Het logo van de website van Joop Letteboer

Opinie: Negeren islamprobleem gevaarlijk

islamprobleem.php werd voor het laatst bijgewerkt op maandag 20 mei 2019

BREAKING:
23-03-2019 | EXTREEM-LINKS GAAT LOS OP THIERRY BAUDET (web)
11-03-2019 | AANSLAG OP GEERT WILDERS VERIJDELD
(web)

Inhoudsopgave:

  1. Resolutie 1743 van Straatsburg
  2. Islam; de nieuwe Holocaust
  3. Petitie tegen antisemitisme
  4. Mainstream media en politiek deugen erop los

Resolutie 1743 van Straatsburg


In 2010 nam het kabinet (zonder in een referendum het Nederlandse volk te raadplegen) de Resolutie 1743 van Straatsburg aan dat in 1973 door het toenmalige kabinet Den Uyl in het geheim zou zijn getekend. In deze resolutie komt het erop neer dat Europa moet worden omgevolkt en dat ons continent moet capituleren voor de islam. Knettergek! Dit moet koste wat kost worden voorkomen. Iedereen met een beetje gezond verstand snapt dat deze resolutie het einde zal betekenen van onze vrijheid en onherroepelijk zal leiden tot een Europese burgeroorlog. In Zweden, Engeland, Duitsland en Frankrijk zijn de contouren daarvan al merkbaar en zichtbaar. De regeringen van deze landen brengen hun inwoners ernstig in gevaar. Het is wachten tot de bom barst.

Islam; de nieuwe Holocaust


Deze dagen word je op de radio doodgegooid met kreten als:

"Vrijheid. Vijf oorlogsjaren waren we het kwijt. Sinds de bevrijding geven we het door. Van generatie op generatie. Dat is belangrijk, zeker als je beseft dat niet alle landen deze vrijheid kennen. Samen zijn we verantwoordelijk om vrijheid in stand te houden. Daarom herdenken we op 4 mei de oorlogsslachtoffers en vieren we op 5 mei dat we in vrijheid leven. Hoe geef jij vrijheid door?".

En dáár wringt bij mij iets. Wat men waarschijnlijk niet snapt en waar je de media en politiek ook nooit over hoort is het feit dat we op het punt staan onze vrijheid na bijna 80 jaar weer weg te geven. En als we een beetje nadenken en heel eerlijk zijn (ik weet het, is moeilijk voor extreem-links) weten we ook aan wie; de islam.

De islam is een gevaarlijke totalitaire ideologie met sympathieën voor de Holocaust en heeft parallellen met het nazi-Duitsland uit de Tweede Wereldoorlog. Na Hitlers gruwelijke Holocaust op Joden moeten de Joden 80 jaar na dato weer vluchten voor de eeuwige haat tegen Joden, christenen en homo's vanuit de islam. De politiek-correcte huichelaars van het partijkartel die elke Nationale Dodenherdenking vooraan staan, zijn zich er niet van bewust dat ze schaamteloos bezig zijn deze gruwelijke periode te herhalen. Hoe? Door het islamitische equivalent van de Holocaust te importeren. Joden- en homovervolging zullen met de islam weer deel gaan uitmaken van de dagelijkse praktijk. Onze vrijheid brokkelt steeds verder af. Nu al durven Joden, vrouwen en homo's ivm steekpartijen, aanrandingen en verkrachtigen door moslims niet meer over straat en verslechtert de situatie voor homo's op geïslamiseerde scholen. Dat wordt de komende jaren alleen nog maar erger. Burgemeesters en de landelijke politiek (de PVV uitgezonderd) weigeren het islamprobleem te benoemen, doen niets en laten het gevaar gelaten over zich heen komen. Waanzin!

Onderstaande video van 120 Decibel legt precies het probleem bloot waar West-Europa (en met name Duitsland en Zweden) onder gebukt gaat. Verkrachtingen, aanrandingen en steekpartijen door moslimmigranten zijn maar een klein deel van de gevolgen van Resolutie 1743 van Straatsburg en het zelfmoordpact van Marrakesh. Nadat Thierry Baudet de video had getweet viel half deugend Nederland eroverheen en werd de FvD-leider door de extreem-linkse Marokkaan Yasser Feras (beter bekend als Jesse Klaver) geframed als "extreem-rechts". Aandacht vragen voor het doodsteken, aanranden en verkrachten van Duitse vrouwen door moslimmigranten en politici die dit faciliteren is niet extreem-rechts, smerige rat! Men ontkent het islamprobleem en de politiek doet vwb de gevolgen van massa-immigratie net alsof hun neus bloedt. Maar West-Europa wordt door de islam en extreem-linkse partijen bewust en stelselmatig kapotgemaakt. Dat ontkennen is walgelijk en gevaarlijk!

120 Decibel: Ihr habt das gewußt

4 en 5 mei: wat is het nog waard als we met de islam een nieuwe Holocaust importeren? Als we de verantwoordelijkheid niet nemen om een nieuwe Holocaust te voorkomen? Wat zijn deze dagen van herdenken en feestvieren dan nog waard? Welke betekenis hebben die dan nog? Hebben we dan werkelijk niets geleerd van het verleden? Zijn onze Amerikaanse, Canadese en Britse helden van weleer dan helemaal voor niets gesneuveld? Ongelooflijk!

De islamisering van Europa KIJKTIP (webm)
Campagnefilmpje PVV 15 maart 2018 (de keiharde waarheid (mp4)

Petitie tegen antisemitisme


Op vrijdag 3 mei 2019 werd bekend dat er een Europese petitie tegen antisemitisme komt. Het is een initiatief van de ChristenUnie, SGP en CIDI, het Centrum Informatie en Documentatie Israël. Negen op de tien Europese Joden zien een toename van antisemitsme. In maart meldde CIDI al dat in Nederland vorig jaar 135 incidenten werden gemeld, 20 procent meer dan in 2017. Genoemde partijen willen de Europese Commissie daarom aanmoedigen dat werk wordt gemaakt van educatie, dat de geschiedenis wordt verteld en dat er strengere straffen komen.

Wat opvalt is dat nergens de oorzaak (islam) wordt benoemd. Mijn mening is dat als je de oorzaak niet aanpakt je ook het probleem niet oplost. Daar gaat een kansloze petitie tegen antisemitisme niet tegen helpen. Wat wel helpt: de islam stoppen, verbieden en strafbaar stellen. Dat is de enige oplossing. Andere oplossingen zijn er niet.

Mainstream media en politiek deugen erop los


Het is algemeen bekend: de eenzijdige mainstream media weigeren stelselmatig om de islamitische afkomst van daders van overlast, steekpartijen, aanrandingen en verkrachtigen te vermelden. Sterker nog: zij worden schaamteloos Nederlanders genoemd, waar het in werkelijkheid gaat om Marokkanen, Syriërs, Iraniërs en Antillianen. Op vrijdag 3 mei 2019 meldde de NOS zelfs dat de toename van antisemitisme in Frankrijk geen duidelijke oorzaak heeft. Hoe krijg je het in hemelsnaam uit je politiek-correcte toetsenbord? De NOS verspreidt regelmatig nepnieuws om het islamprobleem te verdoezelen. Gelukkig hebben we social media als Twitter waar de waarheid (oorzaak islam) vrij snel boven water komt, en we msm als de NOS op de vingers kunnen tikken.

Feit: Al is de waarheid nog zo fel, de NOS verdraait hem wel.

Ook extreem-linkse partijen als GroenLinks die dit land kapot deugen zijn verantwoordelijk voor de ontkenning en het onder het tapijt vegen van het islamprobleem. Sterker nog: ze faciliteren het zelfs. PVV-Kamerlid Gidi Markuszower stelde in de Tweede Kamer de gedwongen uithuwelijking van meisjes en vrouwen binnen de islam aan de kaak, om aan te tonen dat de rechten en vrijheid van vrouwen binnen de islam ernstig worden geschonden. Het extreem-linkse Kamerlid Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) noemde dat feit voor de interruptiemicrofoon "islambashing". Islambashing? Een verwerpelijke cultuur die zich ten doel stelt in het westen de sharia in te voeren, dát benoemen en dat vervolgens bestempelen als "islambashing"? Hoe krijg je die onzin in hemelsnaam uit je extreem-linkse strot, dom figuur? Dit domme wijf is werkelijk knettergek en snapt niet waar de islam voor staat!

Bovenstaande voorbeelden tonen aan dat men weigert het islamprobleem te benoemen en men nog steeds niet snapt dat de islam een gevaarlijke totalitaire ideologie is. Levensgevaarlijk. Het is duidelijk: Europa is op weg naar een burgeroorlog. We zullen opnieuw moeten worden bevrijd, van het probleem dat islam heet.

Later meer...

Verwante artikelen (website):
De opkomst van FvD
De gevaren van de islam

Relevante artikelen (web):
"In deel Schilderswijk is sharia wet". Gemeente Den Haag doet niets en kijkt weg
"Het westen moet zich veel weerbaarder opstellen"
"Ik waarschuw niet voor niets"
Polen waarschuwen Nederland: "Met zoveel mensen uit een andere cultuur is het hier over 20 jaar niet meer leefbaar!"
Thierry Baudet: Nederland bestaat over vijftig jaar niet meer
Ex-moslima Zara Ismailova waarschuwt Nederland: "Hoe meer jullie islamiseren, hoe intoleranter de islam wordt!"
Ex-moslima waarschuwt Nederland: "Geef niet toe aan islamisering"
Syrische geleerde en moslim: 'Waarom verdedigt Europa zich niet tegen islamisering?'
Toekomstig verbod op islam ook ter sprake in Duitsland, Oostenrijk en Italië
Manifest: islam 'zuivert' Frankrijk van Joden
#120db: Verkrachtingen, geweld: Wat gebeurt er in Dresden?
Er gutst een islamitische verkrachtingsgolf over Europa

Joop Letteboer raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2019 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker