Het logo van de website van Joop Letteboer


Opinie: De gevaren van de islam

islam.php werd voor het laatst bijgewerkt op dinsdag 13 november 2018

LET OP: dit artikel is continu in bewerking en kan door de actualiteit van uur tot uur wijzigen. Op alle artikelen is de disclaimer van toepassing.

Laatst toegevoegd:


Multimiljardair roept op tot verzet: "Merkel was nog nooit een democrate!"
#120db: Verkrachtingen, geweld: Wat gebeurt er in Dresden?
166 arrestaties in Den Haag bij betoging extreem-linkse AFA
Geheime lijsten financiering moskeeën onthuld
Manifest: islam 'zuivert' Frankrijk van Joden
Pat Condell ontmantelt islam in Zomergasten 2013 KIJKTIP (mp4)
Darya Safai: "Vrouwen, pas op voor het islamisme!" KIJKTIP (mp4)

Recent nieuws:

Inhoudsopgave:

 1. Inleiding
 2. Opmerking vooraf
 3. Islam; een gevaarlijke totalitaire ideologie
 4. Problemen door cultuurverschillen
 5. Maatregelen om islamprobleem en islamisering aan te pakken
 6. Gevaren van linkse demonisering: moorden op islamcritici
 7. Media, voorlichting en bewustwording
 8. Europa wordt langzaam wakker
 9. Agenda
 10. Links naar islamkritische en patriottische partijen, websites en organisaties
 11. Disclaimer

Inleiding


In dit artikel worden de gevaren van de islam(isering) beschreven en wordt de vraag 'Waarom we de islamisering van Nederland moeten stoppen' ruimschoots beantwoord. Ik stem na de LPF van Pim Fortuyn sinds 2006 PVV en woon in een geďslamiseerde wijk in Utrecht. Met dit artikel benoem ik het grootste probleem van Nederland en het belangrijkste standpunt van mijn partij. De islamisering van Nederland moet worden gestopt. Desnoods moet de islam worden verboden. Waarom? Deze gevaarlijke totalitaire ideologie bedreigt onze cultuur, veiligheid en vrijheid en hoort niet bij Nederland. Steeds meer mensen (meer dan 65% van de kiezers) zijn daarvan overtuigd. Door de aanhoudende migratie- en asielindustrie van wegkijkende politici en een dictatoriale EU zullen de problemen toenemen en zal dat percentage de komende jaren nog verder stijgen. Het artikel is gebaseerd op feiten en actualiteit (lees de disclaimer).

Opmerking vooraf


Voor de linkse kiezer die dit artikel leest: lees goed wat er staat, zet je (politiek-correcte) oogkleppen even af en laat de waarheid goed tot je doordringen. In dit artikel is het de bedoeling dat deze kiezer (eindelijk) begrijpt met welk probleem Nederland de laatste decennia is opgezadeld. Vaak wordt het islamprobleem in debatten in de Tweede Kamer door wegkijkende politici genegeerd, tegengesproken en zelfs ontkend. Sterker nog, de islamisering van Nederland wordt door linkse partijen als hoofddoekjespartij GroenLinks, PvdA en D66 zelfs bevorderd. Dat is een levensgevaarlijke ontwikkeling en stelt het land voor steeds grotere problemen. Die problemen zijn dusdanig ernstig waardoor mensen die ze bagatelliseren of zelfs ontkennen niet langer serieus moeten worden genomen. Want islam en vrijheid gaan niet samen. Dat is honderden keren bewezen. Maar er gloort hoop: landen als Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Oostenrijk en sinds kort ook Italië en Slovenië zijn zich er gelukkig wél van bewust dat de islam geen verrijking is voor de westerse cultuur en heel Europa door de rampzalige migratie- en asielindustrie voor grote problemen stelt. Genoemde landen nemen verstandige maatregelen om de eigen cultuur te beschermen. De probleemlanden zijn op dit moment nog Nederland, Engeland, België, Frankrijk, Duitsland en Zweden. Zij zullen spoedig moeten volgen. Waarom? Omdat politiek-correct denken deze landen uitverkoopt aan de islam en hun vrijheid en cultuur verkwanselt.

Islam; een gevaarlijke totalitaire ideologie


Stop islam! Geen islam in Nederland De islam (islam; wat onderwerping betekent) is een gevaarlijke totalitaire ideologie uit het Midden-Oosten en Afrika met middeleeuwse "wetten" (sharia) en gebruiken. De islam bedreigt onze cultuur, veiligheid en vrijheid omdat deze tot doel heeft onze samenleving om te volken en ons deze totalitaire ideologie door de strot te duwen. De islam stuurt wereldwijd aan op totale overheersing, het stichten van een Islamitisch Rijk en de invoering van de sharia. Om dat te bereiken worden wereldwijd aanslagen gepleegd en wordt opgeroepen om andersdenkenden en ongelovigen te vermoorden. Dat staat in talloze soera's letterlijk in de Koran. Daarom hoort de islam niet bij Nederland en moet de verkoop én bezit van dat haatboek (net zoals Mein Kampf van Adolf Hitler) worden verboden.
De islam wordt door meer dan 1 miljard zogenoemde moslims gepraktiseerd. Zij worden (bij geboorte gedwongen) geďnspireerd door pedofiel, terrorist en moordenaar Mohammed. De islam predikt onderwerping aan de geschriften in de Koran en Allah en vindt de sharia belangrijker dan de algemeen geldende normen en waarden. Daarom is deze totalitaire ideologie een absoluut gevaar voor westerse landen die de cultuur, veiligheid en vrijheid van die landen in ernstige mate bedreigt (zie verder in dit artikel). Deze totalitaire ideologie moet worden tegengehouden en de islamisering worden gestopt. Een land dat dat goed heeft begrepen is Hongarije. Daar is de islamisering inmiddels verboden en het wordt hoog tijd dat dat ook in Nederland en heel Europa gebeurt. Niet alleen Hongarije heeft maatregelen genomen, ook landen als Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Oostenrijk en sinds kort ook Italië en Slovenië verzetten zich tegen de intimidatie en dictatuur van de EU en volgen het eigen (verstandige) immigratiebeleid. Zij zijn voor opvang in islamitische buurlanden. BREAKING NEWS: Denemarken wordt wakker! LEESTIP

Kenmerken van de islam
De kenmerken van de islam zijn angstaanjagend en gericht op het omver werpen van de westerse vrije cultuur. De kenmerken op een rijtje:

 1. Wereldwijde overheersing van de islam (tot aan etnische zuiveringen toe) en invoering van de sharia. De islam heeft een hekel aan vrijheid, ongelovigen, andere geloven, westerse cultuuruitingen, niet-islamitische gewoonten en wil die uitroeien. Dit probeert de islam te bereiken door wereldwijd aanslagen te plegen en daarbij zoveel mogelijk slachtoffers te maken. Dit gebeurt door islamitische terreurorganisaties als Hamas, Boko Haram, IS, Al-Qaeda, Tahrir al-Sham, Taliban, Al-Shabaab, Jemaah Islamiyah, Abu Sayyaf en Jabhat al-Nusra. De islamitische wereld neemt geen afstand van de gruweldaden van hun ideologie, zwijgt als het graf en stemt hiermee in. Om islamterreur te stoppen zullen we dus de islam moeten stoppen
 2. Hoofddoekjes (ook bekend als kopvod, om de domheid en afkeer aan te duiden), niqabs en boerka's zullen het straatbeeld steeds meer bepalen. Dat, en de wildgroei van ongewenste haatmoskeeën en invoering van de sharia in sommige Nederlandse stadswijken noopt tot keihard beleid en maatregelen om ongewenste uitingen van de islam terug te dringen
 3. Onderdrukking en onderwerping van vrouwen. Islamitische meisjes worden van jongs af aan gedwongen om gewaden als niqabs, boerka's en hoofddoekjes te dragen (LET OP: dit is pertinent GEEN eigen keus, maar wordt islamitische meisjes hardhandig (met geweld dus) opgelegd. Lees de column van Ebru Umar). Vrouwen worden onwaardig behandeld, mishandeld en onderworpen aan clitorale verminking (besnijdenis). Daarnaast loop je als vrouw het risico te worden verstoten, vervolgd en vermoord als je je (opgedrongen) man of de islam wilt verlaten: eerwraak!
 4. Islamitische polygamie, (gedwongen) incest- en kindhuwelijken (pedofilie)
 5. Homo's, christenen en vrouwen die zich te westers kleden worden lastiggevallen, aangevallen (voorbeeld: massale aanrandingen in Keulen), in elkaar geslagen en bespuugd. In het ergste geval worden homo's en christenen onthoofd of van daken gegooid, vrouwen worden aangerand en verkracht

Gevolgen van islamisering
De gevolgen van links politiek-correct denken én handelen zullen rampzalig zijn. De gevreesde omvolking van Nederland is al decennialang aan de gang, maar is de afgelopen jaren door de ongewenste migratie- en asielindustrie, gezinshereniging en geboorten in een stroomversnelling geraakt. De vrije westerse mens en zijn vrije cultuur wordt vervangen door onvrije moslims. Goede voorbeelden zijn de islamisering van grote Duitse steden en de islamisering van Zweden. De geboren Zweed herkent hierdoor zijn land niet meer en wat daar gaande is (tot aan islamitische polygamie en gelegaliseerde kindhuwelijken toe), is een blauwdruk voor wat ons hier te wachten staat. De islamisering van Nederland neemt steeds ernstigere en extremere vormen aan. De gevolgen op een rijtje:

 1. Omvolking, invoering van de sharia (in sommige stadswijken al ingevoerd) en onderdrukking
 2. Haatmoskeeën, kopvodden, soepjurken, niqabs en boerka's zullen het straatbeeld steeds meer bepalen. Door de ontkerkelijking van Nederland worden bestaande kerken vervangen door haatmoskeeën. Een zeer zorgelijke ontwikkeling die onmiddellijk gestopt moet worden!
 3. Meer islamscholen. Onderzoek wijst uit dat dit soort "scholen" slecht scoren en een voedingsbodem zijn voor invoering van ongewenste islamitische regels en wetten (sharia). Bovendien leidt het lagere IQ van niet-westerse allochtonen tot een (aantoonbare) verslechtering van het Nederlandse onderwijsniveau. Sluiten en verbieden!
 4. Toenemende ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. De islam zal het gescheiden reizen, zwemmen, onderwijs en het bezoeken van sportwedstrijden willen opeisen (wat nu al aan de gang is). In 1975 streed men voor gelijke rechten tussen man en vrouw, 40 jaar later verwelkomt men een cultuur die dat verwerpt. Waanzin!
 5. De vrijheid van meningsuiting raakt steeds meer in de verdrukking. Voorbeelden: de commotie rond de cartoonwedstrijd van PVV-leider Geert Wilders in het gebouw van de Tweede Kamer. Demonstranten van Pegida worden stelselmatig met flessen, glas, vuurwerk en eieren bekogeld. In Oostenrijk is een vrouw veroordeeld omdat ze Mohammed een pedofiel noemde. De Pakistaans-christelijke vrouw Asia Bibi werd bijna ter dood veroordeeld omdat ze Mohammed "beledigde". De Moslim Wereld Liga eist een totaal verbod op kritiek op islam in Europa. 144 Turkse moskeeën eisen dat Twitter het account van Geert Wilders opheft. Al deze voorbeelden tonen eens te meer aan dat de islam niet snapt wat vrijheid van meningsuiting is
 6. Islamitische infiltratie van partijen als DENK, NIDA en Partij van de Eenheid in het politieke landschap. Dergelijke partijen zullen de wetgeving net zolang willen veranderen totdat de sharia ingevoerd en een staatsgreep voor het overnemen van de macht een feit is. Een zeer zorgelijke ontwikkeling die onmiddellijk gestopt moet worden!
 7. Nederlandse cultuur, traditionele feesten (Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, Kerstmis en Sinterklaas), gewoonten en gebruiken raken steeds meer in de verdrukking, omdat de media en politiek deze weigeren te beschermen (op sommige scholen is Kerstmis al afgeschaft en worden andere Nederlandse gebruiken steeds meer genegeerd)
 8. Winkelketens keren zich steeds vaker tegen de Nederlandse cultuur door steeds meer halalrommel te verkopen, ook als de (autochtone) klant dat niet weet
 9. Capitulatie voor de islam zal uiteindelijk het einde betekenen van (korte) rokjes, (blote) sauna's, naaktrecreatie bij plassen en meren, naaktstranden, vrije seks, homoseksualiteit, transseksualiteit, enz. Kortom: het einde van de vrijheid, de westerse beschaving en een terugkeer naar de middeleeuwen

Als we onze cultuur, veiligheid en vrijheid voor onze kinderen en kleinkinderen willen behouden zullen we de grenzen voor moslims moéten sluiten en de islam(isering) moéten verbieden. Dat zal op termijn de enige oplossing zijn. Andere oplossingen zijn er niet. Gelooft u mij: de toekomst van ONS Nederland ziet er zonder de noodzakelijke maatregelen zeer zorgelijk en somber uit. Nederland islamiseren is dom en onverantwoord. Over pakweg 20 a 30 jaar is het in Nederland niet meer leefbaar en is het gedaan met onze cultuur en vrijheid. We zullen NU wat moeten doen en actie ondernemen. Als we niets doen is Nederland straks een islamitisch land. Niets doen en nog een generatie wachten is GEEN optie. Dan is het te laat. LEESTIP

Gevolgen van migratie- en asielindustrie
De gevolgen van de krankzinnige migratie- en asielindustrie worden steeds meer duidelijk: meer onveilige azc's, meer inbraken, meer roofovervallen, meer aanrandingen, meer verkrachtingen. Kortom: nóg meer onveiligheid, nóg meer islam en nóg meer overlast. Daarnaast worden economische gelukszoekers in alles bevoordeeld en worden Nederlanders gediscrimineerd. Daarom deed PVV-leider Geert Wilders aangifte van discriminatie tegen Mark Rutte. Maar dat is nog niet alles. Ook ligt ongewenste gezinshereniging en gezinsuitbreiding op de loer. De boodschap is helder en duidelijk: eenmaal binnengelaten kom je er moeilijk weer vanaf. Dus daarom: negeer die vreselijke dictatoriale EU en stop die krankzinnige migratie- en asielindustrie! Geen immigratie, maar remigratie! Grenzen dicht!

Problemen door cultuurverschillen


Het binnenlaten van niet-westerse allochtonen levert door cultuurverschillen allerlei problemen op. Linksgekkies geloven dat onze cultuur en die van moslims naadloos samengaan, maar dat is pertinente en klinkklare onzin. Laat je niets wijsmaken. De westerse cultuur is superieur aan die van moslims, maar die wijzen onze cultuur (met geweld) af. Moslims zullen zich nooit en te nimmer aanpassen aan het westen, dat is binnen de islam verboden.

Criminaliteit
Eén van de kenmerken van de moslimcultuur is dat moslims niet voor elkaar willen onder doen en elkaar de loef af willen steken. Dat wordt duidelijk in het volgende voorbeeld: Achmed rijdt een dikke Audi. Zijn maat Mohammed wil dat ook, maar kan zo'n auto niet betalen. In de moslimcultuur is een mooie auto een belangrijk statussymbool en kun je onder vrienden niet met een Toyota Aygo aan komen zetten. Daarom sluit Mohammed een (te) dure lening af en steekt zich in de schulden. Om die schulden te kunnen betalen begeeft Mohammed zich op het criminele pad. Voorgaande tekst geeft nu precies aan waarom drugshandel, inbraken en (roof)overvallen de criminaliteitscijfers in probleemwijken opstuwen. Of je het nu leuk vindt of niet: niet-westerse allochtonen hebben een etnisch monopolie op overlast en zijn bewezen vaker betrokken bij criminaliteit. Daar zijn honderden voorbeelden van (zie Opsporing Verzocht), maar die worden door de media verzwegen of verdraaid. Etnisch profileren is dus hard nodig om de criminaliteit in probleemwijken aan te pakken.

Segregatie
Door cultuurverschillen ontstaat er nog een ander probleem: segregatie. Segregatie is het proces waarbij niet-westerse allochtonen zich (gedwongen) nauwelijks mengen met inwoners van het gastland waar ze verblijven, weigeren te assimileren en alleen contact hebben met landgenoten. Dit gedrag leidt met name bij Marokkanen en Turken tot ghettovorming waardoor in de grote steden ongewenste shariawijken ontstaan. In deze probleemwijken is de overlast en de criminaliteit dermate groot waardoor confrontaties met politie en ME eerder regel dan uitzondering zijn.

Moslims zijn alleen loyaal aan hun eigen cultuur, ideologie en landgenoten. Daarom zullen ze nooit integreren (integratie in andere culturen is binnen de islam verboden) en moeten geldverslindende integratieprojecten zoals inburgeringscursussen worden gestopt. Wie niet wil integreren, moet remigreren.

Maatregelen om islamprobleem en islamisering aan te pakken


Het islamprobleem is niet alleen een Nederlands probleem, maar ook een Europees én wereldwijd probleem. Om het islamprobleem aan te pakken moet de politiek de islamisering en het islamprobleem eerst leren (h)erkennen en benoemen. Maar dat is niet genoeg. Ook moet het de gevolgen leren inzien. Pas dán kan worden gewerkt aan een oplossing en een vrij en veilig Nederland worden gegarandeerd. Eerder niet. Welke maatregelen zijn er dan nodig om de islamisering te stoppen?

 1. Uit de EU treden
 2. Dubbele nationaliteit afschaffen
 3. Moskeeën moeten verdwijnen uit het Nederlandse straatbeeld en worden gesloten (buiten het feit dat een moskee veel meer is dan alleen een gebedshuis en vanuit het buitenland wordt gefinancierd, geven moskeeën moslims het idee dat een stad of dorp voor de islam is veroverd). Haat-imams uitzetten. Verbod op de Koran. De islam hoort NIET bij Nederland! Nederland is GEEN islamitisch land en moet dat ook niet worden!
 4. Religieuze uitingen en uitingen van onderdrukking zoals hoofddoekjes, niqabs en boerka's verbieden. Gebedsruimten ontmantelen en verbieden. Geloof belijden of een ideologie dienen doe je thuis achter de voordeur: NIET in openbare ruimten, NIET op straat en NIET op het werk. Strikte scheiding van kerk en staat
 5. Halal slachten verbieden. Import van halalvlees verbieden
 6. Geen islamitische partijen als DENK, NIDA en Partij van de Eenheid in het politieke landschap. Geen politieke functies voor politici met een dubbele nationaliteit. Kiesrecht voor allochtonen met een dubbele nationaliteit afschaffen. De islam hoort NIET bij Nederland! Nederland is GEEN islamitisch land en moet dat ook niet worden!
 7. Islamitische scholen sluiten en verbieden. De islam hoort NIET bij Nederland! Nederland is GEEN islamitisch land en moet dat ook niet worden!
 8. Kindhuwelijken (islamitische pedofilie, zoals door pedofiel Mohammed gedicteerd) opsporen, aanpakken en verbieden. In Nederland worden jaarlijks 250 islamitische (gedwongen) kindhuwelijken gesloten
 9. Stop met het importeren en verspreiden van de islam: grenzen dicht voor economische gelukszoekers en migranten. Stop de verspilling van belastinggeld: geen bed-, bad-, broodgeleuter voor uitgeprocedeerde (dus illegale) asielzoekers, maar uitzetten. AZC's en allerlei vluchtelingenclubjes sluiten: die kosten de belastingbetaler bakken met geld, leveren de maatschappij niets op en zijn medeverantwoordelijk voor de multiculti-ellende in Nederland en Europa. Geen immigratie, maar remigratie. Échte vluchtelingen opvangen in islamitische buurlanden, NIET in Europa en al helemaal NIET in Nederland
 10. Verdrag van Schengen, Verklaring van Marrakech en mensenrechtenverdragen opzeggen en grenscontroles invoeren. Terugkerende jihadisten aanhouden, paspoort afnemen en onmiddellijk uitzetten
 11. Marokkaanse criminelen Nederlands paspoort afnemen en uitzetten (dáárom Wilders' minder, minder, minder. Iedereen begreep die boodschap tijdens de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, behalve het linkse hypocriete OM en D66-neprechters. Hoofddoekjespartij GroenLinks begon met foute t-shirts zelfs een hetze tegen Wilders en pleitte zelfs voor meer Marokkanen: knettergek)
 12. Hervormen van de Nederlandse Nationale Politie: geen iftar-feestjes bij moslims! Een politieapparaat dat door de belastingbetaler wordt betaald dient neutraliteit en gezag uit te stralen. Stop het knuffelen en pamperen van moslims!
 13. Nederlandse traditionele feesten zoals carnaval, Pasen, Pinksteren, Hemelvaartsdag, Sinterklaas (met traditionele Zwarte Piet) en Kerstmis als cultureel erfgoed beschermen

Verbieden van de islam
Als bovenstaande maatregelen niet worden uitgevoerd zal capitulatie voor de islam binnen enkele decennia een feit zijn en zal Nederland geen vrijheid meer kennen. Dom en onverantwoord. Daarom moet in het politieke debat een verbod op de islam bespreekbaar worden gemaakt en serieus onderwerp van discussie worden. De door linkse partijen veroorzaakte chaos en problemen in de grote steden maakt dat noodzakelijk. In de Nederlandse (grond)wet ontbreekt het aan middelen om de invasie van moslims tegen te gaan en onze vrijheid te beschermen. Sterker nog: die wetten islamiseren Nederland en zetten de vrijheid en veiligheid van autochtone Nederlanders op het spel. De boodschap is helder en duidelijk: het is óf hervormen óf capituleren voor de islam. Dat laatste zal de autochtone Nederlandse bevolking nooit toestaan en zal een volksopstand (de Patriottische Lente) ontketenen. We zullen weer moeten vechten voor het behoud van onze vrijheid. Er zijn signalen die daar op wijzen.

Patriottisch Verzet
De afgelopen jaren wordt het patriottische Verzet tegen de islam steeds meer zichtbaar. Patriottische verzetsgroepen (de Helden van het Verzet) als Pegida en Identitair Verzet organiseren steeds meer en steeds vaker demonstraties en protesten om Nederland de ogen te openen en van de islam te bevrijden. Helaas schenden burgemeesters ook steeds vaker het demonstratierecht en weigeren het geweld van moslims en Antifa aan te pakken. Daarom zijn burgemeesters zelf ook onderdeel van het probleem dat islam heet.

Tommy Robinson
Tommy Robinson is een bekende Britse journalist en islamcriticus. Hij is door incidenten inmiddels samen met PVV-leider Geert Wilders hét boegbeeld voor het Verzet tegen de islam in Engeland en tegenwoordig ook in Europa. Begin 2018 werd hij door de Engelse justitie opgepakt en tot 13 maanden celstraf veroordeeld, omdat hij (geheel geweldloos) verslag deed van de rechtszaak tegen islamitische grooming-gangs die meisjes verkrachtten. Deze idiote rechtsgang leverde wereldwijd zó veel verontwaardiging op dat Robinson onder druk van de publieke opinie binnen twee maanden weer werd vrijgelaten. De Nederlandse mainstream media verzwegen het nieuws en waren muisstil, want het aanpakken van islamitische Pakistaanse grooming-gangs is "racistisch". Pas toen Geert Wilders onder zware bewaking naar Londen ging om tijdens een demonstratie met succes de vrijlating van Robinson te eisen, besteedden sommige media er (heel kort) aandacht aan. Omdat de Engelse overheid bij een bezoek later dit jaar weigert de veiligheid van Geert Wilders te garanderen heeft de PVV-leider Robinson uitgenodigd voor een bezoek aan het Nederlandse parlement.

Duitse protesten
In Duitsland hebben in de zomer van 2018 in Chemnitz protesten en demonstraties plaatsgevonden tegen de oprukkende islam en moordende moslimmigranten. Deze werden georganiseerd door Pegida en de patriottische partij Alternative für Deutschland. Deelnemers aan de demo's droegen tientallen posters waarop door de islam vermoorde Duitsers stonden afgebeeld. De protesten leggen op pijnlijke wijze het afschuwelijke immigratiebeleid van Angela Merkel bloot. De beer is los en de verwachting is dat ook in andere Duitse steden het Verzet zal groeien, want ook in Duitsland is men de massa-immigratie spuugzat. #München #Berlijn #Ravensburg #Chemnitz #Köthen #Zwickau #WirSindDasVolk

Revolutie
Als de Nederlandse politiek weigert om de islam te verbieden en de Nederlandse (grond)wet te hervormen (dat wil zeggen: de islam niet langer als godsdienst beschouwen om deze ideologie te kunnen bestrijden) zal een revolutie binnen enkele decennia onvermijdelijk zijn. Er zijn twee keuzes: een (Europese) burgeroorlog of onderwerping aan de islam. De verwachting is dat een revolutie binnen 20 jaar zal uitbreken om Nederland van de islam te bevrijden. De CIA verwacht in 2020 al een burgeroorlog in Duitsland. LEESTIP

Leraar Trump tegen leerling Merkel: What the hell have you done to Europe?

Gevaren van linkse demonisering: moorden op islamcritici


Iedereen kan zich het politieke klimaat in de aanloop naar de Tweede Kamer-verkiezingen van 2002 nog wel herinneren. De LPF van Pim Fortuyn stond vanaf de oprichting hoog in de peilingen en ging fier aan kop. Niets leek een verkiezingszege de LPF nog in de weg te staan. Totdat maandenlange demonisering van Pim Fortuyn door linkse partijen en politici als Thom de Graaf, Paul Rosenmöller, Ad Melkert, Marcel van Dam en Ahmed Aboutaleb tot een laffe politieke moord leidde. Nederland was geschokt en wekenlang van slag. De geschiedenis lijkt zich te herhalen: de PVV, Forum voor Democratie en Leefbaar Rotterdam worden onder aanvoering van de extreem-linkse Anne Fleur Dekker, Sylvana Simons en gevaarlijke extreem-linkse groeperingen als 'Comité 21 maart', Radicaal Anarchistisch Feministisch Front, Kafka en AFA voortdurend weggezet als populistische en racistische partijen. Als je kritiek hebt op de islam en de islamisering wilt tegengaan wordt dat door links maar al te graag uitgelegd als moslimhaat of racisme. Om dat kracht bij te zetten riep Anne Fleur Dekker op tot het stenigen van Geert Wilders, het bekladden van het huis van Thierry Baudet en het 'taarten' van de FvD-leider. Net als in 2002 scheppen hoofddoekjespartij GroenLinks, D66 en PvdA (de Zweedse Kajsa Ollongren, Alexander Pechtold en Lodewijk Asscher) en diverse extreem-linkse groeperingen (het gewelddadige Antifa) nu een klimaat waarin zich weer een politieke moord kan voltrekken, maar dat vinden ze op links niet erg: angstaanjagend, levensgevaarlijk en knettergek. Deze demonisering moet NU stoppen! LEESTIP

Update:
Na in maart 2017 door een groep moslims te zijn bedreigd, ontvoerd, mishandeld en verkracht pleegde het Haagse PVV-raadslid Willie Dille op 8 augustus 2018 zelfmoord. Dille is na Pim Fortuyn (2002) en Theo van Gogh (2004) de derde islamcriticus die door links en/of islamitisch geweld het leven laat.

Media, voorlichting en bewustwording


Om de omvang van het islamprobleem voor jezelf in kaart te brengen en je daarvan bewust te worden is het belangrijk om de juiste media te volgen en je goed op de hoogte te stellen. Van de linkse MSM (NRC, Volkskrant enz.) en staatsomroepen zoals de NOS en de NPO hoef je natuurlijk geen objectieve berichtgeving te verwachten. Integendeel: zij zijn onophoudelijk bezig om patriotten als Geert Wilders, Thierry Baudet, de gekozen Donald Trump en Viktor Orbán te bashen. Daarnaast worden incidenten waarbij de islam betrokken is bewust verzwegen of berichten daarover verdraaid, bedoeld om het islamprobleem te verdoezelen en de kiezer te misleiden. Als je echt wilt weten hoe groot het islamprobleem is, is het aan te raden om islamcritici, PVV'ers op Twitter en PVV-pagina's op Facebook te volgen. Daar wordt duidelijk hoe zeer ons land al geďslamiseerd is, hoe zeer Nederlanders daar onder te lijden hebben en dat het Verzet tegen de islam groeit. TIP: lees de verwante artikelen verderop in dit artikel om je een verhelderend beeld van het islamprobleem te vormen. LEESTIP

Nepnieuws van de MSM - Hongarije loopt leeg wegens Orbán

Het wordt hoog tijd dat Nederlanders massaal wakker worden om het tij te keren. Hoeveel aanslagen en moorden door de islam zijn daar nog voor nodig? 50? 100? 500? Open je ogen! Gebruik je hersens en je gezonde verstand! Stem PVV. Om nu en in de toekomst in vrijheid en veiligheid te kunnen leven. We kunnen het onze kinderen en kleinkinderen niet verkopen dat ze straks moeten leven in een land waar de islam, de sharia en moslims de dienst uitmaken.

Eye-openers voor linkse partijen en hun kiezers:
Wie islam zaait, zal sharia oogsten
Vrijheid verdwijnt, waar islam verschijnt
Only idiots defend the same people that want them dead

Moslim(a): wil je vrijheid? Bevrijd je van de islam!
Vrijheid? De islam heeft geen flauw benul wat vrijheid is. De islam kent geen vrijheid! De islam kent alleen onderdrukking, terreur en ellende en daarmee is deze gevaarlijke totalitaire ideologie gedefinieerd. Een moslim(a) die echt in vrijheid wil leven zal de islam moeten verlaten. Zich van die beklemmende doctrine moeten bevrijden. Maar dat is niet gemakkelijk. Een onderdeel van de islam is het achtervolgen, stalken en vermoorden van afvalligen: eerwraak!

Europa wordt langzaam wakker


Het lijkt erop dat de kiezers in Europa eindelijk wakker worden en het gevaar en de ellende van de islam inzien. De afgelopen jaren zijn er overal in Europa patriottische partijen opgekomen om het volk te waarschuwen tegen het gevaar en de ellende van de islam. Dat begint zijn vruchten af te werpen: deze partijen zijn in de verkiezingen (zoals de PVV op 15 maart 2017) vaak de tweede of derde partij van het land geworden. Een goede zaak, maar er is nog meer te doen: bijvoorbeeld het zieke beleid van de EU aanpakken om van Europa een soort tweede Afrika te maken. Dit zieke idee van idioten in Brussel veroorzaakt nóg meer ellende, bedreigt de westerse vrijheid en is echt knettergek. Deze nachtmerrie moet koste wat kost worden voorkomen. Hongarije, Polen, Tsjechië, Slowakije, Roemenië, Oostenrijk en sinds kort ook Italië en Slovenië verzetten zich tegen de intimidatie/dictatuur van de EU en de islamisering van hun land. Een logische volgende stap is het opzeggen van het EU-lidmaatschap en uit de EU treden, zodat deze landen weer baas van hun eigen land worden. Zoals een bekende PVV-politicus zei: "De geest is uit de fles en gaat er niet meer in terug". En dat is hard nodig om Europa voor een ramp te behoeden en de westerse vrijheid te behouden. #wordwakker #wakeup

BREAKING NEWS: Denemarken wordt wakker
De Deense sociaal-democratische partij (een soort PvdA) ziet eindelijk ook in dat de integratie in Denemarken (zelfs bij volgende generaties) niet gaat lukken en gooit het politieke roer om. Nieuwsuur besteedde in een reportage van Saskia Dekkers aandacht aan de Deense moslimproblematiek. De Nederlandse politiek verkeert al jaren in een diepe politiek-correcte coma. Wanneer valt het kwartje nu eindelijk eens in Nederland?

BREAKING NEWS: Denemarken wordt wakker

Agenda


 • 17-11-2018: demonstratie Pegida 'Stop KOZP', Zaanstad. Aanvang: nog niet bekend
 • 28-10-2018: demonstratie Identitair Verzet bij de Al Hijra moskee, Leiden
 • 28-10-2018: demonstratie Identitair Verzet in de Schilderswijk, Den Haag tegen salafisme! Stop Salafisme! Sluit de As-Soennah Moskee! DOOR BURGEMEESTER VERBODEN (SCHENDING DEMONSTRATIERECHT)
 • 24-10-2018: filmavond Pegida in Utrecht.
  Pegida presenteert: Het ware gezicht van de islam. Aanvang: van 20.00 uur tot 23.00 uur. NIEUWE POGING
 • 05-10-2018: filmavond Pegida in Utrecht.
  Pegida presenteert: Het ware gezicht van de islam. Aanvang: van 20.00 uur tot 23.00 uur. VANWEGE GEWELDDADIGE MOSLIMS AFGEBROKEN
 • 04-10-2018: filmavond Pegida in Amsterdam.
  Pegida presenteert: Het ware gezicht van de islam. Aanvang: van 20.00 uur tot 23.00 uur. WEGENS BEPERKEN DEMONSTRATIERECHT GEANNULEERD
 • 03-10-2018: filmavond Pegida in Den Haag.
  Pegida presenteert: Het ware gezicht van de islam. Aanvang: van 20.00 uur tot 23.00 uur. NIET DOORGEGAAN
 • 02-10-2018: filmavond Pegida in Rotterdam.
  Pegida presenteert: Het ware gezicht van de islam. Aanvang: van 20.00 uur tot 23.00 uur. WEGENS BEPERKEN DEMONSTRATIERECHT GEANNULEERD
 • 01-10-2018: filmavond Pegida in Enschede.
  Pegida presenteert: Het ware gezicht van de islam. Aanvang: van 20.00 uur tot 23.00 uur
 • 22-09-2018: demonstratie Pegida en Alternative für Deutschland in Chemnitz tegen moordende moslimmigranten. Aanvang: 15.00 uur. #Chemnitz #Köthen
 • 20-09-2018: filmavond Pegida over de harde waarheid van de islam
 • 08-09-2018: demonstratie Pegida en Alternative für Deutschland in Chemnitz tegen moordende moslimmigranten
 • 08-09-2018: demonstratie van geestverwanten van Pegida in Oostenrijk, Ballhausplatz 1010, Wenen. Aanvang: 14.00 uur
 • 07-09-2018: demonstratie Pegida en Alternative für Deutschland in Chemnitz tegen moordende moslimmigranten. Aanvang: 18.30 uur
 • 01-09-2018: demonstratie Pegida en Alternative für Deutschland in Chemnitz tegen moordende moslimmigranten
 • 27-08-2018: demonstratie Pegida en Alternative für Deutschland in Chemnitz tegen moordende moslimmigranten
 • 21-08-2018: manifestatie Rechts in Verzet (RIV) in Zaandam. Stop onverdoofd ritueel slachten! Aanvang: nog niet bekend
 • 09-06-2018: demonstratie met Geert Wilders in Londen voor de vrijlating van de Britse anti-islamactivist Tommy Robinson
 • 03-06-2018: protest Rechts in Verzet (RIV) in Enschede. Geen nieuwe Diyanet-moskee in Enschede. Aanvang: nog niet bekend
 • 17-05-2018: steunprotest voor Geert Wilders Rechts in Verzet (RIV). Justitieel Complex Schiphol. Aanvang: 09.00 uur
 • 12-05-2018: betoging Voorpost tegen islamisering, Kortrijk. Aanvang: 14.00 uur
 • 21-04-2018: demonstratie Pegida tegen de bouw van een megamoskee in Enschede. Aanvang: 18.30 uur tot 20.00 uur. Herhaling: dagelijks tot en met 06-05-2018. #noislamjustfreedom. Officiële aankondiging (mp4) #NewYork #Madrid #Barcelona #Manchester #Londen #Amsterdam #DenHaag #Brussel #Zaventem #Luik #Stockholm #Kopenhagen #Turku #Tunis #München #Berlijn #Ravensburg #Toulouse #Parijs #Nice #Toulon #Trappes #Münster #Bali #Soerabaja #Toronto #Tadzjikistan #Melbourne
 • 16-04-2018: actie Voorpost tegen de komst van een megamoskee in Enschede. Stop islamisering!
 • 14-04-2018: actie Voorpost in Amsterdam tegen de Plaasmoorden in Zuid-Afrika
 • 21-03-2018: gemeenteraadsverkiezingen. @henkvandeun, Henk van Deún, PVV Utrecht #StemPVV #StemZeWeg #GR2018 #GR18
 • 11-03-2018: mars Pegida in Amsterdam. Genoeg is genoeg. Aanvang: 13.30 uur
 • 11-03-2018: flyeractie Rechts in Verzet (RIV) in Amsterdam. Geen Diyanet-megamoskee! Aanvang: 14:00 uur
 • 10-03-2018: betoging Voorpost. Sint Baafsplein, Gent. Stop de multiculturele waanzin

Wordt vervolgd...

Disclaimer


Dit artikel is geschreven door joopletteboer.nl en gebaseerd op (feitelijke en statistische) waarheid. Kun (of durf) je die niet onder ogen te zien omdat je politieke voorkeur of correctheid dat verhindert?: zap dan lekker weg naar een andere website. Slaap lekker! #wordwakker #wakeup

Aan deze teksten kunnen geen rechten worden ontleend. Op mijn website schrijf ik wat ik wil en ik laat mij door niemand de mond snoeren. Verzoeken om teksten te "rectificeren" of te verwijderen zullen niet worden gehonoreerd.

Eye-openers voor linkse partijen en hun kiezers:
Wie islam zaait, zal sharia oogsten
Vrijheid verdwijnt, waar islam verschijnt
Only idiots defend the same people that want them dead

Zalig zijn de onnozelen van geest - Pim Fortuyn 2002

Citaat van Hans Jansen - Arabist

Stop de islam - Geert Wilders

Stop de islam - Geert Wilders

Nederland weer van ons - Verkiezingsposter PVV

We geven de vrijheid nooit op - Geert Wilders

Niets doen = islamisering - Geert Wilders

Punten van de PVV

Naar boven Naar boven

Joop Letteboer raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2018 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker