Het logo van de website van Joop Letteboer


Opinie: Deugen voor de bühne

deugen.php werd voor het laatst bijgewerkt op vrijdag 30 september 2022

Sinds een aantal jaren woedt er (naast het gevaarlijke islamvirus) een niéuw gevaarlijk virus door Nederland: het deugvirus. Dit virus heeft bepaalde kenmerken en eigenschappen:

  1. Het ontneemt u uw blanke identiteit, trots en vrijheid
  2. Het dringt u globalisering, identiteitspolitiek en klimaathysterie op
  3. Het vernietigt Nederlandse tradities
  4. Het wijzigt de geschiedenis (beeldenstorm, verwijdering uit lesboeken, vervanging straatnamen mbt Gouden Eeuw)
  5. Het pakt al uw (gespaarde) geld af en geeft dat aan economische gelukszoekers die hier niets te zoeken hebben

Maar gelukkig zijn er vaccins om dit virus te bestrijden: PVV en FVD. Of deze vaccins tijdens de Tweede Kamer-verkiezingen van 17 maart 2021 gaan werken hangt af van het gezonde verstand van Nederlandse kiezers, die als makke lammetjes achter de kartelpartijen aan blijven lopen.

Klimaathysterie


De onbetaalbare en totáál nutteloze klimaathysterie beheerst het politieke debat en is verworden tot een schaamteloos verdienmodel. Snotneuzen als Marokkaan Yasser Feras (Jesse Klaver) en Rob Jetten raken er niet over uitgepraat en komen bijna klaar als ze mogen aanschuiven aan de deugtafels van bijvoorbeeld Trump-basher Eva Engnek op de Staatstelevisie. Uitgerekend zijzelf (politici, BN'ers en linkse deugers) weigeren het "goede" voorbeeld te geven en vliegen de hele wereld over, maar willen anderen wel de maat nemen. Dit is deugen voor de bühne, als ze er zelf maar geen last van hebben.

Massa-immigratie en zieligheidsindustrie


De massa-immigratie en de (doorgeslagen) zieligheidsindustrie hebben de afgelopen jaren voor enorme problemen gezorgd en een dieptepunt bereikt: politici deugen erop los en geven economische gelukszoekers en kansloze migranten voorrang op (gratis) huizen en sociale voorzieningen zoals (alweer gratis) zorg en uitkeringen. Door de massa-immigratie ontstaat er een gigantisch tekort aan woningen voor de gewone Nederlander die voor een huis járen op de wachtlijst staat. Door de stikstofwaanzin die boeren en bouwers treffen gaat dit de komende jaren ook niet veranderen. Sterker nog: het wordt alleen maar erger. Boeren worden door het kabinet weggepest om plaats te maken voor huizen voor economische gelukszoekers en totáál onrendabele zonnepanelen- en windmolenparken. Politici, bestuurders en linkse kiezers deugen het land kapot, maar wonen zelf in sjieke dure wijken waar ze nooit met overlastgevende niet-westerse allochtonen worden geconfronteerd. Dieptepunt: deug-BN'er Johnny de Mol deugde erop los en zei zonder enige schaamte dat criminaliteit onder economische gelukszoekers onze schuld is. Huh? Die gasten worden door deugers gepamperd, op handen gedragen, op het schild gehesen, krijgen op alles voorrang en dan is overlast nog steeds onze schuld? Wie of wat bracht dat tuig naar Nederland en Europa? Wat een idioot! Knettergek!

GroenLinkse heks Femke Halalsema is voor (doorgeslagen) diversiteit, maar haalde haar kinderen in 2015 vanwege diezelfde diversiteit van een zwarte school. Hypocriet! Het zou linkse deugers sieren als ze nu ook eens kritisch naar hun domme beleid zouden kijken en daarvan zouden leren, maar na 2015 blijkt dat tot op de dag van vandaag nog steeds niet het geval. En ik vrees dat het gezonde verstand ook nooit meer gaat komen. Conclusie: links is gewoon te dom om de gevolgen van links beleid in te zien. Knettergek!

Sinds 2015 is er een zieke zieligheidsindustrie ontstaan die Europese natiestaten compleet ontwricht en onder druk zet, en zeuren linkse deugers tot in den treure over het opvangen en pamperen van economische gelukszoekers:

  1. Zweedse gutmenschen verklaren in deze video voor een interviewer een asielzoeker in huis te willen nemen,..... totdat Ali voor hun neus staat en ze plotsklaps met een kutsmoes van mening veranderen. Ook extreem-linkse deug-BN'ers als Claudia de Breij, Georgina Verbaan, Dolf Jansen, Erik van Muiswinkel, Freek de Jonge, Peter R. de Vries, Johnny de Mol en Maarten van Rossem hebben aan de deugtafels op de Staatstelevisie allemaal een ontzettend grote bek, maar als het erop aankomt neemt niemand asielzoekers in huis. Deugen voor de bühne!
    De enige die een asielzoeker in huis haalde was de toenmalige columnist voor ThePostOnline en journalist Annabel Nanninga (destijds FVD-raadslid en nu lid van de FVD-coupplegers). En laat FVD nou nét dé partij zijn die de ongecontroleerde massa-immigratie onmiddellijk wil stoppen. In een artikel in de (Om)Volkskrant maakte deze (homoseksuele) asielzoeker een zeer terechte opmerking: "Jullie zijn niet goed bij jullie hoofd om zo veel moslims binnen te laten".
  2. GroenLinkse collaborateurs blèren in 2015 voor een azc-vakantieoord voor economische gelukszoekers 'Jij bent wèèèlkom in mijn land', maar hebben werkelijk geen flauw benul wat voor islamitisch tuig ze binnenhalen en welke gevolgen dat heeft voor onze vrijheid (dreigende ongewenste islamisering). Daarnaast wordt als linkse hobby elk jaar de 'Nacht van de Vluchteling' gehouden om economische gelukszoekers te kunnen pamperen. Ook zíj gaan zelf géén economische gelukszoekers in huis - maar ONS allerlei ellende op de hals - halen. Gebruik nou eens een keer je gezonde verstand! Onvrije moslims in het vrije westen importeren is de domste fout ooit in de westerse geschiedenis na de Tweede Wereldoorlog. Treurig en héél gevaarlijk. Links = deugen voor de bühne! Knettergek. Ik zeg: sodemieter op met die moslimmigranten. Zet ze op het eerstvolgende vliegtuig en stuur ze terug naar huis! Grenzen dicht! #remigreren #terugnaarhuis

#StopExtreem-links #StopIslam #StemPVV #StemFVD #TK2021

Later meer...

Relevante links:
Het verrotte links-activisme van de mainstream media (mp4, website)
Vizier op links-activisme (web)
Domme GroenLinks-deugers blèren 'Jij bent wèèèlkom in mijn land' (mp4, website)
Zweedse gutmenschen willen een economische gelukszoeker in huis nemen...oh nee, toch niet! (web)
Torontonians eager to take refugees into their homes - until they meet 'Moe' (web)

Relevante artikelen (web):
Kauthar Bouchallikht, de Moslim Broederschap en FEMYSO
Zwarte politieagent schoot vrouw dood voor de ogen van haar zoontje - autoriteiten verbergen het voorval
Erkenbrand: White Lives Matter
Racisme bestaat niet
Artikel: Mooie rechtse vrouwen worden geïntimideerd
Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin
12-uurtje: De domme deuggleuf
Toppsychiater: Linksdenkenden hebben psychologische stoornis
Links zijn is een geestesziekte
Stockholmsyndroom: Waarom linkse deugmensen altijd de islamitische daders in bescherming nemen
De deugmens is een respectloze narcist
College voor de Rechten van de Mens ligt steeds weer onder vuur
Polen waarschuwen Nederland: "Met zoveel mensen uit een andere cultuur is het hier over 20 jaar niet meer leefbaar!"
Annabel Nanninga: 'Ik nam een asielzoeker in huis'

Verwante artikelen (website):
Nepnieuws NOS wordt genant (actueel)
De leugens over Covid-19 (actueel)
Stop de identiteitspolitiek!
Deugen voor de bühne
De censuur van social media
De hetze tegen ON! (actueel)
Antifa, een groeiend probleem
De linkse haat tegen FVD (actueel)
Sauna? Natuurlijk bloot

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2023 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker