAL INSIDE
Ren van der Gijp reageert op commotie rond Renate-grap | VOETBAL INSIDE
Gewoon lachen om Renate van der Gijp
Gijp heeft niet naar Gordon gekeken | VOETBAL INSIDE
Johan Derksen: 'Bij Albert Verlinde staat 'Inside' op de achterkant' | VERONICA INSIDE
Fragment Johan Derksen over homograppen | VERONICA INSIDE
'Ren blikt terug op het 'homo-incident' | VOETBAL INTERNATIONAL

Zwarte Piet - het symbool van onze nationale cultuur
Zwarte Piet. Wie is er niet groot mee geworden? Zwarte Piet is het symbool van onze nationale cultuur en samen met Sinterklaas cultureel erfgoed. Maar opruiers als KOZP, links-activistische clubjes en andere gutmenschen haten onze cultuur en willen die met Zwarte Piet zo snel mogelijk vernietigen. Met name relnegers als de Ghanees Jerry Afriyie en Surinamer Sylvana Simons zijn de aanstichters die linkse deugers aanzetten tot haat tegen de figuur Zwarte Piet. Dat heeft er inmiddels voor gezorgd dat grote steden intochten met Zwarte Pieten weigeren en de links-activistische omroep NTR Zwarte Piet uit hun uitzendingen schrapt. Ga lekker zo door, dan kijkt er straks geen hond meer naar de NPO. Ik denk dat ik spreek namens miljoenen Nederlanders die jullie gezeik spuugzat zijn: bevalt onze cultuur jullie niet? Flikker dan op naar jullie thuislanden. Ga dr wat doen met "mensenrechtenschendingen" en laat onze nationale cultuur met rust.

Op mijn werk (een links-activistische club) komen ze altijd met de dooddoener dat het kinderen niet uitmaakt hoe Zwarte Piet eruitziet. Nee, natuurlijk niet. Dat hebben jullie je kinderen met jullie zieke indoctrinatie wel ingeprent! De afkeer van Zwarte Piet door bovenstaande opruiers heeft maar n reden: de huidskleur van Zwarte Piet, en daarmee kan hen racisme worden verweten. Gelukkig zijn er steeds meer voorstanders van Zwarte Piet die het gedram van deugers spuugzat zijn.

Pegida-pieten
De enige groep die echt wat aan de onderdrukking van Zwarte Piet wil doen zijn de dappere helden van Pegida. Al jaren strijden zij voor het behoud van de Sinterklaastraditie en leggen burgemeesters die buigen voor het KOZP-gedram het vuur aan de schenen. Dieptepunten waren 1.) de terreur van KOZP-opruiers die met hun gedram kinderen aan het huilen kregen en 2.) de arrestatie van Pegida-pieten bij de landelijke intocht van 2019 in Apeldoorn, toen ze pepernoten uitdeelden aan blije kindertjes. Reden: men wilde voorkomen dat er Zwarte Pieten bij de uitzending van de zieke NTR in beeld kwamen. Waarom buigt de linkse NPO voor een handjevol zeikstralen? Knettergek!

Steun voor Zwarte Piet neemt toe
Op NederlandFeest.nl blijkt dat men het linkse gezeik over Zwarte Piet spuugzat is en dat de steun voor de knecht van Sinterklaas groeit. Dat blijkt uit de jaarlijkse peiling van EenVandaag: 71% van de Nederlanders is voorstander van Zwarte Piet en dat is een toename in vergelijking met vorig jaar. Toen was 68% van de ondervraagden voorstander van de zwarte knecht van Sinterklaas.

Later meer...

Relevante links (web):
Links zijn is een geestesziekte
Stockholmsyndroom: Waarom linkse deugmensen altijd de islamitische daders in bescherming nemen
Polen waarschuwen Nederland: "Met zoveel mensen uit een andere cultuur is het hier over 20 jaar niet meer leefbaar!"
Steun voor Zwarte Piet neemt toe
Overzicht van intochten van Sinterklaas met Zwarte Piet
Nederland snakt naar de chte Zwarte Piet! Pegida-Zwarte Pieten in Apeldoorn, Hilversum en Nijmegen
'Stop die onzin, Zwarte Piet is zwart'
Sint en Pietengilde
Black Pete matters

Verwante artikelen (website):
Artikelen over de islam (web)
Stop de identiteitspolitiek!
Deugen voor de bhne
Twitter gaat censureren
Gaat ON! het redden?
Islamofobie bestaat niet
Antifa, een groeiend probleem
Het gevaar van EU-resolutie 1743
Negeren islamprobleem gevaarlijk
De opkomst van FvD
De gevaren van de islam
Sauna? Natuurlijk bloot

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2020 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker