Het logo van de website van Joop Letteboer

Opinie: De hetze tegen ON!

on.php werd voor het laatst bijgewerkt op zondag 28 april 2024

BREAKING:
28-01-2021 | WORDPRESS.COM CENSUREERT OOK DE BATAAFSCHE COURANT
20-09-2020 | SLOWAKIJE VERBIEDT OFFICIEEL DE ISLAM EN VERBIEDT MOSKEEËN

Update: naar aanleiding van het cancelen van presentatrice en boegbeeld Raisa Blommestijn door Arnold Karskens op 29 januari 2024 heb ik mijn lidmaatschap van ON! met onmiddellijke ingang opgezegd. Daarnaast ben ik gestopt met het terugkijken van uitzendingen van Ongehoord Nieuws. Deze pagina zal niet langer worden bijgehouden.

Inhoudsopgave:

 1. Inleiding
 2. Zure columnisten
 3. Mediakartel
 4. Walgelijke framing
 5. Omroep ON! start Zwarte Pieten-journaal
 6. NPO-fascisme rukt op: cancelt ON! om onwelgevallige feiten
 7. Presentatoren
Het logo van omroep Ongehoord Nederland

BREAKING NIEUWS
Op maandag 27 november 2023 werd bekend dat ON! (voorlopig) mag blijven uitzenden en dat er "te weinig juridische basis is om de vergunning in te trekken". Het idee was natuurlijk ook te idioot voor woorden. De vrees is wel dat we nog niet van de smerige streken van de NPO af zijn, en dat ze erop gaan broeden om ON! op een andere manier alsnog uit het publieke bestel te zetten. Dat is en blijft het plan van NPO66. Naar aanleiding van het nieuws zal dit artikel op sommige punten worden aangepast.

Verwante artikelen (web):
Een triomf voor vrije media: ON! veilig ondanks antidemocratische streken NPO

Inleiding


Op maandag 25 november 2019 werd de nieuwe omroep Ongehoord Nederland (ON!) gelanceerd. De oprichters zijn ondermeer journalisten Arnold Karskens, Joost Niemöller (exit), oud-VVD-politica Ybeltje Berckmoes (exit) en scenarioschrijver / tv-maker Haye van der Heijden (exit). Ongehoord Nederland is hard nodig om het eenzijdige linkse overheidsgewauwel van de NOS, Buitenhof, DWDD, Pauw, Jinek, Nieuwzuur, Op1 en M te doorbreken, en om Nederlanders die zich niet gehoord voelen te vertegenwoordigen. Binnen een dag stroomden er al 18.000 leden binnen, in nog geen vier weken tijd telde de nieuwe omroep meer dan 50.000 leden. Dit is ongehoord! :-). Bij 50.000 geregistreerde leden is ON! officieel een aspirant-omroep. Vraag die zich opwerpt: kan ON! binnen het kader van de dom-linkse NPO een gezond-rechts geluid laten horen, of worden ze net als WNL en PowNed opgeslokt en verslonden door het dom-linkse mediakartel?

Zure columnisten


Daags na de bekendmaking van de lancering van ON! schoten links-activistische rioolratten van het Parool, de (Om)Volkskrant, NSB Handelsblad, Trouw en NPO66 in een kramp om vervolgens het één na het andere smerige stuk te schrijven. De Nederlandse deugers ontploften van ergernis en woede, want er komt eindelijk (de door hen zo gewenste diversiteit) op de televisie. Huh? Diversiteit? Dat willen ze op links toch zo graag? Waarom zijn ze dan tegen een omroep met een ander geluid? Oh, diversiteit geldt natuurlijk alleen als het hun eigen deugbubbel uitkomt. Ik schreef het op deze website al eerder: links kan heel slecht tegen een andere (afwijkende) mening. Als je een andere (rechtse) mening hebt word je door links onherroepelijk geframed en direct in de (neo-)nazi- en extreem-rechtse hoek gedrukt. Opvallend hierbij is dat men al een oordeel velt over de nieuwe omroep, de oprichters en hun beweegredenen om deze omroep op te richten, zonder ooit met hen gesproken te hebben en nog geen minuut van een uitzending te hebben bekeken. Wat is dat toch? Waarom altijd die vuilspuiterij? Waar is men bang voor? Dat zijn vragen die ON! zichzelf (terecht) ook stelde.

Al die zure columnisten bleken geen invloed te hebben op de ledengroei en op 19 december kon ON! het 50.000ste lid inschrijven. Daarmee is ON! officeel een aspirant-omroep en krijgt het een licentie om te mogen uitzenden. De oprichters ontkurkten op weg naar die mijlpaal alvast de champagne om dat heuglijke feit te vieren.

Mediakartel


Net als het partijkartel is er ook het mediakartel, bedoeld om onwelgevallige standpunten, geluiden en meningen uit te sluiten. De democratie geldt alleen als het de gevestigde linkse elite goed uitkomt. Een programmamaker als Robert Jensen kan erover meepraten: op RTL 5 had zijn talkshow Jensen met Het Echte Geluid en Het Gezonde Verstand de meeste kijkcijfers van deze zender. Jensen versloeg zelfs de talkshow van Twan Huys op RTL 4, maar werd na nog geen half jaar van de buis gehaald. Reden: een verkeerde mening. Sindsdien is de Jensen Show online te bekijken waar deze duizenden kijkers per aflevering trekt. Hierin worden beelden van het succes van Donald Trump en van Europese protesten getoond die de msm op last van de EU weigeren uit te zenden, omdat die de (ongewenste) globalisering in de weg staan. In één van zijn online-uitzendingen maakte Jensen bekend dat ook zijn video's worden gedwarsboomd en verwijderd, maar Het Echte Geluid laat zich niet tegenhouden: op meerdere platformen zijn zijn shows te bekijken en te beluisteren.
Omroepen als WNL en PowNed pretendeerden ook een ander geluid te laten horen, maar lopen inmiddels braaf aan de leiband van linkse omroepbobo's.

Walgelijke framing


Sinds Forum voor Democratie fors heeft gewonnen tijdens de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 wordt partijleider Thierry Baudet in deugprogramma's als Een Vandaag, Op1 en Jinek voortdurend geframed en zonder het te onderbouwen voor van alles uitgemaakt. Een zeer kwalijke zaak en maakt eens te meer duidelijk waarom de NPO op de schop moet en een omroep als ON! zo ontzéttend nodig is.

Ik ben heel benieuwd of ON! wél de eigen principes bewaakt en de poot stijfhoudt. Dat is hard nodig als deze omroep in wil breken in de hangende linkse grammofoonplaat en met een nieuw rechts geluid duizenden mensen wakker wil schudden.

Omroep ON! start Zwarte Pieten-journaal


Waar de linkse NPO Zwarte Piet helemaal negeert en daarmee onze cultuur verkwanselt, startte omroep Ongehoord Nederland in november 2020 met een nieuw programma: het Zwarte Pieten-journaal. Dit programma vervangt in mijn ogen het nep-Sinterklaasjournaal van de extreem-linkse NTR. De traditionele Sinterklaasintocht met echte Zwarte Pieten was dat jaar in Harlingen en was op 14 november live te volgen op het YouTube-kanaal van Ongehoord Nederland. Aansluitend was er op dezelfde dag in Spakenburg een traditionele Sinterklaasintocht die georganiseerd werd door Pegida.

Klik voor een vergroting op de foto van Arlette Adriani en Ahmed Aarad: het eerste presentatieduo van Ongehoord Nieuws:

Ongehoord Nieuws met Arlette Adriani en Ahmed Aarad

NPO-fascisme rukt op: cancelt ON! om onwelgevallige feiten


Op dinsdag 22 februari 2022 startte Ongehoord Nederland het opinie- en nieuwsprogramma Ongehoord Nieuws. Ongehoord Nieuws wordt vanaf 5 september 2023 afwisselend gepresenteerd door Raisa Blommestijn en Tom de Nooijer. Raisa vervangt Ahmed Aarad die in de eerste helft van het eerste seizoen samen met Arlette Adriani de presentatie verzorgde. Arlette gaat vanaf 5 september het land in voor interviews en reportages. Uit de onderwerpen die in de uitzendingen worden behandeld wordt duidelijk dat het domme kabinetsbeleid gebaseerd is op leugens en van bovenaf wordt opgelegd, met de bedoeling om de communistische Agenda 2030 uit te rollen. De onderwerpen zijn onder meer:

 1. Anti-blank racisme
 2. Massa-immigratie, omvolking en islamisering
 3. Framen en demoniseren van rechtse politici door links tuig
 4. (Trans)genderhysterie
 5. Inclusiegemekker en diversiteitsgedram
 6. Kimaathysterie en -terreur door klimaattuig
 7. Stikstofhoa die inmiddels is uitgegroeid tot een schandaal
 8. Leugens over het snotneusvirus aka Covid-19 (lees mijn artikel hierover)
 9. Discriminatie van ongevaccineerden vanwege een neppandemie
 10. Vaccinatieschade en oversterfte door mRNA-substanties
 11. Corruptie bij de overheid
 12. Oorlogshitserij door de VS, de EU en de mainstream media (msm)
 13. Opkomst van realistische media door leugens en nepnieuws (desinformatie) van de msm
 14. Stijgende armoede door torenhoge inflatie
 15. Machtsoverdracht aan een vreemde heerschappij (WEF)
 16. Ondermijning van de persvrijheid, de democratie en de vrijheid van meningsuiting door het cancelen van een onwelgevallige mening. Hierop wordt door de extreem-linkse mainstream media en marxistische partijen als DDR66 voorgesorteerd door democratisch gekozen partijen als de PVV, FVD en ON! monddood te maken en te willen verbieden. Het doel daarvan is om op ondemocratische wijze een nieuwe samenleving tot stand te brengen waar nog maar één mening is toegestaan. Dit is communistisch fascisme zoals we dat ook kenden van Marx, Mao, Stalin, Lenin en Adolf Hitler die miljoenen doden op hun geweten hebben. We zien dat patroon nu terug bij de fascistische dictator Volodymyr Zelensky en Führer Klaus Schwab

Inmiddels zijn er 131 afleveringen uitgezonden waarvan ik er niet 1 heb gemist. Wát een verademing ten opzichte van linksdeugend overheidsgewauwel.

NPO-fascisme rukt op
Wat natuurlijk niet als een verrassing komt is dat de linkse NPO (door PVV'er Martin Bosma treffend NPO66 genoemd) een ander journalistiek geluid niet kan verkroppen. Dat andere geluid bevat ook nog eens FEITEN, dat uiteraard geframed wordt als "desinformatie" of "nepnieuws". Hoe meer feiten ON! benoemt, hoe razender ze worden bij links. De woede over feiten van Ongehoord Nieuws liep zo hoog op dat er een transgender Ombudsman (Mark Smit aka Margo Smit) werd opgetrommeld om Ongehoord Nederland in diskrediet te brengen. Die woede gaat zelfs zover dat de NPO (in opdracht van het WEF-kabinet) Ongehoord Nederland het liefste (zoals bij De Jensen Show en De Vooravond van Fidan Ekiz gebeurde) van de buis wil halen door de licentie in te trekken. Daar zijn ze op uit en de vrees is dat ON! in de herfst wordt verbannen. Conclusie: NPO66 en WEF-politici kunnen de waarheid niet langer verdragen en staan niet toe dat die naar buiten komt. Je mag niet kritisch zijn en geen feiten benoemen, wat een frontale aanval is op de persvrijheid, de democratie en de vrijheid van meningsuiting. Knettergek en te triest voor woorden. Wat opvalt (en wat mij eigenlijk ook niet verbaast van DDR66) is dat men bij Nieuwzuur geen voorbeelden kon geven van "onjuiste informatie". Zo gaat het altijd bij links: zeuren over de vorm, maar nooit ingaan op de inhoud. Dat maakt dat frame potsierlijk, ongeloofwaardig en lachwekkend. Een andere reden waarom Ongehoord Nieuws gecanceld moet worden is het succes van het programma. Want stel je voor dat te veel mensen wakker worden en gaan nadenken. Dát kunnen ze natuurlijk niet hebben bij de NPO, want de volgzame schapen moeten dom worden gehouden. De macht van de linkse NPO is een bron van zorg als het gaat om het voortbestaan van Ongehoord Nederland, en waartegen een grote achterban en verzet nodig is.

Waarom wordt ON! tegengewerkt en gecanceld?
Vanaf de oprichting van Ongehoord Nederland wist ik al dat het mis zou gaan. De NPO is een fascistisch overheidsbolwerk dat gerund wordt door extreem-linkse activisten en wil dat ON! dezelfde globalistische bagger uitzendt als de NPO. Dat is niet zo verwonderlijk omdat de NPO net als de NOS financieel afhankelijk is van de Rijksoverheid. Om daarvan ook afhankelijk te kunnen blijven is de voorwaarde dat de NPO alle omroepen verplicht om het narratief van de Rijksoverheid te verkondigen. Ongehoord Nederland weigert pértinent de onzin van de NPO na te papegaaien, benoemt de grote thema’s en brengt feitelijk nieuws en achtergronden die de NPO en mainstream media continu verzwijgen. Voorbeelden van de grote thema’s zijn: The Great Reset, woke-indoctrinatie, anti-blank racisme, massa-immigratie, klimaathysterie, de EU, vaccinatieschade, oversterfte door mRNA-substanties enz.

Presentatoren


Vanaf de start van Ongehoord Nieuws hebben diverse presentatoren het nieuws- en opinieprogramma gepresenteerd:

 1. Arlette Adriani
 2. Ahmed Aarad
 3. Raisa Blommestijn
 4. Reinette Klever (gastpresentatrice)
 5. Tom de Nooijer

Panelleden waren onder andere: Paul Cliteur, Flavio Pasquino, Raisa Blommestijn, Eva Vlaardingerbroek, Shashi Roopram, Shohreh Feshtali, Reinette Klever, Tom de Nooijer en Ab Gietelink.

Later meer...

NOS = fakenews

Verwante artikelen (website):
Nepnieuws NOS wordt genant (actueel)
De leugens over Covid-19 (actueel)
Stop de identiteitspolitiek!
Deugen voor de bühne
De censuur van social media
De hetze tegen ON! (actueel)
Antifa, een groeiend probleem
De linkse haat tegen FVD (actueel)
Sauna? Natuurlijk bloot

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2024 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker