Het logo van de website van Joop Letteboer

Opinie: Negeren islamprobleem gevaarlijk

islamprobleem.php werd voor het laatst bijgewerkt op maandag 24 augustus 2020

BREAKING:
07-04-2020 | WORDPRESS.COM BLOKKEERT FENIXX (website)
30-11-2019 | IDENTITAIR NEDERLAND RICHT POLITIEKE PARTIJ OP (website)
23-03-2019 | EXTREEM-LINKS GAAT LOS OP THIERRY BAUDET (website)
11-03-2019 | AANSLAG OP GEERT WILDERS VERIJDELD (website)

Inhoudsopgave:

  1. EU-resolutie 1743 van Straatsburg
  2. Islam; de nieuwe Holocaust
  3. Initiatieven tegen antisemitisme
  4. Mainstream media, politie(k) en Antifa deugen erop los

EU-resolutie 1743 van Straatsburg


In 2010 nam de Raad van Europa (zonder dat het Nederlandse volk ook maar enige inspraak had) de omstreden EU-resolutie 1743 van Straatsburg aan die in 1973 door het toenmalige kabinet Den Uyl in het geheim zou zijn getekend. In deze resolutie - die vol staat met totale onzin en waarin de islam wordt verheerlijkt - komt het erop neer dat Europa moet worden omgevolkt en dat ons continent moet capituleren voor de islam. Knettergek! Dit moet koste wat kost worden voorkomen. Iedereen met een beetje gezond verstand snapt dat deze resolutie het einde zal betekenen van onze vrijheid en onherroepelijk zal leiden tot een Europese burgeroorlog. Omdat de msm aan de leiband lopen van idiote EU/VN-verdragen zwijgt men erover, maar in Zweden, Engeland, Duitsland en Frankrijk zijn de contouren daarvan al merkbaar en zichtbaar. De regeringen van deze landen brengen hun inwoners ernstig in gevaar. Het is wachten tot de bom barst. In Frankrijk (Dijon, Nice) vinden op dit moment al burgeroorlog-achtige taferelen plaats.

Aan EU-resolutie 1743 van Straatsburg is op deze website een apart artikel gewijd: Het gevaar van EU-resolutie 1743

Islam; de nieuwe Holocaust


De dagen rond de dodenherdenking word je op de radio doodgegooid met teksten als:

"Vrijheid. Vijf oorlogsjaren waren we het kwijt. Sinds de bevrijding geven we het door. Van generatie op generatie. Dat is belangrijk, zeker als je beseft dat niet alle landen deze vrijheid kennen. Samen zijn we verantwoordelijk om vrijheid in stand te houden. Daarom herdenken we op 4 mei de oorlogsslachtoffers en vieren we op 5 mei dat we in vrijheid leven. Hoe geef jij vrijheid door?".

Op zaterdag 31 augustus 2019 ging in Terneuzen het herdenkingsjaar '75 jaar vrijheid' van start met de herdenking van de slag om de Schelde in 1944. Dat was het begin van de bevrijding van Zuidwest-Nederland. Schoothondje van Angela Merkel Mark Rutte zei dat het belangrijk is de vrijheid te blijven koesteren.

En dŠŠr wringt bij mij iets. Wat men waarschijnlijk niet snapt en waar je de media en politiek nooit over zult horen is het (ongemakkelijke) feit dat we op het punt staan onze vrijheid na 75 jaar weer weg te geven. En als we een beetje nadenken en heel eerlijk zijn (ik weet het, is moeilijk voor (extreem-)links) weten we ook aan wie; de islam. Aan het koesteren van de vrijheid hebben we niets, we moeten het verdťdigen!

De islam is een gevaarlijke fascistische totalitaire (veroverings)ideologie met sympathieŽn voor de Holocaust en heeft parallellen met het nazi-Duitsland uit de Tweede Wereldoorlog. Na Hitlers gruwelijke Holocaust op Joden moeten de Joden 75 jaar na dato weer vluchten voor de eeuwige haat tegen Joden, christenen en homo's vanuit en door de islam. De politiek-correcte huichelaars van het partijkartel die elke Nationale Dodenherdenking vooraan staan, zijn zich er niet van bewust dat ze schaamteloos bezig zijn deze gruwelijke periode te herhalen. Hoe? Door het islamitische equivalent van de Holocaust te importeren. Joden- en homovervolging zullen met de islam weer deel gaan uitmaken van de dagelijkse praktijk. Onze vrijheid brokkelt steeds verder af. Nu al durven Joden, vrouwen en homo's ivm steekpartijen, aanrandingen en verkrachtigen door moslims niet meer over straat en verslechtert de situatie voor homo's op geÔslamiseerde scholen. Dat wordt de komende jaren alleen nog maar erger. Burgemeesters en de landelijke politiek (de PVV en FvD uitgezonderd) weigeren het islamprobleem te benoemen, doen niets en laten het gevaar gelaten over zich heen komen. Waanzin!

Onderstaande video van protestgroep #120dB legt precies het probleem bloot waar West-Europa (en met name Engeland, Duitsland en Zweden) onder gebukt gaat. Verkrachtingen, aanrandingen en steekpartijen door moslimmigranten zijn maar een klein deel van de gevolgen van Resolutie 1743 van Straatsburg en het omvolkingspact van Marrakesh. Nadat Thierry Baudet de video op 17 mei 2019 had getweet viel half deugend Nederland eroverheen en werd de FvD-leider door de extreem-linkse Marokkaan Yasser Feras (beter bekend als Jesse Klaver) geframed als "extreem-rechts". Aandacht vragen voor het doodsteken, aanranden en verkrachten van Duitse vrouwen door moslimmigranten en politici die dit faciliteren is niet extreem-rechts, smerige rat! Het islamprobleem wordt in alle toonaarden ontkend of genegeerd en de politiek doet vwb de gevolgen van massa-immigratie net alsof hun neus bloedt. Nog wťken na de bewuste tweet maakt men zich liever druk over de herkomst van de video (de patriottische website fenixx.org, vanwege onwelgevallige artikelen geblokkeerd door Wordpress.com) dan het eindelijk eens over de inhoud te hebben en het islamprobleem te benoemen. Maar de waarheid is dat West-Europa door de islam en extreem-linkse partijen bewust en stelselmatig kapot wordt gemaakt. Dat feit negeren is walgelijk en gevaarlijk!

120 Dezibel: Ihr habt das gewuŖt

4 en 5 mei: wat zijn deze dagen nog waard als we met de islam een nieuwe Holocaust importeren? Als we de verantwoordelijkheid niet nemen om een nieuwe Holocaust te voorkomen? Wat zijn deze dagen van herdenken en feestvieren dan nog waard? Welke betekenis hebben die dan nog? Hebben we dan werkelijk niets geleerd van het verleden? Zijn onze Amerikaanse, Canadese, Britse en Russische helden van weleer dan helemaal voor niets gesneuveld? Ongelooflijk! Het volgende wordt steeds meer van toepassing:

Op 4 mei staan we OOK stil bij de Jodenhaat en de slachtoffers door de islam,
Op 5 mei HERDENKEN we de vrijheid,
Op 6 mei herdenken we de aanslag op het vrije woord

Paul Cliteur: Wij zijn pas werkelijk bevrijd als Geert Wilders weer op de fiets naar zijn werk kan (web)
De islamisering van Europa KIJKTIP (webm)
Campagnefilmpje PVV 15 maart 2018 (de keiharde waarheid) (mp4)

Initiatieven tegen antisemitisme


De afgelopen maand zijn er diverse initiatieven georganiseerd om het antisemitisme in Nederland onder de aandacht te brengen, waaronder een petitie en een demonstratie.

Petitie tegen antisemitisme
Op vrijdag 3 mei 2019 werd bekend dat er een Europese petitie tegen antisemitisme komt. Het is een initiatief van de ChristenUnie, SGP en CIDI, het Centrum Informatie en Documentatie IsraŽl. Negen op de tien Europese Joden zien een toename van antisemitsme. In maart meldde CIDI al dat in Nederland vorig jaar 135 incidenten werden gemeld, 20 procent meer dan in 2017. Genoemde partijen willen de Europese Commissie daarom aanmoedigen dat werk wordt gemaakt van educatie, dat de geschiedenis wordt verteld en dat er strengere straffen komen.

Demonstratie tegen antisemitisme
Op woensdag 29 mei 2019 vond er een demonstratie plaats tegen antisemitisme tegen Joden. Met de hashtag #KeppelOp werd door het Centrum Informatie en Documentatie IsraŽl op Twitter opgeroepen om met een keppeltje op aandacht te vragen voor de groeiende Jodenhaat door de islam, opengrenzenpolitiek en massa-immigratie in Nederland. Hierbij waren Thierry Baudet en Theo Hiddema van Forum voor Democratie aanwezig om hier met een toespraak de aandacht op te vestigen. Daags na de toespraak waren er op Twitter natuurlijk weer extreem-linkse deugers die vonden dat Thierry Baudet voor politiek gewin stond te spreken, maar dat zijn dezelfde idioten die de in dit artikel genoemde oorzaken van antisemitisme ontkennen en zonder enige onderbouwing naar "extreem-rechts" wijzen.

Wat opvalt is dat nergens (PVV en FvD uitgezonderd) de islam, de massa-immigratie en extreem-linkse groeperingen (Antifa) als oorzaken van antisemitisme worden benoemd, terwijl we dat door talloze incidenten duidelijk kunnen vaststellen. De Duitse gezant en antisemitismecoŲrdinator Felix Klein adviseerde Duitse Joden om niet meer met een keppeltje op over straat te gaan. Ook hŪj weigerde de islam als oorzaak te benoemen, maar wees ongefundeerd in 9 van de 10 gevallen naar "extreem-rechts". In Duitsland laten cijfers echter een andere oorzaak (islam) zien die door Joodse organisaties worden bevestigd. Hoe is het toch mogelijk dat iemand als Klein dit soort onzin uitkraamt? Dit soort idioten zijn een gevaar voor landen die kampen met islamitisch antisemitisme.

Update: op 17 februari 2020 werd bekend dat in 2019 het antisemitisme 35% was gestegen ten opzichte van 2018. In een debatje op 18 februari in de Tweede Kamer durfde alleen PVV-leider Geert Wilders de oorzaak te benoemen: "De Koran staat vol met jodenhaat. De oplossing van antisemitisme moet gezocht worden in het de-islamiseren van Nederland". De rest van de Tweede Kamer wauwelde zoals we gewend zijn om de hete brij heen en keek zoals gewoonlijk weer de andere kant op. De opkomst van het nieuwe nazisme doet de struisvogels van dit nepparlement helemaal niets. Ongelooflijk!

Mijn mening is dat als je die oorzaken niet aanpakt je ook het probleem niet oplost. Daar gaan een kansloze petitie en een demonstratie tegen antisemitisme niet tegen helpen. Wat wťl helpt: de islam stoppen en verbieden, grenzen sluiten en het Antifa-tuig aanpakken. Dat is de enige oplossing. Andere oplossingen zijn er niet.

Mainstream media, politie(k) en Antifa deugen erop los


Het negeren en (zelfs) ontkennen van het islamprobleem neemt steeds grotere vormen aan.

Mainstream media
Het is algemeen bekend: de eenzijdige mainstream media weigeren stelselmatig om de islamitische afkomst van daders van overlast, steekpartijen, aanrandingen en verkrachtigen te vermelden. Sterker nog: zij worden schaamteloos Nederlanders genoemd, waar het in werkelijkheid gaat om Marokkanen, Turken, SyriŽrs, IraniŽrs en Antillianen. Op vrijdag 3 mei 2019 meldde de NOS zelfs dat de toename van antisemitisme in Frankrijk geen duidelijke oorzaak heeft. Op zaterdag 25 mei 2019 meldde diezelfde staatszender dat de oorzaak dat Duitse Joden wordt afgeraden om met een keppeltje op over straat te gaan in 9 van de 10 gevallen uit extreem-rechtse hoek komt. Hoe krijg je die onzin in hemelsnaam uit je politiek-correcte toetsenbord? De NOS verspreidt regelmatig nepnieuws om het islamprobleem te verdoezelen. Gelukkig hebben we social media als Twitter waar de waarheid (oorzaak islam) vrij snel boven water komt, en we msm als de NOS op de vingers kunnen tikken.

Feit: Al is de waarheid nog zo fel, de NOS verdraait hem wel.

Politiek
Ook extreem-linkse partijen als GroenLinks die dit land kapot deugen zijn verantwoordelijk voor de ontkenning en het onder het tapijt vegen van het islamprobleem. Sterker nog: ze faciliteren het zelfs. PVV-Kamerlid Gidi Markuszower stelde in de Tweede Kamer de gedwongen uithuwelijking van zeer jonge meisjes (pedofilie) en vrouwen binnen de islam aan de kaak, om aan te tonen dat de rechten en vrijheid van vrouwen binnen de islam ernstig worden geschonden. Het extreem-linkse Kamerlid Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) noemde dat feit tijdens een interruptie "islambashing". Islambashing? Een verwerpelijke cultuur die zich ten doel stelt in het westen de sharia in te voeren, dŠt benoemen en dat vervolgens framen als "islambashing"? Hoe krijg je die onzin in hemelsnaam uit je extreem-linkse strot, dom figuur? Deze domme sufkut is werkelijk knettergek en snapt niet waar de islam voor staat!

Wegmoffelen
Onder wegmoffelen wordt verstaan: het onder het tapijt vegen of verbergen van iets dat onwelgevallig is of niet goed uitkomt. Net als de mainstream media doet de politiek er alles aan om het islam- en Marokkanenprobleem te verdoezelen en worden moties om dat aan te pakken weggestemd door partijen die dit land kapot deugen. Voorbeelden van wegmoffelen:

  • Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid Mark Harbers rubriceerde aanrandingen, verkrachtingen, moord, doodslag, steekpartijen, winkeldiefstal en andere ernstige delicten door moslimtuig als 'Overig', met de bedoeling om criminaliteits- en misdaadcijfers die onwelgevallig zijn weg te moffelen, waardoor het in statistieken moet lijken alsof Nederland veiliger is geworden. Dit gebeurde moedwillig en doelbewust en kostte hem de kop in een debat in de Tweede Kamer
  • Harbers had zijn hielen nog niet gelicht of zijn opvolgster Ankie Broekers-Knol (eveneens VVD) deed precies hetzelfde: misdaadcijfers onder niet-westerse economische gelukszoekers verdoezelen
  • De overheid en NPO zouden minder Marokkanen willen in Opsporing Verzocht, bedoeld om het Marokkanenprobleem te verdoezelen. In het AD kreeg de politie het verwijt dat ze een Marokkanenprobleem zouden willen helpen creŽren. Een Marokkanenprobleem willen helpen creŽren? Dat probleem is er al jarenlŠng!

Politie
De kwalijke rol van politie en burgemeesters en het continu meten met 2 maten mag in dit artikel niet onbenoemd blijven. Dat constant met 2 maten wordt gemeten blijkt uit het niet willen voorkomen van terreur van moslims bij haatmoskeeŽn en de weigering om het boerkaverbnod te handhaven. Voorbeelden:

  • Demonstranten van Pegida die het islamprobleem bloot willen leggen worden door burgemeesters continu gedwarsboomd omdat men weigert Art. 9 GW (hierin is het demonstratierecht vastgelegd) na te leven, moslimterreur bij haatmoskeeŽn weigert men aan te pakken: politie amuseert zich kostelijk en doet niets
  • Sinds op 1 augustus 2019 het boerkaverbod na 14 jaar eindelijk van kracht werd, werd door sceptici al gevreesd dat politie, gemeenten en het openbaar vervoer het verbod niet zouden gaan handhaven. Niqab- en boerkadraagsters werden tijdens een demonstratie op de Koekamp in Den Haag ongemoeid gelaten, de bivakmutsman werd wťl aangehouden. Om het probleem meten met 2 maten bloot te leggen, hield Pegida op zaterdag 24 augustus 2019 de demonstratie 'Meten met twee maten' op de Koekamp in Den Haag. Deelnemers werden verzocht om tijdens de demonstratie een bivakmuts te dragen. Meten met 2 maten werd ook echt meten met 2 maten: er mochten maar 15 mensen vanaf het plein naar de locatie lopen, waar bij andere demonstraties de voltallige opkomst mag demonstreren

De voorbeelden in dit artikel tonen aan dat men weigert het islamprobleem te benoemen en men nog steeds niet snapt dat de islam een gevaarlijke totalitaire ideologie is die gestopt en verboden moet worden. Levensgevaarlijk. Het is duidelijk: Europa is op weg naar een burgeroorlog en het heeft er alle schijn van dat daar bewust op wordt aangestuurd. Na WWII zullen we opnieuw moeten worden bevrijd, van het probleem dat islam heet.

Later meer...

Standpunten:
Pegida Nederland
Nederlandse Volks-Unie (NVU)
Partij voor de Vrijheid
Forum voor Democratie

Relevante artikelen (web):
"In deel Schilderswijk is sharia wet". Gemeente Den Haag doet niets en kijkt weg
"Het westen moet zich veel weerbaarder opstellen"
"Ik waarschuw niet voor niets"
Polen waarschuwen Nederland: "Met zoveel mensen uit een andere cultuur is het hier over 20 jaar niet meer leefbaar!"
Thierry Baudet: Nederland bestaat over vijftig jaar niet meer
Ex-moslima Zara Ismailova waarschuwt Nederland: "Hoe meer jullie islamiseren, hoe intoleranter de islam wordt!"
Ex-moslima waarschuwt Nederland: "Geef niet toe aan islamisering"
Syrische geleerde en moslim: 'Waarom verdedigt Europa zich niet tegen islamisering?'
Toekomstig verbod op islam ook ter sprake in Duitsland, Oostenrijk en Itali√ę
Manifest: islam 'zuivert' Frankrijk van Joden
#120db: Verkrachtingen, geweld: Wat gebeurt er in Dresden?
Er gutst een islamitische verkrachtingsgolf over Europa

Verwante artikelen (website):
Artikelen over de islam (web)
Stop de identiteitspolitiek!
Deugen voor de bŁhne
De censuur van social media
Gaat ON! het redden?
Islamofobie bestaat niet
Antifa, een groeiend probleem
Het gevaar van EU-resolutie 1743
Negeren islamprobleem gevaarlijk
De opkomst van FvD
De gevaren van de islam
Sauna? Natuurlijk bloot

Naar boven Naar boven

joopletteboer.nl raadt Ubuntu Linux aan.

© Copyright joopletteboer.nl 2003 - 2020 | Wijzigingen

eXTReMe Tracker