Het logo van de website van Joop Letteboer

Opinie: De hetze tegen ON! (actueel)

on.php werd voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 09 juli 2022

--- IN BEWERKING ---

BREAKING:
28-01-2021 | WORDPRESS.COM CENSUREERT OOK DE BATAAFSCHE COURANT
20-09-2020 | SLOWAKIJE VERBIEDT OFFICIEEL DE ISLAM EN VERBIEDT MOSKEEËN
23-03-2019 | EXTREEM-LINKS GAAT LOS OP THIERRY BAUDET
11-03-2019 | AANSLAG OP GEERT WILDERS VERIJDELD

Inhoudsopgave:

  1. Inleiding
  2. Zure columnisten
  3. Mediakartel
  4. Walgelijke framing
  5. Omroep ON! start Zwarte Pieten-journaal
  6. NPO wordt zenuwachtig van feiten
Het logo van omroep Ongehoord Nederland

Inleiding


Op maandag 25 november 2019 werd de nieuwe omroep Ongehoord Nederland (ON!) gelanceerd. De oprichters zijn ondermeer journalisten Arnold Karskens, Joost Niemöller (exit), oud-VVD-politica Ybeltje Berckmoes (exit) en scenarioschrijver / tv-maker Haye van der Heijden (exit). Ongehoord Nederland is hard nodig om het eenzijdige linkse overheidsgewauwel van de NOS, Buitenhof, DWDD, Pauw, Jinek, Nieuwsuur, Op1 en M te doorbreken, en om Nederlanders die zich niet gehoord voelen te vertegenwoordigen. Binnen een dag stroomden er al 18.000 leden binnen, in nog geen vier weken tijd telde de nieuwe omroep meer dan 50.000 leden. Dit is ongehoord! :-). Bij 50.000 geregistreerde leden is ON! officieel een aspirant-omroep. Vraag die zich opwerpt: kan ON! binnen het kader van de dom-linkse NPO een gezond-rechts geluid laten horen, of worden ze net als WNL en PowNed opgeslokt en verslonden door het dom-linkse mediakartel?

Zure columnisten


Daags na de bekendmaking van de lancering van ON! schoten links-activistische rioolcolumnisten van het Parool, de (Om)Volkskrant, NSB Handelsblad, Trouw en de NPO in een kramp om vervolgens het één na het andere smerige stuk te schrijven. De Nederlandse deugers ontploften van ergernis en woede, want er komt eindelijk (de door hen zo gewenste diversiteit) op de televisie. Huh? Diversiteit? Dat willen ze op links toch zo graag? Waarom zijn ze dan tegen een omroep met een ander geluid? Oh, diversiteit geldt natuurlijk alleen als het hun eigen deugbubbel uitkomt. Ik schreef het op deze website al eerder: links kan heel slecht tegen een andere (afwijkende) mening. Als je een andere (rechtse) mening hebt word je door links onherroepelijk geframed en direct in de (neo-)nazi- en extreem-rechtse hoek gedrukt. Opvallend hierbij is dat men al een oordeel velt over de nieuwe omroep, de oprichters en hun beweegredenen om deze omroep op te richten, zonder ooit met hen gesproken te hebben en nog geen minuut van een uitzending te hebben bekeken. Wat is dat toch? Waarom altijd die vuilspuiterij? Waar is men bang voor? Dat zijn vragen die ON! zichzelf (terecht) ook stelde.

Al die zure columnisten bleken geen invloed te hebben op de ledengroei en op 19 december kon ON! het 50.000ste lid inschrijven. Daarmee is ON! officeel een aspirant-omroep en krijgt het een licentie om te mogen uitzenden. De oprichters ontkurkten op weg naar die mijlpaal alvast de champagne om dat heuglijke feit te vieren.

Mediakartel


Net als het partijkartel is er ook het mediakartel, bedoeld om onwelgevallige standpunten, geluiden en meningen uit te sluiten. De democratie geldt alleen als het de gevestigde linkse elite goed uitkomt. Een programmamaker als Robert Jensen kan erover meepraten: op RTL 5 had zijn talkshow Jensen met Het Echte Geluid en Het Gezonde Verstand de meeste kijkcijfers van deze zender. Jensen versloeg zelfs de talkshow van Twan Huys op RTL 4, maar werd na nog geen half jaar van de buis gehaald. Reden: een verkeerde mening. Sindsdien is de Jensen Show online te bekijken waar deze duizenden kijkers per aflevering trekt. Hierin worden beelden van het succes van Donald Trump en van Europese protesten getoond die de msm op last van de EU weigeren uit te zenden, omdat die de (ongewenste) globalisering in de weg staan. In één van zijn online-uitzendingen maakte Jensen bekend dat ook zijn video's worden gedwarsboomd en verwijderd, maar Het Echte Geluid laat zich niet tegenhouden: op meerdere platformen zijn zijn shows te bekijken en te beluisteren.
Omroepen als WNL en PowNed pretendeerden ook een ander geluid te laten horen, maar lopen inmiddels braaf aan de leiband van linkse omroepbobo's.

Walgelijke framing


Sinds Forum voor Democratie fors heeft gewonnen tijdens de Provinciale Statenverkiezingen van 2019 wordt partijleider Thierry Baudet in deugprogramma's als Een Vandaag, Op1 en Jinek voortdurend geframed en zonder het te onderbouwen voor van alles uitgemaakt. Een zeer kwalijke zaak en maakt eens te meer duidelijk waarom de NPO op de schop moet en een omroep als ON! zo ontzéttend nodig is.

Ik ben heel erg benieuwd of ON! wél de eigen principes bewaakt en de poot stijfhoudt. Dat is hard nodig als deze omroep in wil breken in de hangende linkse grammofoonplaat en met een nieuw rechts geluid duizenden mensen wakker wil schudden.

Omroep ON! start Zwarte Pieten-journaal


Waar de linkse NPO Zwarte Piet helemaal negeert en daarmee onze cultuur verkwanselt, startte omroep Ongehoord Nederland in november 2020 met een nieuw programma: het Zwarte Pieten-journaal. Dit programma vervangt in mijn ogen het nep-Sinterklaasjournaal van de extreem-linkse NTR. De traditionele Sinterklaasintocht met echte Zwarte Pieten was dat jaar in Harlingen en was op 14 november live te volgen op het YouTube-kanaal van Ongehoord Nederland. Aansluitend was er op dezelfde dag in Spakenburg een traditionele Sinterklaasintocht die georganiseerd werd door Pegida.

Klik voor een vergroting op de foto van Arlette Adriani en Ahmed Aarad: het alom geprezen presentatieduo van Ongehoord Nieuws:

Ongehoord Nieuws met Arlette Adriani en Ahmed Aarad

NPO wordt zenuwachtig van feiten


Op dinsdag 22 februari 2022 startte Ongehoord Nederland het nieuwsprogramma Ongehoord Nieuws. Ongehoord Nieuws wordt gepresenteerd door Arlette Adriani en Ahmed Aarad. Inmiddels zijn er 35 afleveringen uitgezonden waarvan ik er niet 1 heb gemist. Wát een verademing ten opzichte van linksdeugend overheidsgewauwel. Wat natuurlijk niet als een verrassing komt is dat de linkse NPO (door PVV'er Martin Bosma treffend NPO66 genoemd) een ander journalistiek geluid niet kan verkroppen. Dat andere geluid bevat ook nog eens feitelijk juiste informatie, dat uiteraard geframed wordt als "desinformatie" of "nepnieuws". Puur bedoeld om andersdenkenden het zwijgen op te leggen en het overheidsnarratief (dat juíst bol staat van leugens) overeind te houden. De woede over feiten van Ongehoord Nieuws liep zo hoog op dat er een transgender Ombudsman (Mark Smit aka Margo Smit) werd opgetrommeld om Ongehoord Nederland in diskrediet te brengen. Die woede gaat zelfs zover dat de NPO Ongehoord Nederland wil beboeten met een half miljoen euro. Conclusie: je mag geen feiten benoemen en niet anders denken van de NPO. Het is een frontale aanval op de persvrijheid. Knettergek en te triest voor woorden. Wat opvalt (en wat mij eigenlijk ook niet verbaast van DDR66) is dat deze (biologische) man bij Nieuwzuur geen voorbeelden kon geven van "onjuiste informatie". Dat maakt dat frame potsierlijk, ongeloofwaardig en lachwekkend. Een andere reden waarom Ongehoord Nieuws gecanceld moet worden is het enorme succes van het programma. Want stel je voor dat te veel mensen wakker worden en gaan nadenken. Dát kunnen ze natuurlijk niet hebben bij de NPO, want de volgzame schapen moeten dom gehouden worden. De macht van de linkse NPO is een bron van zorg als het gaat om het voortbestaan van Ongehoord Nederland, en waartegen een grote achterban en feitelijk journalistiek verzet nodig is.

Later meer...

NOS = fakenews

Verwante artikelen (website):
Nepnieuws NOS wordt genant (actueel)
De leugens over Covid-19 (actueel)
Stop de identiteitspolitiek!
Deugen voor de bühne
De censuur van social media
Gaat ON! het redden?
Antifa, een groeiend probleem
De opkomst van FVD (actueel)
Sauna? Natuurlijk bloot

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2022 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker