Het logo van de website van Joop Letteboer

Opinie: Islamofobie bestaat niet

islamofobie.php werd voor het laatst bijgewerkt op maandag 21 september 2020

BREAKING:
07-04-2020 | WORDPRESS.COM BLOKKEERT FENIXX (website)
30-11-2019 | IDENTITAIR NEDERLAND RICHT POLITIEKE PARTIJ OP (website)
23-03-2019 | EXTREEM-LINKS GAAT LOS OP THIERRY BAUDET (website)
11-03-2019 | AANSLAG OP GEERT WILDERS VERIJDELD (website)

Op 20 september 2019 verscheen een krankzinnig artikel in Het Parool waarin "integratie-expert" Walter Palm suggereert dat Nederland in de greep zou zijn van "islamofobie". En het wordt nóg hilarischer: er werd zelfs een kansloos symposium over gehouden. Wat een onzin. De waarheid is: Nederland is in de greep van de islám. Er is in Nederland én België (en in de rest van West-Europa) in een moordend tempo een stap-voor-stap-islamisering (de stille jihad) aan de gang. Als je dat feit nu nóg durft te ontkennen ben je ongeloofwaardig, dom, schuldig aan collaboratie met de islam en lijd je aan islamofilie.

In dit artikel reageer ik op wat Walter Palm in het artikel in Het Parool beweert, pareer ik idiote stellingen en misvattingen en waarschuw ik (ook elders op deze website) voor het gevaar dat Nederlanders met de islam lopen.

Islamofobie bestaat niet
Islamofobie bestaat niet. Deze domme term is begin vorige eeuw bedacht, maar wordt tegenwoordig door extreem-links en moslimknuffelaars gebruikt om islamkritiek belachelijk en islamcritici monddood te maken. En het ergste is; het is koren op de molen van islamitische niet-geïntegreerde buitenlanders: jankmoslims maken - opgehitst door die moslimknuffelaars - handig gebruik van die term om zich in de slachtofferrol te manoeuvreren en islamcritici te framen. In het Parool-artikel houden niqabdraagsters tijdens een betoging tegen het boerkaverbod een bord omhoog met daarop de tekst: Wij zijn slachtoffers van symboolpolitiek. Knettergek. Mijn mening is: jullie zijn slachtoffers van de onderdrukkende islám. Snap dat nou eens! De islam en zijn domme onderdanen horen hier niet (thuis). Stel je niet aan, pas je aan aan onze manier van leven of sodemieter op naar je eigen land! Niet integreren en assimileren? Terug naar huis! Wegwezen!

Islamofobie bestaat niet

Het kan nóg erger: als absoluut dieptepunt wil de extreem-linkse kopvodpartij GroenLinks bij monde van het Turkse Kamerlid Nevin Ozutok met een motie jaarlijks monitoren wie kritiek op de islam heeft. Dit zijn razziapraktijken en betekent dat deze zieke partij de vrijheid van meningsuiting wil inperken als die niet goed uitkomt. Knettergek! PVV-Kamerlid Martin Bosma tekende tijdens een interruptie terecht bezwaar aan tegen deze zieke motie. Mensen, gebruik uw gezonde verstand! Weet op wie u stemt bij de volgende Tweede Kamer-verkiezingen.

Ontkennen van het islamprobleem
Wat in het artikel opvalt is dat bij hoog en laag wordt ontkend dat Nederland een islam- en Marokkanenprobleem (mp4) heeft, terwijl we dat door talloze incidenten (die de msm in opdracht van de EU continu verzwijgen) duidelijk kunnen vaststellen. Palm wil niet tornen aan de Nederlandse grondwet, terwijl de misstanden op jihadscholen en de toenemende onveiligheid op straat daar meer dan voldoende aanleiding toe geven. De islam hoort hier niet thuis en het wordt tijd dat nu eindelijk eens de grondwet wordt aangepast om de vrijheid en veiligheid van toekomstige Nederlandse generaties te waarborgen.

Verderop in het artikel wordt de problematiek rond de islam en de zorgen daarover sinds 9/11 "massahysterie" genoemd, en worden Pim Fortuyn en Geert Wilders als 'makelaars in angst' geframed. Zo wordt de indruk gewekt dat autochtone Nederlanders (wij) de kloof met de islamitische gemeenschap vergroten, terwijl juist aanhangers van de islam (zij, die in ons land te gast zijn) weigeren te assimileren en alles wat westers is haten, ten stelligste afwijzen en vernietigen. Dit gedrag werkt segregatie in de hand en versterkt het wij/zij-denken. Het interesseert de politiek (130 Kamerleden) allemaal niets, maar als de boel hier escaleert zijn zij de eersten die het hazenpad kiezen en een veilig heenkomen zoeken. Lafaards!

Maatregelen die de invloed van de islam moeten tegengaan worden in het artikel "islamofobie" genoemd. Jezus, wat een onzin! Moet dit land - door alles van de islam maar te tolereren - dan naar de bliksem gaan? Gebruik toch eens een keer je hersens! Je kúnt niet ongelimiteerd toegeven aan het gedram en de eisen van moslims en de islam. Dat is vragen om ellende, de Nederlandse capitulatie en een nieuwe Holocaust.

Symposium
Op zaterdag 28 september 2019 werd er een kansloos symposium gehouden over de niet-bestaande "islamofobie". Hier konden boerka- en niqabdraagsters eindeloos zeuren over het boerkaverbod, dat op 1 augustus 2019 (na 14 jaar deze PVV-motie te rekken) eindelijk van kracht werd. Dit verbod gaat mij overigens niet ver genoeg: het moet worden uitgebreid naar 'overal' en ook een kopvod zou overal verboden moeten worden. Dit soort gedrochten draag je maar thuis achter de voordeur, niet in het openbaar. Het is hier godverdomme geen Saoedi-Arabië of Iran!

In het artikel over het symposium wordt het secularisme de nek omgedraaid en de islam verheerlijkt. Op het symposium kwamen (opgehitst door moslimknuffelaars) twee niqabdraagsters aan het woord die verantwoordelijk waren voor de protestbetoging tegen het boerkaverbod in Den Haag. Natuurlijk werd er over het boerkaverbod geklaagd en plaatsten ze zich in de slachtofferrol. Om kort te zijn: het artikel (met daarin enge clubjes die Nederland willen islamiseren) schetst een beeld alsof het doodnormaal is dat de islam zich meer en meer aan de Nederlandse autochtone burger opdringt en verzet daartegen onrechtvaardig en islamofoob is.

NSB'ers Annelies Moors (sufkut antropologie) en GroenLinks-marokkaan Mohamed Rabbae spannen wel de kroon in het krankzinnige artikel: de islamisering van het eens vrije Nederland gaat dit soort gekken niet snel genoeg en het liefst zouden ze zien dat autochtone Nederlanders capituleren voor de islam. Het beschermen van onze vrijheid zal ze een rotzorg zijn. Landverraad en knettergek!

Tip: de afvallige (dus nu) ex-moslima Lale Gül en haar strijd voor vrijheid:
KIJKTIP Misstanden en onderdrukking in de islam: Sujet Shams en Lale Gül
LUISTERTIP Echte Jan Radioshow #39 te gast: de afvallige Lale Gül

Weigeren te integreren / assimileren? Terug naar huis!

Zalig zijn de onnozelen van geest - Pim Fortuyn

Relevante artikelen (web):
"In deel Schilderswijk is sharia wet". Gemeente Den Haag doet niets en kijkt weg
"Het westen moet zich veel weerbaarder opstellen"
"Ik waarschuw niet voor niets"
Polen waarschuwen Nederland: "Met zoveel mensen uit een andere cultuur is het hier over 20 jaar niet meer leefbaar!"
Thierry Baudet: Nederland bestaat over vijftig jaar niet meer
Ex-moslima Zara Ismailova waarschuwt Nederland: "Hoe meer jullie islamiseren, hoe intoleranter de islam wordt!"
Ex-moslima waarschuwt Nederland: "Geef niet toe aan islamisering"
Syrische geleerde en moslim: 'Waarom verdedigt Europa zich niet tegen islamisering?'
Toekomstig verbod op islam ook ter sprake in Duitsland, Oostenrijk en Italië
Manifest: islam 'zuivert' Frankrijk van Joden
#120db: Verkrachtingen, geweld: Wat gebeurt er in Dresden?
Er gutst een islamitische verkrachtingsgolf over Europa

Verwante artikelen (website):
Artikelen over de islam (web)
Stop de identiteitspolitiek!
Deugen voor de bühne
De censuur van social media
Gaat ON! het redden?
Islamofobie bestaat niet
Antifa, een groeiend probleem
Het gevaar van EU-resolutie 1743
Negeren islamprobleem gevaarlijk
De opkomst van FvD
De gevaren van de islam
Sauna? Natuurlijk bloot

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2020 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker