Het logo van de website van Joop Letteboer

Boeken

boeken.php werd voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 14 mei 2022

Over de onderwerpen die op deze website worden behandeld zijn (uiteraard) ook boeken geschreven. De volgende boeken heb ik in mijn collectie en kan ik zeer aanbevelen:

De kaft van het boek Voor vrijheid dus tegen islamisering

Voor vrijheid dus tegen islamisering


In 2018 bracht Sam van Rooy het boek 'Voor vrijheid dus tegen islamisering' uit. In dit boek legt de auteur de stap-voor-stap-islamisering (stille jihad) van Nederland en België bloot en legt hij uit wat voor rampzalige gevolgen die heeft voor de vrijheid van onze samenleving. Eén dezer dagen is de derde druk van het boek verschenen. Bekijk hier de boekvoorstelling.

Auteur: Sam van Rooy
ISBN: 978-94-92639-11-0
Uitgeverij: Doorbraak (BE)
Jaar van uitgifte: 2018

De kaft van het boek Zo puur in de natuur

Zo puur in de natuur - Naturisme toen en nu


Het boek Zo puur in de natuur van Leonard de Vries geeft inzicht in het naturisme toen en nu. Ik las het in één adem uit en door dit boek meldde ik mij - nadat ik in 1984 voor het eerst een naaktstrand had bezocht - in 1989 als lid aan bij naturistenvereniging Zon en Leven. Sinds die eerste ervaring op het naaktstrand heb ik geen zwembroek meer aangehad. Lees meer over naturisme...

Auteur: Leonard de Vries
ISBN: 90 202 4747 6/CIP
Uitgeverij: Ankh-Hermes bv, Deventer
Jaar van uitgifte: 1987
De geschiedenis en ideologie van het naturisme en de beste publicaties hierover ontleend aan de tijdschriften Zonnewijzer en Naturisme.

Gids voor naturisme en naaktrecreatie in Nederland

Naturisme NL


Gids voor naturisme en naaktrecreatie in Nederland
Deze gids geeft een compleet overzicht van alle naturistenterreinen, alle naaktstranden, alle naaktzwemuren en andere indooractiviteiten in Nederland.

Utrecht: Stichting Naturistische Uitgaven, 2000
ISBN: 90 72900 06 5

De kaft van het boek Sauna! Een complete handleiding

Sauna! Een complete handleiding


Het boek Sauna! Een complete handleiding van Herman Mock is een luchtig geschreven boek over sauna en alles wat er bij komt kijken om van sauna een heerlijk tijdverdrijf te maken. Aan bod komen de sauna-activiteit zelf, maar ook aan accessoires in de sauna, houtsoorten die voor het bouwen van een sauna gebruikt worden en aan eten en drinken wordt aandacht besteed. Lees meer over sauna...

Auteur: Herman Mock
ISBN: 90 6291 4926
Uitgeverij: BZZTôH, Den Haag
Jaar van uitgifte: 1991

Sensuele massage

Sensuele massage


"Raak me niet aan" en "handen thuis" gaven tot voor kort de houding van onze cultuur weer ten opzichte van lichamelijk contact. Nu de tijden veranderen moeten de mensen weer leren elkaar aan te raken.
In dit boek is de ervaring van eeuwen her, en van allerlei plaatsen op aarde bijeengebracht. Het aanraken is hier tot een kunst verheven, een kunst die iedereen leren kan. Het behandelt de eenvoudigste effleurages tot het koppen zetten in Chinese stijl. Lees verder...

Auteurs: Gordon Inkeles & Murray Todris
ISBN: 90 229 7208 9D 1974 0939 109
Jaar van uitgifte: 1972

Tantra - Een weg naar intimiteit en extase

Tantra - Een weg naar intimiteit en extase


Met 'Tantra, een weg naar intimiteit en extase' heeft Margo Anand, de enige internationaal bekende Tantra-lerares, een standaardwerk geschreven. Zij heeft duizenden mensen hun natuurlijke seksualiteit en de daarmee gepaard gaande spirituele ervaring laten ontdekken. Haar liefdeslessen zijn gebaseerd op de oude Tantrische en Taoistische tradities, aangepast en toegankelijk gemaakt voor de westerse minnaar. Door Anand's seminars hebben velen nieuwe inzichten gekregen; hun seksuele beleving veranderde van een routinematige ontlading van opgehoopte spanningen in een waarachtige, intens bevredigende, sacrale ervaring. Lees verder...

Auteur: Margot Anand
ISBN: 90 6963 359 0
Uitgeverij: Altamira-Becht BV
Jaar van uitgifte: 1989

Arnold Schwarzenegger - Bodybuilding

Arnold Schwarzenegger - Bodybuilding


Arnold Schwarzenegger was bij sportscholen en bodybuildingcentra zonder overdrijving de bekendste en meest succesvolle bodybuilder. Hij heeft meer bodybuildingtitels behaald dan wie ook ter wereld. In dit boek geeft hij trainings- en voedingsadviezen, ondersteund met prachtige foto's. Door deze sport werd de 'Oostenrijkse eik' een geliefd filmacteur en schopte hij het tot gouverneur van de Amerikaanse staat Californië.
De eerste film die ik in de bioscoop van Arnold zag was Conan the Barbarian uit 1982. In 1984 zag ik met vrienden in de bioscoop The Terminator. We gingen naar die film omdat we trainden bij het Bodybuilding Sportcentrum (BBS) in Utrecht en idolaat waren van Arnold's lichaam.

Auteur: Arnold Schwarzenegger
ISBN: 90 328 0499 5
Uitgeverij: Rostrum BV, Haarlem
Jaar van uitgifte:

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2023 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker