Het logo van de website van Joop Letteboer


Opinie: De gevaren van de islam

islam.php werd voor het laatst bijgewerkt op maandag 24 mei 2021

BREAKING:
28-01-2021 | WORDPRESS.COM CENSUREERT OOK DE BATAAFSCHE COURANT
20-09-2020 | SLOWAKIJE VERBIEDT OFFICIEEL DE ISLAM EN VERBIEDT MOSKEEËN
23-03-2019 | EXTREEM-LINKS GAAT LOS OP THIERRY BAUDET
11-03-2019 | AANSLAG OP GEERT WILDERS VERIJDELD

Sam van Rooy: Voor vrijheid dus tegen islamisering

LET OP: aan een gevaarlijke totalitaire (veroverings)ideologie als de islam kleven eigenlijk alleen maar nadelen. Daarom is dit artikel continu in bewerking en kan door de actualiteit en voortschrijdende kennis op ieder moment wijzigen. Op alle artikelen is de disclaimer van toepassing. Ben jij een gutmensch en stem je dom-links? Dan moet je dit artikel (als eye-opener) zeker lezen.

LEESTIP: in 2018 bracht Sam van Rooy het boek 'Voor vrijheid dus tegen islamisering' uit. In dit boek legt de auteur de stap-voor-stap-islamisering (de stille jihad) van Nederland en België bloot en legt hij uit wat voor rampzalige gevolgen die heeft voor de vrijheid van onze samenleving. Eén van de oplossingen die de auteur in zijn boek voorstelt is het sluiten van de grenzen voor moslims. Bekijk hier de boekvoorstelling. In deze boekvoorstelling legt Sam's vader en auteur Wim van Rooy uit dat je onderscheid zult moéten maken om de islamisering te stoppen en onze vrijheid te waarborgen. Aan het eind van dit artikel is een lijst van literatuur over de gevaren van de islam beschikbaar. Bekijk het fragment van Wim van Rooy.

Laatst toegevoegd
(zie ook Artikelen over de islam (web)):


Franse islamprofessor: Europa is op weg naar een burgeroorlog
Joden Parijs vluchten uit wijken met veel moslims
Duitse politicus waarschuwt: "Europa is op weg naar een burgeroorlog"
Geen enkele westerse samenleving is erin geslaagd moslims te integreren
Nederlanders hebben geen idee van de genocide die islam pleegt op christenen
Wierd Duk: Kenners waarschuwen: 'Weinigen beseffen wat het doel is van de islam'
Afshin Ellian: De politieke islam is niet verslagen, wees op je hoede
Wim van Rooy: "U ziet dat niet, maar de islam is het nieuwe nazisme"
Zweden: Aantal verkrachtingen neemt verder toe
KIJKTIP Café Weltschmerz: Misstanden en onderdrukking in de islam: Sujet Shams en Lale Gül (webm)
LUISTERTIP Echte Jan Radioshow #39 te gast: de afvallige Lale Gül (mp3)
Interview met Edwin Wagensveld van Pegida
Syrische geleerde en moslim: 'Waarom verdedigt Europa zich niet tegen islamisering?'
LEESTIP De framing door het links-extremisme: Wat Pegida had kunnen zijn
Er gutst een islamitische verkrachtingsgolf over Europa
Manifest: islam 'zuivert' Frankrijk van Joden
KIJKTIP Pat Condell ontmantelt islam in Zomergasten 2013 (mp4)
KIJKTIP Darya Safai: "Vrouwen, pas op voor het islamisme!" (mp4)

Recent nieuws:

Inhoudsopgave:

 1. Inleiding
 2. Woord vooraf
 3. Islam; een gevaarlijke fascistische totalitaire (veroverings)ideologie
 4. Problemen door cultuurverschillen
 5. Maatregelen om islamprobleem en islamisering aan te pakken
 6. Gevaren van linkse demonisering: moorden op islamcritici
 7. Mainstream media, voorlichting en bewustwording
 8. Europa wordt langzaam wakker
 9. Literatuur
 10. Links naar islamkritische en patriottische partijen, websites en organisaties
 11. Disclaimer
 12. Afbeeldingen

Inleiding


In dit artikel worden de gevaren van de islam(isering) beschreven en wordt de vraag 'Waarom we de islamisering van Nederland moeten stoppen' ruimschoots beantwoord. Ik stem na de LPF van Pim Fortuyn sinds 2006 PVV, ben lid van Pegida en woon in een geïslamiseerde wijk in Utrecht. Met dit artikel benoem ik het grootste probleem van Nederland en het belangrijkste standpunt van mijn partij. Het artikel is tevens een waarschuwing voor mensen die nog niet (in staat zijn om te) begrijpen wat zich in Europa aan het ontvouwen is, geen idee hebben wat de islam is en wat die voor hun vrijheid en toekomst betekent. Voor henzelf, hun kinderen en hun kleinkinderen. De islamisering van Nederland moet worden gestopt. Desnoods moet de islam worden verboden. Waarom? Deze gevaarlijke totalitaire ideologie bedreigt onze cultuur, veiligheid en vrijheid en hoort niet bij Nederland. Steeds meer mensen (meer dan 65% van de kiezers) zijn daarvan overtuigd. Door de aanhoudende migratie- en asielindustrie van wegkijkende politici en een dictatoriale EU zullen de problemen toenemen en zal dat percentage de komende jaren stijgen. Het artikel is gebaseerd op feiten en actualiteit (lees de disclaimer).

Woord vooraf


Voor de linkse kiezer die dit artikel leest: lees goed wat er staat, zet je (politiek-correcte) oogkleppen even af en laat de waarheid goed tot je doordringen. In dit artikel is het de bedoeling dat deze kiezer (eindelijk) begrijpt met welk probleem Nederland de laatste decennia is opgezadeld. Vaak wordt het islamprobleem in debatten in de Tweede Kamer door wegkijkende politici gebagatelliseerd, genegeerd en zelfs ontkend. Sterker nog, de islamisering van Nederland wordt door linkse partijen als kopvodpartij GroenLinks, PvdA en D66 zelfs bevorderd. Dat is een levensgevaarlijke ontwikkeling en stelt het land voor steeds grotere problemen. Die problemen zijn dusdanig ernstig waardoor mensen die ze bagatelliseren of zelfs ontkennen niet langer serieus moeten worden genomen. Want islam en vrijheid gaan niet samen. Dat is honderden keren bewezen. Maar er gloort hoop: landen als Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Oostenrijk en sinds kort ook Italië en Slovenië zijn zich er gelukkig wél van bewust dat de islam geen verrijking is voor de westerse cultuur en heel Europa door de rampzalige migratie- en asielindustrie voor grote problemen stelt. Genoemde landen nemen verstandige maatregelen om hun eigen vrijheid en cultuur te beschermen en pakken de migratie en de islam hard aan. De probleemlanden zijn op dit moment Nederland, Engeland, België, Frankrijk, Duitsland en Zweden. Zij zullen spoedig moeten volgen. Waarom? Omdat politiek-correct denken deze landen uitverkoopt aan de islam en hun vrijheid, veiligheid en cultuur verkwanselt.

Islam; een gevaarlijke fascistische totalitaire (veroverings)ideologie


Stop islam! Geen islam in Nederland De islam (islam; wat onderwerping betekent) is een gevaarlijke fascistische totalitaire (veroverings)ideologie uit het Midden-Oosten en Afrika met middeleeuwse "wetten" (sharia) en gebruiken. De islam bedreigt onze cultuur, veiligheid en vrijheid omdat deze tot doel heeft onze samenleving om te volken en ons deze totalitaire ideologie door de strot te duwen. De islam stuurt wereldwijd aan op totale overheersing, het stichten van kalifaten, een Islamitisch Rijk en de invoering van de sharia. Om dat te bereiken worden wereldwijd aanslagen gepleegd en wordt opgeroepen om andersdenkenden en ongelovigen te vermoorden. Dat staat in talloze soera's letterlijk in de Koran. Daarom hoort de islam niet bij Nederland en moet de verkoop én bezit van dat haatboek worden verboden.

De islam wordt wereldwijd door meer dan 1 miljard zogenoemde moslims gepraktiseerd. Zij worden bij geboorte gedwongen om de denkbeelden van pedofiel, terrorist en moordenaar Mohammed aan te hangen. De islam predikt onderwerping aan de geschriften in de Koran en Allah en vindt de sharia belangrijker dan de algemeen geldende normen en waarden. Daarom is deze totalitaire ideologie een absoluut gevaar voor westerse landen die de cultuur, veiligheid en vrijheid van die landen in ernstige mate bedreigt (zie verder in dit artikel). Deze totalitaire ideologie moet worden tegengehouden en de islamisering worden gestopt. Een land dat dat goed heeft begrepen is Hongarije. Daar is de islamisering inmiddels verboden en het wordt hoog tijd dat dat ook in Nederland en heel Europa gebeurt. Niet alleen Hongarije heeft maatregelen genomen, ook landen als Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Oostenrijk en sinds kort ook Italië en Slovenië verzetten zich tegen de intimidatie en dictatuur van de EU en volgen het eigen (verstandige) immigratiebeleid. Zij zijn voor opvang in islamitische buurlanden. BREAKING NEWS: Denemarken wordt wakker! LEESTIP

Update:
Sinds Italië een nieuwe regering heeft zonder Lega Nord van Matteo Salvini is het weer helemaal mis in dat land: duizenden economische gelukszoekers en kansloze migranten worden weer opgenomen.

Kenmerken van de islam
De kenmerken van de islam zijn angstaanjagend en gericht op het omver werpen van de westerse vrije cultuur. De kenmerken op een rijtje:

 1. Wereldwijde overheersing van de islam (tot aan etnische zuiveringen toe) en invoering van de sharia. De islam haat vrijheid (van meningsuiting), ongelovigen, Joden, christenen, homoseksualiteit, westerse cultuuruitingen, niet-islamitische gewoonten en wil die uitroeien. Dit probeert de islam te bereiken door wereldwijd aanslagen te plegen en daarbij zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Dit gebeurt door islamitische terreurorganisaties als Hamas, Hezbollah, Boko Haram, IS, Al-Qaeda, Tahrir al-Sham, Taliban, Al-Shabaab, Jemaah Islamiyah, Abu Sayyaf, Jabhat al-Nusra, Jaish al-Adl, JeM, National Thowheeth Jama'ath (NTJ), Jamaat-ul-Mujahideen Bangladesh (JMB) en Jammiyathul Millathu Ibrahim (JMI). De islamitische wereld neemt geen afstand van de gruweldaden van hun ideologie, zwijgt als het graf en stemt hiermee in. Om islamterreur te stoppen zullen we dus de islam moeten stoppen
 2. Hoofddoekjes (ook bekend als kopvod, om de domheid en afkeer aan te duiden), niqabs en boerka's zullen het straatbeeld steeds meer bepalen. Dat, en de wildgroei van ongewenste haatmoskeeën en invoering van de sharia in sommige Nederlandse stadswijken noopt tot keihard beleid en maatregelen om ongewenste uitingen van de islam terug te dringen en te verbieden
 3. Onderdrukking, onderwerping en vernedering van vrouwen. Moslimmeisjes worden van jongs af aan gedwongen om gewaden als niqabs, boerka's en kopvodden te dragen (LET OP: dit is pertinent GEEN eigen keus, maar wordt moslimmeisjes hardhandig (desnoods met geweld) opgelegd. Lees de column van Ebru Umar). Vrouwen worden als slaven behandeld, mishandeld en onderworpen aan genitale verminking (besnijdenis). Daarnaast loop je als vrouw het risico te worden verstoten, vervolgd, gestenigd en vermoord als je je (opgedrongen) man of de islam wilt verlaten: eerwraak! Voorbeelden:
  • De moord door de 31-jarige Bekir E. op de 16-jarige Humeyra Öz op 18 december 2018. De Turkse afkomst van de dader werd door de mainstream media natuurlijk verzwegen, totdat het in een artikel van Boevennieuws werd gemeld en het massaal via social media werd gedeeld. Toen konden ook de linkse media niet langer meer wegkijken. Nog altijd weigert de msm de reden te benoemen (eerwraak) en komen "deskundigen" met 'ernstige persoonlijkheidsstoornis' op de proppen. Ongelooflijk
  • De Saudische vrouw Rahaf Mohammad al-Qunun moest vluchten voor haar familie om de doodstraf te voorkomen voor het afzweren van de islam
  • De Iraanse activiste Saba Kord Afshari kreeg 24 jaar cel voor het afwerpen van de kopvod
 4. Islamitische polygamie, gedwongen incest- en kindhuwelijken (pedofilie)
 5. Vrouwen die niet wensen te leven volgens de islam worden lastiggevallen, aangevallen, in elkaar geslagen, neergestoken, aangerand, verkracht en vermoord. Voorbeelden:
  • Massale aanrandingen in Keulen door moslimmigranten
  • Moorden op Duitse burgers in Chemnitz door moslimmigranten
  • Neergestoken vrouwen in Neurenberg door een moslim
  • Neergestoken zwangere vrouw in Bad Kreuznach door een Afghaanse asielzoeker
  • Syrische asielzoeker vermoordt meisje (16) in Oostenrijk
  • Keniaan vermoordt Duits meisje (17)

Laten we eindelijk eens ophouden met de islam een religie en "religie van de vrede" te noemen. Een vreedzame samenleving is met de islam niet mogelijk. De islam is een gevaarlijke ideologie met sympathieën voor de Holocaust en heeft parallellen met het nazi-Duitsland uit de Tweede Wereldoorlog. Veel mensen zijn naiëf en nemen niet de moeite om zich te informeren, maar wie zich in de islam heeft verdiept en het bovenstaande tot zich laat doordringen zal tot de volgende conclusie komen:

islam is discriminatie, geweld, terreur, vrouwenhaat, genitale verminking, homohaat, jodenhaat, christenhaat, onderwerping, gedwongen (kind)huwelijk (pedofilie), polygamie, incest, mensenhandel, eerwraak, totalitair, doodstraf voor afvalligheid, sharia, dierenleed, onrecht en slavernij. De islam is dodelijk!

List of Islamic Terror Attacks, december 2019

Aanslagen
Hoe dodelijk de islam is blijkt uit de lange lijst van aanslagen en gruwelijke moorden die deze gevaarlijke ideologie op zijn geweten heeft. Ook kerken zijn het doelwit van de islam: alleen al in 2018 werden in Frankrijk meer dan 1000 kerken vernield, waardoor we wel kunnen spreken van een islamitische beeldenstorm. Inmiddels zijn (en worden) door de voorgeschreven islamitische haat tegen en vervolging van christenen ook Néderlandse kerken in brand gestoken. De eenzijdige en linkse mainstream media zwegen daar natuurlijk over, maar de aanslag op moskeeën in Christchurch beheerste wekenlang het nieuws. Onder aanslagen werden op deze website ook steek- en schietpartijen gerekend, maar die zijn inmiddels niet meer te tellen. Kijk voor een overzicht van steek- en schietpartijen in Nederland op de pagina van Mark de Hollander (onderstaand wordt de meest recente aanslag vet weergegeven):

#Beslan #NewYork #Madrid #Barcelona #Brussel #Zaventem #Luik #Stockholm #Kopenhagen #Turku #Berlijn #Ravensburg #Münster #Toulouse #Toulon #Trappes #Straatsburg #Toronto #Tadzjikistan #Melbourne #Bali #Soerabaja #Tripoli #Caïro #Nairobi #Manbij #Wardak #Rann #Kashmir #Jalalabad #Utrecht #Hoofddorp #Quetta #Beloetsjistan #München #Colombo #Katuwapitiya #Batticaloa #Dablo #Lyon #Darak #Kismayo #Nganzai #Farah #Stuttgart #Aden #Benghazi #Sydney #Dolev #Villeurbanne #Pul-e-Khumri #Parwan #LimburgAnDerLahn #Manchester #Groningen #Bamako #Hantoukoura #Pensacola,FL #Drachten #WestSussex #Hengelo #Borno #Rozenburg #Villejuif #Chinagodrar #Marib #Silgadji #Londen #Pansi #Volkmarsen #Tunis #Romans-sur-Isère #Oss #Colombes #Hanau #Khanaqin #Nangarhar #DenHaag(Scheveningen) #Faduma_Kolomdi #Bouka_Were #Reading #Glasgow #Sangin #Namoungou #Birmingham #Parijs #Dresden #Nice #Quebec #Wenen #Muatide #Kwashebe Zamarmari #Jema'a #Pemi #Zaroumdareye #Tchombangou #Mogadishu #Boulder #Rambouillet #Pul-e-Alam #Zabul #Amsterdam #Würzburg #Greven #SadrCity(Bagdad) #Karou #Ouatagouna #Daoutegeft #Arbinda #Lahj #Kabul #Kunduz #Kongsberg #Kandahar

aanslagenplaats.inc.php werd voor het laatst bijgewerkt op zaterdag 16 oktober 2021

Hoeveel islamitische aanslagen er ook gepleegd worden: nog altijd heeft het niet geleid tot daadkrachtig beleid om die te stoppen. Ongelooflijk. Zolang maatregelen tegen de islam uitblijven zal de islamitische haat tegen alles wat westers is nog járen blijven dooretteren, en zijn Europese politieke leiders medeverantwoordelijk voor de slachtpartijen en moorden op hun bevolking.

Lang niet alle aanslagen die door de islam worden gepleegd worden door de mainstream media gemeld. De meeste aanslagen worden verzwegen of verdraaid om de waarheid over de islam te verdoezelen. Het is ondoenlijk om die allemaal op deze website bij te houden. Op de 'TheReligionofPeace' (TROP) is een jaarlijks overzicht van het aantal islamitische aanslagen vanaf 9/11 terug te vinden. De Duitse krant Welt am Sonntag meldde op 28 april 2019 in een overzicht 31.221 aanslagen, waarbij 146.811 onschuldige mensen werden vermoord. Het gaat hier om aanslagen waar bij iedere aanslag tenminste 12 doden vielen. Inmiddels staat het aantal aanslagen op 40.226 (bijgewerkt op zaterdag 16 oktober 2021). We kunnen dat maar op één manier stoppen: de islam stoppen en verbieden.

Volg hier de dodelijke Jihad van de islam:
The Religion of Peace
Jihad Watch

De islam is dodelijk

Campagnefilmpje PVV 15 maart 2018 (de keiharde waarheid, maar daar kunnen gutmenschen niet zo goed tegen) (mp4)

Gevolgen van islamisering
De gevolgen van links politiek-correct denken én handelen zullen rampzalig zijn. De gevreesde omvolking van Nederland is al decennialang aan de gang, maar is de afgelopen jaren door de ongewenste migratie- en asielindustrie, gezinshereniging en geboorten in een stroomversnelling geraakt. De vrije westerse mens en zijn vrije cultuur wordt vervangen door onvrije moslims. Goede voorbeelden zijn de islamisering van grote steden in Frankrijk, Duitsland en Engeland, en de islamisering van Zweden. De geboren Brit / Zweed herkent hierdoor zijn land niet meer en wat daar gaande is (tot aan islamitische polygamie en gelegaliseerde kindhuwelijken toe), is een blauwdruk voor wat ons hier te wachten staat. De islamisering van Nederland neemt in ramp tempo steeds ernstigere en extremere vormen aan. De gevolgen op een rijtje:

 1. Omvolking, invoering van de sharia (in sommige stadswijken al ingevoerd) en onderdrukking. Omvolking vindt plaats doordat moslims twee keer zoveel kinderen krijgen dan Nederlanders en door de ongewenste massa-immigratie en ongewenste gezinshereniging (open grenzen)
 2. Haatmoskeeën, kopvodden, soepjurken, niqabs en boerka's zullen het straatbeeld steeds meer bepalen. Door het in brand steken van kerken door moslims vanwege de islamitische haat tegen het christendom worden deze (elders) vervangen door haatmoskeeën. Buiten het feit dat een haatmoskee een broeinest is voor terroristen en vanuit het buitenland wordt gefinancierd, geven dit soort haathuizen moslims het idee dat een stad of dorp voor de islam is veroverd en zullen ze (meer) grondgebied willen opeisen. Dit soort gebieden zullen (en zijn al) verworden tot moslimghetto's en no go-areas (de zogenoemde Franse banlieues) waar de sharia geldt en politie en Nederlanders niets meer te vertellen hebben. Een zeer zorgelijke ontwikkeling die onmiddellijk gestopt moet worden!
 3. Meer islamscholen. Onderzoek wijst uit dat dit soort "scholen" slecht scoren en een broeinest zijn voor terrorisme, waar haat tegen het westen, homo's en Joden wordt gepredikt. Daarnaast worden door het gif van de Koran ongewenste islamitische regels en wetten (sharia) onderwezen en wordt leerlingen een afkeer van de Nederlandse samenleving aangeleerd. Bovendien leidt het lagere IQ van niet-westerse allochtonen tot een (aantoonbare) verslechtering van het Nederlandse onderwijsniveau. Sluiten en verbieden!
 4. Toenemende ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. De islam zal het gescheiden reizen, zwemmen, onderwijs en het bezoeken van sportwedstrijden en andere evenementen willen opeisen (wat nu al aan de gang is). In 1975 streed men voor gelijke rechten tussen mannen en vrouwen, ruim 40 jaar later verwelkomt men een ideologie die dat verwerpt en waarin een vrouw niets waard is. Vrouwen hébben in de islam geen rechten, maar worden als fokzeugen, slaven en handelswaar behandeld. Het ergste is nog: geldverslindende clubjes die voor gelijke behandeling zeggen te zijn gaan daar niets aan veranderen en bevorderen (onder het mom van godsdienst) de ongelijkheid zelfs, omdat men de schijn van "discriminatie" van moslims wil vermijden. Als het om "religie" gaat is kennelijk elke vorm van échte discriminatie tov moslimvrouwen geoorloofd. Vermoed wordt dat men de handen niet wil branden aan het islamprobleem en discriminatie binnen de islam niet durft aan te pakken, omdat men: a. braaf aan de leiband loopt van de EU/VN en diens idiote verdragen en b. bang is voor represailles en terreur vanuit de moslimwereld. Ongelooflijk!
  Voor clubjes die zich bezig houden met mensenrechten: verdiep je eens in de islam en leer wat échte discriminatie is!, zie:
  1. KIJKTIP Café Weltschmerz: Misstanden en onderdrukking in de islam: Sujet Shams en Lale Gül (webm)
  2. LUISTERTIP Echte Jan Radioshow #39 te gast: de afvallige Lale Gül (mp3)
  3. Deze twee afleveringen met de afvallige ex-moslim Lale Gül leggen de onderdrukking binnen de islam bloot
 5. Verdwijnen van de vrijheid van meningsuiting. Voorbeelden spreken voor zich:
  • Het absurde politieke showproces tegen PVV-leider Geert Wilders voor 'minder Marokkanen' tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2014
  • De commotie rond de cartoonwedstrijd van PVV-leider Geert Wilders in het gebouw van de Tweede Kamer. Moslims in Pakistan eisten het hoofd van de PVV-leider. Toen ik zelf een Mohammed-cartoon tweette kreeg ik na drie weken een e-mail van Twitter dat ik de Pakistaanse "wet" had overtreden. Men vergeet voor het gemak dat dit soort idiote "wetten" niet gelden in Nederland
  • Vreedzame demonstranten van Pegida worden tijdens het tonen van een film over de verschrikkingen van de islam stelselmatig met stenen, flessen, glas, vuurwerk en eieren bekogeld. De politie doet niets, maar vreedzame 'gele hesjes' worden door diezelfde politie stelselmatig in elkaar geslagen
  • 144 Turkse moskeeën eisten dat Twitter het account van Geert Wilders opheft
  • In Oostenrijk is een vrouw veroordeeld omdat ze Mohammed een pedofiel noemde
  • De Pakistaans-christelijke vrouw Asia Bibi werd bijna ter dood veroordeeld omdat ze Mohammed "beledigde"
  • De Saudische vrouw Rahaf Mohammad al-Qunun moest vluchten voor haar familie om de "doodstraf" te voorkomen voor het afzweren van de islam. Op 12 januari 2019 werd bekend dat Canada haar asiel heeft verleend
  • De Moslim Wereld Liga eiste een totaal verbod op kritiek op islam in Europa
  • Social media als Twitter en Facebook passen steeds meer censuur toe door rechtse meningen de kop in te drukken. In plaats van met argumenten de discussie aan te gaan wordt islamkritiek door de deugbrigade steeds vaker gerapporteerd en geframed als "kwetsend", "onverdraagzaam", "racistisch" en "islamofoob"
  Al deze voorbeelden tonen aan dat de islam niet snapt wat vrijheid van meningsuiting is en daarom niet bij Europa hoort
 6. Islamitische infiltratie van theocratische moslimpartijen als DENK, NIDA, Partij van de Eenheid en Islam Democraten in het politieke landschap. Dergelijke partijen zullen de wetgeving net zolang willen veranderen totdat de sharia ingevoerd en een staatsgreep voor het overnemen van de macht een feit is. Een zeer zorgelijke ontwikkeling die onmiddellijk gestopt moet worden!
 7. Joden- en homovervolging. In Amsterdam durven Joden niet meer als Joden met een keppeltje op over straat en moeten Joodse instellingen worden beveiligd
 8. Straatintimidatie, verkrachtingen, aanrandingen en steekpartijen van en op onze vrouwen en meisjes. Hele groepen moslims duiken als hongerige hyena's op onze vrouwen, sluiten ze in en randen ze aan
 9. Vervolging van christenen. Net als in Frankrijk en Duitsland worden onze kerken aangevallen en in brand gestoken
 10. Verdwijnen van de Nederlandse cultuur, traditionele feesten (Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, Kerstmis en Sinterklaas), gewoonten en gebruiken, omdat de media en politiek deze weigeren te beschermen (op sommige scholen is Kerstmis al afgeschaft en worden andere Nederlandse gebruiken steeds meer genegeerd). Winkelketens en bedrijven keren zich steeds vaker tegen de Nederlandse cultuur door steeds meer halalrommel te verkopen en door promoten van de ramadan. Ze maken zich hiermee schuldig aan walgelijke islamverheerlijking, ook als de (autochtone) klant dat niet weet
 11. Verdwijnen van onze vrijheid. Collaboratie met en capitulatie voor de islam zal uiteindelijk het einde betekenen van (korte) rokjes, (blote) sauna's, naaktrecreatie bij plassen en meren, naaktstranden, vrije seks, homoseksualiteit, transseksualiteit, het verdwijnen van andere religies enz. Kortom: het einde van de vrijheid, de westerse beschaving en een terugkeer naar de middeleeuwen

Als we onze cultuur, veiligheid en vrijheid voor onze kinderen en kleinkinderen willen behouden zullen we de grenzen voor moslims moéten sluiten en de islam(isering) moéten verbieden. Dat zal op termijn de enige oplossing zijn. Andere oplossingen zijn er niet. Gelooft u mij: de toekomst van ONS Nederland ziet er zonder de noodzakelijke maatregelen zeer zorgelijk en somber uit. Nederland islamiseren is dom en onverantwoord. Over pakweg 20 a 30 jaar is het in Nederland niet meer leefbaar en is het gedaan met onze cultuur en vrijheid. We zullen NU wat moeten doen en actie ondernemen. Als we niets doen verliezen we alles waar onze voorouders voor gestreden hebben en is Nederland straks een islamitisch land. Niets doen en nog een generatie wachten is GEEN optie. Dan is het te laat. LEESTIP

Gevolgen van migratie- en asielindustrie
De gevolgen van de krankzinnige migratie- en asielindustrie worden steeds meer duidelijk: meer onveilige azc's, meer inbraken, meer roofovervallen, meer aanrandingen, meer verkrachtingen. Kortom: nóg meer onveiligheid, nóg meer islam en nóg meer overlast. Daarnaast worden economische gelukszoekers in alles bevoordeeld en worden Nederlanders gediscrimineerd. Daarom deed PVV-leider Geert Wilders aangifte van discriminatie tegen Angela Merkel's schoothondje Mark Rutte. Maar dat is nog niet alles. Ook ligt ongewenste gezinshereniging en gezinsuitbreiding op de loer. De boodschap is helder en duidelijk: eenmaal binnengelaten kom je er moeilijk weer vanaf. Dus daarom: negeer die vreselijke dictatoriale EU en stop die krankzinnige migratie- en asielindustrie! Geen immigratie, maar remigratie! Grenzen dicht voor iedereen uit islamitische landen!

Het VN-omvolkingspact van Marrakesh
Op 19 december 2018 tekende het kabinet Rutte III het omstreden VN-omvolkingspact van Marrakesh. Hierdoor komen er tot 2030 jaarlijks 230.000 economische gelukzoekers naar Nederland om van ons geld te profiteren, en zal dit pact een volgende invasie van moslims inluiden. En of dat nog niet genoeg is heeft de EU onlangs een Marrakesh 2.0 afgekondigd. Er tekent zich een ongelooflijke ramp af: West-Europa moet kapot en zal veranderen in een tweede Afrika. Vervolging van Joden, homo's, christenen en ongelovigen zal weer deel gaan uitmaken van de dagelijkse praktijk, waardoor we kunnen spreken van het nieuwe nazisme, oftewel; een islamitische Holocaust. Onze meisjes en vrouwen worden aangeschoten wild en kunnen niet meer veilig over straat: totale waanzin!

De landen die het VN-omvolkingspact van Marrakesh niet hebben getekend zijn:
Israël, Polen, Australië, Verenigde Staten, Oostenrijk, Hongarije, Tsjechië, Bulgarije, Estland, Zwitserland, Dominicaanse Republiek, Letland, Slowakije, Slovenië, Italië, Chili, Brazilië, Japan en Kroatië.

Problemen door cultuurverschillen


Het binnenlaten van niet-westerse allochtonen levert door cultuurverschillen allerlei problemen op. Gutmenschen geloven dat onze cultuur en die van moslims naadloos samengaan, maar dat is pertinente en klinkklare onzin. Laat je niets wijsmaken. De westerse cultuur is superieur aan die van moslims, maar die wijzen onze cultuur (met geweld) af. Moslims zullen zich nooit en te nimmer aanpassen aan het westen, dat is binnen de islam verboden.

Criminaliteit
In de moslimcultuur is een mooie auto een belangrijk statussymbool. In het straatbeeld zie je vooral Marokkanen in dikke bakken rijden die ze niet kunnen betalen. Hoe komen die jonge gasten in hemelsnaam aan die dure auto's en die dure merkkleding? En hiér komen criminaliteit en de mocromaffia in beeld. In de Marokkaanse onderwereld is snel veel geld te verdienen, en niet-westerse allochtonen zijn makkelijk te paaien voor klussen van de Marokkaanse drugsmaffia. Schietpartijen in de grote steden worden een steeds groter probleem waar de lokale politiek maar geen vat op krijgt. En van een links stadsbestuur zoals in Amsterdam krijg je steeds vaker de indruk dat ze dat ook niet willen. Het is een bekend gegeven: niet-westerse allochtonen hebben een etnisch monopolie op overlast en zijn bewezen vaker betrokken bij criminaliteit. Daar zijn honderden voorbeelden van (zie Opsporing Verzocht en social media), maar die worden door de mainstream media gedownplayed, verzwegen en verdraaid. Gutmenschen zullen wel weer "discriminatie!" gillen en de racismekaart trekken, maar er moét op landelijk niveau 'etnisch geprofileerd' worden om de criminaliteit door niet-westerse allochtonen in probleemwijken in kaart te brengen en aan te pakken. Door dit te framen als discriminatie los je het probleem niet op, dus Halalsema (*), Aboutaleb en al die andere linkse deugers: ga nu eens handhaven en optreden in plaats van pappen en nathouden.

(*) Toelichting: Femke Halalsema wilde wegens de schijn van 'etnisch profileren' de Rotterdamse aanpak van patserauto's niet overnemen. Voor de goede orde: bij 'etnisch profileren' gaat het niet om etniciteit (dat willen deugers graag), maar om gedrag dat gewoon cultureel-bepaald is. Het is heel simpel: als niet-westerse allochtonen de criminaliteitslijsten domineren is het logisch dat er juist bij díe bevolkingsgroep extra gecontroleerd wordt. Als je criminaliteit bij niet-westerse allochtonen weigert aan te pakken los je ook dat cultureel-bepaalde probleem niet op. Halalsema is ongeschikt als burgemeester en gutmensch tot op het bot. Walgelijk! Door het deuggedrag van dit soort extreem-linkse idioten is de hoofdstad nog verder afgegleden en vlucht(t)en autochtone Nederlanders naar veiliger oorden.

Nederland is door de import van niet-westerse allochtonen al decennialang onveilig en door het Marrakesh-pact wordt dat de komende jaren alleen nog maar erger. Dom-links probeert - door de aandacht af te leiden en op totaal irrelevante zaken te vestigen - kiezers zand in de ogen te strooien en een ander vertekenend beeld te schetsen.

Segregatie
Door cultuurverschillen en islamisering ontstaat er nog een ander probleem: segregatie. Segregatie is het proces waarbij niet-westerse allochtonen zich - opgehitst door haatimams in haatmoskeeën - nauwelijks mengen met inwoners van het gastland waarin ze verblijven, weigeren te assimileren en alleen contact hebben met soortgenoten. Dit gedrag leidt met name bij Marokkanen en Turken tot ghettovorming waardoor in de grote steden ongewenste banlieues (shariawijken) ontstaan en de islam de dienst uitmaakt. In deze probleemwijken lijkt het erop dat zich Franse toestanden ontwikkelen: Franse voorsteden zijn volledig geïslamiseerd en no go-area's voor niet-moslims. Overlast en criminaliteit worden dermate groot waartegen politie en ME nauwelijks meer durven op te treden.

Moslims zijn alleen loyaal aan hun eigen cultuur, ideologie en landgenoten. Daarom zullen ze nooit integreren (integratie in andere culturen is binnen de islam verboden) en moeten geldverslindende integratieprojecten zoals inburgeringscursussen worden gestopt. Wie niet wil integreren en assimileren, moet remigreren. #uitburgeren #terugnaarhuis

Weigeren te integreren / assimileren? Terug naar huis!

Maatregelen om islamprobleem en islamisering aan te pakken


Het islamprobleem is niet alleen een Nederlands probleem, maar ook een Europees én wereldwijd probleem. Om het islamprobleem aan te pakken moet de politiek de islamisering en het islamprobleem eerst leren (h)erkennen en benoemen. Maar dat is niet genoeg. Ook moet het de gevolgen leren inzien. Pas dán kan worden gewerkt aan een oplossing en een vrij en veilig Nederland worden gegarandeerd. Eerder niet. Welke maatregelen zijn er nodig om de islamisering te stoppen?

 1. Uit de EU treden
 2. Dubbele nationaliteit afschaffen
 3. Moskeeën moeten verdwijnen uit het Nederlandse straatbeeld en worden gesloten. Haat-imams uitzetten. Verbod op de Koran. De islam hoort NIET bij Nederland! Nederland is GEEN islamitisch land en moet dat ook niet worden!
 4. Religieuze uitingen en uitingen van onderdrukking zoals kopvodden, niqabs en boerka's verbieden. Gebedsruimten ontmantelen en verbieden. Geloof belijden of een ideologie dienen doe je thuis achter de voordeur: NIET in openbare ruimten, NIET op straat en NIET op het werk. Strikte scheiding van kerk en staat
 5. Halal slachten verbieden. Import van halalvlees verbieden
 6. Geen theocratisch-islamitische partijen als DENK, NIDA, Partij van de Eenheid en Islam Democraten in het politieke landschap. Geen politieke functies voor politici met een dubbele nationaliteit. Kiesrecht voor allochtonen met een dubbele nationaliteit afschaffen. De islam hoort NIET bij Nederland! Nederland is GEEN islamitisch land en moet dat ook niet worden!
 7. Islamitische scholen sluiten en verbieden. De islam hoort NIET bij Nederland! Nederland is GEEN islamitisch land en moet dat ook niet worden!
 8. Kindhuwelijken (islamitische pedofilie, zoals door pedofiel Mohammed gedicteerd) opsporen, aanpakken en verbieden. Daders oppakken, berechten en uitzetten. In Nederland worden jaarlijks 250 islamitische (gedwongen) kindhuwelijken gesloten, waaronder ook incesthuwelijken
 9. Stop met het importeren en verspreiden van de islam: grenzen dicht voor economische gelukszoekers en migranten. Stop de verspilling van belastinggeld: geen bed-, bad-, broodgeleuter voor uitgeprocedeerde (dus illegale) asielzoekers, maar uitzetten. AZC's en allerlei vluchtelingenclubjes sluiten: die kosten de belastingbetaler bakken met geld, leveren de maatschappij niets op en zijn medeverantwoordelijk voor de multiculti-ellende in Nederland en Europa. Geen immigratie, maar remigratie. Échte vluchtelingen opvangen in islamitische buurlanden, NIET in Europa en al helemaal NIET in Nederland
 10. Verdrag van Schengen, VN-omvolkingspact van Marrakesh en mensenrechtenverdragen opzeggen en grenscontroles invoeren. Terugkerende jihadisten aanhouden, paspoort afnemen en onmiddellijk uitzetten
 11. Marokkaanse criminelen Nederlands paspoort afnemen en uitzetten (dáárom Wilders' minder, minder, minder waarmee hij het Marokkanenprobleem wilde duiden. Iedereen begreep die boodschap tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, behalve het linkse hypocriete OM en D66-neprechters. Kopvodpartij GroenLinks begon met foute t-shirts zelfs een haatcampagne tegen Wilders en pleitte zelfs voor meer Marokkanen: ziek en knettergek)
 12. Hervormen van de Nederlandse Nationale Politie: geen iftar-feestjes bij moslims! Een politieapparaat dat door de belastingbetaler wordt betaald dient neutraliteit en gezag uit te stralen. Dit betekent dus dat een moslima ook geen kopvod draagt op het politiebureau. Stop met het knuffelen en pamperen van moslims en pak nou eens straatterreur van moslimtuig aan!
 13. Nederlandse traditionele feesten zoals carnaval, Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, Sinterklaas (met traditionele Zwarte Piet) en Kerstmis als cultureel erfgoed beschermen

Verbieden van de islam
Als bovenstaande maatregelen niet worden uitgevoerd zal capitulatie voor de islam binnen enkele decennia een feit zijn en zal Nederland geen vrijheid meer kennen. Dom en onverantwoord. Daarom moet in het politieke debat een verbod op de islam bespreekbaar worden gemaakt en onderwerp van discussie worden. De door linkse partijen veroorzaakte chaos en problemen in de grote steden maakt dat noodzakelijk. Als we in '40-'45 met hulp van de geallieerden het nazisme konden bestrijden, waarom dan nu het equivalent daarvan - de islam - niet? In de Nederlandse grondwet ontbreekt het aan middelen om de invasie van moslims tegen te gaan en onze vrijheid te beschermen. Sterker nog: de grondwet is (mede)verantwoordelijk voor de islamisering van Nederland en zet de vrijheid en veiligheid van autochtone Nederlanders op het spel. Het is ronduit verbijsterend dat de politiek (130 Kamerleden) dat maar niet schijnt te begrijpen. De boodschap is helder en duidelijk: het is óf hervormen óf capituleren voor de islam. Dat laatste zal de autochtone Nederlandse bevolking nooit toestaan en zal een (gewapende) volksopstand ontketenen. We zullen weer moeten vechten voor het behoud van onze vrijheid.

Wetswijziging
Art. 1 GW stelt dat iedereen in de Nederlandse samenleving voor de wet gelijk is, dat je niet mag discrimineren en daar gaat het met de islam mis, omdat onze grondwet in de islam niets voorstelt en totaal wordt genegeerd. De islam gaat compleet tegen Art. 1 van de grondwet in. De islam streeft naar overheersing door middel van invoering van de sharia. Ieder mens met gezond verstand snapt dat eens de bom barst als de islam zich als kanker uitzaait over Nederland. Daarom is het bestrijden van deze ideologie het belangrijkste doel van deze eeuw. Als we niets doen stevent Nederland binnen enkele decennia af op een burgeroorlog. Partijleider Thierry Baudet van Forum voor Democratie stelt in een artikel zelfs dat Nederland over 50 jaar niet meer bestaat als we de islam en de massa-immigratie laten gedijen. Tegen die tijd zijn autochtone Nederlanders vluchteling in eigen land. Een nachtmerrie, maar helaas voor ontkenners als gutmenschen de keiharde waarheid. Om dat te voorkomen moet de grondwet worden gewijzigd. Het gaat hierbij om Art. 1 GW, Art. 6 GW, Art. 7 GW en Art. 23 GW. Daarin moet worden vastgelegd dat gevaarlijke politieke totalitaire systemen als de islam een gevaar zijn voor de Nederlandse vrijheid, de veiligheid, de rechtstaat en verboden zijn. Het doorvoeren van deze wijzigingen is ontzettend belangrijk en prioriteit nr. 1. Maar dan moet de politiek dat wél eerst begrijpen en tijdig ingrijpen. Als dat niet gebeurt zal - naar mijn mening - de voorspelling van Thierry Baudet uitkomen.

VVD en PvdA: wijziging Art. 23 GW
Wat al járen bekend is en waar de PVV al 15 jaar voor waarschuwt brachten Nieuwsuur en deugkrant NRC op 11 september 2019 opeens als "nieuws": salafisme op (ongewenste) moskeescholen. Naar aanleiding van de berichtgeving willen de VVD en de PvdA maatregelen nemen en Art. 23 GW aanpassen om islamitische weekendscholen te verbieden. Mijn vermoeden is dat er door het domme stemgedrag van de politiek-correcte deugers in de Tweede én Eerste Kamer niets zal veranderen, zoals er jarenláng niets veranderd is. Daarnaast haat de extreem-linkse burgemeester Femke Halalsema wetgeving als die niet goed uitkomt (zie boerkaverbod) en gaat zij gewoon pappen en nathouden, zoals we dat kennen van GroenLinks. De islamitische haat tegen alles wat westers is zal gewoon nog járen blijven dooretteren, want hard aanpakken is "extreem-rechts". Wat overigens in de berichtgeving opvalt is dat men het salafisme weer probeert los te koppelen van de islam, waar salafisme en islam natuurlijk een pleonasme is: islam IS salafisme!

Relevante links (web):
KIJKTIP Nieuwe wetgeving noodzakelijk tegen antidemocratische organisaties: Lale en Paul Cliteur

Patriottisch Verzet
De voortschrijdende Nederlandse collaboratie met de islam maakt dat de afgelopen jaren het patriottische Verzet tegen de islam steeds luider, sterker en meer zichtbaar wordt. Patriottische verzetsgroepen (de Helden van het Verzet) als Pegida, Identitair Verzet, Rechts in Verzet en Voorpost organiseren steeds meer en steeds vaker demonstraties en protesten om Nederland de ogen te openen. Helaas wordt er door burgemeesters met betrekking tot het toepassen van Art. 9 GW (hierin is het demonstratierecht vastgelegd) met twee maten gemeten en weigeren die het geweld van moslimtuig en Antifa aan te pakken. Daarom zijn burgemeesters (en de rest van de politieke elite) zelf ook blind voor het probleem dat islam heet.

Het wordt hoog tijd dat Nederlanders massaal wakker worden en in verzet komen om het tij te keren. Hoeveel aanslagen en moorden door de islam zijn daar nog voor nodig? 50? 100? 500? Open je ogen! Gebruik je hersens en je gezonde verstand! Stem PVV. Om nu en in de toekomst in vrijheid en veiligheid te kunnen leven. We kunnen het onze kinderen en kleinkinderen niet verkopen dat ze straks moeten leven in een land waar de islam, de sharia en moslims de dienst uitmaken.

Tommy Robinson
Tommy Robinson is een bekende Britse journalist en islamcriticus. Hij is door incidenten inmiddels samen met PVV-leider Geert Wilders hét boegbeeld voor het Verzet tegen de islam in Engeland en tegenwoordig ook in Europa. In Engeland legde hij een heel islamitisch pedonetwerk bloot. Begin 2018 werd hij echter door de Engelse justitie opgepakt en tot 13 maanden celstraf veroordeeld, omdat hij (geheel geweldloos) verslag deed van de rechtszaak tegen islamitische grooming-gangs die in één jaar tijd 19.000 Britse jonge meisjes verkrachtten. Robinson kreeg hiervoor in Zweden een prijs voor het gebruikmaken van zijn recht op 'De vrijheid van meningsuiting'. De idiote rechtsgang tegen hem leverde wereldwijd zó veel verontwaardiging op dat Robinson onder druk van de publieke opinie binnen twee maanden weer werd vrijgelaten. De Nederlandse mainstream media verzwegen het nieuws en waren muisstil, want het aanpakken van islamitische Pakistaanse grooming-gangs is "racistisch". Pas toen Geert Wilders onder zware bewaking naar Londen ging om tijdens een demonstratie met succes de vrijlating van Robinson te eisen, besteedden sommige media er (heel kort) aandacht aan. Omdat de Britse overheid bij een bezoek in 2018 weigerde de veiligheid van Geert Wilders te garanderen, nodigde de PVV-leider Robinson uit voor een bezoek aan het Nederlandse parlement. Op 17 december 2018 was Robinson te gast bij de PVV in de Tweede Kamer.

Duitse protesten
In Duitsland hebben in de zomer van 2018 in Chemnitz en Köthen protesten en demonstraties plaatsgevonden tegen de oprukkende islam en moordende moslimmigranten. Die werden georganiseerd door de patriotten van Pegida en Alternative für Deutschland. Deelnemers aan de demo's droegen tientallen posters waarop door de islam vermoorde Duitsers stonden afgebeeld. De protesten leggen op pijnlijke wijze het afschuwelijke immigratiebeleid van Angela Merkel bloot. De beer is los en de verwachting is dat ook in andere Duitse steden het Verzet zal groeien, want in Duitsland is men de massa-immigratie spuugzat. Naar verluidt zouden duizenden moslims al een burgeroorlog voorbereiden en Duitse burgers zich bewapenen. #München #Berlijn #Ravensburg #Chemnitz #Köthen #Zwickau #WirSindDasVolk. LEESTIP

Update:
Op dit moment voeren moslims in Franse banlieues een burgeroorlog tegen de Franse politie. Natuurlijk zwijgen de mainstream media - in opdracht van het Belgische Mediahuis - erover.

Rol van de mainstream media
Wat er in Zweden, Duitsland en Engeland gebeurt laten mainstream media als de NOS u niet zien: bezorgde burgers die het beu zijn dat je op klaarlichte dag kan worden doodgestoken door economische gelukszoekers en moslimmigranten. Zweden staat met steden als Stockholm, Malmö en Göteborg inmiddels op plaats 2 van meeste verkrachtingen ter wereld. Daar word je als gevolg van de islamisering aangeraden om als meisje / vrouw 's avonds niet meer uit te gaan. Ook in Oostenrijk worden jonge vrouwen door moslimmigranten vermoord, maar over dit alles zijn de media muisstil. De media zijn meesters in het downplayen, verdraaien en verzwijgen van feiten. Zo lieten zij zich (weer) van hun slechtste kant zien door nepnieuws te verspreiden en de tv-kijker te misleiden: daags na de demonstraties door bezorgde Duitse burgers deden de mainstream media alsof die waren georganiseerd door neo-nazi's en "extreem-rechts". Beelden op social media lieten echter zien dat de demonstraties werden georganiseerd door Pegida en Alternative für Deutschland (AfD).

Waarom verspreiden de mainstream media nepnieuws? => Lees verder...

Demonstraties door bezorgde Duitse burgers tegen moordende moslimmigranten

Revolutie
De islamitische invasie werd in het verleden al drie keer gestopt: in 732 bij Poitiers, in 1492 in Granada en in 1683 in Wenen. Verder vonden er twee veldslagen tegen moslims plaats: in de jaren 778 en 824. We staan in Europa (en in Nederland) aan de vooravond van een nieuwe ramp. Als de Nederlandse politiek weigert om de islam te verbieden en de Nederlandse grondwet te hervormen (dat wil zeggen: de islam niet langer als godsdienst beschouwen om deze totalitaire ideologie te kunnen bestrijden) zal een revolutie binnen enkele decennia onvermijdelijk zijn. Er zijn twee keuzes: islam óf vrijheid. Onderwerping aan de islam óf een (Europese) burgeroorlog. Er is geen middenweg. De verwachting is dat een burgeroorlog binnen 20 jaar zal uitbreken om Nederland en Europa van de islam te bevrijden.

Leraar Trump tegen leerling Merkel: What the hell have you done to Europe?

Gevaren van linkse demonisering: moorden op islamcritici


Iedereen kan zich het politieke klimaat in de aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen van 2002 nog wel herinneren. De LPF van Pim Fortuyn stond vanaf de oprichting hoog in de peilingen en ging fier aan kop. Niets leek een verkiezingszege de LPF nog in de weg te staan. Totdat maandenlange demonisering van Pim Fortuyn door linkse partijen en politici als Thom de Graaf, Paul Rosenmöller, Ad Melkert, Marcel van Dam en Ahmed Aboutaleb tot een laffe politieke moord leidde. Nederland was geschokt en wekenlang van slag. De geschiedenis lijkt zich te herhalen: de PVV, Forum voor Democratie en Leefbaar Rotterdam worden onder aanvoering van de extreem-linkse Anne Fleur Dekker, Sylvana Simons en gevaarlijke extreem-linkse groeperingen als 'Comité 21 maart', Radicaal Anarchistisch Feministisch Front, Kafka en AFA voortdurend weggezet als populistische en racistische partijen. Als je kritiek hebt op de islam en de islamisering wilt tegengaan wordt dat door extreem-links maar al te graag geframed als "moslimhaat" of "racisme". Om dat kracht bij te zetten riep Anne Fleur Dekker op tot het stenigen van Geert Wilders, het bekladden van het huis van Thierry Baudet en het 'taarten' van de FvD-leider. Net als in 2002 scheppen kopvodpartij GroenLinks, D66 en PvdA (de Zweedse Kajsa Ollongren, Alexander Pechtold en Lodewijk Asscher) en diverse extreem-linkse groeperingen (het gewelddadige Antifa) nu een klimaat waarin zich weer een politieke moord kan voltrekken, maar dat vinden ze op links niet erg: angstaanjagend, levensgevaarlijk en knettergek. Deze demonisering moet NU stoppen! LEESTIP

Update:
Na in maart 2017 door een groep Marokkanen te zijn bedreigd, ontvoerd, mishandeld en verkracht pleegde het Haagse PVV-raadslid Willie Dille op 8 augustus 2018 zelfmoord. Dille is na Pim Fortuyn (2002) en Theo van Gogh (2004) de derde islamcriticus die door links en/of islamitisch geweld het leven laat.

Mainstream media, voorlichting en bewustwording


Om de omvang van het islamprobleem voor jezelf in kaart te brengen en je daarvan bewust te worden is het belangrijk om de juiste media te volgen en je goed op de hoogte te stellen. Van (extreem-)linkse msm, staatsomroepen en tv-programma's als NRC, (Om)Volkskrant, NOS, NPO, Pauw, Jinek, DWDD, Nieuwsuur en Buitenhof hoef je natuurlijk geen objectieve berichtgeving of ongemakkelijke discussies te verwachten. Integendeel: incidenten en berichten waarbij de islam betrokken is worden bewust gedownplayed, verdraaid of verzwegen, bedoeld om het islamprobleem te verdoezelen, de kiezer te misleiden en het Verzet in de kiem te smoren. Om dat laatste te bereiken wordt nepnieuws verspreid, bedoeld om de kijker dom te houden en te voorkomen dat die aan het denken wordt gezet. Steeds worden onderwerpen verzonnen om het niet over de islamisering te hoeven hebben en de aandacht van het islamprobleem af te leiden. Voorbeeld: klimaathysterie. Mensen worden door klimaatdrammers als Rob Jetten, Jesse Klaver en Gerrit Hiemstra geïndoctrineerd en op kosten gejaagd met klimaatonzin. Dat de mens geen enkele invloed heeft op de klimaatverandering wordt de kijker onthouden en wordt voor het gemak verzwegen. In plaats daarvan worden leugens verspreid om mensen geld uit de zak te kloppen. Zo is de klimaathysterie verworden tot een schaamteloos verdienmodel waar (linkse) domme kiezers intrappen, en worden die een klimaatpsychose aangepraat. Verder valt het bashen en framen van patriotten als Geert Wilders, Thierry Baudet, de gekozen Donald Trump, Viktor Orbán en Matteo Salvini erg op.

Social media
Op social media wordt het nieuws vaak eerder bekend dan dat de mainstream media het (niet) melden. Als je wilt weten hoe groot het islamprobleem is, is het aan te raden om islamkritische websites, PVV'ers op Twitter, Facebook, Gab, VK en Parler te volgen (waar Twitter en Facebook steeds meer censuur toepassen om rechtse meningen in te perken, verdedigen Gab, VK en Parler wél de vrijheid van meningsuiting). Daar wordt - door incidenten die de mainstream media verzwijgen - duidelijk hoe zeer ons land al geïslamiseerd is, hoe zeer Nederlanders daar onder te lijden hebben en dat het Verzet tegen de islam groeit. TIP: lees de verwante artikelen om je een verhelderend beeld van het islamprobleem te vormen. LEESTIP

Nepnieuws van de MSM - Hongarije loopt leeg wegens Orbán

Moslim(a): wil je vrijheid? Bevrijd je van de islam!
Vrijheid? De islam heeft geen flauw benul wat vrijheid is. De islam kent geen vrijheid! De islam kent alleen onderdrukking, terreur en ellende en daarmee is deze gevaarlijke totalitaire ideologie gedefinieerd. Een moslim(a) die echt in vrijheid wil leven zal de islam moeten verlaten. Zich van die beklemmende doctrine moeten bevrijden. Maar dat is niet gemakkelijk. Eén van de kenmerken van de islam is het achtervolgen, stalken en vermoorden van afvalligen: eerwraak!

Eye-openers voor linkse partijen en hun kiezers:
Wie islam zaait, zal sharia oogsten - Hans Jansen (arabist)
Een volk dat voor korannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht...
"A choice has to be made. The choice between Islam and freedom. There is no middle way" - Geert Wilders
"Mass deportation of muslims is the ONLY WAY to ensure our freedom." - James Paul von Helton
If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear - George Orwell
Vrijheid verdwijnt, waar islam verschijnt
Linkse sprookjes, rechtse waarheden
Only idiots defend the same people that want them dead
Truth sounds like hate to those who hate the truth

Europa wordt langzaam wakker


Het lijkt erop dat de kiezers in Europa eindelijk wakker worden en het gevaar en de ellende van de islam in gaan zien. De afgelopen jaren zijn er overal in Europa patriottische partijen opgekomen om het volk te waarschuwen tegen het gevaar en de ellende van de islam. Dat begint zijn vruchten af te werpen: deze partijen zijn in de verkiezingen (zoals de PVV op 15 maart 2017) vaak de tweede of derde partij van het land geworden. Een goede zaak, maar er is nog meer te doen: bijvoorbeeld het zieke beleid van de EU aanpakken om van Europa een soort tweede Afrika te maken. Dit zieke idee van idioten in Brussel veroorzaakt nóg meer ellende, bedreigt de westerse vrijheid en is echt knettergek. Deze nachtmerrie moet koste wat kost worden voorkomen. Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Oostenrijk en sinds kort ook Italië en Slovenië verzetten zich tegen de intimidatie/dictatuur van de EU en de islamisering van hun land. Een logische volgende stap is het opzeggen van het EU-lidmaatschap en uit de EU treden, zodat deze landen weer baas van hun eigen land worden. Zoals een bekende PVV-politicus zei: "De geest is uit de fles en gaat er niet meer in terug". En dat is hard nodig om Europa voor een ramp te behoeden en de westerse vrijheid te behouden. #wordwakker #wakeup

BREAKING NEWS: Denemarken wordt wakker
De Deense sociaal-democratische partij (een soort PvdA) ziet eindelijk ook in dat de integratie in Denemarken (zelfs bij volgende generaties) niet gaat lukken en gooit het politieke roer om. Nieuwsuur besteedde in een reportage van Saskia Dekkers aandacht aan de Deense moslimproblematiek. De Nederlandse politiek verkeert al jaren in een diepe politiek-correcte coma. Wanneer valt het kwartje nu eindelijk eens in Nederland en worden we híer wakker?

Denemarken heeft in 2018 een anti-ghettoplan voor geïslamiseerde wijken opgesteld. Er wordt ernstig aan getwijfeld of onderstaande maatregelen gaan helpen om de islamisering terug te dringen. Want is het niet al 'too little, too late'? Is het land al niet gecapituleerd voor de islamitische overheersing? De maatregelen die Denemarken heeft genomen zijn de volgende:

 1. Een maximum percentage van niet-westerse allochtonen
 2. Kinderen verplicht naar de crèche en waar geen halalvoedsel meer wordt voorgeschoteld. Waar varkensvlees eerder van het menu werd gehaald, wordt dat nu weer aangeboden
 3. Dubbele strafmaat voor criminelen in geïslamiseerde wijken bij het plegen van misdrijven

In 2019 heeft de Deense sociaal-democratische partij de verkiezingen in Denemarken gewonnen.

BREAKING NEWS: Denemarken wordt wakker

Literatuur


In de loop der jaren zijn er nogal wat boeken verschenen die het EU- en het islamprobleem blootleggen. De belangrijkste op een rijtje:

Video's, mp3's, podcasts en documenten

Disclaimer


Dit artikel is geschreven door joopletteboer.nl en gebaseerd op (feitelijke en statistische) waarheid. Kun (of durf) je die niet onder ogen te zien omdat je politieke voorkeur of correctheid dat verhindert?: zap dan lekker weg naar een andere website. Slaap lekker! #wordwakker #wakeup

Aan de teksten van dit artikel kunnen geen rechten worden ontleend. Op mijn website schrijf ik wat ik wil en ik laat mij door niemand de mond snoeren. Verzoeken om teksten te "rectificeren" of te verwijderen zullen niet worden gehonoreerd.

Eye-openers voor linkse partijen en hun kiezers:
Wie islam zaait, zal sharia oogsten - Hans Jansen (arabist)
Een volk dat voor korannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht...
"A choice has to be made. The choice between Islam and freedom. There is no middle way" - Geert Wilders
"Mass deportation of muslims is the ONLY WAY to ensure our freedom." - James Paul von Helton
If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear - George Orwell
Vrijheid verdwijnt, waar islam verschijnt
Linkse sprookjes, rechtse waarheden
Only idiots defend the same people that want them dead
Truth sounds like hate to those who hate the truth

Stem PVV voor een vrij en veilig Nederland! #TK2021

De islam is echte discriminatie

De islam hoort niet bij Nederland

Geert Wilders - Dit is ONS land!

De islam is het grootste gevaar voor de wereldvrede - Pim Fortuyn

Zalig zijn de onnozelen van geest - Pim Fortuyn

Citaat van Hans Jansen - Arabist

Politiek: blind voor het probleem dat islam heet - Geert Wilders

De enige keuze: islam of vrijheid - Geert Wilders

Stop de islam - Geert Wilders

Stop de islam - Geert Wilders

Nederland weer van ons - Verkiezingsposter PVV

We geven de vrijheid nooit op - Geert Wilders

Niets doen = islamisering - Geert Wilders

Punten van de PVV

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2021 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker